Republička izborna komisija

Ne, ne, čekaj. Mi se svi ipak, dobro sećamo ko je dotični ''vrstan pravnik''... ''dosledan i principijelan političar''... bio i šta je radio, pisao i govorio svih ovih godina. ''Vreme prošlo il' buduće, priča ista'', kaže i jedna poznata pesma o žuivotu kao takvom.

To se ne sme zaboraviti.

ПАЗИ ОВОГ ШТО СЕ ПРИМИО!!!:sad2::sad2::sad2:

file.php
file.php
file.php

Добро си ме насмејао:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf: :hahaha1: .............иде бона !!!

Biljo, šta je poenta tvog teksta? Videla žaba da se konji kuju pa i ona digla nogu ... izgleda da je Đuki Radeta idol čim je oponaša što po funkcijama što po gabaritu. :lol:

Sumnjam da je TO poenta. Poenta je da vam nije smetala Radeta i ostali, sad vam smeta Djuka, i, mislila sam da je tema nesto drugo...

Da se komentarisu bivsi, kako su radili koliko primali, sadasnji: Ko su i sta su, iz koje stranke, i sl. medjutim, vidim da je tema o Djuki.

Po gabaritu, tesko da ce ikad dostici Radetu- sto godina jos da zivi.

Па мајку му бре какви сте то као људи!!!
...
И ДА МУ ЧЕСТИТАТЕ НА ИЗБОРУ,
Ево ја ћу да му честитам.
Свака част Ђука.

Ненадиус Сујетиус је позеленео од муке. По цео дан само брише поруке и теме.
Ал добро је знати да није завистан.
Ћао, ћао Сујетиусу :bye:
Sumnjam da je TO poenta. Poenta je da vam nije smetala Radeta i ostali, sad vam smeta Djuka, ...
И после кажу како нема паметних жена

Poslednja izmena:
Nepotizam....:rtfm:

Предраг Гргић нови председник РИК-а
У РИК-у блиски рођаци посланика, син заменио мајку

Нада Колунџија и Ненад Константиновић (ЗЕС) Фото Фонет Народна скупштина Србије изабрала је јуче Предрага Гргића, адвоката из Зрењанина, за председника Републичке изборне комисије и нове чланове и заменике чланова РИК-а, чиме су се стекли услови да, после пет месеци, ово тело може да ради у пуном саставу. Посланици су, пре тога, констатовали оставке Соње Бркић, досадашњег председника РИК-а, и 13 чланова и заменика чланова РИК-а.

Нови председник, чланови и заменици чланова РИК-а, изабрани су на предлог ДС-а, Г17 плус и СНС-а, пошто су ранији представници у овом телу, чије оставке су јуче констатоване, бирани као кадрови ових странака.

За нове чланове РИК-а изабрани су дипломирани правници Мирјана Арнаутовић, Миодраг Гашић, Милош Јовановић, Весна Ћирић и Владимир Ђукановић. За заменике чланова изабрани су адвокат Предраг Савић и дипломирани правници Мирјана Каћански, Божидар Протић, Жарица Веселиновић, Јованка Савиншек, Снежана Продановић и Снежана Вукотић.

Посланици су први пут после 2000. године, на расправу о избору чланова РИК-а потрошили више од два сата. Посланици, углавном, Нове Србије и СРС-а, искористили су прилику да говоре и о влади, откупу воћа, тешком животу грађана. Радикали су поменули и непотизам напредњака, тврдећи да је СНС предложио Владимира Ђукановића, који је на том месту заменио своју мајку Марину, чија оставка је јуче констатована.

Ево ја ћу да му честитам.
Свака част Ђука.

Ненадиус Сујетиус је позеленео од муке. По цео дан само брише поруке и теме.
Ал добро је знати да није завистан.
Ћао, ћао Сујетиусу :bye:И после кажу како нема паметних жена

:worth::)
I ja mu cestitam!

Ма јашта, него једно мало питање вако успут.
Ево поломи се читајући ова правила форума, ал никако да пронађем оно што ме интересује, па ко велим, дај да питам искусније.

