Reptoidi vanzemaljci

Ah ,današnja deca , ni bundevu ne umeju da privežu.

Nekad su punoletni mužjaci odlazili na pripreme za što efikasnije stavljanje stvari na svoje mesto i što efikasnije prihvatanje uloge šrafića u mehanizmu. Ta škola koja je od junadi pravila bikove se zvala JNA a početna faza u metamorfozi se popularno zvala FAZA GUŠTERA.
Povlašteni slojevi su umesto na godinu dana ovakve škole u prirodi svojim potomcima obezbeđivali školovanje u USA i slično a mi buranija smo puzali po kamenju hercegovskom. Otuda živopisni naziv za početnu fazu,
Pre nje ide FAZAN nazvana po formacijama mladunaca nalik na jata fazančića a posle nje KUKA iliti DŽOMBA.Poreklo naziva nepoznato.

Ovo slobodno koristite za edukativne svrhe i razne kikipedije.Dajem besplatno autorska prava.

a zar vam nisu cudne oci Mishel Obama, na ovoj slici?! :eek: neoboriv dokaz da su to ilimati, stoji u prvom klipu sa starijim bushom, a najsumnjivije je u trenutku klipa na 0:36 se menja pravac kamere, ali se da primetiti, zasto je bas tada pomeren! :) inace ovaj clanak sa ivona zivkovic.net je strasan!
Nasa najpametnija DECA volontiraju sad za Univerzijadu.

Selekcija je bila zestoka. Znam jer se moj sin prijavio.

I dobio je da prati nekog najviseg VIP-ovca.

Medjutim, Bogu hvala u medjuvremenuj e dobio posao, tako da od tog volontiranja nista! Zabrinuta sam jer je...

Obavezna vakcinacija SVIH VOLONTERA na svinjski grip /koji je izmisljen, ali su zato u tu vakcinu ubaceni drugi elementi koji ce kasnije proizvesti smrtonosne bolesti/.

I to nije sve - zgrozila sam se - u te vakcine su ubaceni NANO-BIO CIPOVI, dakle deca ce nam biti cipovana bez saglasnosti roditelja i njih samih.

A svi dobro znamo cemu sluze bio-cipovi - od globalne kontrole do poslusnika, koji ako ne budu hteli da izvrsavaju volju Iluminata mogu biti usmrceni jednostavno dirigovanim pustanjem litijuma, supstnce koju sadrze ti bio cipovi.

O ovim nano bio cipovima je bilo reci pre neki mesec u stampi i pisano je da ih farmaceutske industrije vec ubacuju kroz kapsule i da su tako melecki da su skoro nevidljivi ljudskom oku...
svinjski grip je izmisljen, a decu volontere na univerzijadi, prave ilumintima! :eek: malo neverovatno, al sudeci na sve dokaze...za zamisliti se! :eek:

Nekad su punoletni mužjaci odlazili na pripreme za što efikasnije stavljanje stvari na svoje mesto i što efikasnije prihvatanje uloge šrafića u mehanizmu. Ta škola koja je od junadi pravila bikove se zvala JNA a početna faza u metamorfozi se popularno zvala FAZA GUŠTERA.
Povlašteni slojevi su umesto na godinu dana ovakve škole u prirodi svojim potomcima obezbeđivali školovanje u USA i slično a mi buranija smo puzali po kamenju hercegovskom. Otuda živopisni naziv za početnu fazu,

:hahaha: :hahaha1:

Svaka cast!

Nezadovoljstvo zivotom, male plate, egzistencijalni problemi, crna perspektiva i ne znanje sta bi sa sobom, mnoge ljude uvlaci u paranoicne traume urote i zavera svetskih dimenzija

Nismo mi krivi sta nam se danas desava, to je cinjenica.
Ali isto tako je cinjenica da neki ljudi postanu jako depresivni i odaju se porocima, neki ostanu kao normalni i prihvate zivot onakvim kakav jeste, a oni treci...oni kompenzuju nemoc, brane se od depresije upravo na ovaj nacin.
Izmisljanjem nekih reptila koji su nama krojili sudbinu. Svrha zivota vecine ljudi ovde se svela na golu egzistenciju. Samim tim umisljaju da su necija hrana, kao svinjce u svinjcu (i svinje se zasigurno pitaju koja im je svrha postojanja :) )

Iz nemoci prema sopstvenom upravljanju zivota, oni izmisljaju repose iz nekih galaksija, umesto da se okrenu sebi, i vide jednu jedinu istinitu spoznaju.

