Reptoidi vanzemaljci

george_w_bush_el_diablo.jpg

horns2.jpg

Demonic%20Hand%20Signs.png

satan_sign.gif

satan_sign.gif

bush_clinton_el_diablo.jpg

jenna-tieboots.jpg

http://3.***************/_X7igbyFfqhw/SHmfauc9RQI/AAAAAAAAAeM/5FfGL1-Ymwc/s400/Satanic+pentagram.jpg
bushshapeshift.jpg

200804091048.jpg

illuminati_dollar_bill.jpg

a141_reptilian.jpg

Poslednja izmena:
Bila je to sala, naravno, u vezi coveka i ljudi, nista ozbiljno niti pametno,
i kao sto si primetila u fazi sam, u nuli je inace sigurnije ali je mnogo dosadno ;)
a slike su bomba,
daleko od toga da sam ih prvi put video,
no lepo ih je videti, pravo umetnicko delo,
za 'obozavatelje' takve vrste umetnosti.

:)

Otkad je to youtube postao sveti izvor istine?
Koja budalastina.
Razbribriga za dokone i labilne umove koji nemaju nista pametnije u zivotu radfiti.

Ali ipak sam se zabavio gledajuci onog lika Busha kako laprda...nasmejao sm se kada sam video natpis "Unitet snakes of America..

Izgleda da se autor sam sebi ruga.. :)

E,anesto sam se pitao. sto bi tebi bilo tako cudno da i prihvatis te reptilijance..?mislim...
u nekoj novoj policijskoj drzavi ispao bi rasista i netolerantan prema manjini..?a.:)

s druge strane,sam takav sebi mogu izgledati...normalno da cu u svome zivotu traziti prisutstvo ljudi i svega ljudskoga,ali ima na ovom svetu jos puno cega pred cim se ne vredi praviti pametan pre nego sto se sa tim suocis i ne prihvatis to tako kakvo jeste...cini se da ni sam crnac nema vajde od toga sto je crn k`o noc, ali sta da se radi covek je takav kakav je,cuti i crni se..:) koga god da to vredja,uvek ce,jel`da,imati svoje razloge za hejt..ali pravi izbor takodje postoji..pa ko se kako doseti..tako je bilo oduvek,tako ce i biti do kraja tekme..novi igrac je u igri... neki zeleni bastardo.SO F..CKIN WHAT!...zulja te pomisao da bi ti taj neljud mogao biti konkjuresn,da potkresuje koju zemljanku vise negoli ti?....eeh,pa jbga...deal with it...;):lol::cool:

Poslednja izmena:
sa ovakvim slikama i ostalim glupostima
tebi je glupost sto Bush cesto pokazuje satanisticke znakove rukom u javnosti?? Ova prva slika je sa njegove inaguracije, kao i ova sa cerkom. I ajde sto pokazuje on i njegova porodica, i sto mu otac uzivo u emisiji malo malo, pa ckilji okicama, koje postaju bas kao u reptila. Nego zasto to pokazuju i ostali drzavnici i javne licnosti u svetu?? Pa cak i Obamina zena na naslovnoj strani modnog casopisa:
293.ad.MichelleObama.021109.jpg

Mozda pokazuju vanzemuncima da su oni njihovi da ih posle ne bi koknuli...

Ali ajde sto pokazuju to rukama, nego mi nije jasno zasto mnogo vise ljudi pokazuje ovo --->
............./??/)............ (\??\
............/....//........... ..\\....\
.........../....//............ ...\\.... \
...../??/..../??\............/??\.....\??\
.././.../..../..../.|_......_| .\..\... .\...\.\..
(.(....(....(..../.)..)..(..(. \.....).... )....).)
.\................\/.../....\. ..\/...... ........./
..\................. /........\.................../
....\..............(.......... .)....... ......./

Mozda pokazuju vanzemuncima da su oni njihovi da ih posle ne bi koknuli...

