The Life Architect
Aktivan član
- Poruka
- 1.404
Pa da je hteo biti pod uticajem menadžera, odnosno da je hteo biti ono što su bili Grant, Vermez i sl u Partizanu, ne bi ga oterali sa 10 bodova u odnosu na CZ...Ima dobrih stvari,ali ima i gluposti ovde....
To koliko nece da bude pod uticajem menadzera je diskutabilno, i uospte ne mislim da ce biti manje nego Piksi....
Sve,sve samo nemoj da ga poredis sa Vujosevicem,posto je covek opsednut patoloskom manijom gonjenja partizana i njega licno.... pa sad vidim 'namerno' je ispao iz kupa
a setimo se i legendarne taktike na 2 sekunde pre kraja
zavera uvek i svuda,sad su povrede krive,da nisu mozda i to indukovali Covic i Vucic
Inace se slazem da je Stanojevic dobro resenje (a bio bi i Piksi), barem ovako preliminarno, pokazao je covek da se razume u fudbal i da koristi mozak......
Nisam čoveče mislio u tom smislu da ga poredim sa Duletom!

Piksi bi bio loše rešenje samo zbog jedne, ali velike stvari, mnogo je slab na pare.

Apsolutno, aferim! Koliko smo mi izgubili samo jednim njegovim debilnim potezom, pokazivanjem sile sa Matićem, s kojim sigurno ne bi gubili onolike lopte na sredini u ZG i koji bi nam doneo makar 0:0 tamo! Pa setimo se samo meča u BG-u, to su bile dve reprezentacije, a Hrvate smo samo na Matića, ali i Fejsu, razvalili na vezi. I da nismo prvi put u kvalifikacijama nastupili u maltene najjačem sastavu (samo Ljajić falio), i bili uigrani, Hrvati bi popili makar 3 komada...On makar nije mazga kao Sinisa pa da neka svoja glupava nacela sprovodi u delo. Gledajuci Stanojevica na derbiju on je uvek bio najvise nalozen da pobedi po svaku cenu. Sad samo treba da to prenese i u reprezentaciju. On sigurno nece davati Kolarovu da nosi broj 3 da mi mu pokazao da je on odbrambeni igrac vec ce mu dozvoliti da igra kao u Sitiju i asistira za gol. Nece ni izbacivati Ivanovica ne bi li mu dokazao da je on glavni a da cela nacija cupa kosu od muke sto pravi takve klinacke gluposti.
U svakom slucaju ja sam za to da mu se pruzi prilika kao sto se pruzila Sinisi pa cemo videti kakav moze da bude selektor. Ja mislim da gori ne moze da bude.
A mogu zamisliti kako bi bili jači tek i sa Ljajićem...
Lukač bi trebao pre Brkića, Trajković pre Spajića, potom u narednom periodu nadolazeći Dača Pantić, Milinković-Savić, Gaćinović, Čavrić... A što se tiče igrača tipa Tomović, Krstičić, Janković, M.Šćepović... njima bi zatvorio vrata reprezentacije, jer zaista je prava šteta da i u narednom ciklusu pravi biseri čekaju svoju šansu pored takvih ˘vedeta˘...Eh kako to cudno zvuci 1/8 finala ,a evropsko prvenstvo
Realno imamo igrace za tim koji bi mogao bez iznenadjenja do 1/2 finala tog takmicenja,ali je isto tako realno i da se ne plasiramo ili da ispadnemo u grupama
Ipak:
GK:Stojkovic,Brkic, Rajkovic,(Aleksic)
RB: Ivanovic,Rukavina ( Petkovic, Golubovic,Tomovic)
CB: Subotic,Nastasic,Bisevac (Spajic,Veljkovic)
LB: Kolarov, Rodic (Lomic)
DMF: Matic, Fejsa,Gudelj, Jojic, (Petrovic, Ignjovski,Brasanac,Kuzmanovic,Meleg)
AMF: Tadic,Djuricic,Markovic,Ljajic,Basta, Zivkovic,Sulejmani,Krsticic(Jankovic,Causic,Tosic,Pavlovski,Kostic,)
CF: Mitrovic,Djordjevic,Djurdjevic (,Djurdjic,S.Scepovic)
I sigurno sam zaboravio nekoga, ali eto baze od 25 igraca i jos dvadesetak koji bi mogli da popune kad se ovi povrede......
Samo da Klop nacini od Jojica srpskog Ilkaja i eto nama sredine Matic-Jojic-Tadic (Djuricic je bas u kanalu,fizicki je slab,tako da zamena)
Pozadi je sve poznato, i u napadu Markovic,Ljajic i Mitrovic
uz dostojne zamene
Jojić ima veliki potencijal pre svega jer je veliki radnik, ratnik i radnik. A pošto je otišao u savršeni klub za njega, koji baš vole radnike i ratnike u timu, i koji od prosečnih igrača pravi baš takve, velike radnike i još veće ratnike, mislim da će Klop uspeti uraditi od njega ono što je naumio i izvući sav onaj talenat, i više od toga, koji je video u njemu.
Stoga tipujem da bi ovih 11 Stojković, Ivanović (C), Subotić, Nastasić, Kolarov, Matić, Gudelj, Marković, Ljajić, Tadić, Mitrović, uz prve izmene koje bi bile Pantić, Pavlovski, Đuričić, Jojić, Kostić, Srbija lagano sa pravim selektorom, kao što je npr. Stanoje, mogla do 1/2 EP 2016... Mi ovakvu generaciju nismo imali, sa fenomenalnim igračima u svakoj liniji, čini mi se, nikada...