Ja sam samo izneo ideju. To sto Lazovic i Markovic ne prave prevagu ili po nekima ne zasluzuju da igraju za reprezentaciju to je njihovo misljenje. Ja eto ipak mislim da pre ne treba da igraju Lekic,Scepovic (ovaj iz Briza),Ninkov itd. Sve igraci koji su igrali ili igraju u inostranstvu a bas NISTA nisu uradili za reprezentaciju. Lazovic i Markovic nisu cak ni dobijali prilike , nesto malo su igrali u reprezentaciji a uglavnom sa klupe ulazili. Opet kazem da je to moje misljenje ali sigurno je da Mihajlovic zna bolje od mene. Ne volim ljude koji seru po internetu i po kafanama i na ulici ko treba a ko ne treba da igra za reprezentaciju a ti isti nisu u zivotu loptu sutnuli, i uglavnom su neke seljacine nabedjene da sve znaju a nije bas sve kao sto se cini. Ovde ne vredjam nikoga naravno odavde jer ne mislim na forum ovde. Mozemo mi da se pravimo pametni i da kazemo ko treba a ko ne treba da igra ali sigurno ne znamo bolje od trenera. Markovica sam stavio jer pretpostavljam da ce biti stalni clan reprezentacije a nemamo bog zna kakve napadace, a Lazovica jer jednostavno imamo problem na toj poziciji i on je koliko znam dobijao jedini poziv za tu poziciju koju igra (za ovo nisam siguran). Ne kazem da je to moja zelja, neka greju obojica klupu bas me briga ali neka onda neko bolji igra na njihovim pozicijama. Samo da se ne vracaju ovi matorci u reprezentaciju i ja sam srecan. Jer ako se vrate opet cemo imati tim "od danas do sutra" jer ce svi uskoro u penziju. Smena generacija je trebala biti posle SP 2010 al sta je tu je. Nadam se stvaranju perspektivnog tima ali ne previse uspesnog (jednostavno nemamo vise igrace svetske klase i to je realnost). Bitno je da bude konstantan i da se zna kome pripada koja uloga.