Ali ajde sto pokazuju to rukama, nego mi nije jasno zasto mnogo vise ljudi pokazuje ovo --->
............./??/)............ (\??\
............/....//........... ..\\....\
.........../....//............ ...\\.... \
...../??/..../??\............/??\.....\??\
.././.../..../..../.|_......_| .\..\... .\...\.\..
(.(....(....(..../.)..)..(..(. \.....).... )....).)
.\................\/.../....\. ..\/...... ........./
..\................. /........\.................../
....\..............(.......... .)....... ......./

mi smo svi vanzemuljci :rotf:

Posmatrajte samo kako neprestano trepce i kako se unervozio(izgleda nije popio dovoljno krvi taj dan, jadan:per:)

Bush stariji taj dan ocigledno nije popio dovoljno krvi.

:eek: Vi izgleda instrukcije dobijate u istom centru moći. Da niste vi možda neka druga vrsta vanzemaljaca pod čijom smo zaista opsadom, a vaša uloga je u stvari da skrenete pažnju sa sebe usmeravajući nas na te reptile? Skroz ste mi sumnjivi.:think:

I ovo su tebi čvrsti dokazi... Jedno fotomontaža... i to prilično bezvezna... drugo... zapravo šta je ovo drugo, mislim na prvi link, sa seniorom?

Covece kakva montaza ovo je bilo uzivo na TV-u nema tu nikakve montaze, jasno se vidi kako im se oci pretvaraju u zmijske, ima cak negde da se nadje i cela ta emisija kad se on pojavljuje i jasno se vidi ko dan, vidite i sami da kad god pocne da mu oci prelaze u reptilske kamera odmah skrece u stranu ili se prebacuje na ovog drugog, sto ne bi nikako trebalo da se desava!Za prvi snimak sa Bushom starijim sam 100% siguran da nije fotomontaza ali na ovaj drugi sam naisao slucajno pa ne mogu da garantujem za njega!
Pa sto vi mislite da je princeza Dajana ubijena, ja sam uveren da je ona ubijena zato sto je htela da otkrije pravu prirodu (reptili naravno) kraljevske porodice, a to se desava sa svima koji zasmetaju vladarima samo sto to niko od vas nikad nije ni proverio, mnogo je misterioznih ubistava tih ljudi koji pocnu da govore vise nego sto se to njima svidja.

Ona je cak poslala pismo pre njene smrti Polu Barelu (najboljem prijatelju) u kojem je navela tacno osobu za koju ona misli da hoce da je ubije, a sad vi vidite da je jasno da je to mozda neko iz kraljevske porodice mozda cak i sama kraljica a protiv te osobe iako policija sigurno zna ko je ona nikad nije ni pokrenuta istraga pa vi vidite kolika je njihova moc, zato nemojte da pametujete kako smo mi neki ludaci kad vam iznosim ciste cinjenice da se nesto veoma veliko krije!
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Принцеза_Дајана_од_Велса

Vi izgleda instrukcije dobijate u istom centru moći. Da niste vi možda neka druga vrsta vanzemaljaca pod čijom smo zaista opsadom, a vaša uloga je u stvari da skrenete pažnju sa sebe usmeravajući nas na te reptile? Skroz ste mi sumnjivi.

Ne dobijamo mi instrukcije u istom centru nego istinu a vi sto cete ceo zivot ziveti u nekoj obmani to nije moj problem!

E,anesto sam se pitao. sto bi tebi bilo tako cudno da i prihvatis te reptilijance..?mislim...
u nekoj novoj policijskoj drzavi ispao bi rasista i netolerantan prema manjini..?a.:)

Da prihvatim repose?

Covece, repo fanovi se prvo usaglasite i sinhronizujte...
Prvo na sva usta pricate kako nas zderu, kako nam zderu "zivotnu energiju iz astralne ravni" i ti meni onda da ih ja prihvatim??

Druga stvar...sve se to toliko kosi sa naukom da je to goli apsurd.
Takodje, kosi se i sa zdravom logikom.
Nepostojanje (kako i zasto) tih teletabisa sam par puta ponavljao na ovom cirkusu od PDF-a, da mi se smucilo.

Nek ih prihvata i fata za onu stvar ko oce, ja necu. Imam svoj zivot kakav takav, ne trebaju mi izmisljenje konstrukcije da bih popunjavao svoje slobodno vreme...

