Republika Hrvatska - zbirna tema 2

Da li podržavate izbacivanje Hrvatske sa SP?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa najbolje da Srbi teraju Bunjevce da se izjašnjavaju kao Hrvati ili Vlahe kao Rumuni - strašno. U toj priči je jedino bitno da nema elemenata direktne ili indirektne prisile, sve ostalo je potpuno legitimno, a to što svaki katolik na ovim prostorima "mora biti" Hrvat je posebna priča i svojevrstan vid šovinizma!

Taj fazon, svaki katolik na ovim prostorima mora biti hrvat, ali zato je Crnogorac Crnogorac, Makedonac je Makedonac...

Pa najbolje da Srbi teraju Bunjevce da se izjašnjavaju kao Hrvati ili Vlahe kao Rumuni - strašno. U toj priči je jedino bitno da nema elemenata direktne ili indirektne prisile, sve ostalo je potpuno legitimno, a to što svaki katolik na ovim prostorima "mora biti" Hrvat je posebna priča i svojevrstan vid šovinizma!

ОЗНА је на силу терала Буњевце да се изјашњавају као хрвати. Има чак и једна наредба из 1954 године.

Što je to drugačije od toga da svaki Južni Slavern na ovim prostorima mora biti SRBIN? Rugao se lonac loncu....

Slovenci nisu Srbi, Makedonci cija se prezimena zavrsavaju na "ov" ili "ev" nisu Srbi

A ove tzv "nacije" poput hrvata, crnogoraca, bosnjaka i "ski" makedonaca, nazvati njih "nacijama" je uvreda za covecanstvo

Pre 200 godina niko od njih nije postojao, sad odjednom svi nacije...

Jok, osim što Nikolić kaže Bunjevcima "Niste ni Hrvati, ni Srbi već autohton narod". (to što je prije govorio kako su Bunjevci "Srbi katolici" je zaboravio očito...)

koji vam je bog
na stadionima u hrvatskoj su redovna skandiranja;
ubij srbina
ubij tovara
ubij purgera
ubij drotove pasje skotove
ubij židova
i purgera i riječana i šakama i nogama
mi smo kanibali pojest ćemo vas ubit ćemo vas

to je stadionski folklor
u SVIM zemljama svjeta
pa neidu ti koji to pjevaju nakon utakmice doma po kalašinjikove i ošini po tovarima?!?
šta vam je ljudi?

Откуд. Ово је тараба и за Руске туристе.:per:
Katastrofa za turiste iz Rusije...:) Zato trebate ici u Grcku. Grci razumiju hiljade jezika. A tek Turci...bice i Rusi samo da im se popune hoteli. Ja sam vidjala po Turskoj u nekim hotelima (valjda gdje Rusi dolaze u vecem broju) natpise na vasem pismu. Ono "ulaz", "izlaz", "restoran", jelovnik itd...

- - - - - - - - - -

Malo konverter, malo nastojim prepoznati koje slovo. A ponekad mi se ne da gubiti vrijeme pa preskočim tekst koji je na ćirilici ili pročitam samo prvih par riječi da vidim o čemu je riječ.
A sta bi ti da Krstarica predje na cirilicu?

Katastrofa za turiste iz Rusije...:) Zato trebate ici u Grcku. Grci razumiju hiljade jezika. A tek Turci...bice i Rusi samo da im se popune hoteli. Ja sam vidjala po Turskoj u nekim hotelima (valjda gdje Rusi dolaze u vecem broju) natpise na vasem pismu. Ono "ulaz", "izlaz", "restoran", jelovnik itd...

- - - - - - - - - -

A sta bi ti da Krstarica predje na cirilicu?
Тако је и у Египту. Нисам био у Хрватској па незнам. Паметан свет, покушава на све могуће начине да придобије туристе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back