Hool
Domaćin
- Poruka
- 3.061
Joj budala....Pa dal je moguće da ne mogu dvadeset sekundi pre
kraja da sacuvaju rezultat !?!?!
Ej Srbijo...
kraja da sacuvaju rezultat !?!?!
Ej Srbijo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekajte da vidite protiv argentine.
Ja tipujem na 7:1![]()
pa gledacu Aguera, Mesija, Rikelmea
ako izvedu tim bez njih onda prebacujem
Ja bih samo voleo da mi Djukic odgovori zasto na Olimpijadu nije otislo najmanje 10 onih igraca kojih sada nema u mladoj reprezentaciji, a koji su bili u timu 2007 na Euru za mlade u Holandiji, kada smo i izborili plasman na O.I. u Pekingu?????????? Zar oni nisu zasluzili bar toliko postovanja.....oni su zasluzni sto smo uopste i otisli u Peking................... Ne moze da se opravda tako sto ce reci da su ti igraci u losoj formi i sl. jer smo se u svakom slucaju obrukali tako da je i bilo svejedno ko ce otici.......
Ja se nisam toliko uplasio kada sam video zreb koliko sam se uplasio kada sam video spisak igraca koji su dobili poziv za Olimpijadu.....................
Fudbal u nasoj zemlji je i vise nego budjav. Zato ne volim da gledam ni repr. niti klubove. Sve jad i beda.
Cekajte da vidite protiv argentine.
Ja tipujem na 7:1![]()
ni holandjani nesto ne blistaju a imaju mnogo lakse protivnike, ja vjerujem da mozemo da dobijemo gaucose.
ni holandjani nesto ne blistaju a imaju mnogo lakse protivnike, ja vjerujem da mozemo da dobijemo gaucose.
![]()
![]()
Slatko se nasmejah na ovo extra
![]()
1% ali i to je sansa. Drsko,bezobrazno srpski BRE!! Jesmo mali al` smo J.E.B.I.T.A.C.N.I.
Napred momci,samo hrabro!!!