Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde su Radovic, zatim Volkov ili Obradovic (samo je Kolarov od levih bekova), Medojevic... kakav crni Raca Petrovic..Treba tu i Nemanja Matic... mada ne bi me cudilo da pozove Milijasa..

Sto se Radovica tice ima pauzu u sezoni,i nije igrao u LE u prvom mecu,mada ga treba pozvati
Volkov igra pripreme tako da i nije realno da bude na spisku,Obradovic ce verovatno biti pozvan.......
Medojevic od odlaska u Volfsburg nije jos debitovao a proslo je mesec ipo tako da ne znam po kom osnovu je ispred Race Petrovica?
Za Matica se slazem da je morao dobiti poziv sada,ali da se ne lazemo ko ga je gledao protiv Zenita mogao je da zakljuci da se radi o novom zadnjem veznom,decko je poceo kao kreativac a kako je krenuo karijeru ce zavrsiti na stoperu,pri njegovom konktaktu s loptom vidi se potrebna mekoca,stof,dobra tehnika,pas ali nema brzine,zustrine,agresivnosti,htenja za napad,nekako igra mlako mnogo podseca na Kuzmanovica,ima sve potencijale da razbija a obavlja neke bezvezne radnje.......ali svakako je trebao dobiti poziv

Poslednja izmena:
U Zurnalu pise

Spisak je verovatno najbolji otkad postoji drzava Srbija, jedino ovo oko Race Petrovica sto nije pozvan Matic umesto njega

Ma ako je za dobrobit fudbala progutacemo Racu (nismo sa EP ispali zbog njega,bar ne zbog njega samo) uz ostala imena ako ostanu ovakva.......voleo bih videti jos Scepovica,a LEkic mu i nije toliko potreban........
Ono sto mi se svidja je da ce Bisevac verovatno biti desni bek,tj nema Tomovica........
I da iskreno bih voleo da vidim Laneta u spicu ali je to ssudeci po spisku nemoguce,levo idu Tadic i Lane a desno Bambi i Jankovic........u sredini Djuricic i Kuzmanovic a iza Ignjovski,Kacar,Petrovic.......mada mozda vidimo i Sulejmanija na krilu ipak je prebrz za nase shvatanje fudbala.........
Fale jos Radovic i Lazovic mada su obojica van takmicarskog ritma tako da je ok......dobro je, generalno nikad nije bio bolji spisak

Ma kakav Tumbaković, šta je vama, treba dovesti nekog mlađeg trenera koji forsira brzu igru i brze igrače... ta pas igra iz vremena Ćirića, Nađa, Troboka, S.Miloševića... je prilično retrogradna?!

Nazalost druze od njega trenutno mozemo dobiti najpribliznije onome sto trazimo......dzaba Mihi sto je mlad kad je prototip italijanskog fudbalskog radnika,ako zelimo da igramo kao inter,da bunarimo i da imamo 2-3 zadnja vezna i da vratimo kapitena onda slobodno.......evo njegov mentor mancini igra s 3 zadnja vezna redovno,a moz misliti kombinaciju Petrovic-Kuzmanovic-Kacar na sredini pa bice gore nego protiv gane......
Jovanovic takodje defanzivno opredeljen....
s Tumbakovicem cemo bar igrati na gol vise pa kako bude,drzi autoritet ali isto tako mozemo ocekivati i eventualno neslaganje s Karadzicem,pitanje je da li ce ga Tole opste hteti.......

Ko zna mozda ce vratiti i Lazovica mada ako ovaj ne izadje iz kanala nije potreban

Poslednja izmena:
Karadzic prica kako je budzet saveza dobar.Pa ako je tako onda neka angazuje nekog kvalitetnog stranca.Ne nekoga kao sto je Klemente bio,vec imena kao sto su Lipi,Donadoni,Van Gal i Erikson.Veliko je pitanje da li bi takva imena preuzela nasu raspalu reprezentaciju.

Klemente je dosao na mesto selektora ne kao anonimus,vec kao covek koji je sa Spanijom 31 mec nepobedjen u nizu.....slazem se da nije trenerska glava i da nije bio dobar selektor,ali......
Lipi vodio juventus s uspehom i 2006 osvojio svetski kup,ali je imao i krah na SP 2010 bili su gori od nas i cinjenica je da ih je slovacka razbila.......
Donadoni a joj covece iskreno se nadam da se salis jer u suprotnom uopste nije dobro......on je trener ekipa koje vise u ambisu izmedju serije a i serije b vecito se bori za opstanak,10.mesto mu je premija,a imao je priliku da vodi italiju 2008 i videli smo rezultat
Tek da kazem da je Van Gal dobar strucnjak,ali da je zaista nerealno da on bude trener i da ima platu vecu i od Anticeve,nije humano.....a tek da damo u prilog i to da i on ima rupa u svojoj fudbalskoj biografiji kao sto je fijasko s Holandijom (JEDINA REPREZENTACIJA KOJU JE VODIO) 2002 sa onakvim igracima.....
Erikson ti je nizerazredni trener.....njega je uspeh s Laciom nepravedno izdigao u trenersku legendu......pre toga vazio je cini mi se kao osvajac italijanskih kupova.....a posle toga imao je u rukama reprezentaciju engleske s kojom nije makao dalje od 1/4 finala,a slozices se da igrace poput Skolsa,Bekama,Ovena,Lamparda,Dzerarda,Heskija,Seringema itd mi nemamo.......onda tu ide jos jedan neuspeh sa slonovima pre 2 godine a pre toga cini mi se i Mexico tako da ne vidim koji su to rezultati koji govore o tome da ga treba platiti 200 000 E mesecno........
O mentalitetu nasih igraca da ne govorimo

