Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Biševca nije pozvao, Subotić otkazao, Nastasić se povredio. Ne znam ni koga je uopšte još mogao da pozove. Ivanova?

Inače, ne znam da li je neko primetio ali ova odbrana sa kojom smo mi završili utakmicu je verovatno najgora u poslednjih nekoliko godina, ako ne i punu deceniju. Rukavina, Maksimović, Tomović, Lomić. Eto šta smo dočekali, da nam je čak i odbrana da se prekrstiš.

Ja sam na početku podržao Mihinu ideju da podmladi tim i da žrtvuje jedne kvalifikacije da bi se isti uigrao i bio spreman za sledeći jer koji ****** da igraju oni koji su vec bili na raznim takmičenjima i nisu nista uradili. Jovanovic, Krasic i kompanija su imali svoju priliku i lepo su nas obrukali i to više puta. Da krenemo od toga da im je data jos jedna sansa, sta bi bilo? Kvalifikovali bi se to je 80% sigurno ali ništa više od toga, već bi kao što sam već reko' opet pojeli govno.
Problem je u tome što se igraju igrači koji moraju da igraju a ne oni koji to zaslužuju.

Koliko je Cile bedna ekipa kada smo ih mi nakantali. Utakmica je bila ja mislim u rangu treceligasa takvim tempom se igrala. Kakvu ekipu je izveo Sinisa pa na onome bi mu zavideo i Kosanovic, Djorovic i Pizon zajedno. A kosa mi se nakostresila kada sam video na kraju utakmice na sta je licila ekipa na terenu, pogotovo odbrana. Cak je i nju uspeo da unisti. Onaj divljak Vidal je bio bas zreo da mu se izvuku usi i takav da se izbaci sa terena.
QQ nama kada dodju na red jace ekipe.

Mogao je Gudelja za stopera,ako ih vec nema......
Svaka cast sto Rukavina igra u Valjadolidu,ali zar nije Basta standardan u Udinezeu? nego mozda ga nas selektor smatra za krilo,ko zna.....

Inace neko rece da ove kvalifikacije treba da se zrtvuju,pa ok neka se zrtvuju,ali barem neka igraju oni koji to zasluzuju,a ne svako ko ima ispod 21.....

Svaka cast sto Rukavina igra u Valjadolidu,ali zar nije Basta standardan u Udinezeu? nego mozda ga nas selektor smatra za krilo,ko zna.....

Inace neko rece da ove kvalifikacije treba da se zrtvuju,pa ok neka se zrtvuju,ali barem neka igraju oni koji to zasluzuju,a ne svako ko ima ispod 21.....

To je nagluplje opravdanje, zrtvovati najspektakularnije svetsko prvenstvo u zemlji koja zivi za fudbal i koja je simbol fudbala je smesno. Verovatno su tu pricu plasirali Ramadanijevci... Trebali smo kako znamo i umemo da skupimo najbolje sto imamo od igraca do trenera i da pokusamo. Ne podmladjuje se sad tim koji i onako nije bio star, neverovatna glupost. Koga jos boli tuki za evropsko pored ovakvog svetskog.

To nije normalno koliko mi imamo čvrstu i kvalitetnu odbranu i mlade i brze polušpiceve i krila...

Brkić (ili neko drugi)

Kolarov
Ivanović (Basta)
Nastasić (Biševac)
Subotić

Kuzmanović
Ignjovski (Matić)
Tadić (Tošić)
Janković (Sulejmani)

Đuričić (Lazar Marković)
Đurđić (Đorđević)

Ovo je tako skockana ekipa i umjestu da ih uigrava i forsira ovaj blento na klupi Srbije poziva Kurtu i Murtu...

Još jedna propala utakmica gdje je jedino dobro što su đorđević i L. Marković dali golove... a Đuričić pokazao da nikako nije za jedinog špica (kao u prethodnim tekmama) i da mnogo bolje igra iza špica (mada može još mnogo bolje)...

P.S.
A da sam na mjestu Raće Petrovića ja bih polomio ono malo ciganče što igra u Juventusu, pa taman da mi zabrane doživotno da se bavim fudbalom...

To nije normalno koliko mi imamo čvrstu i kvalitetnu odbranu i mlade i brze polušpiceve i krila...

