Grooyan
Aktivan član
- Poruka
- 1.828
Pa daj lepo ceo Partizan da zaposlimo na sve funkcije u Savezu i eto nama blistave buducnosti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha yebiga batoPa daj lepo ceo Partizan da zaposlimo na sve funkcije u Savezu i eto nama blistave buducnosti![]()
Mnogo šansi...potpuna dominacija a jedan gol....kao da niko nezna dati gol???OI: Remi Srbije sa Australijom, 1:1
BetaFudbalska reprezentacija Srbije odigrala je u Šangaju nerešeno, 1:1 (0:0), sa Australijom u prvom kolu olimpijskog turnira. Australija je povela pogotkom Zadkovića u 69. minutu, uprkos potpunoj dominaciji Srbije, a bod timu Miroslava Đukića doneo je Rajković, 10 minuta kasnije. U sledećem kolu, Srbija u nedelju igra sa Obalom Slonovače.
Srpski tim je dominirao tokom celog meča, u prvom poluvremenu skoro isključivo se igralo na polovini Australije, a ekipa Miroslava Đukića propustila je niz prilika. Najbolju je imao Zoran Tošić, kada je pogodio prečku u 38. minutu, udarcem sa ivice šesnaesterca, a igraču Partizana pripalo je još nekoliko odličnih prilika.
Ma bre, bili smo staticni. Jako slaba pokretljivost po terenu. Dominirali jesmo, jer su ovi jos veci dunsteri od nas. Nismo im dali vise golova jer su ovi brate bar trcali i svakom nasem sporacu ulazili u sut.
Videcemo kad nam sad stigne kvalitetnija ekipa koliko cemo dominirati.
Jednu stvar treba priznati. Prvi put u nazad ko zna koliko godina sam video koliko toliko smislenu igru sa nekim ciljem, najzad nije bilo bunarenja ali samo da se vise krecu.Onom Fejsi bih zabranio pristup terenu.Ono se ne promasuje na tako vaznim utakmicama.
ja sam od rajkovica ochekiv'o vishe
ispade da roman nema pojma shta kupuje
Kad je pa znao?