Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima dobrih stvari,ali ima i gluposti ovde....
To koliko nece da bude pod uticajem menadzera je diskutabilno, i uospte ne mislim da ce biti manje nego Piksi....

Sve,sve samo nemoj da ga poredis sa Vujosevicem,posto je covek opsednut patoloskom manijom gonjenja partizana i njega licno.... pa sad vidim 'namerno' je ispao iz kupa :D
:roll: a setimo se i legendarne taktike na 2 sekunde pre kraja :per: zavera uvek i svuda,sad su povrede krive,da nisu mozda i to indukovali Covic i Vucic

Inace se slazem da je Stanojevic dobro resenje (a bio bi i Piksi), barem ovako preliminarno, pokazao je covek da se razume u fudbal i da koristi mozak......
Pa da je hteo biti pod uticajem menadžera, odnosno da je hteo biti ono što su bili Grant, Vermez i sl u Partizanu, ne bi ga oterali sa 10 bodova u odnosu na CZ...

Nisam čoveče mislio u tom smislu da ga poredim sa Duletom! :lol: On je fudbalski Dule po tome što je veliki motivator, fudbalski fanatik, što je do srži u poslu kojim se bavi i učiniće sve moguće i nemoguće da dođe do zacrtanog cilja. I naravno, što je veliki poznavalac fudbala, moderne igre i detaljan analitičar. Dobro, ako ti već toliko smeta pominjanje Duleta, mogu ga uporediti sa Saletom Đorđevićem. A siguran sam da on ima takođe (to će tek pokazati) baš te karakteristike, koje sam opisao kod Duleta.

Piksi bi bio loše rešenje samo zbog jedne, ali velike stvari, mnogo je slab na pare. :)

On makar nije mazga kao Sinisa pa da neka svoja glupava nacela sprovodi u delo. Gledajuci Stanojevica na derbiju on je uvek bio najvise nalozen da pobedi po svaku cenu. Sad samo treba da to prenese i u reprezentaciju. On sigurno nece davati Kolarovu da nosi broj 3 da mi mu pokazao da je on odbrambeni igrac vec ce mu dozvoliti da igra kao u Sitiju i asistira za gol. Nece ni izbacivati Ivanovica ne bi li mu dokazao da je on glavni a da cela nacija cupa kosu od muke sto pravi takve klinacke gluposti.
U svakom slucaju ja sam za to da mu se pruzi prilika kao sto se pruzila Sinisi pa cemo videti kakav moze da bude selektor. Ja mislim da gori ne moze da bude.
Apsolutno, aferim! Koliko smo mi izgubili samo jednim njegovim debilnim potezom, pokazivanjem sile sa Matićem, s kojim sigurno ne bi gubili onolike lopte na sredini u ZG i koji bi nam doneo makar 0:0 tamo! Pa setimo se samo meča u BG-u, to su bile dve reprezentacije, a Hrvate smo samo na Matića, ali i Fejsu, razvalili na vezi. I da nismo prvi put u kvalifikacijama nastupili u maltene najjačem sastavu (samo Ljajić falio), i bili uigrani, Hrvati bi popili makar 3 komada...

A mogu zamisliti kako bi bili jači tek i sa Ljajićem...

Eh kako to cudno zvuci 1/8 finala ,a evropsko prvenstvo :think:
Realno imamo igrace za tim koji bi mogao bez iznenadjenja do 1/2 finala tog takmicenja,ali je isto tako realno i da se ne plasiramo ili da ispadnemo u grupama

Ipak:
GK:Stojkovic,Brkic, Rajkovic,(Aleksic)
RB: Ivanovic,Rukavina ( Petkovic, Golubovic,Tomovic)
CB: Subotic,Nastasic,Bisevac (Spajic,Veljkovic)
LB: Kolarov, Rodic (Lomic)
DMF: Matic, Fejsa,Gudelj, Jojic, (Petrovic, Ignjovski,Brasanac,Kuzmanovic,Meleg)
AMF: Tadic,Djuricic,Markovic,Ljajic,Basta, Zivkovic,Sulejmani,Krsticic(Jankovic,Causic,Tosic,Pavlovski,Kostic,)
CF: Mitrovic,Djordjevic,Djurdjevic (,Djurdjic,S.Scepovic)

