- Poruka
- 23.504
Niko ne piše da smo juče izgubili od Poljske 1:0 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dal su ovi sa proslog prvenstva za mlade (mislim: Milovanovic, Boskovic, Krasic, itd) omatorili za ovo sad??? Ove sto sam gledao protiv danske bas slabo poznajem, a za ovog Matica tek sada pocinje neko vece interesovanje...
Mogu da igraju Z.Tosic,Ljajic, Aleksic iz Vojvodine, Kacar, Sulejmani, Matic, Tadic iz Vojvodine, Milinkovic,Smiljanic, Fejsa , GUlan, Subotic, Filip Djordjevic iz nanta.....Babovic
Konačno imamo ozbiljnu reprezentaciju,pokazalo se da predhodne igre nisu bile slučajnost. Bravo za Antića
Bravo Antiću....legendo ! Dušebrižnici koji su sumnjali u Vladimira Stojkovića , golmana...informacija da je Stojković otišao iz Lisabona, konačno se rešio sujete trenera " Sportinga "...njihove strategije....da će prodati golmana koji primi 6 golova, pa opet na gol...golmana koji na sve liči samo ne na golmana. Sporting je od 25 utakmica izgubio 13, zato što su drugi takodje loši, sticajem okolnosti bili drugi....što se ne može reći da je uspeh. Stojkoviću....srećno Ti bilo!...i u Španiji i u reprezentaciji Srbije. Ti si posle Vladimira Beare naš naj bolji golman!!!
Kad je rekao naš mislio je na klupsku pripadnost. Beara se afirmisao u Crvenoj Zvezdi i od engleza dobio nadimak Veliki Vladimir. Kasnije je i bio trener golmana Zvezde. A što se tiče sportske veze izmedju Beare i Dalmatinaca, odnosno Hajduka, vezuje iz samo autobus koji je Zvezda dala Hajduku za njega i ništa više!!!hahahahah Vladimir Beara vas ahahahahaah lovacke price,koliko ja znam on je dalmatinac,znaci Hrvat,a sa Srbima nema apsolutno nikakve veze,branio je jedino za reprezentaciju Jugoslavije....
hahahahah Vladimir Beara vas ahahahahaah lovacke price,koliko ja znam on je dalmatinac,znaci Hrvat,a sa Srbima nema apsolutno nikakve veze,branio je jedino za reprezentaciju Jugoslavije....
Koliko ja znam za vas je Juga bila "velikosrpska tvorevina" koju nikad niko tvoj nije volio kao svoju!!! Za razliku od vas, Srbalji su navijali za tu Jugu, a pošto Beara nikad nije vidio ni h od vaše hrvatske repke, svakako da je on bio najbolji naš golman!!!hahahahah Vladimir Beara vas ahahahahaah lovacke price,koliko ja znam on je dalmatinac,znaci Hrvat,a sa Srbima nema apsolutno nikakve veze,branio je jedino za reprezentaciju Jugoslavije....
Niko ne piše da smo juče izgubili od Poljske 1:0![]()
Pobedismo Kipar. Solidna igra. Super tandem Jovanovic - Krasic. Jos jedan dokaz da nam panjevi Zigic i Pantelic nisu potrebni.