Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nashi napadachi su svi balvani (osim mozhda lazovica, ali njemu treba neko DODATI loptu, a nash vezni red je tuga....), verujem da ce sulejmani i kachar dosta ubrzati igru srbije, a sa obzirom da su francuski bokovi dosta onako istureni i da istrchavaju, jedna kontra dobra bi nam omogucila gol, a ova dvojica bogme to mogu da istrche, a sulejmani i da pogodi balvana zhigica u vugla
a pantelica ne bi' stavlj'o da me bijesh motkom

nashi napadachi su svi balvani (osim mozhda lazovica, ali njemu treba neko DODATI loptu, a nash vezni red je tuga....), verujem da ce sulejmani i kachar dosta ubrzati igru srbije, a sa obzirom da su francuski bokovi dosta onako istureni i da istrchavaju, jedna kontra dobra bi nam omogucila gol, a ova dvojica bogme to mogu da istrche, a sulejmani i da pogodi balvana zhigica u vugla
a pantelica ne bi' stavlj'o da me bijesh motkom

Ako ih pro***** (a moguće je), Miralem i Goja mogli bi da se Francuzima u sredini nazebu familije!!! Mislim, samo da ih krene i ne sumnjam da su u tandemu nezaustavljivi za ovaj raspad od igre Francuza!!!! Kako stvari stoje, njih dvojica polako postaju "dar sa nebesa" za rasulo u našoj veznoj liniji!!!! Ne pojavljuje se takav tandem svaki dan ni u mnogo jačim fudbalskim nacijama!!!! Miralem je podivljao na terenu...trči čovjek punim dahom i po dva metra poslije korner linije!!! Takvu volju odavno nisam vidio kod nekog našeg igrača!!! Doduše, nek sam opet doživio i da Stanković trči u presing pa nek ode sve u pm.!!!:super::super::super:
Naravno, i Kčara je prepun teren... trči čovjek svuda po terenu...yebe im majku što nogom što glavom...!!! Ako ovako nastavi, tek će biti čudo od igrača!!!
Posebno i je žao što Krasić vidno stagnira u formi, i to već bruka vremena!!!

Poslednja izmena:
Šta vi stalno ko p... sa jednim napadačem? Pa izađite ofene nabijte ih i bok, a ne ono...0:0 ljevo desno, bod je dobar i to....yebote da mi iza imamo Vidića igrali bi 3 napadača...joooj želudac mi se okreće od naše mlade selekcije....4 napadača ozlijeđeni (jedan danas zabio gol za Dinamo :otkacio::dontunderstand:), a peti statira u kukuruzu u A repki...a svi bi jeli trave za seniore...mamu im ***** folersku
I mi bi vrlo rado, al pod uslovom da nam se između Vidića i te trojice napadača konačno pojavi i vezni red na terenu!!!:lol::lol::lol::lol:

Upravo tako!!! Pravo sam se uželio utakmice u kojoj bih primjetio našu sredinu terena!!!:lol::lol::lol:

Šta vi stalno ko p... sa jednim napadačem? Pa izađite ofene nabijte ih i bok, a ne ono...0:0 ljevo desno, bod je dobar i to....yebote da mi iza imamo Vidića igrali bi 3 napadača...joooj želudac mi se okreće od naše mlade selekcije....4 napadača ozlijeđeni (jedan danas zabio gol za Dinamo :otkacio::dontunderstand:), a peti statira u kukuruzu u A repki...a svi bi jeli trave za seniore...mamu im ***** folersku
puno srece zelim Hrvatskoj protiv Engleske.CarZg nemoj se samo napaliti da ce Hrvatska olako dobiti jednu Englesku:ok:.

Srbija bez Babovića u Francuskoj

BEOGRAD, 8. septembra 2008. (Beta) - Reprezentacija Srbije igraće u sredu u Parizu protiv Francuske bez Stefana Babovića, koji ima zdravstvenih problema, objavio je Fudbalski savez.

Babović ima akutnu upalu nosne sluznice i sinusa, zbog čega neće biti na spisku 22 igrača, koji će konkurisati za tim selektora Radomira Antića u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

Srbija je u subotu u prvom kolu pobedila Farska Ostrva 2:0, dok je Francuska izgubila u gostima Austriji 3:1. U sredu se igraju i mečevi Farska Ostrva - Rumunija i Litvanija - Austrija.

