Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
OI: Remi Srbije sa Australijom, 1:1

BetaFudbalska reprezentacija Srbije odigrala je u Šangaju nerešeno, 1:1 (0:0), sa Australijom u prvom kolu olimpijskog turnira. Australija je povela pogotkom Zadkovića u 69. minutu, uprkos potpunoj dominaciji Srbije, a bod timu Miroslava Đukića doneo je Rajković, 10 minuta kasnije. U sledećem kolu, Srbija u nedelju igra sa Obalom Slonovače.

Srpski tim je dominirao tokom celog meča, u prvom poluvremenu skoro isključivo se igralo na polovini Australije, a ekipa Miroslava Đukića propustila je niz prilika. Najbolju je imao Zoran Tošić, kada je pogodio prečku u 38. minutu, udarcem sa ivice šesnaesterca, a igraču Partizana pripalo je još nekoliko odličnih prilika.

OI: Remi Srbije sa Australijom, 1:1

BetaFudbalska reprezentacija Srbije odigrala je u Šangaju nerešeno, 1:1 (0:0), sa Australijom u prvom kolu olimpijskog turnira. Australija je povela pogotkom Zadkovića u 69. minutu, uprkos potpunoj dominaciji Srbije, a bod timu Miroslava Đukića doneo je Rajković, 10 minuta kasnije. U sledećem kolu, Srbija u nedelju igra sa Obalom Slonovače.

Srpski tim je dominirao tokom celog meča, u prvom poluvremenu skoro isključivo se igralo na polovini Australije, a ekipa Miroslava Đukića propustila je niz prilika. Najbolju je imao Zoran Tošić, kada je pogodio prečku u 38. minutu, udarcem sa ivice šesnaesterca, a igraču Partizana pripalo je još nekoliko odličnih prilika.
Mnogo šansi...potpuna dominacija a jedan gol....kao da niko nezna dati gol???

Ma bre, bili smo staticni. Jako slaba pokretljivost po terenu. Dominirali jesmo, jer su ovi jos veci dunsteri od nas. Nismo im dali vise golova jer su ovi brate bar trcali i svakom nasem sporacu ulazili u sut.
Videcemo kad nam sad stigne kvalitetnija ekipa koliko cemo dominirati.
Jednu stvar treba priznati. Prvi put u nazad ko zna koliko godina sam video koliko toliko smislenu igru sa nekim ciljem, najzad nije bilo bunarenja ali samo da se vise krecu.
Onom Fejsi bih zabranio pristup terenu. :D Ono se ne promasuje na tako vaznim utakmicama.

Fejsa i Tošić opozvani iz Pekinga
Igračima Partizana Zoranu Tošiću i Ljubomiru Fejsi naloženo je da se odmah vrate iz Pekinga, nezvanično saznaje B92.

Beogradski klub je u sredu izborio nastup u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona pobedom nad Interom iz Bakua sa 2:0. Fejsa i Tošić su u sredu nastupili na utakmici nacionalne selekcije i Australije na Olimpijskim igrama, koji je završen nerešenim rezultatom 1:1. Treći igrač Partizana Marko Jovanović ostaće u Kini

FKCZ: Uvek uz Srbiju
Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da ne opozove svoje prvotimce iz olimpijske selekcije Srbije.

Povodom poslednjih, vrlo aktuelnih dešavanja, koja su prouzrokovana odlukom Suda za arbitražu u sportu u Lozani na osnovu spora više klubova sa FIFA, fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da ne povlači svoje igrače iz olimpijske reprezentacije Srbije koja se u ovom trenutku takmiči na Igrama u Pekingu.

Crvena zvezda u potpunosti stoji uz olimpijski komitet Srbije u naporima da se naša država reprezentuje na najbolji mogući način na najvećoj svetskoj smotri sporta. Olimpijske igre su najznačajnije sportsko takmičenje i najbolja prilika za za promociju Srbije i državni i nacionalni interes su pre svega dobri rezultati srpskih sportista u Pekingu.