I sigurno sam zaboravio nekoga, ali eto baze od 25 igraca i jos dvadesetak koji bi mogli da popune kad se ovi povrede......
Samo da Klop nacini od Jojica srpskog Ilkaja i eto nama sredine Matic-Jojic-Tadic (Djuricic je bas u kanalu,fizicki je slab,tako da zamena)
Pozadi je sve poznato, i u napadu Markovic,Ljajic i Mitrovic
uz dostojne zamene
Lukač bi trebao pre Brkića, Trajković pre Spajića, potom u narednom periodu nadolazeći Dača Pantić, Milinković-Savić, Gaćinović, Čavrić... A što se tiče igrača tipa Tomović, Krstičić, Janković, M.Šćepović... njima bi zatvorio vrata reprezentacije, jer zaista je prava šteta da i u narednom ciklusu pravi biseri čekaju svoju šansu pored takvih ˘vedeta˘...

Jojić ima veliki potencijal pre svega jer je veliki radnik, ratnik i radnik. A pošto je otišao u savršeni klub za njega, koji baš vole radnike i ratnike u timu, i koji od prosečnih igrača pravi baš takve, velike radnike i još veće ratnike, mislim da će Klop uspeti uraditi od njega ono što je naumio i izvući sav onaj talenat, i više od toga, koji je video u njemu.

Stoga tipujem da bi ovih 11 Stojković, Ivanović (C), Subotić, Nastasić, Kolarov, Matić, Gudelj, Marković, Ljajić, Tadić, Mitrović, uz prve izmene koje bi bile Pantić, Pavlovski, Đuričić, Jojić, Kostić, Srbija lagano sa pravim selektorom, kao što je npr. Stanoje, mogla do 1/2 EP 2016... Mi ovakvu generaciju nismo imali, sa fenomenalnim igračima u svakoj liniji, čini mi se, nikada...

Pa da je hteo biti pod uticajem menadžera, odnosno da je hteo biti ono što su bili Grant, Vermez i sl u Partizanu, ne bi ga oterali sa 10 bodova u odnosu na CZ...

Nisam čoveče mislio u tom smislu da ga poredim sa Duletom! :lol: On je fudbalski Dule po tome što je veliki motivator, fudbalski fanatik, što je do srži u poslu kojim se bavi i učiniće sve moguće i nemoguće da dođe do zacrtanog cilja. I naravno, što je veliki poznavalac fudbala, moderne igre i detaljan analitičar. Dobro, ako ti već toliko smeta pominjanje Duleta, mogu ga uporediti sa Saletom Đorđevićem. A siguran sam da on ima takođe (to će tek pokazati) baš te karakteristike, koje sam opisao kod Duleta.

Piksi bi bio loše rešenje samo zbog jedne, ali velike stvari, mnogo je slab na pare. :)

Lukač bi trebao pre Brkića, Trajković pre Spajića, potom u narednom periodu nadolazeći Dača Pantić, Milinković-Savić, Gaćinović, Čavrić... A što se tiče igrača tipa Tomović, Krstičić, Janković, M.Šćepović... njima bi zatvorio vrata reprezentacije, jer zaista je prava šteta da i u narednom ciklusu pravi biseri čekaju svoju šansu pored takvih ˘vedeta˘...

Jojić ima veliki potencijal pre svega jer je veliki radnik, ratnik i radnik. A pošto je otišao u savršeni klub za njega, koji baš vole radnike i ratnike u timu, i koji od prosečnih igrača pravi baš takve, velike radnike i još veće ratnike, mislim da će Klop uspeti uraditi od njega ono što je naumio i izvući sav onaj talenat, i više od toga, koji je video u njemu.