Brkić (ili neko drugi)

Kolarov
Ivanović (Basta)
Nastasić (Biševac)
Subotić

Kuzmanović
Ignjovski (Matić)
Tadić (Tošić)
Janković (Sulejmani)

Đuričić (Lazar Marković)
Đurđić (Đorđević)

Ovo je tako skockana ekipa i umjestu da ih uigrava i forsira ovaj blento na klupi Srbije poziva Kurtu i Murtu...

Slazem se, skroz ok ekipa samo bih radije gledao Matica nego Ignjovskog koji uopste ne igra u Verderu. Odbrana nam je ako ne najjaca onda barem medju 3 u svetu. Napad nam je ako ne najgori, onda barem medju 3 u svetu :hahaha:

To je nagluplje opravdanje, zrtvovati najspektakularnije svetsko prvenstvo u zemlji koja zivi za fudbal i koja je simbol fudbala je smesno. Verovatno su tu pricu plasirali Ramadanijevci... Trebali smo kako znamo i umemo da skupimo najbolje sto imamo od igraca do trenera i da pokusamo. Ne podmladjuje se sad tim koji i onako nije bio star, neverovatna glupost. Koga jos boli tuki za evropsko pored ovakvog svetskog.

Ja sam to reko' i dodao sam da ne igraju oni koji trebaju ali da sam podrzao ideju.
Na koga konkretno mislis? Pa zar nije ovaj tim koji jos nise star bio na jednom svetskom, igrao kvalifikacije za evropsko i sta je uradio? Cak su neki igrali i dva pa opet nista, i ti opet kazes da je bolje da smo idalje gurali taj tim odnosno Krasica, Jovanovica itd i sta mislis da bi da smo im dali jos jendu sansu nesto uradili? IMALI SU SVOJE SVETSKO GDE SU GA ISKUSNO POPUSILI, NEMACKU SMO POBEDILI SAMO ZATO STO NJIMA NISU TREBALI BODOVI I NADAM SE DA NISI NALOZEN KO NEKI KRETENI VELICAJU TU POBEDU

Ja sam to reko' i dodao sam da ne igraju oni koji trebaju ali da sam podrzao ideju.
Na koga konkretno mislis? Pa zar nije ovaj tim koji jos nise star bio na jednom svetskom, igrao kvalifikacije za evropsko i sta je uradio? Cak su neki igrali i dva pa opet nista, i ti opet kazes da je bolje da smo idalje gurali taj tim odnosno Krasica, Jovanovica itd i sta mislis da bi da smo im dali jos jendu sansu nesto uradili? IMALI SU SVOJE SVETSKO GDE SU GA ISKUSNO POPUSILI, NEMACKU SMO POBEDILI SAMO ZATO STO NJIMA NISU TREBALI BODOVI I NADAM SE DA NISI NALOZEN KO NEKI KRETENI VELICAJU TU POBEDU
Ali isto tako smo nezasluženo izgubili od Australije...

pod Antićem smo imali mnogo dobrih izdanja, pobjede u gostima protiv Rumunije i Austrije, pa pobjedu nad Švedskom pa smo razmontirali Bugare i Rumune... pred svjetsko prvenstvo Antić se nije izborio sa ogromnim pritiskom, ali to smo već prežvakali...

Dakle, ja mislim da ne treba otpisivati Jovanovića i Krasića jer su upravo oni (uz Baneta i Kolaru) najzaslužniji za te dobre igre...

Ali isto tako smo nezasluženo izgubili od Australije...

pod Antićem smo imali mnogo dobrih izdanja, pobjede u gostima protiv Rumunije i Austrije, pa pobjedu nad Švedskom pa smo razmontirali Bugare i Rumune... pred svjetsko prvenstvo Antić se nije izborio sa ogromnim pritiskom, ali to smo već prežvakali...

Dakle, ja mislim da ne treba otpisivati Jovanovića i Krasića jer su upravo oni (uz Baneta i Kolaru) najzaslužniji za te dobre igre...

Čoveče jel mi pričamo o istim igračima? O istoj reprezentaciji? Ebo vas Antić vise, pa zbog njega je Selta propala, nema je više.
Napravio je reprezentaciju koju bi svaki drugi trener napravio, pozvao navodno najbolje tj one koji igraju po jakim klubovima i šta je uradio?
Koliko se sećam Gana nas je ebala u guzu a nije nikakv uspeh pobediti Australiju što nama ipak nije pošlo za rukom. I šta i da smo prošli misliš da bi onaj tim nešto uradio?
Pa taj Krasić zna samo da nabije glavu dole i da trči uz liniju i tako dok mu neko ne stane na putu ili ako kojim slučajem prodje centrira, koliko je on dobar dovoljno govori to da ga svako kupi i posle žali pare, Takodje se sećam da je taj tim izgubio od nekih paćenika(čini mi se od Azerbejdzana ali ne bih da grešim dušu).
Mada upravu si trebali smo da zadržimo taj tim i da opet budemo 31 od 32 reprezentacije na svetskom...

