Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U to vreme kad je uzeo Ukrajinsko drzavljanstvo igrao je za Metalist, a mi smo tada imali Zigica u najboljoj formi, Pantelica, Lazovica, Mrdju koji je tada otisao u inostranstvo i u kojeg su se mnogi uzdali.. a on je prakticno u Metalist presao iz nekog slabijeg tima iz Ukraine ne znam ime tacno, a pre toga iz Vozdovca...

Sad sam gledao nesto,ovaj Marko Devic je u sezoni 2007/2008 bio najbolji strelac u Ukrajni. On od novembra ( sl. sezone) 2008. igra za njih...Znaci da je jos jedan propusten igrac zahvaljujuci politici saveza...
Ipak ,mislim da je Marko Marin najveci gubitak...Za Krkica su se borili...

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:383566-Orice-se-na-EP-Marko-Devic

Ako ovaj ima kvalitet za Ukrajnu,pa valjda je imao i za Srbiju...
А воља ? Да ли је имао вољу да игра за Србију ?
Ја то не схватам тако једноставно.Ако у том тренутку те не зову из савеза за своју земљу,узми прву понуду ?
Зашто ? Зар је мали тај новац који добије од клуба ?
Не мислим само на тог човека него уопште.
Иначе о нашем савезу,Караџићу и компанији,али и претходницима- све најгоре !

Cito sam pre neki dan intervju onog mladog Vejnovica iz Holandije...On je kao veliki navijac Srbije al igra za Holandiju na pitanje za koga ce igrati u buducnosti kao pa dobro mi je ovde da vidimo sta ce biti prvo...drugim recima ako nebudem dovoljno dobar Holandjanima igraci za Srbiju...tuzno brate...

Savez je po ovom pitanju ocajan ! Devic je igrao u nekom osrednjem klubu u Ukrajni,nisu ga ni pogledali ,ali je bio najbolji strelac...
Odbacili su Zvjezdana Misimovica kada je igrao u Bajernu ! Ne razumem budake . Momak je igrao za nasu mladu reprezentaciju,i lepo ga oterali...Sad igra za reprezentaciju Bosne ( po principu daj sta das). Zonpi,ekspret za fudbal je rekao da nema kvalitet. Zonpi,pametniji od strucnog staba Bajerna...

Варшава / Кијев - Ако навијачи Хрватске наставе да праве инциденте на ЕУРО 2012, могуће је да ова национална селекција у наредне квалификације за Мундијал у Бразилу 2014. уђе с минусом од шест бодова.

Навијачи репрезентације Хрватске, уз хулигане из Русије и Пољске, главно су ругло Европског првенства које се одржава у Пољској и Украјини.

Присталице „коцкастих“ на свакој утакмици, али и изван стадиона, промовишу усташтво, величају ратне злочинце, вређају противничке играче на расној основи, звижде химнама других репрезентација, пале бакље и бацају их на терен…

Тамошњи савез већ неколико пута је плаћао драстичне казне, а уколико се овакво понашање настави, Хрватска би могла да буде удаљена са ЕП или би у наредне квалификације за СП, где ће играти у истој групи са селекцијом Србије, могла да уђе с минусом од шест бодова.

УЕФА је пре неколико дана запретила Русији да ће, уколико не смири своје хулигане који дивљају по Пољској, сносити драстичне казне и упозорила их да би наредне квалификације могли да почну с минусом, а иста судбина могла би да задеси и селекцију Хрватске.

Србија је због много мањих прекршаја плаћала драстичније казне, па би требало очекивати да УЕФА остане доследна свом правилнику и донесе адекватне санкције.

Хрватски савез је досад пречесто плаћао казне због својих хулигана, а можда је дошло време за драстичније санкције…

Možda ova tragedija zaslužuje i posebnu temu :eek:

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=619622

utorak 19.06.2012 | 09:12
Đorić protivkandidat Karadžiću
Izvor: B92, Sport | JT
Đorić je u ponedeljak postao predsednik Organizacije fudbalskih trenera Srbije, a potom je na Izbornoj skupštini postao i zvanični kandidat za prvog čoveka vladajućeg tela srpskog fudbala. Njega je predložio Stanislav Karasi, a to su podržali i ostali članovi Skupštine.

Zatvorite ovde celokupan tekst članka

„Samo Milovan Đorić može da se bori sa ovakvim alama, sa onima koji sapliću, a on je uvek na nogama. U fudbalu je uspeo sve. Osvojio je sedam šampionskih titula, trenirao razne selekcije, pa smatram da je dorastao da bude kandidat za predsednika FSS“, rekao je Karasi.

Đorićeva kandidatura je ujedno i prva zvanična za mesto prvog čoveka srpske kuće fudbala.

„Moram prvo da se konsultujem sa bazom u Beogradu, saradnicima, a zatim ćemo pričati o mojoj kandidaturi“, kratko je rekao Đorić.

Na samoj Skupštini Organizacije fudbalskih trenera Srbije, Đorić je trebalo da ima dvojicu protivkandidata, ali se Miloljub Ostojić nije pojavio, dok je Neško Milovanović ranije napustio sednicu. Kada su, zbog raznih sporova, delegati OFT Vojvodine i Zapadne Srbije napustili sednicu, ona je završena bez problema.

„Ukaljali su nam struku, ali neću da se svetim. Radiću u interesu struke. Posla je mnogo“, rekao je Đorić.

Bože ima li te? :sad2:

Присталице „коцкастих“ на свакој утакмици, али и изван стадиона, промовишу усташтво, величају ратне злочинце, вређају противничке играче на расној основи, звижде химнама других репрезентација, пале бакље и бацају их на терен…

На кога ли ме ово подсећа.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back