*Mihal*
Domaćin
- Poruka
- 4.181
i ta krljustmislim jasno se vidi...
opet se neko dete igralo sa montazama.
Bush je gušter, to ti i malo dete moze da proceni,
i to bez gledanja u tu neke yutube video klipove,
činjenica je činjenica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ta krljustmislim jasno se vidi...
opet se neko dete igralo sa montazama.
sal svi smo mi ljudi ali retko ko je covek.
50% su zene, ostala 40% su deca i starci,
uistinu, retko ko je covek![]()
Otkad je to youtube postao sveti izvor istine?
Koja budalastina.
Razbribriga za dokone i labilne umove koji nemaju nista pametnije u zivotu radfiti.
Ali ipak sam se zabavio gledajuci onog lika Busha kako laprda...nasmejao sm se kada sam video natpis "Unitet snakes of America..
Izgleda da se autor sam sebi ruga..![]()
tebi je glupost sto Bush cesto pokazuje satanisticke znakove rukom u javnosti?? Ova prva slika je sa njegove inaguracije, kao i ova sa cerkom. I ajde sto pokazuje on i njegova porodica, i sto mu otac uzivo u emisiji malo malo, pa ckilji okicama, koje postaju bas kao u reptila. Nego zasto to pokazuju i ostali drzavnici i javne licnosti u svetu?? Pa cak i Obamina zena na naslovnoj strani modnog casopisa:sa ovakvim slikama i ostalim glupostima
Mozda pokazuju vanzemuncima da su oni njihovi da ih posle ne bi koknuli...
Ali ajde sto pokazuju to rukama, nego mi nije jasno zasto mnogo vise ljudi pokazuje ovo --->
............./??/)............ (\??\
............/....//........... ..\\....\
.........../....//............ ...\\.... \
...../??/..../??\............/??\.....\??\
.././.../..../..../.|_......_| .\..\... .\...\.\..
(.(....(....(..../.)..)..(..(. \.....).... )....).)
.\................\/.../....\. ..\/...... ........./
..\................. /........\.................../
....\..............(.......... .)....... ......./
Posmatrajte samo kako neprestano trepce i kako se unervozio(izgleda nije popio dovoljno krvi taj dan, jadan)
Bush stariji taj dan ocigledno nije popio dovoljno krvi.
I ovo su tebi čvrsti dokazi... Jedno fotomontaža... i to prilično bezvezna... drugo... zapravo šta je ovo drugo, mislim na prvi link, sa seniorom?
Vi izgleda instrukcije dobijate u istom centru moći. Da niste vi možda neka druga vrsta vanzemaljaca pod čijom smo zaista opsadom, a vaša uloga je u stvari da skrenete pažnju sa sebe usmeravajući nas na te reptile? Skroz ste mi sumnjivi.
Ne dobijamo mi instrukcije u istom centru nego istinu a vi sto cete ceo zivot ziveti u nekoj obmani to nije moj problem!
E,anesto sam se pitao. sto bi tebi bilo tako cudno da i prihvatis te reptilijance..?mislim...
u nekoj novoj policijskoj drzavi ispao bi rasista i netolerantan prema manjini..?a.![]()
Vi izgleda instrukcije dobijate u istom centru moći. Da niste vi možda neka druga vrsta vanzemaljaca pod čijom smo zaista opsadom, a vaša uloga je u stvari da skrenete pažnju sa sebe usmeravajući nas na te reptile? Skroz ste mi sumnjivi.
![]()
pa eto, ja biram da zivim u obmani. bolje i tako nego u paranoji.
U to ime,poklon pesma svim ucesnicima ovoga foruma:...enjoy.