Stoga tipujem da bi ovih 11 Stojković, Ivanović (C), Subotić, Nastasić, Kolarov, Matić, Gudelj, Marković, Ljajić, Tadić, Mitrović, uz prve izmene koje bi bile Pantić, Pavlovski, Đuričić, Jojić, Kostić, Srbija lagano sa pravim selektorom, kao što je npr. Stanoje, mogla do 1/2 EP 2016... Mi ovakvu generaciju nismo imali, sa fenomenalnim igračima u svakoj liniji, čini mi se, nikada...

Ok,ja mislim da ne bi nam bilo lose ni sa Piksijem,ali kaze opet podrzavam dolazak Stanojevica i imam fino misljenje o njemu

Da Lukaca sam zaboravio, ti u zagradi su rezerve bas kad zatreba,a baza su ovi van..... pazi Tomovic nije los igrac,jer da je los ne bi bio u Fiorentini, jes limitiran,ali tu je u 40 ljudi..... Krsticic je takodje dobar igrac,ima mozak,nismo gubili jer je on igrao nego Radovanovic,Scepovic i Stevanovic,ovaj decko ume sa loptom a i nije se naigrao 1-2 tekme kod Mihe.... Bosko Jankovic takodje nije igrao u prethodnom ciklusu i nisam za to da on bude neka okosnica,ali eto moze nekad da odmeni,pod uslovom da je u formi,nista obavezno.....Marka Scepovica nisam ni pomenuo vec Stefana koji je dao po neki gol istina u segundi,ali nemamo spiceve,opet ni on za prvi tim,vec za zamenu.....

Prvih 11 su ti dobri,s tim da je pitanje za koga ce Gudelj igrati,ako ne igra on igrace Jojic.....
Ovakvu odbranu sigurno nismo imali,ni zadnjeg veznog ( od Juge), a navala ima potencijal ali jos nije dokazana,to moze da bude problem na nekim mecevima ,ali vremenom ce stasati,samo da ih zaobidju povrede.....

Ok,ja mislim da ne bi nam bilo lose ni sa Piksijem,ali kaze opet podrzavam dolazak Stanojevica i imam fino misljenje o njemu

Da Lukaca sam zaboravio, ti u zagradi su rezerve bas kad zatreba,a baza su ovi van..... pazi Tomovic nije los igrac,jer da je los ne bi bio u Fiorentini, jes limitiran,ali tu je u 40 ljudi..... Krsticic je takodje dobar igrac,ima mozak,nismo gubili jer je on igrao nego Radovanovic,Scepovic i Stevanovic,ovaj decko ume sa loptom a i nije se naigrao 1-2 tekme kod Mihe.... Bosko Jankovic takodje nije igrao u prethodnom ciklusu i nisam za to da on bude neka okosnica,ali eto moze nekad da odmeni,pod uslovom da je u formi,nista obavezno.....Marka Scepovica nisam ni pomenuo vec Stefana koji je dao po neki gol istina u segundi,ali nemamo spiceve,opet ni on za prvi tim,vec za zamenu.....

Prvih 11 su ti dobri,s tim da je pitanje za koga ce Gudelj igrati,ako ne igra on igrace Jojic.....
Ovakvu odbranu sigurno nismo imali,ni zadnjeg veznog ( od Juge), a navala ima potencijal ali jos nije dokazana,to moze da bude problem na nekim mecevima ,ali vremenom ce stasati,samo da ih zaobidju povrede.....
Ne bi bilo loše, možda, ali koliko znam, on je svakako odbio, tako da je više diskusija o njemu kao selektoru nepotrebna... A opet, nama ne treba neki selektor koji ne bi bio loš, mi ako sada promašimo sa selektorom, ako se ponovo zapucamo u nekog Mihu, mi nikada u fudbalu ništa nećemo uraditi. A i ne zaslužujemo.

