Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih samo voleo da mi Djukic odgovori zasto na Olimpijadu nije otislo najmanje 10 onih igraca kojih sada nema u mladoj reprezentaciji, a koji su bili u timu 2007 na Euru za mlade u Holandiji, kada smo i izborili plasman na O.I. u Pekingu?????????? Zar oni nisu zasluzili bar toliko postovanja.....oni su zasluzni sto smo uopste i otisli u Peking................... Ne moze da se opravda tako sto ce reci da su ti igraci u losoj formi i sl. jer smo se u svakom slucaju obrukali tako da je i bilo svejedno ko ce otici.......

Ja se nisam toliko uplasio kada sam video zreb koliko sam se uplasio kada sam video spisak igraca koji su dobili poziv za Olimpijadu.....................

Zato sto igraci koji predju odredjeni broj godina, ne mogu da igraju na OI... Nije u tome uopste problem, nego bezvoljnost, setanje po terenu i besmislenost u igri...

Fudbal u nasoj zemlji je i vise nego budjav. Zato ne volim da gledam ni repr. niti klubove. Sve jad i beda.

E pa od ovoga nemamo mnogo koristi. Ako mi navijaci ne budemo dolazili, sigurno ne ocekujes da Grci i Bugari dodju da nam pune stadione... Mada priznajem, nema mnogo sta da se vidi, ali to je nas fudbal. Kakav je, takav je, ali je nas...

Cekajte da vidite protiv argentine.
Ja tipujem na 7:1 :lol:

Zar je moguce da toliko ne verujes bre u nase momke?????
Pa mogu oni i 8 komada da prime BRE!!! :cool:

Daj bre sta lupate, nasi se uopste nisu obrukali ni protiv kengura ni protiv slonova. Gaucosi jesu strasni ali kladim se da cemo protiv njih pruziti najbolju partiju na prvenstvu...mozda ih cak i dobijemo. Ovi momci se bore, talenta im ne nedostaje. Sad druga je prica sto su trkacki slabiji od slonova, to je jedini razlog zasto su nas nadigrali. Svaki gol im je isti, lopta u prostor, razvuce se odbrana, povratna lopta...gol...skolski nema sta.

Pa sta sad, treba da gube od svih protivnika koji trce brze od njih? Citam Djukicevu izjavu u Novostima kako ce igrati zonu, tj. nece se igrati odbrana covek na coveka jer su ovi iz Slonovace mnogo brzi...
Pa lepo, primili smo tri identicna gola, upravo pasovima u dubinu, kroz odbranu...
A gol nam je kao crna rupa, uvlaci sve lopte upucene ka njemu, i nase i njihove:cool: :P
Da nije bilo Stojkovica, primili bi 6 komada...

Đukiću sada preti otkaz!

OLIMPIJSKA reprezentacija Srbije može da se nada još samo nemogućem na fudbalskom turniru da bi otišla u drugi krug takmičenja. Remi sa Australijom (1:1) i poraz od Obale Slonovače (2:4) praktično su već vratili "orlove" u Beograd, iako je preostala utakmica sa Argentinom u sredu (13.45).
Predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić ne krije da je nezadovoljan učinkom naše reprezentacije.
- Za mene je odlazak kući posle samo tri utakmice neuspeh! Bez obzira na to što će se Argentina i Obala Slonovače boriti za medalje. Pogotovo sam nezadovoljan igrom, morala je da bude na znatno višem nivou. Jer, mnogo smo uradili da ova selekcija ima tretman i dobre uslove za nesmetan rad, pošto smo očekivali da se iskaže u pravom svetlu na ovoj olimpijskoj manifestaciji fudbalske mladosti. I to što nismo pokazali ni delić onoga što znamo i možemo, boli više od suvih rezultata. Ipak, sačekajmo i duel sa Argentincima, da bismo sumirali kompletne utiske - ističe Karadžić.
Predsednik naše "kuće fudbala" najavljuje ozbiljnu analizu odmah po dolasku u Beograd.
- Nama su na pragu kvalifikacije za SP 2010, pa je pod hitno potrebno napraviti dublju analizu proteklog perioda. Dakle, na skeneru Stručnog, ali i Izvršnog odbora, biće kompletan rad i selektora Miroslava Đukića i stručnog štaba. Naime, moraju pod lupu da se stave ne samo tri utakmice olimipijske selekcije u Šangaju i Pekingu, nego i sve prijateljske utakmice A tima. Jednostavno, neophodno je sagledati sve aspekte onoga što se do sada uradilo i glasno i jasno reći da li je to bilo dobro i očekivano ili ne - nedvosmislen je Karadžić.
Na pitanje da li se to drma stolica selektoru Đukiću, predsednik Karadžić je odgovorio diplomatski:
- Ne bih sa ovih daljina o tome pričao ili bilo šta prejudicirao. Jednostavno, mora da se ispoštuje procedura, zna se redosled poteza. Ali se i zna da moramo pod hitno održati te sastanke. I studiozno sve sagledati, a zatim dobro promisliti šta nam valja činiti. Jer, u kvalifikacije za Svetsko prvenstvo moramo ući maksimalno spremni, bez repova, mečevi sa Farskim Ostrvima (6. septembar) i Francuskom (10. septembar) morali bi da označe i prekretnicu - zaključio je predsednik FSS, Tomislav Karadžić.

SVE UTAKMICE
Makedonija - SRBIJA 1:1
Ukrajina - SRBIJA 2:0
SRBIJA - Kina 1:1*
R. Irska - SRBIJA 1:1
Rusija - SRBIJA 2:1
Nemačka - SRBIJA 2:1
Kina - SRBIJA 0:0*
Australija - SRBIJA 1:1*
O. Slonovače - SRBIJA 4:2*

NAPOMENA: zvezdicom su označeni mečevi olimpijske reprezentacije.

Imaju pravo da zovu 3 igraca koji su stariji od 23 godine....... Zvali su Stojkovica, to je u redu, ali sta ce nam ona 2 penzionera iz Kine, loptu ne znaju da pogode, zasto nisu zvali nekog ko je tada igrao............Ivanovica, Jankovica ili bilo koga drugog......
Basta, Petkovic i Kahriman su stari do 23 godine............necu da ulazim u to u kakvoj su oni formi i kako igraju, ali ako cemo lose da igramo neka bar igraju oni koji su zasluzili............
I, uostalom, nas FS je morao da pomogne reprezentaciji i da utice na klubove da puste igrace koji su "povredjeni" i koji su "potrebni" klubu................

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back