Čoveče jel mi pričamo o istim igračima? O istoj reprezentaciji? Ebo vas Antić vise, pa zbog njega je Selta propala, nema je više.
Napravio je reprezentaciju koju bi svaki drugi trener napravio, pozvao navodno najbolje tj one koji igraju po jakim klubovima i šta je uradio?
Koliko se sećam Gana nas je ebala u guzu a nije nikakv uspeh pobediti Australiju što nama ipak nije pošlo za rukom. I šta i da smo prošli misliš da bi onaj tim nešto uradio?
Pa taj Krasić zna samo da nabije glavu dole i da trči uz liniju i tako dok mu neko ne stane na putu ili ako kojim slučajem prodje centrira, koliko je on dobar dovoljno govori to da ga svako kupi i posle žali pare, Takodje se sećam da je taj tim izgubio od nekih paćenika(čini mi se od Azerbejdzana ali ne bih da grešim dušu).
Mada upravu si trebali smo da zadržimo taj tim i da opet budemo 31 od 32 reprezentacije na svetskom...

Tole ti li si? :hahaha:

Jao Tomislave nevero......
Taj tim je prosao na svetsko prvenstvo kao u prvi u grupi dakle direktno....... Majstore kako Nemackoj to nisu trebali bodovi kad je mec bio u drugom kolu,ne mislis valjda da bi pre pustili nas nego Ganjane s kojima su igrali trece kolo?

Cinjenica je da je Atletiko Madridu doneo duplu krunu,i da je Barsu podigao iz pepela,i da je najbolji selektor koga smo imali u zadnjih 20 godina,i da smo igrali najbolji fudbal pod njim,da smo bili 13. na listi Fifa,da smo bili prvi u grupi,da smo prosli direktno,da smo pobedili nemacku,da smo igrom razmontirali Australiju ( ja jos ne verujem kako lopta nije usla), da su stadioni bili puni,da smo lagano tresli protivnike tipa Alzir,da smo na mesec dana pre prvesntva dobili pun sastav Japana sa igracima iz JSL,da se nisu dogadjale Slovenije,Estonije,MAkedonije ,a POGOTOVO NE AZERBEJDZAN,ne znam odakle ti ideja da smo kod Antic izgubili od Azerbejdzana,bice da ga mesas sa Dejom Savicevicem koji takodje bejase podmladjivao tim....Anticu zameramo sto nije dobio Australiju,a zaboravljamo da smo kod njega bili sigurni protiv raznih pacera koji nas sada dave......dobili smo Svedsku mozda i jacu od one koja nas je pobedilia pre par meseci......
Da a ovako smo rasformirali tim i bicemo 131 od 190 clanica Fifa......slozices se uspeh je......i ja sam bio prvi za podmladjivanje,ali ne po svaku cenu,a inace rasformiranje tog za nase uslove "zlatnog" tima pocelo je odmah posle svetskog sampionata.......

Kako god,Antic je najbolji covek koga smo imali na tom mestu,zaista MISTER

.

I ovaj deo posebno moram,zar ne mislis da si kontradiktoran?
S jedne strane igraci koji igraju po jakim klubovima,a s druge strane kritikujes te iste igrace i kazes da nisu zasluzili da igraju
I da,iste te igrace na raspolaganju je imao i njegov naslednik gos'n Pizon pa nesto nisam primetio da je napravio reprezentaciju od njih

Brkić (ili neko drugi)

Kolarov
Ivanović (Basta)
Nastasić (Biševac)
Subotić

Kuzmanović
Ignjovski (Matić)
Tadić (Tošić)
Janković (Sulejmani)

Đuričić (Lazar Marković)
Đurđić (Đorđević)

Da se overi ovo kolega :D
Ja bih imao u vidu Fejsu ili Petrovica jos (cuo sam da je ovaj drugi sinoc "briljirao") , Rodica kao rezervu Kolarovu, Mudrinskog (ali posto je kaznjen onda Radovica)
Ali prva postava u potpunosti na mestu.......voleo bih Lazara u sredinu

Djuricica nikako za spica,valjda je to jasno,te male spiceve mogu igrati brzi i tehnicki ekstra potkovani igraci,ali to je za nas naucna fantastika,to jedino u Barci prolazi da igraci sa 1.70 igraju spiceve,mi to ne mozemo,jer je prvi preduslov odlicno poznavanje igraca medjusobno,a oni se ipak ne poznaju toliko,i drugo nisu kadri da ispostuju pas igru toliko precizno i s takvim tajmingom.....ali bi zato trojka Djurdjic,Djordjevic,Mudrinski bila krasna za rotaciju.....