Zato apsolutno podržavam dolazak mladog, modernog, a pre svega POŠTENOG, dokazano, stručnjaka, a uz to i jako, jako dobrog, čak štaviše, odličnog, i to je dokazano.

Ali ću apsolutno podržati ako to bude i Drula, mada mi se čini da je njemu mnogo rano voditi A tim, iako je postigao ogroman uspeh sa mladima... mi se u narednom ciklusu ne smemo kockati sa selektorom, i najbitnije, ne smemo postavljati trenerskog debitanta. Bilo koje treće rešenje bi po meni bilo jako loš izbor.

Naravno, shvatio sam, dosta dobrih si naveo. Ali treba imati u vidu da će taj širi spisak o kome govorimo biti na snazi u narednih 3-4 godine, dakle puno nadolazećih igrača koji još nisu ni debitovali za A tim. E sad, i ja bih stavio Tomovića, u 40, kao neku rezervu rezerve, ali u 25, nakon onih katastrofalnih igara za repku, nikako... Krstičić je dobar, Janković je dobar, ali već ti rekoh, po meni je greota puštati njih i u 25, s tim što će Janković u narednom ciklusu i na EP imati već 32 god. Pa smatram da je njegova ozbiljnija uloga u repki gotova. Njegovo vreme je bio ovaj ciklus, bio je prvo povređen, potom ga je Miha zahebavao, i eto... Na poziciji njih dvojice, videćeš i sam, tek dolaze pravi biseri, pravi centralni veznjaci, plejmejkeri, kakve nismo davno imali. Gudelj, Meleg, Pavlovski, Pantić, Živković... Što se tiče tog Veljkovića, igra za mlade Totenhema, i ne znam šta će biti od njega u budućnosti. Ako bude nešto, super, ali ja znam da je Golubović glavno oružje na koga se trebamo osloniti na beku u narednim godinama...

Znam da nisi Šćepakadabru spomenuo, ali ja to onako, preventivno :mrgreen: Dok zasad, iako sam imao mnogo predrasuda o njemu, stariji Šćepa apsolutno zaslužuje da ozbiljno konkuriše za tim. Ta Segunda je jača i od naše JSL bar 3x, i dati tamo toliko golova uopšte ne može biti slučajno... Nije dao poneki, već 17! :lol:

Ma Gudelj je nosilac sredine u AZ-u, mene taj dečko oduševljava, biće on bar kao Matić sad dobar do 2016, ako ne i jači... Svakako u sredini imamo toliko opcija, da će ko god dođe za selektora imati slatke muke! I Jojić je tu, Fejsa, Kuzmanović...

Ma ja se veznog reda, pričam o kompletnom, boljeg ne sećam, tek će Markec, Ljajić, Kostić, Pavlovski, Pantić, Živković, pokazati kakvi su majstori...

A što se tiče napada, dok imamo Mitra, i samo da njega zaobiđu povrede, mi nemamo brigu za špic u narednih 10-15 god. A uvek će da grize za repku, to sam siguran, jer je takav. Tu su i Đorđević, Stefan Šćepović, kao dostojne zamene, u budućnosti možda čak Škuletić, Gaćinović, Đurđević...

Gacinovic je krilo...Aj da vidimo tog Pantica kako ce odmenuti Jojica pa da pricamo o njemu nebi bio ni prvi ni zadnji novi Piksi a da bude corak...ja sam spomenuo Dejana Drazica iz OFKe mali je dao nekoliko golova za OFKU ito kakvih golova al da ga vidimo prvo u mladoj nego...Pavlovski je stvarno talentovan momak al dok nepocne da igra za prvi tim Porta neozbiljno je o njemu pricati...Ovaj Stefan Scepovic me bas iznenadio ima sjajan prijem lopte...Nego ljudi jel vi gledate sta ove sezone radi Dusan Tadic urnise protivnike magija kako igra... nego me nerviraju mnogi sto pricaju da samo moze igrati u Holandiji nemislim da ce biti tako dominantan u nekoj jacoj ligi al sam ubedjen da moze da igra sasvim dobro u bilo kojoj ligi na svetu a najvise bi voleo da ga vidim u Engleskoj jer bi tu dobio na ostrini i posato bas opasan veznjak kakvog dugo nismo imali...