Iz Crvene zvezde poručuju svojim olimpijcima da se bore i da prikazuju maksimum u dresu sa državnim grbom i tako doprinesu promociji Srbije.

Ma bre, bili smo staticni. Jako slaba pokretljivost po terenu. Dominirali jesmo, jer su ovi jos veci dunsteri od nas. Nismo im dali vise golova jer su ovi brate bar trcali i svakom nasem sporacu ulazili u sut.
Videcemo kad nam sad stigne kvalitetnija ekipa koliko cemo dominirati.
Jednu stvar treba priznati. Prvi put u nazad ko zna koliko godina sam video koliko toliko smislenu igru sa nekim ciljem, najzad nije bilo bunarenja ali samo da se vise krecu.Onom Fejsi bih zabranio pristup terenu. :D Ono se ne promasuje na tako vaznim utakmicama.

Upravo tako! Znam da sam rekao 100 puta da vise necu pratiti nasu fudbalsku repku, ali sta cu, uvek se zaebem:P
Ali juce sam posle mnogo godina bio stvarno zadovoljan koliko toliko organizovanom igrom, bez onih glupih i besmislenih lopti i nepotrebnih pasova koji uvek bivaju preseceni.
Imali smo 14 kornera naspram njihovog jednog, 22 suta na gol, od toga 14 puta u okvir gola naspram njihovih 7 suteva za 94 minuta... Bili smo bolji, odbrana mora da bude uigranija, ali kenguri su izvukli bod, mogli su i sva tri da nas nije precka spasla... To ti je fudbal...:cool:

Evo i rasporeda nase grupe:

Група А
07.08. Шангај: Србија - Аустралија 1:1 (0:0)
07.08.Шангај: Обала Слоноваче - Аргентина 1:2 (0:0)
10.08.Шангај: Аргентина - Аустралија 11,00
10,08.Шангај: Србија - Обала Слоноваче 13,45
13.08.Тијанин: Обала Слоноваче - Аустралија 13,45
13.08.Пекинг: Србија - Аргентина 13,45

Poslednja izmena:
O Srbijo medju sljivama... Tu treba i da ostanes...

Mi smo izgleda pretplaceni da primamo minimum tri komada od Slonova. Mada, za nas kladionicare je to siguran fix...
Stara boljka ponovo se vratila... Ni priblizna igra od juce, mnogo izgubljenih loptim, ocajna transformacija iz odbrane u napad, a u odbrani je tolika rupa da bi Sekil O'Nil mogao neprimetno da se provuce i postigne gol... I opet, igramo onako kako protivnik diktira, umesto mi da vodimo igru... Nikad necemo nauciti............................................................................

Sva teorija je pala u vodu, fudbalska Srbijo stavi prst (da ne kazem pistolj) na celo i zamisli se malo... Promene su hitno neophodne, a dok se nesto ne ucini, nastavicemo da tonemo sve dublje i dublje... Spali smo na najnize fudbalske grane, upali u kolotecinu, tumaramo po mraku, a svetlo se nigde ne nazire...

Ja bih samo voleo da mi Djukic odgovori zasto na Olimpijadu nije otislo najmanje 10 onih igraca kojih sada nema u mladoj reprezentaciji, a koji su bili u timu 2007 na Euru za mlade u Holandiji, kada smo i izborili plasman na O.I. u Pekingu?????????? Zar oni nisu zasluzili bar toliko postovanja.....oni su zasluzni sto smo uopste i otisli u Peking................... Ne moze da se opravda tako sto ce reci da su ti igraci u losoj formi i sl. jer smo se u svakom slucaju obrukali tako da je i bilo svejedno ko ce otici.......

Ja se nisam toliko uplasio kada sam video zreb koliko sam se uplasio kada sam video spisak igraca koji su dobili poziv za Olimpijadu.....................

Ma mi zasluzujemo dozivotnu suspenziju...................

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back