Reptoidi vanzemaljci

e,sad,nemoj da kvaris zabavu,tek je pocelo..:-)
sta god,ja cutim odsad i `ucim se`.:P:cool:

Ajd dobro, necu vise tita mi ... :):)

lizard-man-2450.jpg

Ali isto tako je cinjenica da neki ljudi postanu jako depresivni i odaju se porocima, neki ostanu kao normalni i prihvate zivot onakvim kakav jeste, a oni treci...oni kompenzuju nemoc, brane se od depresije upravo na ovaj nacin.

Neki koriste model reptila kao izvor svojih strahova i samosazaljevanja,
dok drugi ih iskoristavaju kao model sa prosirivanje svog vidokruga i postavljanja slozenijih pitanja.
Ko moze da potvrdi da reptiliani postoje i vladaju ovom planetom? Ja ne mogu.
Dodjavola, ne mogu ni da budem siguran da me je majka rodila, mozda je to ipak obavila roda, bacajuce me u dimnjak nase kuce. Nisam video, no uzimajuci u obzir gravitaciju, uzanost dimnjaka i uzarenu pec, pretpostavljam da nije moglo tako da se desi. A sva ona videa o porodjajima, mozda su to sve fotomontaze, ja licno nisam video i ne mogu biti siguran.
Ako nesto ne vidimo, onda kupimo informacije o tome i povezujemo sa onim sto smo videli, a u mom slucaju kad povezem reptile sa nekim stvarima koje sam video, okusio i opipao, nesto vodi u tom pravcu - 'they're exist!"
Stvar je to iskustva, i tacke gledist koje se izgradi tim iskustvom. Kod svakog pojedinca iskustvo je drugacije, pa ce samim tim i poimanje 'relnosti' biti mozda na sasvim suprotnoj strani, a napredovace samo onaj koji prihvata, razmislja, analizira, povezuje, razabire i donosi razborite zakljucke.

:)

pa eto, ja biram da zivim u obmani. bolje i tako nego u paranoji.

Tesko da bi neko izabrao da zivi u obmani, bolje lepo kazi da si primoran na to, a to da ja zivim u paranoji daleko od toga, nema nista bolje za opustanje nego kad saznas pravu istinu veruj mi, a posto ti ne znas ni delic istine ti si u daleko vecoj paranoji nego ja!

Cinjenica je da u svetu takodje postoje ludaci i paranojici.
Za ovu tvrdnju imate dokaza na svakom koraku, a ne samo slicice sa interneta.

Svaki klip, slika ili slicno sa net-a se ne moze smatrati verodostojnim dokazom, jer elektronski mediji kao takav je jako manipulativan, tj mozes montirati, iseci i prilepiti na postojecu sliku ili snimak sta oces.

Takodje, mogu se sakupiti medju milionima slika par njih i naci neku "povezanost", iako ista nema veze sa tim.

Ja sam pre imao ruzan obicaj (davno) da kad radim nesto pipljivo, drzim jezik van.
Da me je neko slikao u tm momentima, bilo bi jedna lepa kolekcija tih slika.

Da taj isti sada u ovoj temi objavi te slike, ja bi bio garantovano -reptiloid.. :):)
Znaci, slike koje stavljate ne piju vode ni sekunde.

Wow, ovo je stvarno osvezavajuce u vezi Spajdija, nisam to zapazio sve do sad,
puno hvala Swerdlow!

Cinjenica je da u svetu takodje postoje ludaci i paranojici.
Za ovu tvrdnju imate dokaza na svakom koraku, a ne samo slicice sa interneta.

Ima u ovome puno istine, nicemu sa neta ne treba slepo verovati,
no kako stari kazu, gde ima dima, bice i vatre.

Poslednja izmena:
Citam wase postove,i swe se mislim u sebi,posto su misljenja podeljenja,nije li to cilj reptila? Da nas zavade i na intelektualnom niwou,tako da se obicna istina gleda kao obicna prica?

Oni nam daju istinu,a mi kazemo: "Ne,to nije istina!",i dalje tragamo za istinom,koju smo wec pronasli?