Gacinovic je krilo...Aj da vidimo tog Pantica kako ce odmenuti Jojica pa da pricamo o njemu nebi bio ni prvi ni zadnji novi Piksi a da bude corak...ja sam spomenuo Dejana Drazica iz OFKe mali je dao nekoliko golova za OFKU ito kakvih golova al da ga vidimo prvo u mladoj nego...Pavlovski je stvarno talentovan momak al dok nepocne da igra za prvi tim Porta neozbiljno je o njemu pricati...Ovaj Stefan Scepovic me bas iznenadio ima sjajan prijem lopte...Nego ljudi jel vi gledate sta ove sezone radi Dusan Tadic urnise protivnike magija kako igra... nego me nerviraju mnogi sto pricaju da samo moze igrati u Holandiji nemislim da ce biti tako dominantan u nekoj jacoj ligi al sam ubedjen da moze da igra sasvim dobro u bilo kojoj ligi na svetu a najvise bi voleo da ga vidim u Engleskoj jer bi tu dobio na ostrini i posato bas opasan veznjak kakvog dugo nismo imali...

Everton je za Tadica..... ja sve cekam da Pavlovski dobije sansu,ali nesto ne ide bas.... slicno kao i sa Djuricicem..... slabasni su fizicki.....
I Jojic ce centralnog veznog igrati,on i Fejsa zamene za Matica i Gudelja.... Djuricic zamena Tadicu, a Basta i Sulejmani Ljajicu i Markovicu, Djordjevic i Scepovic napred , a tu okolo ova mladjarija.....
Ma sila repka , najstariji Bisevac i Stojke 31 god
Samo treba "Eme Zake" da ih sklopi

Stanoje ;) imam neki dobar osecaj kad je on upitanju.... al Grobari malo da spuste loptu vidim vec su u transu dolazi Stanoje osvedocena grobarcina...pa imam osecaj kad bi se Murinjo ponudio reprezentaciji da bi nas ovde ubedjivali da je bolje da Stanojevic postane selektor...

Osim onih izliva ličnih emocija,vidim da piše i "dokazani stručnjak"...ne znam gde i kako?

Ma doce kod Djuricica stvari na svoje mesto...Seti se da je i Maticu trebalo vremena da se ustali u prvu postavu pa kasnije objasnio...Fjesu ja brate nikako negotivim jeste da covek pritiska vezni red protivnika i uradi on posla al protivnicki igrac cim napravi potez van sablona covek ispadne ko iz voza i jednostavno nevidim kod da se nesto kod njega moze promeniti i da on moze napredovati suvise limitiran...Gudelj je mnogo ozbiljniji igrac on moze biti sila...Krsticic je jako zanimljiv igrac ima mozak i ima tehniku al jako slabo ove sezone igra na nekim utakmicama potpuno nevidljiv...Igraci poput Boska Jankovica mogu promeniti utakmicu i dok got igra iole ozbiljan fudbal trebo bi biti na spisku...

Gaćinović je plej koliko ja znam, činilo mi se da je na EP igrao i nekog špica, ali sam izgleda pogrešio...

Pa o Pantiću se govori sve najlepše, danas je igrao za Partizan u pripremnoj protiv Sarajeva i u pobedi 1:0 bio možda i najbolji pojedinac. Ali polako, tek će on pokazati sav potencijal u seniorima, nema razloga da to ne uradi, kad su dosad to u PFK-u već činili Markec, Mitar, Jojić...

Dražića nisam pratio, ali znam da OFK-a ima vrlo zanimljivih mladih igrača. Meni su za oko pali i mladi igrači Vojvodine, Radoja, Poletanović, mogu još napredovati pa možda čak stignu do reprezentacije...

