Republička izborna komisija

Pa ko kaze da nece dati svoj maximum i ucestvovati u u opstinskoj vlasti na vozdovcu, ako je to u interesu gradjana:D
A interes gradjana je preči od sukoba interesa:lol:

A jok :evil:

To mesto je rezervisano za čuvenog Gagu Rumuna , vlasnika eminentne šatre...barake...roštiljnice ...kako god, na Autokomandi:zcepanje:

Ene ga već danima čuvaju bar po 4 žandara...ups...koaliciona patrnera:rumenko::D

Nego, ...bljaks...povrać na sve njih bajčetince:dash:

Pa ko kaze da nece dati svoj maximum i ucestvovati u u opstinskoj vlasti na vozdovcu, ako je to u interesu gradjana:D
A interes gradjana je preči od sukoba interesa:lol:

:cmok2:

Djuku sam videla neko vece na televiziji, mogu ti reci da je lep, mlad covek, obrazovan, i izuzetno mi se dopao nacin na koji nastupa. Pretpostavljala sam da je on, ali dok ovde nisu otkrii njegov identitet, nisam bila sigurna.

Sve najbolje, Djuka, samo NAPRED:super:

Djuku sam videla neko vece na televiziji, mogu ti reci da je lep, mlad covek, obrazovan, i izuzetno mi se dopao nacin na koji nastupa. Pretpostavljala sam da je on, ali dok ovde nisu otkrii njegov identitet, nisam bila sigurna.

У основи Ђука је позер и политикант, али он глорификује Образовце- неољотићевце , позива их у своје ТВ емисије, хвали их, уосталом погледајте сами снимке са јутуба. Младен Обрадовић лидер Образа је његов, цитирам "драги гост". ДРАГИ гост! Да ли је било неугодних питања? НЕ! Ђука је током читаве емисије представљао Образ као некакву опозицију Чанку и намештао Обрадовићу лопте на ногу . У току је дешешељизација и љотићевизација фракције Томе Сарумана.

И после, зашто смо изненађени када следбеник Димитрија Љотића изда Шешеља?
Па чудно би било да не изда!

Poslednja izmena:

У основи Ђука је позер и политикант, али он глорификује Образовце- неољотићевце , позива их у своје ТВ емисије, хвали их, уосталом погледајте сами снимке са јутуба. Младен Обрадовић лидер Образа је његов, цитирам "драги гост". ДРАГИ гост! Да ли је било неугодних питања? НЕ! Ђука је током читаве емисије представљао Образ као некакву опозицију Чанку и намештао Обрадовићу лопте на ногу . У току је дешешељизација и љотићевизација фракције Томе Сарумана.

Ма само ако Образ има везе са Љотићем :hahaha::hahaha::hahaha:

Иначе, колико ја знам, ОБРАЗ једва чека да се сретне са Ђуком ... Али никако да се сретну, стално се мимоилазе :mrgreen:

Дао Бог да ти тај млади , лепи човек буде сапутник за цео живот. Па да уживате у лепоти гледајући једно друго.:cepanje::vatromet:

Слика говори више од речи.

Савиј се пред господарем. :)

hih-1.jpg

Ма само ако Образ има везе са Љотићем :hahaha::hahaha::hahaha:

Иначе, колико ја знам, ОБРАЗ једва чека да се сретне са Ђуком ... Али никако да се сретну, стално се мимоилазе :mrgreen:

Образ је конципиран да буде други Збор.

Иначе, познато је у српској политичкој историји да су љотићевци сарађивали са демократама и комунистима у нападима на Милана Стојадиновића.

Али то је већ друга и дуга прича.

Елем, прави радикал, Шешељевац, идеолошки свестан, НИКАДА не би рекао ниједну лепу реч о Образу.

Иначе, познато је у српској политичкој историји да су љотићевци сарађивали са демократама и комунистима у нападима на Милана Стојадиновића.

Елем, прави радикал, Шешељевац, идеолошки свестан, НИКАДА не би рекао ниједну лепу реч о Образу.

