Republika Hrvatska - zbirna tema 2

Da li podržavate izbacivanje Hrvatske sa SP?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako bre nama problem padezi?
Otidji ti u Niksic da vidis kako oni divno govore sa tri padeza. Mi bar archimo cetri:D
:D
Znam za Crnogorce, u pravu si. Vrljaju se i oni, ne samo ovi iz Niksica.
Srsko-hrvatski jezik je toliko komplikovan, da nije ni cudo sto je gramatika rak rana vecine ljudi iz bivse JU. To tek vidis kad naucis engleski koji je prost k'o pasulj a i stranci stalno kukaju kako im je nasa gramatika teska.
Ruski je jos tezi.

- - - - - - - - - -

prije 8/10
nego,
kak si kaj :flert:
Da je bolje ne bi valjalo...:rumenko:

Poslednja izmena:
Nov referendum bi trebao da sadrzi i pitanje: "Da li ste za to da se zabrani izjasniti se kao pripadnik srpske nacionalnosti"!! To je sasvim logicno pitanje koje se namece posle ovakvih postupaka u zadnjih par meseci u Hr. Volim ja sto se oni opet ovako eksponiraju bez maski na licu. Time samo pokazuju glupim "gradjanima Srbije" kakvim "ljudima" se oni uvlace u duppe i kupuju njihove proizvode i idu na koncerte njihovih izvodjaca. A poprilicno sam uveren da ce ono malo Srba u Hr opet pokusati da ubiju i proteraju.

Ja i ti smo u slicno vreme napravili profil na krstarici

Ja sam poslao 7.000 poruka a ti 16.000

Bolje ti STARIJI sebi nadji zensku, a manje brini za druge, pogotovu mladje ;)

Inace takve gluposti da sam pun mrznje ne komentarisem

A od kad broj postova ia veze sa pamecu i koeficijentom inteligencije ucesnika na forumu?
Ja nikada i ne pogledamm ko koliko postova ima i kada je registrovan.

ta kakve veze ima ko je koliko postova napisao sa tim kakav je kao covek?

sta cu kad sam aktivan, kad pisem na vise tema i ostalim podforumima

ne dolazim ovamo samo da bi vredjao Hrvate i lecio frustracije iz zivota

Kakve te bre frustracije spopale :hahaha:

Pa normalno da sam kao Srbin frustriran kad vidim sta rade mojim sunarodnicima u ruznoj njihovoj

A ti manje budi aktivan na podforumima a vise u nekim drugim stvarima, no to je sad vec drugacija vrsta problema :D

Meni je muka od svega vjeruj mi, pozivamo se na antifasizam

.. i na modernu EU drzavu

kladivo_na_carodejnice.jpg

HA HA

:bljak:

Umesto da se divite Hrvatima i referendumu , vi opet pucate po njima kako su netolerantni utashe,, statigajznam sta sve vec. Pa oni su isti kao i vi ovde koji bi sve pedere poubijali.

Analitičari kažu da je time potvrđeno da Hrvatska zaostaje za svetskim trendovima i da je društvo koje se ustavnom zabranom izjednačavanja istopolnih i dvopolnih brakova smestilo bliže Balkanu nego Zapadnoj Evropi, iako se Hrvatska svim silama trudila da izađe iz tog geografskog prostora.

Uprkos upozorenjima zvaničnika Evropske unije, državnog vrha i intelektualne elite, definicja braka kao isključive zajednice muškarca i žene ući će u Ustav, odlučeno je u nedelju na prvom narodnom referendumu koji su u Hrvatskoj mnogi nazvali i istorijskim.

"Hrvatska će ostati s Poljskom, Mađarskom, Bugarskom i Rumunijom na istočnom krilu Evropske unije. To po sebi nije tragično, ali cementira jedan odnos. Simbolično se pokazuje ta katolička, konzervativna narav hrvatskog društva, a da se ono što smatramo liberalnom ili levo orijentisanom Hrvatskom vrti negde oko trećine stanovništva. Ništa se neće promeniti, osim što će simbolički pritisak biti veći, a to može značiti i više batina", rekao je Hini politički analitičar Žarko Puhovski.

Kakve te bre frustracije spopale :hahaha:

Pa normalno da sam kao Srbin frustriran kad vidim sta rade mojim sunarodnicima u ruznoj njihovoj

A ti manje budi aktivan na podforumima a vise u nekim drugim stvarima, no to je sad vec drugacija vrsta problema :D

aktivan sam ja u svemu, ne boj se ti za mene... ono sto tebe sada drma, mene je odavno proslo

pa jesi frustriran ili nisi?

a Srbima u Hrvatskoj jedino treba jos jedan internet cetnik koji ce da ih brani i brine o njima :lol:

aktivan sam ja u svemu, ne boj se ti za mene... ono sto tebe sada drma, mene je odavno proslo

pa jesi frustriran ili nisi?

a Srbima u Hrvatskoj jedino treba jos jedan internet cetnik koji ce da ih brani i brine o njima :lol:

Internet cetnik nisam, al ajde neka bude po tvom da jesam

Bolje biti i internet cetnik nego neko ko pokusava da moralise tu, kao nisi ni na jednoj strani nego uvek gledas realno na sve i slicne gluposti

Cirkuzant obican

Procitajmo sta nasi njemacki prijatelji i saveznici (koji su nam uzori i idoli jos od nastanka vrste) vele na ovaj cirkus u Hrvatskoj :ceka:

REAKCIJE NJEMAČKIH MEDIJA 'Hrvatska je (opet) balkanska država'

'Hrvatska je do sad bila zapad Istoka, nigdje se nije toliko isticala zapadna kultura kao u toj zemlji', piše komentator Berliner Zeitunga. 'Od kako je 1. srpnja pristupila EU, postala je istok Zapada. Kako se čini, ovdje su odlučni i tu ulogu igrati s podjednakim samopouzdanjem'