Jao Tomislave nevero......
Taj tim je prosao na svetsko prvenstvo kao u prvi u grupi dakle direktno....... Majstore kako Nemackoj to nisu trebali bodovi kad je mec bio u drugom kolu,ne mislis valjda da bi pre pustili nas nego Ganjane s kojima su igrali trece kolo?
Jel moguce da stvarno mislis da smo ih dobili zato sto smo bili bolji???? :eek::eek::eek::eek:

Cinjenica je da je Atletiko Madridu doneo duplu krunu,i da je Barsu podigao iz pepela,i da je najbolji selektor koga smo imali u zadnjih 20 godina,i da smo igrali najbolji fudbal pod njim,da smo bili 13. na listi Fifa,da smo bili prvi u grupi,da smo prosli direktno,da smo pobedili nemacku,da smo igrom razmontirali Australiju ( ja jos ne verujem kako lopta nije usla), da su stadioni bili puni,da smo lagano tresli protivnike tipa Alzir,da smo na mesec dana pre prvesntva dobili pun sastav Japana sa igracima iz JSL,da se nisu dogadjale Slovenije,Estonije,MAkedonije ,a POGOTOVO NE AZERBEJDZAN,ne znam odakle ti ideja da smo kod Antic izgubili od Azerbejdzana,bice da ga mesas sa Dejom Savicevicem koji takodje bejase podmladjivao tim....Anticu zameramo sto nije dobio Australiju,a zaboravljamo da smo kod njega bili sigurni protiv raznih pacera koji nas sada dave......dobili smo Svedsku mozda i jacu od one koja nas je pobedilia pre par meseci......
Da a ovako smo rasformirali tim i bicemo 131 od 190 clanica Fifa......slozices se uspeh je......i ja sam bio prvi za podmladjivanje,ali ne po svaku cenu,a inace rasformiranje tog za nase uslove "zlatnog" tima pocelo je odmah posle svetskog sampionata.......

Kako god,Antic je najbolji covek koga smo imali na tom mestu,zaista MISTER
Iz kakvog pepela? Dosao je kad je tim vec bio napravljen i naravno nemoj mo da zaboravimo cinjenicu da je zbog njega jedan tim otisao u beton ligu.
Jel si ti gledao utakmice za kvalifikacije? Mi smo imali velike srece sto nismo obe puklio od Francuza i jos vece sto nismo dobili tezeg protivnika posto su Francuzi u tom trenutku bili najslabija reprezentacija od svih iz prvog sesira. Nemacku smo kao sto sam vec reko' dobili na srecu, da su se stvarno trudili verovatno ne bi dali mnogo golova posto imamo fantasticnu odbranu ali dzabe i to kad mi ne bi ni jednom sutnuli na gol. Australija je slaba reprezentacija i ne bi bas trebali da se dicimo time sto smo bili bolji od njih ali nas gol nije hteo. Kad smo vec kod tog prvenstva sto nisi pomenuo Ganu? Da nismo slucajno i od njih bili bolji?

P.S. Ubedjen sam da smo pukli od nekih pacera samo sam zaboravio od koga i to dok je on bio selektor

I ovaj deo posebno moram,zar ne mislis da si kontradiktoran?
S jedne strane igraci koji igraju po jakim klubovima,a s druge strane kritikujes te iste igrace i kazes da nisu zasluzili da igraju
I da,iste te igrace na raspolaganju je imao i njegov naslednik gos'n Pizon pa nesto nisam primetio da je napravio reprezentaciju od njih

Da Krasic ne moze da dise sobzirom na to koliku minutazu ima Jovanovic isto.
Meni je od tih igraca jednio zao sto ne igraju Vidic i Stankovic mada bi mogli da ubacimo i Zigica i to je to... Kakav crni Pantelic, Krasic, Jovanovic i kompanija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back