peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Uspjesi su im manje više isti, titule u kurton takmičenjima, ali je Piksi definitivno veće ime.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne može da se kaže da kao trener Piksi nema bolje reference, čitam da je čovek u Japanu izuzetno cenjen. Plus što je ozbiljnije iskustvo u fudbalu iza njega.A po cemu je Piksi dovoljno kadar da vodi reprezentaciju, a Stanoje nije?
Pa i Tumba je "bog" u Kini, da ne pricam za Okuku.
A to sa ozbiljnim igrackim iskustvom nema nikakve veze, jer dobar igrac, ne znaci nuzno ni dobar trener.
Kakvo je igracko iskustvo imao Murinjo kad je sa Portom uzeo LS ili Klop?
Ali dobro, ovo je vise tvoje subjektivno gledanje na stvari, pa necu ulaziti u dalje rasprave![]()
Stanoje je osvojio dve titule u Srbiji, pokazao je da velike utakmice zna odlicno da postavi.
Ali najjace da Piksi ima dobre reference za reprezentaciju
Sto neko rece iznad, imamo mi gomilu "bogova" po Japanu, Kini...
Slatke muke Toletove, koga li izabrati medju toliko trenerskih dalekoistocnih bogova
Stanoje je osvojio dve titule u Srbiji, pokazao je da velike utakmice zna odlicno da postavi. Veliki je motivator, stalno je pored terena i motivise igrace, odlican takticar...
Videli smo recimo kako je Stanoje trsio Zvezdu, dok je Grant sa istim timom gubio tri zaredom od Zvezde, tu se bas vidi uticaj trenera
Dalje, Stanoje je trenirao omladinsku selekciju gde mu je Ljajic bio glavni igrac, dakle zvao bi Ljajica da se vrati sto je velika stvar i veliko pojacanje
Nema apsolutno nijedan minus zasto da ne preuzme reprezentaciju, osim "uvredjenih zvezdasa", al to su vec vase licne frustracije...
Само има једна разлика. За Пижона и "Слинишу" сте закључили да су "рупетине" тек након што нису имали никаве резултате са репрезентацијом (Пижон је кривац за катастрофу) а за Станојевића знаш да је "рупетина" пре него што су га и предложили.
Будали Пижону је Звездин север састављао екипу, а сад вам не ваља ПИжон, па још не ваља ни Толе који га је "довео". Само вам је важно да се жалите на "Толета", а да њега нема, опет бисте били прваци Европе, а Отмар Хицфелд би био селектор репрезентације.
Stanoje je osvojio dve titule u Srbiji, pokazao je da velike utakmice zna odlicno da postavi.
.
Veliki je motivator, stalno je pored terena i motivise igrace, odlican takticar...
.
Kao treneri recimo da su tu negde, a vi grobari dizete Stanoja 3-4 klase iznad Piksija, da je tako covek bi imao angazman negde u Evropi, bar na Kipru ili u Grckoj, Svajcarskoj, ne bi se grbavio po Kini... Kakav je Piksi menadzer ne znam, nisam gledao Nagoju nikad, znam da je osvojio titulu i to je to, a skoro je otpusten jer je bio deveti u ligi... inace za njegove dve godine u Zvezdi osvojene su dve duple krune, igrali smo grupu Lige Uefa i pola minuta nas je delilo od prolaska u nokaut fazu, od tad nista, Partizan uzeo 6 titula, sramota za upravu... da li je krao ili nije krao, ili su mu pretili pa je morao da radi to sto je radio ne znam, znam da se racunaju rezultati, ono sto se uradi na terenu, a rezultate je Zvezda imala.
Ne dize ovde niko Stanojevica u nebesa, vec Piksija. Pola vas nije gledalo tog Piksija kao trenera, a tvrdite da je bolje resenje od Stanoja. Na osnovu cega?
Stanojevic jeste u Kini, ali je tamo i Antic, Lipi itd. Tamo se radi za ozbiljnu lovu.
Jos jedna stvar: Stanoje je imao iskustvo vodjenja Partizana u LS, a to je ogromna stvar da ti vodis Partizan protiv jednog Arsenala ili Sahtjora. Koje iskustvo ima Piksi?
Ovde se pominje Samrok, a nipodastava prolazak protiv Anderlehta i plasman u LS. Ne pominje se ni odlican otpor Arsenalu u oba meca, utakmica u Donjecku gde smo nesrecno izgubili...
I na kraju, ovde se mesaju babe i zabe, odnosno, mesa se Piksi kao trener i Piksi kao rukovodilac, sto ima veze kao cokolada i beli luk.
Voditi tim na 6 utakmica u LS nije bas neko iskustvo, pogotovo kad je pocetnik u pitanju.
Kad vec pominjes otpor Arsenalu i Sahtjoru, po toj logici bi Mateus trebao biti super-giga strucnjak, kad se pogleda vase prvo ucesce u LS. A eto, posle vas apsolutno nista nije postigao, i nigde se nije zadrzao duze od sezone.
Treba nam iskusan trener. Od 2000. do danas smo otisli na svega 2 SP i oba puta je bilo pod vodjstvom iskusnog trenera. Ako opet dovedu pocetnika, to sigurno znaci propustanje jos jednog eura.
Pa po cemu su Stanojeve reference bolje od Pixijevih? ali da me ostavis klubastva,jer znas da ono kod mene ne postoji![]()
Kao protiv Šamroka?
Ipak najbolje peva.
Napisao sam vec
Prvo - Stanojevic je za razliku od Piksija bio trener u Evropi. Svaka cast Piksiju kao treneru ali svi strucnjaci kazu da fudbal u Kini i Japanu nema blage veze sa evropskim fudbalom, pa mogu slobodno da kazem ni sa srpskim. Tamo se igra otvoreno, postizu se golovi, u Srbiji se igra zatvoreno i fizicki jako
Drugo - Stanoje poznaje veliki broj ovih mladih igraca u reprezentaciji, sto kroz Partizan sto kroz omladinsku selekciju. Mnoge je cak i lansirao
Trece - Piksi je bio predsednik saveza, predsednik Zvezde, a Stanoje je IPAK samo trener, oduvek bio, i samo ga taj posao interesuje
Piksi nema apsolutno nikakvu prednost u odnosu na Stanoja, osim daleko vece fudbalsko ime, ali biti fudbaler i biti trener nije isto
Da bi bio fudbaler treba ti samo talenat, a za trenera ti treba bogami i inteligencija (slucaj Pizon i mnogi drugi)
Inace treba obratiti paznju na Gudelja i Kostica iz eradivisie , momci bi bili odlicna rotacija
A najbolje resenje bi bio Ivan Golac bez konkurencije