Svaki klip, slika ili slicno sa net-a se ne moze smatrati verodostojnim dokazom, jer elektronski mediji kao takav je jako manipulativan, tj mozes montirati, iseci i prilepiti na postojecu sliku ili snimak sta oces.
Pa ko kaze da je ovo svaki klip ili slika? To za spydermana mozes i sam da proveris, to nije tesko. Mozda je trebalo upludovati ceo film spyderman na forumu:roll:. A ovo za Busha starijeg ima i cela emisija ta u kojoj je gostovao u kojoj se jasno vidi, a kamera odmah skrece u stranu. To montaze nisu. Takodje i slike na kojima Bush mladji pokazuje satanisticki pozdrav su verodostojne sa inaguracije. Obamina zena je javno pokazala satanisticki pozdrav na naslovnoj strani poznatog modnog casopisa.

Znaci, slike koje stavljate ne piju vode ni sekunde.
Teorija da je covek nastao od majmuna, i cist materijalizam zacinjen naucnom dogmom, koji vi ovde promovisete, ne pije vodu ni sekunde.

Sve još treba sagledati u svetlu tvrdnji gotovo svih religija da su se sinovi nebeskih bića razmnožavali ukrštajući se sa kćerima čovečijim.
Moj i stav nekih istomišljenika je da upravo tu ležiodgovor na optužbe o paranoji.Manje odgovor više kontranapad ,koliko su tek šizofreni oni koji ne vreuju a ponašaju se u skladu sa tradicijom i zovu popa da obavlja rituale krštavanja ili sahrane ,venčanja i slično. Upitate li se kad ,kako to da sam racionalista a pokoran sam šablonu koji je usvojila cela planeta ,manje više, pa slavim Božić, Uskrs I ostale praznike , ne samo hrišćanske , da ne budem pogrešno shvaćen.
Birajte :"PARANOJA" ili "ŠIZOFRENIJA"(navodnici su bitni)
Ima i treće posle ta dva stanja a to je stanje omamljene nihilizacije koje se uveliko da detektovati svuda okolo.
Možda onolika nezadovoljština i provejava upravo iz podsvesnog prepoznavanja fakta da nešto nije u redu i odsustva hrabrosti da se napusti oubičajeni opšteprihvaćeni šablon.
Svakom svoje , bez vređanja.

Manje odgovor više kontranapad ,koliko su tek šizofreni oni koji ne vreuju a ponašaju se u skladu sa tradicijom i zovu popa da obavlja rituale krštavanja ili sahrane ,venčanja i slično. Upitate li se kad ,kako to da sam racionalista a pokoran sam šablonu koji je usvojila cela planeta ,manje više, pa slavim Božić, Uskrs I ostale praznike , ne samo hrišćanske , da ne budem pogrešno shvaćen.

Ya, odlican argument,
ako neko ipak kaze za sebe da takve stvari obavlja cisto iz tradicije, bez nekog posebnog verskog razloga, onda jos vise se treba zapitati u kom pravcu mu je vetar oduvao pamet?

Mozda pokazuju vanzemuncima da su oni njihovi da ih posle ne bi koknuli...

Ali ajde sto pokazuju to rukama, nego mi nije jasno zasto mnogo vise ljudi pokazuje ovo --->
............./??/)............ (\??\
............/....//........... ..\\....\
.........../....//............ ...\\.... \
...../??/..../??\............/??\.....\??\
.././.../..../..../.|_......_| .\..\... .\...\.\..
(.(....(....(..../.)..)..(..(. \.....).... )....).)
.\................\/.../....\. ..\/...... ........./
..\................. /........\.................../
....\..............(.......... .)....... ......./

Ima i ovde reptilskog repa umesanog,
sexualnost kao vrhunska energija kreativnosti povezuje se sa negativnom energijom,
i na suprotnoj strani sluzi destruktivnosti,
ko ima um nek razume!

Ako pretpostavimo da ste u pravu, da reptili djeluju po scenariju koji ste naveli, da li imate neki predlog za strategiju odbrane? Da li osjećate odgovornost da treba da osvijestite zabludjele mase ili vam je dovoljno da napišete par redaka na Krsti iako vidite da se vaša priča ne shvata ozbiljno?

Čini mi se da neki zlurado likuju u najavi da ćemo sve uskoro vidjeti ali će biti kasno.

Slažem se da je vrijeđanje nepotrebno.

Da, pocinje se od pretpostavke, zato i ne vredi se previse uzbudjivati,
inace najucinkovitija odbrana za bilo koji napad jeste prestati se 'braniti',
neko ce se naljutiti na ovu zijavu, no opet kazem, ko ima um neka razume,
odbrana je samo druga strana štapa koji se zove igra napada i odbrane.