Već su kasni dnevnici njemačkih javnih televizija ove nedjelje (1.12.) objavili prilog o ishodu referenduma u Hrvatskoj. Naravno, to nije bilo objavljeno na istaknutom mjestu, ali je pred kraj emisije ipak spomenuto kako su se građani nove članice Europske unije "uvjerljivom većinom" izjasnili da u Ustavu te zemlje bude navedeno kako je brak životna zajednica muškarca i žene. Javljeno je tek kako je to rezultat "velikog utjecaja crkve" na birače u Hrvatskoj - primjedba koja u njemačkoj javnosti nipošto nema pozitivno značenje, piše Deutsche Welle.
I najznačajnija njemačka novinska agencija DPA je objavila vijest kako su "katolici u Hrvatskoj postigli uvjerljivu pobjedu" i kako je "katolički model braka uspio ući u Ustav". Doduše, ista agencija javlja i kako je odaziv na referendum od samo 38% postigao novi negativni rekord.

Homoseksualni parovi Njemački mediji o ishodu javljaju veoma suzdržano - ali ističu i ulogu crkve kakva se ne može zamisliti u nekoj sekularnoj državi.

Čak i njemački mediji koji su zagovornici alternativnih životnih zajednica u prvim izvješćima veoma objektivno i suzdržano javljaju ishod rezultata referenduma u Hrvatskoj. Na portalu queer.de tek javljaju kako je u "balkanskoj zemlji stanovništvo odlučilo zabraniti homoseksualnim parovima stupiti u brak" i kako je to ishod referenduma kojeg je prije svega potakla i podržala tamošnja Katolička crkva. Taj portal objavljuje i fotografiju pape Franje koji potpisuje majicu pripadnicima pokreta "U ime obitelji" i koja će razočarati mnoge građane Njemačke koji polažu velike nade u novog Papu.

Bobert Mappes-Niediek u Berliner Zeitungu svoj komentar o referendumu u Hrvatskoj naslovljava s "Istok Zapada". Podsjeća kako je posvuda na istoku kontinenta homoseksualnost danas postala tema oko
koje se uzbuđuju duhovi i kako zapravo to nije oduvijek bilo tako: "Za vrijeme komunizma su tamošnji zakoni često bili liberalniji nego na Zapadu, a i među građanima je vjerojatno bilo više tolerancije nego u malograđanskoj Zapadnoj Europi poslijeratnog razdoblja."

"Hrvatska je do sad bila zapad Istoka, nigdje se nije toliko isticala zapadna kultura kao u toj zemlji", piše komentator Berliner Zeitunga. "Od kako je 1. srpnja pristupila EU, postala je istok Zapada. Kako se čini, ovdje su odlučni i tu ulogu igrati s podjednakim samopouzdanjem".

Mappes-Niediek citira i protivnike referenduma među kojima su hrvatska vlada i liberalni intelektualci koji upozoravaju kako se Hrvatska ovim referendumom "svrstava u istu liniju sa zemljama poput Bjelorusije, Mađarske i
Srbije". Komentator prenosi da "hrabra vlada" barem želi donijeti zakon o istospolnim zajednicama, ali svoj komentar, prenosi Deutsche Welle, zaključuje riječima kako će "biti napeto promatrati ishod ove bitke".
http://www.jutarnji.hr/njemacki-mediji-o-referendumu--hrvatska-je-opet-balkanska-drzava-/1143888/

U jednom su pravu, gdje crkva ima veliki utjecaj na ljude tu jednostavno ne moze biti dobro.
Njemci vele da smo bili bolji u vrijeme komunizma! :D
Ali svakako najbolnije od svega je usporedba sa Srbijom, to je stvarno bezobrazluk! :ljutko:

Dopustiti ratnom zločincu savi štrpcu da se javno obraća je kao dopustiti Goebbelsu u postnacističkoj Njemačkoj da i dalje djeluje. Naravno pod uvjetom da je ostao živ. Uz Miloševića, Mladića i Martića najštetniji čovjek po Srbe od Domovinskog rata do današnjeg dana.

Море........ мр'ш......... брееееееееее!!! Ви нећете да се смирите док опет не будете добили по пич*и...........смрадови злочиначки !!!

Pa sto se huligana na tekmama tice, prebijanja i ubijanja stranih navijaca, proganjanja homoseksualaca, mislim da je tu izmedju Srbije i Hrvatske mrtva trka.

Sve je to tacno, s tim sto postoji jedna razlika izmedju nas - u Srbiji nacionalne manjine ne strahuju da ce ih neko sikanirati zato sto nisu Srbi

Cak sta vise, pre ce biti da nacionalne manjine terorisu sve okolo (primer Albanaca na jugu) nego Srbi njih

Hrvatska em etnicki ociscena em i dalje ne smes da se izjasnis kao Srbin zbog straha

Pa sto se huligana na tekmama tice, prebijanja i ubijanja stranih navijaca, proganjanja homoseksualaca, mislim da je tu izmedju Srbije i Hrvatske mrtva trka.

Prebijanje huligana,i njihovi neredi,nisu uvek vezani za nacionalizam,kad je derbi u Beogradu,izmedju Part.i C.Z.takodje,dolazi do problema..iako su obe navijacke grupe Srpske.
Proganjenje homoseksulaca,jeste nesto sto je zajednicko ne samo za Srbiju i Hrvatsku,vec i za vecinu istocno evropskih zemalja,u sustini,ljudi ne prihvataju takvu vrstu razlicitosti,da ne ulazimo sad u raspravu,zasto...ali tako je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back