Ja sam odgledala jedan snimak na B92, gde je gost bio jedan iz "Obraza" i drugi koji je bio protivnik, stavise, zagovornik zabrane "OBRAZA", gde je prikazan snimak sa neke akcije "Obraza" -vise njih je nosilo sliku Vojislava Seselja, i upravo je njih kamera najvise zumirala, ne znam o cemu je rec, onda?!
Emisija se zvala: "Stanje nacije"!

Мислим да не знаш о чему причаш ... Шта више износиш неистине ...

1. Образ није конципиран да буде други ЗБОР
2. Сваки прави радикал ће причати добро о Образу
3. Само СНС пљује по Образу, јер исти немају

Очигледно господине Нојкићу и госпођо Биљо, нисте упознати са идеологијом Образа, као ни са идеологијом др Шешеља. То су неспојиви концепти. Образ хоће да искористи Шешељеву полуларност за сопствене циљеве, баш као и Ђука.
О идеологији СРС овде http://forum.krstarica.com/threads/297050

Образ је идеолошки и организацијски КОПИЈА Збора.

Ма јашта, него једно мало питање вако успут.
Ево поломи се читајући ова правила форума, ал никако да пронађем оно што ме интересује, па ко велим, дај да питам искусније.

Јел могу ја на овај форум да уведем линк који води ка мом тексту, коментару, који је на другом месту написан а посвећен је истој теми?

Ne znam kakve ovo veze ima sa temom..:think:

Sta vas je Samrdzic poceo isterivati sa foruma Pogleda,pa ste se ovde poceli okupljati na divanu....:D..ma dobro dosli,bice malo vise posla za modove,ali za to su dobro placeni....:per::mrgreen:

Очигледно господине Нојкићу и госпођо Биљо, нисте упознати са идеологијом Образа, као ни са идеологијом др Шешеља. То су неспојиви концепти. Образ хоће да искористи Шешељеву полуларност за сопствене циљеве, баш као и Ђука.
О идеологији СРС овде http://forum.krstarica.com/threads/297050

Образ је идеолошки и организацијски КОПИЈА Збора.

Упознат сам са идеологиојом Образа .. А немој да ме вређаш, те да ме стављаш у исти кош са Биљом ... Уради то још једном, пријавићу те :hahaha::hahaha::hahaha:

Ne znam kakve ovo veze ima sa temom..:think:

Sta vas je Samrdzic poceo isterivati sa foruma Pogleda, pa ste se ovde poceli okupljati na divanu....:D..ma dobro dosli,bice malo vise posla za modove,ali za to su dobro placeni....:per::mrgreen:
Не не, чак напротив.
Пробаћу укратко да ти објасним.

Ненад Вукичевић алијас Ненадиус Сујетиус, је власник такозваног форума Српски Националисти и одборник СРС-а у Скупштини града Београда и дојучерашњи пријатељ Владимира Ђукановића о коме је у овој теми реч.

Те собзирим да је поменути Сујетиус изузузетно сујетна особа, није чак ни дозволио да се ова тема покрене на његовом форуму, него је тему брисао, премештао и на крају спојио са неком 10-ом темом.
Ето то би било укратко.

Ако те интересује више, иде на форум Погледи у подфорум Политика те пронађи тему: Избеглице са форума Српски Националисти.

А што се тиче добродошлице овде, у сваком случају хвала, мада, ма де ћу ја овде писати.
Сама моја појава овде је већ кршење правилника :D

Те уједно, овом приликом, да кажем онима који су ми послали приватну поруку-поруке, да се наљуте на мене што им нисам одговорио јер никако да сконтам како то иде овде.

Ето, толико за сада
и наравно

Свако добро

Не не, чак напротив.
Пробаћу укратко да ти објасним.

Ненад Вукичевић алијас Ненадиус Сујетиус, је власник такозваног форума Српски Националисти и одборник СРС-а у Скупштини града Београда и дојучерашњи пријатељ Владимира Ђукановића о коме је у овој теми реч.

