Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cetvorica nisu pevali himnu (Milijas,Zigic,Vidic,Rukavina) cutali su ko zaliveni kao da ih bas zabole........
Ne mogu da verujem da ih mrzi makar usta da otvaraju................

Stankovic i Pantelic su je bas od :heart: pevali!!!!!!!!!!!!

To je bilo najkorisnje šta su večeras učinili???:rotf::rotf::rotf::rotf:
BASH SU LIJEPO POJALI!!!
Stankoviću su se sve plombe slikale na TV-u, a i Pantelić je jezikom sudarao u krajnike kao na Dječijem šlageru (sjetio sam se Seje Kalača)!!! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Pa kakvi su ostali njih dvojica su ponajbolje i igrali
Pantelic se bas borio, Stankovicu cini mi se da je sad bas stalo do reprezentacije

Sta reci za Milijasa???????

Ovaj prvi pod hitno da se ošiša, pa kad vidi kuda onoliko leta, tek ima da bude igračina!!!:lol:;)
Ovaj drugi, kad je vidio koliko mu status u klubu trokira kad propusti jedno veliko takmičenje valjda se dozvao pameti!!! Ipak, kinta je u pitanju!!!:roll::think:
Ovaj treći, ... paaa kao da je noseći!!! Šta reći za veznjaka sa brzinom puža i shvatanjem fudbala kao da su kasne 50-te godine prošlog vijeka u pitanju???:rtfm::lol:

Naravno, Djukic nije valjao jer je pokusavao da ih natera da spuste loptu na zemlju i igraju organizovano. Sad kad je tu Antic, stara skola srpskog fudbala, tu je i strategija 'gadjaj drvo u glavu' i besomucno preskakanje sredine. Sto i ne bi bilo toliko lose da imamo normalne krajeve.

Ako se galski pevci kol'ko tol'ko prisaberu do srede, pukli smo k'o direci.

Naravno, Djukic nije valjao jer je pokusavao da ih natera da spuste loptu na zemlju i igraju organizovano. Sad kad je tu Antic, stara skola srpskog fudbala, tu je i strategija 'gadjaj drvo u glavu' i besomucno preskakanje sredine. Sto i ne bi bilo toliko lose da imamo normalne krajeve.

Ma Antić ih je sinoć barem natjerao da zapjevaju!!! Ako bude ovako nastavio, protiv Francuza očekujem i instrumente u njihovim rukama uoči meča!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::dash:

Da bolje su pevali nego ranije,ali moraju SVI da pevaju.........ili ce ih Antic politi benzinom i zapretiti da ce zapaliti sibicu

Parapapaa...!!!

simic_nikola.gif

Falio je guslarski duo Koroman-Krstajić da im odradi pratnju!!!

:dash::dash:

Pa i ne valja to sto su petlovi izgubili, sad ce morati da se vade pred svojim navijacima, a pogodite ko im je protivnik za vadjenje;)

Da skrenem temu s igre. Ne mogu da verujem da se i dalje utakmice reprezentacije (makar protiv, na papiru, slabijih protivnika) igraju u mrtvom Beogradu! Publika kao u pozoristu! Jeste li videli Hrvate i Crnogorce? Publika samo sto ne provali u teren. Mislim da bi u nekom drugom gradu publika naterala ove nase da igraju bolje.

publika je onakva kakva je igra
igra=tuga
golman i stoperi bez posla (ne znam sta ce nam dva stopera?) Obradovic, Milijas, Stankovic i Zigic pod hitno na kurs "kako da naucim da trcim", da su bili malo sporiji zaspali bi, Rukavina, Bambi, Pantelic na kurs "kada trcim, gledam kuda idem", Krasicu kupiti loptu da se igra dete
izmene se utopile u opste sivilo
neverovatno smo indolentni, aj sto nece da se bore, sto nece da se vracaju u odbranu, al kako nemaju zelju da se igraju sa loptom
mtrva puvala
protiv Francuza mora da menja komletni vezni red (ubaciti Kuzmu, Saleta, Boska, Miralema i Ergica), igrati samo sa Pantelicem u napadu i pokusati da istrcimo jednu ili dve kontre (za toliko imamo snage) pa ako iziherisemo nesto super
svaki bod je za ovu repku uspeh

publika je onakva kakva je igra
igra=tuga
golman i stoperi bez posla (ne znam sta ce nam dva stopera?) Obradovic, Milijas, Stankovic i Zigic pod hitno na kurs "kako da naucim da trcim", da su bili malo sporiji zaspali bi, Rukavina, Bambi, Pantelic na kurs "kada trcim, gledam kuda idem", Krasicu kupiti loptu da se igra dete
izmene se utopile u opste sivilo
neverovatno smo indolentni, aj sto nece da se bore, sto nece da se vracaju u odbranu, al kako nemaju zelju da se igraju sa loptom
mtrva puvala
protiv Francuza mora da menja komletni vezni red (ubaciti Kuzmu, Saleta, Boska, Miralema i Ergica), igrati samo sa Pantelicem u napadu i pokusati da istrcimo jednu ili dve kontre (za toliko imamo snage) pa ako iziherisemo nesto super
svaki bod je za ovu repku uspeh

Slazem se..
:ok:

Da skrenem temu s igre. Ne mogu da verujem da se i dalje utakmice reprezentacije (makar protiv, na papiru, slabijih protivnika) igraju u mrtvom Beogradu! Publika kao u pozoristu! Jeste li videli Hrvate i Crnogorce? Publika samo sto ne provali u teren. Mislim da bi u nekom drugom gradu publika naterala ove nase da igraju bolje.

E dragi moj ali mi idemo ko zvijeri i protiv Borata, na čelu sa Forest Gumpom (Olić) koji je istrčao 832 šprinta...

Pa i ne valja to sto su petlovi izgubili, sad ce morati da se vade pred svojim navijacima, a pogodite ko im je protivnik za vadjenje;)

Ma prvo mora da nam ga gurnu pa tek onda da ga vade!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
A mi smo kao 100% do juče bili sigurni da ih uzimamo u Francuskoj samo da se nisu ovako sjebali u Austriji??? Jel' sad kad moraju da se vade, odjednom su nam bodovi na njihovom terenu pod znakom pitanja???:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back