Јел могу ја на овај форум да уведем линк који води ка мом тексту, коментару, који је на другом месту написан а посвећен је истој теми?

Ево поломи се читајући ова правила форума, ал никако да пронађем оно што ме интересује, па ко велим, дај да питам искусније.

Јел могу ја на овај форум да уведем линк који води ка мом тексту, коментару, који је на другом месту написан а посвећен је истој теми?

Kaluđeru nepopih ja onu obećanu kajsiju
daj link na moj profil ja ću ga postaviti kao tekst jer zabranjeno je da se postavljaju linkovi ka drugim forumima

pozdrav Mile

Ne znam da li je dozvoljen bas taj nacin, ali, zasto jednostavno ne kopiras svoj tekst, bez obzira gde si ga ranije napisao, i onda postiras ovde?!

Koliko ja znam, nije dozvoljeno prenositi komentare se drugih foruma, mada nisam citala Pravilnik, nije se od mene to ni trazilo, samo se trazio blanko "potpis" da pristajem na sve njihove uslove (korisnici nemaju tu privilegiju da stave poneki "amadman" ili da i oni postave neke svoje uslove), ako blanko ne "potpises", ne mozes da se registrujes.

Ne znam koliko sam ti pomogla,mozda ce neki drugi - bolje:)

Ne znam da li je dozvoljen bas taj nacin, ali, zasto jednostavno ne kopiras svoj tekst, bez obzira gde si ga ranije napisao, i onda postiras ovde?!

Koliko ja znam, nije dozvoljeno prenositi komentare se drugih foruma, mada nisam citala Pravilnik, nije se od mene to ni trazilo, samo se trazio blanko "potpis" da pristajem na sve njihove uslove (korisnici nemaju tu privilegiju da stave poneki "amadman" ili da i oni postave neke svoje uslove), ako blanko ne "potpises", ne mozes da se registrujes.

Ne znam koliko sam ti pomogla,mozda ce neki drugi - bolje:)

sme komentar ili bilo šta nesme link ka drugom forumu

Па де си Миле легендо!
Ништа се не брини, ево ме стижем, треба ауто да пререгиструјем на Србске таблице. Значи до 22. Јула морам да будем у Србије. Па ко велим нако успут да се заракијамо па да најуримо ове Марионете.
Иначе текст ће поготово теби бити занимљив јер се ради о мојој преписци са Патриотом.
Калуђер:
Миша:
Имамо НАТО да нас штити који ће нам ***** војска. Реформа и модернизација војске се ближи, војне касарне претварају у кампове за наркомане које бораве у Егзиту, војска складишта лете у ваздух, авиони падају попут лишћа, пилоти гину, војници који служе војни рок дрогирају се у касарнама и пуцају у главу, искусни официри су најурени из војске. Војску воде ЕУ комесарчићи ... Драшковић труби о уласку у НАТО ... Србија све мања ... Санџаклије траже регион и припајање Босни, милијардери се возе по хајтама... Захумље **** о четницима и партизанима, Поглед са Дрине гледа серије, Јеремија се бави Шпанцем, Самарџић остао у 1941, моја маленкост размишља о како неко рече о"убијању"и К-О-К-В, Калуђер истерује правду, Вук са дрине не зна ни он шта је овде...
СВЕ У СВЕМУ КАО ДА НАС НЕМА, пакао се шири на Исток, Исток пакао тера, круг се затвара доласком НАТО бомби ... Свиће демократија са запада јебаће нам матер свима неће нас бити за двадесетак година ко пре умре то је боље!
Симпатичан ти био овај текст па сам га пребацио овде јер сам и овако и онако рекао да ћу ти одговорити.
А пре тога узми себи времена па прегледај овај видео до 55-е секунде:
А видиш, Мишо све је то теби познато и од раније.
И видиш зато нас нема.
Зато смо на супротним странама ти и ја.
И ја понекад додуше исто бистрим неку велику светску политику, aл ето у часовима доколице истерујем правду.
Ил што би се рекло: Правда држи земљу и градове.