Ne vjerujem ni da bi on bio u prvom timu.

joj ja bi tu turio 4-2-1-3 sve bi se pusilo sta bi im radili, stavio bi ovog AMC da bude krasic, a u napadu lazovic, pantelic i zigic, zigic u sredini ;)
Hahaha, i ovako nemamo vezni red, samo nam jos treba da trojica igraju na sredini, pa bili bismo suplji k'o sito...

Mislim da bi u situaciji sa jednim napadacem Bosko Jankovic bio idealan sa svojim ubacivanjima. Stankovicu dati da bude zadnji vezni da sto manje zavisi od njega u napadu. Citam u novinama da ce formacija biti 4-2-3-1. Deluje mi solidno...

Iako vise volim igru sa dva napadaca, mislim da je ovo i najbolja formacija. Ali tri ofanzivna vezna bi bili Bosko, Miralem i... ? Na tom mestu jos samo mogu da igraju Stankovic (koga vidim hoces medju ova dva defanzivna) i mozda Krasic, s tim sto je Babovic povredjen, a kao sto si rekao, verovatno ne bi ni igrao. Ergic, Kuzmanovic, Tosic, MIlijas i Ilic mi nisu za AMC...
Nego, protiv Farana u tandemu sa Vidicem je igrao Dragutinovic. Sad ce to verovatno biti promenjeno, mislim da Antic namerava da Krstajic i Vidic protiv petlova igraju zajedno...

puno srece zelim Hrvatskoj protiv Engleske.CarZg nemoj se samo napaliti da ce Hrvatska olako dobiti jednu Englesku:ok:.
E ako ih komšije i sutra zguze, definitivno su ostrvljani stekli kompleks više!!!
Bez obzira, za navijanje protiv Španaca i Engleza nikad nisam imao problema sa motivom!!!
Komšije... ako opet odigrate "hladnom glavom", bez samonabudžavanja ne sumnjam u vašu pobjedu!!! Uprotivnom...:eek: uostalom... ona vaša nedavna prijateljska utakmica protiv Holanđana u Splitu daje mi za pravo da ovako razmišljam!!!:roll:

Svejedno, nek vam je sa srećom i yeb'te im mamu onako odvratnima!!!:evil::evil::evil:

joj ja bi tu turio 4-2-1-3 sve bi se pusilo sta bi im radili, stavio bi ovog AMC da bude krasic, a u napadu lazovic, pantelic i zigic, zigic u sredini ;)
Brateee, a jel može još po neki napadač??? Tek onako... da na zamanjka!!! Mogu i tabliće u parove!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Kakva megalomanija u srednjem radu??? Čak tri veznjaka, od kojih su dva destruktivca, a čak jedan konstruktor za samo tri napadača!!!:dash::dash::dash:

znam da nije tema, al ona Cirina izjava, gde zeli pobedu nad Englezima zbog Blajburga je u najmanju ruku tuzna
mi sutra, ako mislimo da pobedimo (kako mrzim kad kazu "da ostvarimo dobar rezultat", kome je nereseno dobar rezultat taj nije trebao da se bavi sportom), moramo da trcimo ko ludi, pogotovo nasi bekovi (Drago i Rukavina i trce uglavnom), zadnji vezni (znaci Milijas dovidjenja, Kacar unutra), bocni igraci (nadam se Bosko i Sulejmani) i napadac
4-2-3-1 formacija
golman (isti je to kvalitet kog god da stavimo)
Rukavina,Vidic, Krstajic, Drago
Kacar, Kuzma
Bosko, Ilic (ili Stankovic), Sulejmani
Pantelic (covek je jajara, moze na kurvu da uvalja nesto)

ubedljivo najjaci komentar
Nagradna igra se nastavlja, zaigrajte pored 10 najboljih srpskih igraca.Nakon Nenada Milijasa iz beograda koji je bio srecnik i zaigrao protiv Farana bas vi mozete igrati protiv Anrija, Benzeme, Evre... Budite na sen deniju.
napomena: pravo prijave nemaju profesionalni fudbaleri.

pogledajte ovo http://www.index.hr/sport/clanak/jo...u-mojoj-reprezentativnoj-karijeri/401503.aspx
ili ovo http://www.index.hr/sport/clanak/capello-je-u-zagreb-dosao-po-bod/401481.aspx

ovo je poznato Zvezdasima http://www.index.hr/sport/clanak/en...azumiju-capella-i-njegovu-taktiku/401493.aspx

Brateee, a jel može još po neki napadač??? Tek onako... da na zamanjka!!! Mogu i tabliće u parove!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Kakva megalomanija u srednjem radu??? Čak tri veznjaka, od kojih su dva destruktivca, a čak jedan konstruktor za samo tri napadača!!!:dash::dash::dash:

Kakvi ne moze, pa Kacar moze da igra napadaca opusteno:P I onda lepo formacija 4-2-4. I ovako srednji red ne moze da nam veze tri kompletna pasa, bolje da gadjamo ovu cetvoricu, mozda neka lopte i udje:whistling:
A akcija je sledeca: Golman izvodi lopti, kratak pas do najblizeg odbrambenog igraca, on dodaje jednom od bekova (koji imaju naravno dobar centarsut), oni salju loptu direktno iz odbrane na glavu Zigicu, ovaj spusta jednom od preostalih trojice napadaca i oni sutiraju dok ne pogode mrezu. Sa unutrasnje strane. Akcija iz udzbenika:rtfm: :rotf::rotf:

znam da nije tema, al ona Cirina izjava, gde zeli pobedu nad Englezima zbog Blajburga je u najmanju ruku tuzna
mi sutra, ako mislimo da pobedimo (kako mrzim kad kazu "da ostvarimo dobar rezultat", kome je nereseno dobar rezultat taj nije trebao da se bavi sportom), moramo da trcimo ko ludi, pogotovo nasi bekovi (Drago i Rukavina i trce uglavnom), zadnji vezni (znaci Milijas dovidjenja, Kacar unutra), bocni igraci (nadam se Bosko i Sulejmani) i napadac
4-2-3-1 formacija
golman (isti je to kvalitet kog god da stavimo)
Rukavina,Vidic, Krstajic, Drago
Kacar, Kuzma
Bosko, Ilic (ili Stankovic), Sulejmani
Pantelic (covek je jajara, moze na kurvu da uvalja nesto)

Pa zar nije bolje Ilica u srednji red umesto Kacara, ipak Gojku to nije najbolja pozicija, a Stankovica onda na AMC... Desni bek, da l' Ivanovic ili Rukavina? Ali ako si vec rekao da nasi bekovi moraju da trce (pretpostavljam i u napad), onda je bolje Rukavinu staviti... Samo ne znam za napad... Da l' da gadjaju Zigu u glavu, pa kud puklo da puklo ili spustiti loptu Pantelicu... Bojim se da francuska odbrana ne proguta Pantu, tako da se i ne vidi tokom celog meca...

Ne znam sto ste se svi primili da ce Kacar da igra. Jeste odigrao fenomenalno (sto kaze onaj mrtvi komentator Mikic, ni na treningu nije lako dati 5 komada), ali mislim da ne treba da igra. Odbrana definitivno treba da bude sa sto manje izleta ka protivnickoj polovini, sto znaci (a ubedjen sam da ce tako biti) Krstajic i Vidic u sredini, a Dragutinobic i Ivanovic bekovi. Kakav Rukavina, pa njega bi oduvao ko god da igra. Posto Stankovic definitivno igra (nazalost), mislim da ce pored njega igrati Ergic ili Kuzmanovic (dakle umesto Milijasa). A mozda i obojica ako stavi jednog napadaca. Takodje, mislim da ce umesto Tosica igrati Sulejmani, a mozda umesto Krasica Jankovic. Dakle, moje misljenje ko ce igrati (ne i zelja):
Disljenkovic- Dragutinovic, Krstajic, Vidic, Ivanovic- Stankovic, Kuzmanovic(Ergic), Sulejmani, Krasic (Jankovic), Pantelic, Zigic (ili Ergic ako igramo s jednim).
Slazem se s Crnijem da bi Pantelic mogao da umuva nesto, igra bolje kad je sam u napadu.
Samo jos da pitam Grooyana: A sta je to Ilic ako nije ofanzivni vezni?!

U ofanzivu bih stavio kacara, sto da ne - pre nego Krasica, i meni on deluje melanholicno.

meni deluje alkoholicno, povukao na Milijasa, Krstaja je iskusan pa se drzi i takav, ova dvojica to ne mogu:lol::lol::lol:

@Grujo, nisam te skapirao sta si hteo reci, Ilic je uvek igrao iza napadaca, osim kad ga je Lotar vracao nazad jer smo imali Vukica, a Gojko je univerzalac, igra na svim pozicijama od stopera do poluspica, samo bocne pozicije jos nije probao, a mogao bi i to
Kacar i Sulejmani bi morali da igraju jer ljudi trce, sto je za neke koji su igrali protiv FO misaona imenica
sto se tice Ivanovica, kad je on odigrao poslednji takmicarski mec? Gde je on sad?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back