Zivi i nadji sebbi zivotno zadovoljstvo, budi sretan.
To se moze postici resavanjem depresije, smanjenja zahteva usled eko krize, setnjama po prirodi, po gradu, druzenje u realu sa pravim, normalnim ljudima a ne na forumu sa imaginarnim likovima.
Mogao bi poceti sa ovim ;)

Nezadovoljstvo zivotom, male plate, egzistencijalni problemi, crna perspektiva i ne znanje sta bi sa sobom, mnoge ljude uvlaci u paranoicne traume urote i zavera svetskih dimenzija

Nismo mi krivi sta nam se danas desava, to je cinjenica.
Ali isto tako je cinjenica da neki ljudi postanu jako depresivni i odaju se porocima, neki ostanu kao normalni i prihvate zivot onakvim kakav jeste, a oni treci...oni kompenzuju nemoc, brane se od depresije upravo na ovaj nacin.
Izmisljanjem nekih reptila koji su nama krojili sudbinu. Svrha zivota vecine ljudi ovde se svela na golu egzistenciju. Samim tim umisljaju da su necija hrana, kao svinjce u svinjcu (i svinje se zasigurno pitaju koja im je svrha postojanja :) )

Iz nemoci prema sopstvenom upravljanju zivota, oni izmisljaju repose iz nekih galaksija, umesto da se okrenu sebi, i vide jednu jedinu istinitu spoznaju.

Zivi i nadji sebbi zivotno zadovoljstvo, budi sretan.
To se moze postici resavanjem depresije, smanjenja zahteva usled eko krize, setnjama po prirodi, po gradu, druzenje u realu sa pravim, normalnim ljudima a ne na forumu sa imaginarnim likovima.

podrzavam te drugar svakakvih gluposti ima neka uvate i guze nesto odma bi zaboravili na ove gluposti:worth:

bushshapeshift.jpg

''See these eyes so green
I can stare for a thousand years''

:zper: Eto i himna.

Poslednja izmena:
Owa prilozena slika je weoma interesantna........

Ljudi,ja mislim da su oni swoj cilj ostvarili. A to je da su oduzeli istini njen najvazniji faktor. Kako su to uradili ne znam,ali kao sto pomenu lik sa prethodne strane,da stanu ispred was i kazu: "ja sam reptil",i pokazu wam zenice,neko ko je to wideo i kaze drugom,i kaze swima,opet swi ne bi werowali.

Nije owa tema za ismejawanje......

Pa ova slika sama sebe demantuje!:hahaha:
Ko ima 2g mozga, i iole malo veze sa geometrijom, videće da ove zenice nisu PARALELNE sa linijom nosom, ili ti celim licem.:hahaha1:
Klasična montaža na koju se primaju slepci...

Ko ima 2g mozga
Ko ima 2g mozga i kune se da je veliki Hricanin kao ti, shvatio bi da djavoli koje hriscani spominju, nisu nista drugo do ovi drako reptili koji se ovde spominju.

Pa ova slika sama sebe demantuje!:hahaha:
Ova tvoja slika samu sebe demantuje:
Ovaj baja kvalitetno, i sa 100%-nom efikasnošću uklanja sve vaše traume i strahove vezane za reptiloide, i njihove klonove!:worth:

Ko ima 2g mozga, videće da ove zenice nisu PARALELNE sa linijom nosom, ili ti celim licem.:hahaha1:
Pa normalno da mora da dodje do asimetrije kada je bila u toku promena forme (shapeshifting), kada te zenice nisu od tog lica vec onog koje se krije iza ljudskog. Ko da ovako mozes da vidis kada su zenice okrugle, da li su pralelne. A sto onda ni krokodilima u zoo vrtu nisu paralelne... Mozda je i Vuk Bojovic napravio montazu u zooloskom vrtu za sve krokodile koji postoje na svetu???

primaju slepci...Pa ova slika sama sebe demantuje!:hahaha:
primaju slepci...

Cemu takav podrguljivi smeh? Nije ,,HRISCANSKI" tako zlurado se smejati i nazivati ljude slepcima. Tako da postoje dve varijante koje objasnjavaju zasto se tako zlurado smejes i vredjas ljude, a kunes se da si veliki hriscanin:
1. Ili ti nisi takav Hriscanin kakvim se predstavljas (znaci ne ides u raj:per:)
2. Ili Hriscanstvo nije dovoljno dobro pa se svi tako zlurado smejete
Reptilian-1.jpg

Poslednja izmena:
Pa ova slika sama sebe demantuje!
Ko ima 2g mozga, i iole malo veze sa geometrijom, videće da ove zenice nisu PARALELNE sa linijom nosom, ili ti celim licem.
Klasična montaža na koju se primaju slepci...

Ovde nema sta da se raspravlja da li je ovo fotomontaza ili nije ovo je bilo live na tv-u i to su videli milioni ljudi kao i ja tako da sam siguran da nije montaza!Bolje proveri nesto pre nego sto pocnes ovako da lupas!A i da optuzujes druge ljude da su slepci a ni ne poznajes ih!

A narocito ne islamske TV stanice koji su mu najveci neprijatelji...

:)

Barem bi islamisti nasli u toj pojavi "shejtana" ... :)

Islamisti su mu samo prividno neprijatelji. I njihovi vladari su isti kao i Bush i iste su zmijske krvi. Pa nece valjda da otkrivaju sami sebe. Oni su kobajagi neprijatelji kako bi imali povoda da vam jos vise slobode ukinu zakonima ,,protiv terorizma".

Back