Мислиш да у мојим очима има разлике између Сујетиуса и како би ти то реко:
Миша:
... форум је опстао а било је покушаја укидања од стране Вучића и осталих издајника.
Нема.
Ко постави Вучића? Чији он избор беше?
Ко намести шеме Ђукановићу и његовој Мајци?
Ко упосли Вјерицину сестру?

Е ал зато више нема Лорда, Паприкариуса, Непобедивог, Воја ... они су непожељни, не уклапају се у шеме разно разних незамењивих, недодирљивих, непогрешивих у једној речи арогантних ликова који воде СРС и не само СРС.

Па кад следећи пут будеш констатовао: СВЕ У СВЕМУ КАО ДА НАС НЕМА не тражи одговор у теријама завера и разно разним тајним и најтајнијим службама.
Него само прочитај овај мој кратак текст.
Сувише је људи проарчено за ових последњих 20 година.
И зато нема ко да изађе на улицу. Нема за кога.
ПС Хвала и теби Биљо, ево урадио сам одприлике како сте предложили ти и Миле.
А ако и уредници обришу, није шећер у воду

Poslednja izmena:
Па де си Миле легендо!
Ништа се не брини, ево ме стижем, треба ауто да пререгиструјем на Србске таблице. Значи до 22. Јула морам да будем у Србије. Па ко велим нако успут да се заракијамо па да најуримо ове Марионете.
Иначе текст ће поготово теби бити занимљив јер се ради о мојој преписци са Патриотом.
ПС Хвала и теби Биљо, ево урадио сам одприлике како сте предложили ти и Миле.
А ако и уредници обришу, није шећер у воду

Сети се када прошле године писао сам да ме партије и странке не интересју него само народ.
Мој брате народ је сада у питању и дошло је време ,долази дан када ће народ или кренти напред или изумрети

Ја преживећу и видимо се када дођеш
Миле саКлисе

nakon sto mu je mamica bila u riku sad nam je na red dosao i mladjani ********* djuka da bude clan i to kao zamenik predsednika.................ovo je ta demokratija i blagostanje koje nudi sns...........

...Па, ред је дошао и на њега да наплати свој "рад".
Ко је још од нас поставио овде своје име и презиме у профил,
па још и фотографије,
а да не говорим о оноликој "срчаности" када је бранио садашње
љубимце.
Руку на срце, Ђука је заслужио то место,...ма ом`а су га
требали прогурати и у парламент уместо Јоргованке, да седи поред
Томе:zper::zcepanje:

.

...Па, ред је дошао и на њега да наплати свој "рад".
Ко је још од нас поставио овде своје име и презиме у профил,
па још и фотографије,
а да не говорим о оноликој "срчаности" када је бранио садашње
љубимце.
Руку на срце, Ђука је заслужио то место,...ма ом`а су га
требали прогурати и у парламент уместо Јоргованке, да седи поред
Томе:zper::zcepanje:

.

srbiji trebaju srpski kadrovi a ne od miloice!
da i srbija prestane da bude jugoslavija i da autenticni kadrovi upravljaju njome, bas kao sto je u svim bivsim jugoslovenskim drzavama slucaj.

Ја се сада заиста надам да ми верујете када сам причао да се Ђука састајао са одређенима у седишту ДС ... Шта више, виђен је пар пута ... А он је то демантовао ... Е сада је доказано да сам писао овде само истину... Шта ли ће му рећи добри Тома? :hahaha::hahaha::hahaha:

Heh moj Nojkiću...šta će mu reći ?:lol:

Pa bajčetinski grobar ne da je išao u sedište DS-a nego mučenik zapucao do Brisela čak:sad2:

I 'ajde da ga je primio neko bitan, već završio kod čistačice sekretarove - sekretarice - pomoćnika sekretara , koja mu je predala domaći zadatak, kintu i odmarširala ga napolje...mrš kući!:evil::zcepanje:

Pa jel' ima većeg blama za nekoga ko uopšte i hoće da kaže da se bavi politikanstvom kada ga onako istretiraju...em Oli NEĆE da se slika s njim ( čitaj: nije ga ni video ), em na zvaničnom sajtu nema ni pomena da se ovaj paćenik i pojavio tamo...em...:zcepanje::zcepanje:...ustvari jaaaadan...na šta je spao pod stare dane:sad2:

p.s. Nego, kako se završila ona smučićeva afera sa onom maloletnicom o kojoj bruji ceo grad...sem što joj je "majka" čak završila i u bolnici ?:sad2::kafa::dosadno:

A evE ga i sukob interesa...ahahahah...što se ne iznenadih :zper::zcepanje:

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=71832&sectionId=37

Novi predsednik RIK-a Predrag Grgić već u sukobu interesa!:eek:
..........