Svako ima odgovornost samo sam za sebe, niko ne moze biti kriv za to sto je znao a nije obavestio,
moze biti okrivljen, no ne i kriv, a ako se ipak oseca krivim i odgovornim, znaci da je neko uspeo da ga upeca na udicu, i iskoristava ga za svoje licne namere.

Nista na svetu ne vredi shvacati previse ozbiljno,
ne vredi ceo zivot procerdati sa uozbiljenom i namrstenom facom.

Kasno nikad nece biti, posle svakog zakasnjenja, mozemo da rezervisemo kartu za sledeci bus.

Poslednja izmena:
Citam wase postove,i swe se mislim u sebi,posto su misljenja podeljenja,nije li to cilj reptila? Da nas zavade i na intelektualnom niwou,tako da se obicna istina gleda kao obicna prica?

Oni nam daju istinu,a mi kazemo: "Ne,to nije istina!",i dalje tragamo za istinom,koju smo wec pronasli?

To je upravo to, oni se svuda javno prikazuju samo sto bukvalno ne stanu ispred tebe i kazu ti ja sam reptil a ti i dalje nisi siguran!Sto se mene tice ja sam odavno ubedjen da reptilski vladari postoje i da vanzemaljci postoje i da su nas oni sami napravili ali oni nama generacijama manipulisu pa mi je jasno zasto ljudi ne mogu to da prihvate (ni ja sam nisam mogao da shvatim to, cak sam i ja bio neverovatan skeptik, ali i sam sam video jedan NLO (proleteo veoma blizu 2000-te iznad mene) i jos neke neobjasnjive stvari jos od ranog detinjstva) a to je isto videla i cela moja porodica! Oduvek pricam ljudima da samo pogledaju svet oko sebe i shvatice da je sve gore cak i u najrazvienijim zemljama i da ljudi skoro da vise nemaju nikakvih prava, jer oni zele da vi budete robovi novca a ne da vi imate slobodu da radite sta se vama svidja!

Prvo dakle dođe stanje paranoje = probuđen.:eek:
Ko se ne prepozna u drugom,zaluđen:mrgreen:,zacelo mora biti u tećem stanju,zatupljen.:tease:
Ili je prosvećen, što je onda četvrto stanje.:think:
Gde odoh jeeee, pa ispašće još naučna podela od ovog :lol:

Recepta za pobunu nemam,utoliko više jer sam uveren da se naša razina inteligencije računa kao inteligencija ovce, nas štite od bolesti i predatora ali iz prilično loših po nas razloga, imate zatim grupaciju desetara ,pulina koji nas spečavaju da se u svom tupom neznanju prejedemo i pocrkamo lišavajući ih posla i korice leba koju dobijaju od čobanina.U tom cilju ponekad nas i gricnu al za naše dobro.
Posle toga dolazi uloga čobanina koji šiša ,muze ,timari hrani i rovaši(obeležava),sve to za platu i pravo da pokoju ovčicu prikolje a gazdi prikaže kao manjak usled nesrećnog slučaja ili bolesti.

Veterinari su ti koji vade uzorke i vrše selekciju daju sredstva za umirenje nebi li poštedeli ovčicu užasnog saznanja ,koje uzgred i nije sposobna da pojmi ili zapamti.Možda i jeste al nema efikasan metod da išta promeni.
Svi navedeni su tu u igri bez svoje zle namere, već je eto situacija takva kakva je , a užas neki potiskuju a neki zapanjeno vrište trčeći u krug sa jasnim saznanjem da tu pomoći nema.
Tako ni gazda nije kriv što je gazda , čoban što je čoban , pulin što je pulin , ovca što je ovca ,trava što je trava.Vojska konzumenata jagnjetine što voli jagnjetinu,reptili što vole miris i ukus hormona užasa (kolokvijalno),i sve tako u krug.
Kako ponekad volim sebe da utešim ,razvio sam vrstu odgovora da JA nisam samo ovo MESO i da svu bol i strah koju na svom putu tek ima da osetim, neka velika promisao šalje da bi izvajala od mene nešto u šta treba da se formiram i nastavim put ukrug po večnosti ,vajan dalje do nekog budućeg savršenstva.

Ili se jednostavno samo ugasi svetlo .

Back