Миша:
Имамо НАТО да нас штити који ће нам ***** војска. Реформа и модернизација војске се ближи, војне касарне претварају у кампове за наркомане које бораве у Егзиту, војска складишта лете у ваздух, авиони падају попут лишћа, пилоти гину, војници који служе војни рок дрогирају се у касарнама и пуцају у главу, искусни официри су најурени из војске. Војску воде ЕУ комесарчићи ... Драшковић труби о уласку у НАТО ... Србија све мања ... Санџаклије траже регион и припајање Босни, милијардери се возе по хајтама... Захумље **** о четницима и партизанима, Поглед са Дрине гледа серије, Јеремија се бави Шпанцем, Самарџић остао у 1941, моја маленкост размишља о како неко рече о"убијању"и К-О-К-В, Калуђер истерује правду, Вук са дрине не зна ни он шта је овде...
СВЕ У СВЕМУ КАО ДА НАС НЕМА, пакао се шири на Исток, Исток пакао тера, круг се затвара доласком НАТО бомби ... Свиће демократија са запада јебаће нам матер свима неће нас бити за двадесетак година ко пре умре то је боље!
Симпатичан ти био овај текст па сам га пребацио овде јер сам и овако и онако рекао да ћу ти одговорити.
А пре тога узми себи времена па прегледај овај видео до 55-е секунде:
А видиш, Мишо све је то теби познато и од раније.
И видиш зато нас нема.
Зато смо на супротним странама ти и ја.
И ја понекад додуше исто бистрим неку велику светску политику, aл ето у часовима доколице истерујем правду.
Ил што би се рекло: Правда држи земљу и градове.
Мислиш да у мојим очима има разлике између Сујетиуса и како би ти то реко:
Миша:
... форум је опстао а било је покушаја укидања од стране Вучића и осталих издајника.
Нема.
Ко постави Вучића? Чији он избор беше?
Ко намести шеме Ђукановићу и његовој Мајци?
Ко упосли Вјерицину сестру?
Е ал зато више нема Лорда, Паприкариуса, Непобедивог, Воја ... они су непожељни, не уклапају се у шеме разно разних незамењивих, недодирљивих, непогрешивих у једној речи арогантних ликова који воде СРС и не само СРС.
Па кад следећи пут будеш констатовао:
СВЕ У СВЕМУ КАО ДА НАС НЕМА не тражи одговор у теријама завера и разно разним тајним и најтајнијим службама.
Него само прочитај овај мој кратак текст.
Сувише је људи проарчено за ових последњих 20 година.
И зато нема ко да изађе на улицу. Нема за кога.