Dušan Tadić je prerastao Holandsku ligu! I svako ko kaže da on može igrati samo u njoj (a to govore kao da je ta liga malo bolja od Superlige a jedna je od 6 najjačih, iz nje izlaze najveći talenti), očigledno je fudbalski neobrazovan. Za njega je samo najbitnije da ne pauzira i u novom klubu čeka šansu iz klupe već odmah upadne u prvi tim, kao u Tventeu, i odmah je kidao. Mora biti oprezan sa klubom, i treba otići tamo gde će biti pojačanje a ne da pojača konkurenciju. On ima potencijal i za više od Evertona, itekako.

Nešto tipa Arsenal... :D
I verujem da ce Stanoje pozvati Gudelja i ubedjen sam da ce igrati za nas ma nema sanse da Srbin iz Hercegovine igra za BiH...Ove izjave samo tumacim kao upozorenje savezu da obrate paznju na njega...
Gudelj je igrao za sve naše selekcije, i nije pozvan za A tim samo zbog... pa, znate zbog koga, mislim da je glupo više govoriti... :D

Ovaj, sećaš ga se? :)

Stanoje ;) imam neki dobar osecaj kad je on upitanju.... al Grobari malo da spuste loptu vidim vec su u transu dolazi Stanoje osvedocena grobarcina...pa imam osecaj kad bi se Murinjo ponudio reprezentaciji da bi nas ovde ubedjivali da je bolje da Stanojevic postane selektor...
A zar ne misliš da to ne radimo s razlogom i da je to zato što stvarno mislimo da bi pomogao reprezentaciji, jer je stvarno dobar trener? :) Pa mi bi mogli i Plavog, Grobarčinu isto tako da navijamo ako samo na to gledamo... ali ja bih pre Okuku za selektora ako treba, samo ne njega... :D

Everton je za Tadica..... ja sve cekam da Pavlovski dobije sansu,ali nesto ne ide bas.... slicno kao i sa Djuricicem..... slabasni su fizicki.....
I Jojic ce centralnog veznog igrati,on i Fejsa zamene za Matica i Gudelja.... Djuricic zamena Tadicu, a Basta i Sulejmani Ljajicu i Markovicu, Djordjevic i Scepovic napred , a tu okolo ova mladjarija.....
Ma sila repka , najstariji Bisevac i Stojke 31 god
Samo treba "Eme Zake" da ih sklopi
Ono što je najbitnije jeste kako će sada sklopiti kockice novi selektor, na početku kvalifikacija, jer od samog početka treba napraviti kostur ekipe... A ako pričamo o kvalifikacionalnom ciklusu u narednih godinu i po, počevši od septembra, to će biti igrači Bane Kapiten, Stojke, Kolarov, u odbrani, Matić, Gudelj, Tadić, Markec, Ljajić u vezi, i Mitar, Đorđević u napadu... a za ostale, mlađe, koje već sada oduševljeni njihovim talentom, ali bez puno seniorskih tekmi u nogama, stavljamo na spisak za EP, ćemo tek videti kako će se razvijati, pre svega mislim na Živkovića, Jojića, Pantića, Kostića, Golubovića, Pavlovskog, Đurđevića...

Osim onih izliva ličnih emocija,vidim da piše i "dokazani stručnjak"...ne znam gde i kako?
- Plasman u Ligu šampiona
- Dupla kruna, titula, pobede u najbitnijim utakmicama i sjajan odnos sa pritiskom u mečevima, gde je u 90% slučajeva izlazio kao pobednik
- Sjajne dve godine u Kini i uspesi koji su bili iznad svih očekivanja za oba kluba.

Piksi, Okuka, Đukić, Rajevac, Janković, navedi mi razloge njihove ˘dokazane stručnosti˘?

