kojeimedadam
Buduća legenda
- Poruka
- 27.250
Samo toliko.
Što nas više ugnjetavaju (svi redom) mi se sve više saginjemo, izvinjavamo, povlačimo tužbe,...
Сагињу се извињавају они који су ...ПЛАЋЕНИ ЗА ТО ---> СЛУГЕ ОКУПАТОРА...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo toliko.
Što nas više ugnjetavaju (svi redom) mi se sve više saginjemo, izvinjavamo, povlačimo tužbe,...
I Tesla je izmislio naizmeničnu struju pa mi ne tražimo pravo na svetsku struju... Baljezgaš već...
Ništa nikada nije bilo vaše, shvati to. Dobili ste državu jer smo vam je mi dali. Oslobodili smo vas '18. Dali vam granice '46.
I ti mene pitaš šta hoću?
Postoji. 30% je naše.
Okačiće vama bukagije...
Sve je to HRVATSKO i to znaš. Da nije tako, već bi mi podastrio neki dokaz koji bi sugerirao da sam u krivu. Dakle, pucaš s ćorcima, komšija. Razočaravajuće.![]()
Da li vi kontate da su oni u EU i da mogu slobodno staviti veto na nas ulazak ? Sada ce nas ucenjivati do sutra, realna je opcija da traze odbacivanje tuzbe..
Nisam razmisljao o prednostima ulaska Hrvatske u EU, ali ima tu bar 3,4 prednosti za mene.
Ovo je najveca....Odlicno je to sto nikad Srbija nece u EU, samo kad bi to stvarno i bilo tako.
Za kakav genocid tačno Hrvatska tuži Srbiju?
Da li vi kontate da su oni u EU i da mogu slobodno staviti veto na nas ulazak ? Sada ce nas ucenjivati do sutra, realna je opcija da traze odbacivanje tuzbe..
Jesu.Pišu iz Vrapćeta,na smenu.Čuj ovog specijalca!
MOžda vas ne možemo pobediti jer ste svi vi specijalci???
Sada je to hrvatsko. Nije bilo.
Vrapće?Jeste,hrvatsko je.Bilo je to i prije hrvatsko.
Kako sta dobijamo? Mi nastojimo na svaki moguci nacin naskoditi Srbiji, poniziti je, i kamo srece unistiti je. To je hrvatski san.
Mrznja prema Srbima Hrvate definira, kao sto rece Dezulovic. Nema nista vrijednije i vaznije, sladje i pozeljnije, od uzitka gledajuci kako je Srbima lose.
3 mjeseca u 1999 godini Hrvati ce zapamtiti kao vrijeme kad su najvise u svojoj povijesti uzivali, neopisivo lijepo i sretno stanje duha, gledajuci kako NATO razara gradove u Srbiji.
Da nije Srba, Hrvati bi se jednostavno ugasili, jer ne bi bilo vise niceg da nam daje volju za zivotom.
Ovo se naravno prije svega odnosi na ove domoljube sa foruma, i sve one koji misle i zive kao oni, bez posla i bez i jedne Kune u dzepu, jadni u svom siromasnom i promasenom zivotu.
![]()
Hrvati imaju prava na teritorije do sledećeg rata.Bilo je to i prije hrvatsko, a jos je zanimljivije da nije bilo srpsko. Kako god okrenuli Hrvati imaju 16x više prava na hrvatske teritorije u odnosu na bilo koga drugog.
Posle gledanja ovog posta, opet sam postala svesna hrvatske samoljubivosti. A tek Zlatko Vitez i franjevci...da se uplašiš
Hrvati imaju prava na teritorije do sledećeg rata.
Bilo koga.Protiv koga rat?
Bilo je to i prije hrvatsko, a jos je zanimljivije da nije bilo srpsko. Kako god okrenuli Hrvati imaju 16x više prava na hrvatske teritorije u odnosu na bilo koga drugog.
To nije istina. Znam po sopstvenoj kući u Hrvatskoj. Stvarno si smešan, pa ne mogu samo Hrvati da žive u Hrvatskoj.
A Hrvatska nije postojala do '92.Jedno je pprivatno vlasništvo, a nešto sasvim drugo državni teritorij.
Tvoja kuća je, kako i sama kažeš, u Hrvatskoj i tu je oduvijek i bila.
Nikad nije bila u Srbiji.
A Hrvatska nije postojala do '92.
A Srbija nije postojala do 2006.
Ne bi ni onda da nije bilo mislosti Gospodara Mila.
Šta ćemo sad?
Mozda nije po novohrvatskoj povijesti![]()
No, pa navedi mi kad je, makar na pola sata, u povijesti postojala Republika Srbija.![]()
Tema je Kroasanija.A Srbija nije postojala do 2006.
Ne bi ni onda da nije bilo mislosti Gospodara Mila.
Šta ćemo sad?