Те собзирим да је поменути Сујетиус изузузетно сујетна особа, није чак ни дозволио да се ова тема покрене на његовом форуму, него је тему брисао, премештао и на крају спојио са неком 10-ом темом.
Ето то би било укратко.

Ако те интересује више, иде на форум Погледи у подфорум Политика те пронађи тему: Избеглице са форума Српски Националисти.

А што се тиче добродошлице овде, у сваком случају хвала, мада, ма де ћу ја овде писати.
Сама моја појава овде је већ кршење правилника :D

Те уједно, овом приликом, да кажем онима који су ми послали приватну поруку-поруке, да се наљуте на мене што им нисам одговорио јер никако да сконтам како то иде овде.

Ето, толико за сада
и наравно

Свако добро

A ha..o tome se radi..reci mi koga ti podrzavas u ovom sukobu,ako nije tajna....SRS-SNS,ovo je nevezano za temu....:think:

A ha..o tome se radi..reci mi koga ti podrzavas u ovom sukobu, ako nije tajna....SRS-SNS, ovo je nevezano za temu....:think:
Па ето Паприкариус ти је већ одговорио.
Са друге стране код мене нема тајни.
Мислим да сам један од редких који вазда пише по разно разним форумима ал увек са истим ником и аватаром, дакле под својим надимком и сликом. Тако да је увек лако за проверити де сам и шта сам и кад сам рекао.
Једино на форуму U92 нисам могао да пишем јер тамо сам банован чим сам се пријавио а да нисам једну једину реч успео да напишем.
А некако ми испод части да пишем под другим ником.

Ал ево да ти конкретно одговорим.
Подржавам Србе по затворима, како Шешеља ал тако и Горана Давидовића.
Што не значи да подржавам начин рада како Шешељеве странке тако ни Николићеве.
Већ сам једном овде написао:
Ево стиже појачање, мада како ствари стоје не верујем да ће бити пуно у корист овог што се још увек назива СРС-ом.
Иначе, што неби била коалиција јака са ваком "опозицијом".
Да је СРС оћу рећи Шешељ хтео да руши Маринетску владу могао је то лепо да уради на буџету. Дакле није хтео, молим лепо.
Сад ће лепо да прави нови дил око Статута Војводине и сличних ситница му.
Што пре Статут то Шеки пре кући.
али и:
Има један човек, немам појма како се зове ни одакле је, ал је написао на Сујетиусевом форуму следећу реченицу (додуше на латиници):

"Po meni uopste nije bitno kako se "raspodelilo" 30 i kusur posto birackog tela koje je izaslo na ove izbore. Kоme god da su dali svoj glas dodje mu na isto - niti ima opozicije niti pozicije - sve stranke u skupstini ucestvuju aktivno u okupaciji Srbije."

Доста симпатично формулисано.
Ето надам се да сам ти довољно јасно одговорио.

Те опет повезано са овом темом, апсолутно ми је свеједно која ће Марионета бити у Републичкој изборној комисији.
Они су тамо у сваком случају због себе а не због мене.
Е једино што ми је симпатично је како један другога не могу очима да виде.

А ако је једна Марионета више успела од друге не видим разлога зашто му не честитати.
Те још једанпут: Свака част Ђука.

Poslednja izmena:

Djuku sam videla neko vece na televiziji,
mogu ti reci da je lep, mlad covek, obrazovan,
i izuzetno mi se dopao nacin na koji nastupa.
Pretpostavljala sam da je on, ali dok ovde nisu otkrii njegov identitet, nisam bila sigurna.

Колегинице,
под хитно да се обратиш очном лекару,
не видиш добро ...

:cool::cool::cool:

И јел ово САМО НАПРЕД треба да означи страначку припадност
или да најави нову коалицију ???

:think::think::think:

"SAMO NAPRED" Demokratska Stranka-Boris Tadic,

:rotf::rotf::rotf:

Back