- Poruka
- 15.156
Господо Цензори где је црвена линија за ширење усташке идеологије и негирања жртава НДХ монструма?
Nitko ne negira ustaške zločine. Dapaće, znamo da su ustaše počinile monstruozne zločine za vrijeme NDH.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Господо Цензори где је црвена линија за ширење усташке идеологије и негирања жртава НДХ монструма?
Ti bese za sebe rekao da si profesor ?
Ne znam dal je to istina, al ako jeste odlicno reprezentujes ovde hrvatsku prosvetu i obrazovanje
Morali su Austrijanci malo vise da vas nauce kulturi dok ste im sedlali konje![]()

u biti u pravu si,
sigurno ako srbi nešta šta mi radimo percipiraju kao krivo, to je vjerojatno ispravno!
u biti u pravu si,
sigurno ako srbi nešta šta mi radimo percipiraju kao krivo, to je vjerojatno ispravno!
Srpska definicija fašizma:
Ko se ne slaže s nama, fašist je
A sta bi ti da Krstarica predje na cirilicu?
I Evropa vas je kaznjavala zbog "Za dom spremni" pa vi i dalje branite taj "pozdrav"
Vi ste mentalni slucaj koji ce za 100 godina da se izucava, nekakav prelaz izmedju zivotinje i coveka
Srpska definicija fasizma:
Ko bastini tradiciju i "vrednosti" ustaskog nacisticko-fasistickog pokreta, vrsi diskriminaciju Srba i njihov progon je deklarisani fasista.
Jer su to isto radili hrvatski fasisti u drugom svetskom ratu...
Konverter.
Dakle, kada Srbi baštine vrijednosti ustaško nacističko fašističkog pokreta pa kada cijeli stadion urla "ubi hrvata", to je ipak fašizam?

Svasta.Konverter.
U vezi tebe nemamo takve dvojbe.
- - - - - - - - - -
Srpska definicija fašizma:
Ko se ne slaže s nama, fašist je
Razlika je sto mene niko nece da izucava, vec ja ovde vas poducavam, ali uzalud
Greska je sto primenjujem ljudski nacin poducavanja, vas treba dresirati kao zivotinje
баш ме занима која је следећа тема за референдум у сусједној![]()

Razlika je sto mene niko nece da izucava, vec ja ovde vas poducavam, ali uzalud
Greska je sto primenjujem ljudski nacin poducavanja, vas treba dresirati kao zivotinje
Мислим да би ова била по мери: Да ли треба одузети имовину свим нехрватима?
tako ti doma i sa djecom i sa ženom, jelda?
A tek "je" i "ije"...pola drzave ne zna da li se pise "cvjecara" ili "cvijecara".Вероватно нешто у вези језика и употребе њима потпуно нејасних Ч и Ћ као и Џ и Ђ.
A tek "je" i "ije"...pola drzave ne zna da li se pise "cvjecara" ili "cvijecara".
Majko moja, jos da imaju cirilicu pa nikada je ne bi naucili...