:):)

:eek: Vi izgleda instrukcije dobijate u istom centru moći. Da niste vi možda neka druga vrsta vanzemaljaca pod čijom smo zaista opsadom, a vaša uloga je u stvari da skrenete pažnju sa sebe usmeravajući nas na te reptile? Skroz ste mi sumnjivi.:think:

Nikad se nezna,
zivimo u super-isprogramiranom svetu,
samo se odjedanput probudis i shvatis da si ti na samome vrhu svega toga,
a Bush i ostali su bili samo obicni piuni, i iskoristena roba.

:D

dobro,nemoj sad stajati .odlicno ga popunjavas...
I sta kazes,nauka?..izmedju girica i dva pivchuga sa strane?...na podforumu Zabava, pa jos i Natprorodno...
...aj,dobro,zabava.
Valjda su i galilej i kopernik najpre cirkali do izbezumljenosti,da ubiju tugu radikalno trezvene spoznaje nekih novih zakonitosti u univerzumu...pre nego sto nagrabuse pred zvanicnicima inkvizicije...
ali ja to razumem...;)in vino veritas.To je cef...;) treba ziveti..:lol:

Tako i treba...Sto si saznao novo,precuti...stani, pa razmisli..ispeci, pa reci...Budi laf,i budi hrabar pred mocnicima...Slazi im,reci im sta zele da cuju,ma nema veze...ti sacuvaj sebe, posle ces i drugoga..
Poenta je da se ne odustaje...Na pravom smo putu. Sve znamo i sve postizemo da skapiramo .
Svako tu dobija,a niko zapravo ne gubi...Ili bese obrnuto?..whatever.
Coveka ne moze niko da upropasti niko sem njega samog....alkohol,npr.poroci.cigare.itd.
Ostalo...stize samo,nezvano,zvano...u vidu..zabave?...:lol:...eto, to je to.:cool:poz...
U to ime,poklon pesma svim ucesnicima ovoga foruma:...enjoy.;)

Poslednja izmena:
pa eto, ja biram da zivim u obmani. bolje i tako nego u paranoji.

Hm, ovde ima malo protivrecenja,
Postoji istina i postoji obmana. Stvari su te na sasvim suprotnim stranama.
Sto smo blizi istini blizi smo ravnotezi, unutrasnjem miru, smislu zivota, kreativne usmerenosti...
A sto smo blize obmani, - paranoja, nezadovoljstvo, nemir i lenjost, imacemo hi u izobilju.
Svako nek sam sebe proceni, i nek bude iskren prema sebi!

:)

U to ime,poklon pesma svim ucesnicima ovoga foruma:...enjoy.

Hvala, a evo jedna i od mene da nam malo razbistri glavu ot te panike koju nam namecu ti reptiliani :)

Poslednja izmena:
Nezadovoljstvo zivotom, male plate, egzistencijalni problemi, crna perspektiva i ne znanje sta bi sa sobom, mnoge ljude uvlaci u paranoicne traume urote i zavera svetskih dimenzija

Nismo mi krivi sta nam se danas desava, to je cinjenica.
Ali isto tako je cinjenica da neki ljudi postanu jako depresivni i odaju se porocima, neki ostanu kao normalni i prihvate zivot onakvim kakav jeste, a oni treci...oni kompenzuju nemoc, brane se od depresije upravo na ovaj nacin.
Izmisljanjem nekih reptila koji su nama krojili sudbinu. Svrha zivota vecine ljudi ovde se svela na golu egzistenciju. Samim tim umisljaju da su necija hrana, kao svinjce u svinjcu (i svinje se zasigurno pitaju koja im je svrha postojanja :) )

Iz nemoci prema sopstvenom upravljanju zivota, oni izmisljaju repose iz nekih galaksija, umesto da se okrenu sebi, i vide jednu jedinu istinitu spoznaju.

Zivi i nadji sebbi zivotno zadovoljstvo, budi sretan.
To se moze postici resavanjem depresije, smanjenja zahteva usled eko krize, setnjama po prirodi, po gradu, druzenje u realu sa pravim, normalnim ljudima a ne na forumu sa imaginarnim likovima.

Back