Što se Tošića tiče, u 25 možda treba biti, ako je neophodno, ali nikad, nikad u prvih 11 pre Markeca, Ljajića, Sulejmanija, Tadića, Đuričića, Baste, Kostića... a do EP i novih veznjaka koji će biti bolji od njega...

On je dobar igrač, ali njegovo zezanje sa loptom u repki i nonšalantna igra je nedopustiva i vrlo često nas je skupo koštala.

- Plasman u Ligu šampiona
- Dupla kruna, titula, pobede u najbitnijim utakmicama i sjajan odnos sa pritiskom u mečevima, gde je u 90% slučajeva izlazio kao pobednik
- Sjajne dve godine u Kini i uspesi koji su bili iznad svih očekivanja za oba kluba.

Piksi, Okuka, Đukić, Rajevac, Janković, navedi mi razloge njihove ˘dokazane stručnosti˘?
Plasman u LŠ vam je bio vrh sa njim (put ka LŠ vam je tada bio gotovo otvoren ali se niste ni proslavili tamo)...imali ste i blamaže po Evropi koje potkpavaju tu duplu krunu gde se bukvalno znao unapred prvak (to ste mogli da osvojite i bez njega što se dalo videti i kasnije kada je otišao)...sjajne dve godine u Kini sigurno nisu neko merilo njegove stručnosti jer ako ćemo tako da gledamo,Piksi je u mnogo jačoj ligi u Japanu ostavio mnogo dublji trag...
Ja sam već napisao,neka ga izaberu za selektora jer gore od ovoga što smo imali ne može biti.

Извршни одбор ФСС у среду промовише Станојевића

Томислав Караџић, председник Фудбалског савеза Србије заказао је седницу Извршног одбора за среду 12. фебруар. На дневном реду биће неколико важних тема, а најважнија тиче се избора новог селектора Србије.

Како су преговори о обнови сарадње са тренером Сампдорије Синишом Михајловићем пропали, извесно је да ће се пред члановима ИО наћи предлог о именовању Александра Станојевића за новог селектора Србије.
Ово питање је већ такорећи решено, тако да се промоција Станојевића очекује најкасније до 25. фебруара односно Скупштине ФСС.
Деби на клупи репрезентације Србије новог селектора очекује већ 5. марта за када је заказана пријатељска утакмица против Републике Ирске у Даблину.
Ово, међутим неће бити једина тема на седници ИО. Како се приближава почетак пролећног дела првенства на дневном реду биће и судије.
Како је раније најавио Томислав Караџић, судијска организација претрпеће одређене промене, док ће одређени број судија због лоших оцена бити скинут са листе.

http://www.zurnal.rs/2014/02/10/izvrsni-odbor-fss-u-sredu-promovise-stanojevica/index.html

Stanojević neće biti selektor Srbije!

MOZZART Sport saznaje da nekadašnji trener Partizana neće naslediti Sinišu Mihajlovića, iako je sve bilo dogovoreno

Aleksandar Stanojević neće biti selektor Srbije!
Iako je sve bilo dogovoreno, a čak je nekadašnji trener Partizana u ponedeljak bio na Stručnom odboru Fudbalskog saveza Srbije, gde je odgovarao na pitanja članova tog tela, MOZZART Sport saznaje da je Stanojević u poslednji čas odustao od funkcije naslednika Siniše Mihajlovića!
To nam je potvrdio i sam Stanojević:
"Da, istina je da sam odustao od kandidature za selektora Srbije, nisam više u toj priči", kaže za MOZZART Sport mladi strateg.
Šta ga je navelo na ovakav potez nije poznato, a verovatno će se više znati u narednim danima. Činjenica je da se dogodilo nešto veoma čudno, s obzirom na to da je Stanojević odbio veoma finansijski izdašnu ponudu da bude selektor Kine!

http://www.mozzartsport.com/vesti/stanojevic-nece-biti-selektor-srbije/70472

Delije, uspele ste. Evo Vam ga sad Srpski Murinjo, pa sa njim i Stubom Srpstva2 do krova Evrope. Od sveg srca nam želim nestanak sa fudbalske mape Evrope.