Pored funkcije predsednika RIK-a, Grgić je zaposlen u državnoj firmi „Srbijagas", gde ga je Vlada Srbije postavila za predsednika Upravnog odbora! Njegova plata u „Srbijagasu" je u rangu direktora i iznosi oko 150.000 dinara! Upravo zbog duplih funkcija bivša predsednica RIK-a Sonja Brkić i ministarka pravde Snežana Malović morale su pre nekoliko meseci da podnesu ostavke:think:

..........

cccccccc:rtfm:

Pa 'de bi dŽuka nego u društvo "odabrano" hehehe:zper::zcepanje:

Nepotizam....:rtfm:

Предраг Гргић нови председник РИК-а
У РИК-у блиски рођаци посланика, син заменио мајку

Нада Колунџија и Ненад Константиновић (ЗЕС) Фото Фонет Народна скупштина Србије изабрала је јуче Предрага Гргића, адвоката из Зрењанина, за председника Републичке изборне комисије и нове чланове и заменике чланова РИК-а, чиме су се стекли услови да, после пет месеци, ово тело може да ради у пуном саставу. Посланици су, пре тога, констатовали оставке Соње Бркић, досадашњег председника РИК-а, и 13 чланова и заменика чланова РИК-а.

Нови председник, чланови и заменици чланова РИК-а, изабрани су на предлог ДС-а, Г17 плус и СНС-а, пошто су ранији представници у овом телу, чије оставке су јуче констатоване, бирани као кадрови ових странака.

За нове чланове РИК-а изабрани су дипломирани правници Мирјана Арнаутовић, Миодраг Гашић, Милош Јовановић, Весна Ћирић и Владимир Ђукановић. За заменике чланова изабрани су адвокат Предраг Савић и дипломирани правници Мирјана Каћански, Божидар Протић, Жарица Веселиновић, Јованка Савиншек, Снежана Продановић и Снежана Вукотић.

Посланици су први пут после 2000. године, на расправу о избору чланова РИК-а потрошили више од два сата. Посланици, углавном, Нове Србије и СРС-а, искористили су прилику да говоре и о влади, откупу воћа, тешком животу грађана. Радикали су поменули и непотизам напредњака, тврдећи да је СНС предложио Владимира Ђукановића, који је на том месту заменио своју мајку Марину, чија оставка је јуче констатована.

yebote kod ovih to na naslednoj osnovi ,ko da im je od starog djeda ostalo mesto u RIKu :hahaha:

pih bre kakav si, covek se skolovao, zavrsio pravni, pisao za tzv novine, pisao na forumu, dakle....stekao je neophodno iskustvo i zasto ne bi bio clan rik-a?:mrgreen:

istina ,bas sam zajedljiv i zavidan prema takvom kapacitetu :rumenko:
al ozbiljno pa zakljucili smo jos davno ovde , da onoliko pisanje i smaranje po forumu sa milion tema o sns u tri smene ,nece ostati nenagradjeno ,mada sam ja tipovao na neko mesto u novoj opstinskoj vlasti na Vozdovcu :think:

istina ,bas sam zajedljiv i zavidan prema takvom kapacitetu :rumenko:
al ozbiljno pa zakljucili smo jos davno ovde , da onoliko pisanje i smaranje po forumu sa milion tema o sns u tri smene ,nece ostati nenagradjeno ,mada sam ja tipovao na neko mesto u novoj opstinskoj vlasti na Vozdovcu :think:
Pa ko kaze da nece dati svoj maximum i ucestvovati u u opstinskoj vlasti na vozdovcu, ako je to u interesu gradjana:D
A interes gradjana je preči od sukoba interesa:lol:

Back