Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi moji Bojan Zajic je proglasen za najboljeg stranca u Norveskoj, sad postaje reprezentativac, doduse na nezvanicnoj utakmici, jos je malo ostalo do Armagedona
a vecu balvancinu u kopackama nisam dugo video

juce se video pravi produkt nase skole fudbala, tj. igraca koji igraju u nasoj ligi, nazad, ostro, grubo, prljavo, napred neorganizovano, sporo, bezidejno
falili su igraci koji bi napravili razliku (Sulejmani, Kacar, Jovanovic), tj. igraci koji znaju da igraju fudbal

ehh ti vasi stadioni !!!

tebra moj, kada su mladi u NS-u igrali, redovno sam isao na sever (sem kad odem sa caletom ;) )
i bila je solidna podrska, cak bolja nego u ono vreme a timu ;)
da nam stave jednu tekmu a u NS, ne'as pojam kakvo bi bilo navijanje ;)
al' eto jebene stoke prebace mlade u bgd, nanicu im ludu !!!

sto se tice a reprezentacije u vezi igraca sve je otprilike kako treba samo ipak treba dati sansu koromanu jel realno on nije ni zvucno ime niti je igrao u nekim bog zna kakvim klubovima ali je na terenu prava radilica i ono sto je glavno jeste da moze predriblati svakog moguceg beka na ovom svetu i da uvek i kad igra zvezda sa nekim jakim iz evrope on je upravo taj koji pravi razliku svojim iskustvom, spretnoscu, brzinom pa i kad je igrao u reprezentaciji mnogo puta je bio jedina svetla tacka u timu i nema onaj nas mentalitet da se u*****mo od jakih vec igra bez respekta kao sto je pokazao npr protiv bajerna pa zar mislite da je lako obezbediti sebi poziciju za sut i dati gol kad ispred sebe imate Philipa Lahma a na golu Rensinga. Takodje mislim da bi bilo pametno pozvati Nevena Subotica u reprezentaciju..... Takodje bih zeleo da napomenem da u svajcarskoj tj u baselu igra nas decko 92 god milos colovic i mislim da ga treba sto pre pozvati u mladje selekcije jer je talenat.....

Dal su ovi sa proslog prvenstva za mlade (mislim: Milovanovic, Boskovic, Krasic, itd) omatorili za ovo sad??? Ove sto sam gledao protiv danske bas slabo poznajem, a za ovog Matica tek sada pocinje neko vece interesovanje...

Koji crni Boskovic?, odavno su se odvojili Crnogorci a druga dvojica su 83 odnosno 84 godiste tako da ne mogu. Za mlade igraju igraci do 21 godine odnosno igraci koji su ispunjavali taj uslov od pocetka kvalifikacija,sto znaci da mogu da se provuku i sa 22 na evropskom . Raduje me vest da ce i Subotic moci da igra za mlade.....mnogo cemo biti jaki...

Konačno imamo ozbiljnu reprezentaciju,pokazalo se da predhodne igre nisu bile slučajnost. Bravo za Antića

Bravo Antiću....legendo ! Dušebrižnici koji su sumnjali u Vladimira Stojkovića , golmana...informacija da je Stojković otišao iz Lisabona, konačno se rešio sujete trenera " Sportinga "...njihove strategije....da će prodati golmana koji primi 6 golova, pa opet na gol...golmana koji na sve liči samo ne na golmana. Sporting je od 25 utakmica izgubio 13, zato što su drugi takodje loši, sticajem okolnosti bili drugi....što se ne može reći da je uspeh. Stojkoviću....srećno Ti bilo!...i u Španiji i u reprezentaciji Srbije. Ti si posle Vladimira Beare naš naj bolji golman!!!

Bravo Antiću....legendo ! Dušebrižnici koji su sumnjali u Vladimira Stojkovića , golmana...informacija da je Stojković otišao iz Lisabona, konačno se rešio sujete trenera " Sportinga "...njihove strategije....da će prodati golmana koji primi 6 golova, pa opet na gol...golmana koji na sve liči samo ne na golmana. Sporting je od 25 utakmica izgubio 13, zato što su drugi takodje loši, sticajem okolnosti bili drugi....što se ne može reći da je uspeh. Stojkoviću....srećno Ti bilo!...i u Španiji i u reprezentaciji Srbije. Ti si posle Vladimira Beare naš naj bolji golman!!!

hahahahah Vladimir Beara vas ahahahahaah lovacke price,koliko ja znam on je dalmatinac,znaci Hrvat,a sa Srbima nema apsolutno nikakve veze,branio je jedino za reprezentaciju Jugoslavije....

hahahahah Vladimir Beara vas ahahahahaah lovacke price,koliko ja znam on je dalmatinac,znaci Hrvat,a sa Srbima nema apsolutno nikakve veze,branio je jedino za reprezentaciju Jugoslavije....
Kad je rekao naš mislio je na klupsku pripadnost. Beara se afirmisao u Crvenoj Zvezdi i od engleza dobio nadimak Veliki Vladimir. Kasnije je i bio trener golmana Zvezde. A što se tiče sportske veze izmedju Beare i Dalmatinaca, odnosno Hajduka, vezuje iz samo autobus koji je Zvezda dala Hajduku za njega i ništa više!!!

Šta ti znaš o fudbalu? Znaš onoliko koliko si proćitao? Zaboravio si da je nekada postojala Velika Jugoslavija, gde je konkurencija bila velika kod nas i u svetu. Jedan je bio Vladimir Beara, a jedan Stojković Vladimir. On je u FK " Crvenoj Zvezdi , FK " Zemun " i našoj reprezentaciji ostavio trag. Uveo je Zvezdu u Evropu....on i Zenga....Zenga koji ga je stavio na utakmicu protiv Portugala i rekao : " dečko, ili ćeš biti pukovnik ili pokojnik ". Branio je sve što je publika videla u golu. Spašavao je reprezentaciju od propasti. Koji je golman na Svetskom prvenstvu za 2 minuta odbranio 2 gola?

Koliko ja znam za vas je Juga bila "velikosrpska tvorevina" koju nikad niko tvoj nije volio kao svoju!!! Za razliku od vas, Srbalji su navijali za tu Jugu, a pošto Beara nikad nije vidio ni h od vaše hrvatske repke, svakako da je on bio najbolji naš golman!!!

Poslednja izmena:
Niko ne piše da smo juče izgubili od Poljske 1:0 :neutral:

Antiću bravo!!! Pritegao si naše igrace, te vise ne senluce po splavovima. Naucio si ih kako se sportski zivi, kako se postizu rezultati, svakom igraču si našao i odredio mesto u timu. Od tebe i golmana Stojkovića će zavisiti naša sudbina. Normalno treba neko da nauči da daje golove, a ne da durišu pored gola i iznad gola po 30 metara. Samo disciplina, treninzi i kompaktnost cele ekipe moze nas odvesti tamo gde smo i planirali. Ti si čovek od iskustva i kredibiliteta, i ne bi se ti prihvatio nase reprezentacije da nisi verovao u njihov kvalitet. Ti se ne bi igrao sa svojim kredeibilitetom, i tvojim imenom, koje je krupnim slovima zapisano u anale našeg i svetskog fudbala. Samo napred...i malo pritegni te momke. Mogu oni ali su se kod Klementea i Terzića raspustili kao raspuštena banda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back