Delije, uspele ste. Evo Vam ga sad Srpski Murinjo, pa sa njim i Stubom Srpstva2 do krova Evrope. Od sveg srca nam želim nestanak sa fudbalske mape Evrope.

A šta smo to uspeli,ko je njega terao od te funkcije,šta lupaš?Da nije možda Stanojević pročitao neke od komentara na forumu pa se prestravio?
Zapitaj se malo zašto je i Deki Stanković u zadnjem trenutku odustao glavatu lopurdu da nasledu?!

Dobro, sad ćemo svi da se pravimo ludi, kao i uvek, ispričana priča. :)

Bilo kako bilo, to je to. Stanoje ne dolazi, zvižduka nema, a mi ćemo procvetati sa Piksijem samurajem, ili tako već nekim osvedočenim Srpskom Zvezdom.

Odustao je zato što nije hteo da preuzme odgovornost da počisti svo đubre koje će sadašnji predCednik ostaviti. Ali, kakve veze bi to trebalo da ima sa tim da je Tomica podlegao pod pritiscima crveno-bele Srbije i odlučio da ipak izgura svog kandidata, a budućnost Srpskog fudbala i jednog iole normalnog stručnjaka ostavi po strani?

Dobro, sad ćemo svi da se pravimo ludi, kao i uvek, ispričana priča. :)

Bilo kako bilo, to je to. Stanoje ne dolazi, zvižduka nema, a mi ćemo procvetati sa Piksijem samurajem, ili tako već nekim osvedočenim Srpskom Zvezdom.

Odustao je zato što nije hteo da preuzme odgovornost da počisti svo đubre koje će sadašnji predCednik ostaviti. Ali, kakve veze bi to trebalo da ima sa tim da je Tomica podlegao pod pritiscima crveno-bele Srbije i odlučio da ipak izgura svog kandidata, a budućnost Srpskog fudbala i jednog iole normalnog stručnjaka ostavi po strani?

Auu kakav klinacki post, pa jel moguce da nisi prelezao decje pardon navijacke bolesti :dash:
Koji pritisci? Ko je pomenuo nesto protiv Stanoja u javnosti? Ko je pomenuo nekog zvezdinog kandidata? Da Tole misli na buducnost srpskog fudbala prvo nikako ne bi smenio Antica, ili je mozda i to zavera koju su skovali crveno beli? :roll:

Kad vec nisi sposoban da sudis racionalno,onda brate lepo na temu o partizanu pa tamo komentarisi...... jos sad ispade da Tole unistava srpski fudbal jer tako kazu zvezdasi
I koji su to zvezdasi,koji su partizanovci,u kom obliku oni postoje,koje su nacionalnosti?
Ako je nekada i bilo klubastva na zdravoj razini,danas ga sigurno nema,sve se vrti oko love, zapelo je jer je "POSTENOM" Stanoju malo 30 iljada evra mesecno ili tako nesto,ili mozda covek nece da prlja ruke s ovakvim rukovodstvom,videcemo vec....... Ili jos jedna u nizu Toletovih malverzacija, **** se njemu za uspeh fudbala koji ti (mi) sanjas, a koji inhibiraju zvezdasi,'crveno zlo'

Ne boj se nece Piksi da ti unisti reprezentaciju,covek je odbio taj posao.....
Znaci struka dolazi iskljucivo iz humske,a lopovi,prevaranti,diletanti,amateri iskljucivo iz bogdana?
E moja Srbijo jadna ti s ovakvom limitiranom drustvenom strukturom

Inace nakon odbijanja 2 najbolja resenja u ovom momentu,moj glas od sad nadalje iskljucivo ide Ljubinku Drulovicu,a nekako mi sve mirise na Iliju Petkovica ili Ljubisu Tumbakovica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back