Pa hteo sam da kažem, zlato klinjino, da pričaš o Havijeru Zanetiju, apsolutnoj legendi svetskog fudbala i igračini koja će i sa pedeset godina biti požrtvovanija, skoncentrisanija, i fizički i psihički bolje pripremljena od svih naših fudbalera ikad i zauvek, i pritom savršenom fudbalskom uzoru.

Interov problem je u nekim drugim stvarima, ne u kapitenu kakav se samo poželeti može.

Jos jedan lep gol Lazara Markovica, nakon sto je uvalio najjacoj postavi Sahtjora danas je uvalio najjacoj postavi Dinama

Inace kad smo u prethodnim postovima pricali o napadacima ja sam potpuno zaboravio na Darka Lazovica. Dakle Sulejmani, Markovic i Lazovic

Niko od njih nije klasicna 9-ka ali takvi napadaci danas caruju svetskim fudbalom

Pa hteo sam da kažem, zlato klinjino, da pričaš o Havijeru Zanetiju, apsolutnoj legendi svetskog fudbala i igračini koja će i sa pedeset godina biti požrtvovanija, skoncentrisanija, i fizički i psihički bolje pripremljena od svih naših fudbalera ikad i zauvek, i pritom savršenom fudbalskom uzoru.

Interov problem je u nekim drugim stvarima, ne u kapitenu kakav se samo poželeti može.

Sve je to tačno, ali on je spor i protivnički igrači ga lako pretrčavaju, kao i Stankovića... a u pravu si i da nije on glavni problem Intera...

Jos jedan lep gol Lazara Markovica, nakon sto je uvalio najjacoj postavi Sahtjora danas je uvalio najjacoj postavi Dinama

Inace kad smo u prethodnim postovima pricali o napadacima ja sam potpuno zaboravio na Darka Lazovica. Dakle Sulejmani, Markovic i Lazovic

Niko od njih nije klasicna 9-ka ali takvi napadaci danas caruju svetskim fudbalom

U formaciji 4-3-3 oni bi mogli biti 3 isturena igrača...

Sad pročita rasne stihove lokacia fejs ...i dok su Pantelu unosili u hitnu Žigara ugleda mjesec pored sebe i rece:Boze kako neki nogu slome loma, ja patos a Stankela koma!... z:D
povriedi se loma ija metodom padanja se stolice uzrok grohotan smieh kačuh ove stihove vrste humoristične...

http://sportal.rs/news.php?news=69129

O Boze..

Sastav reprezentacije Srbije:

GOLMANI: Vladmir Stojković, Damir Kahriman;

ODBRANA: Dušan Basta, Pavle Ninkov, Branislav Ivanović, Neven Subotić, Slobodan Rajković, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Ivan Obradović, Duško Tošić;

SREDINA TERENA: Zdravko Kuzmanović, Gojko Kačar, Radosav Petrović, Aleksandar Ignjovski, Filip Đuričić, Zoran Tošić, Boško Janković, Miralem Sulejmani, Dušan Tadić, Miloš Ninković;

NAPAD: Dejan Lekić, Lazar Marković, Milan Jovanović.

Sta koj moj DUSKO TOSIC trazi na ovom spisku pored 2 leva beka? bolje da su Volkova zvali umesto njega i Obradovica.. I konacno su shvatili da je Jankovic spic a ne sredina, samo sto su sada Sulejmanija "prebacili nazad"...
I jos jedna ako ne i najveca zamerka, na ofanzivnom veznom imamo Djuricica, Ninkovica koji se nezasluzeno nasao na spisku, i Jankovica koji tu poziciju bolje odigra od desnog krila, znaci da sada na desnom krilu imamo samo Jankovica... pa bolje da su umesto Ninkovica pozvali Radovica ili Tomica..

http://sportal.rs/news.php?news=69129

O Boze..

Sta koj moj DUSKO TOSIC trazi na ovom spisku pored 2 leva beka? bolje da su Volkova zvali umesto njega i Obradovica.. I konacno su shvatili da je Jankovic spic a ne sredina, samo sto su sada Sulejmanija "prebacili nazad"...
I jos jedna ako ne i najveca zamerka, na ofanzivnom veznom imamo Djuricica, Ninkovica koji se nezasluzeno nasao na spisku, i Jankovica koji tu poziciju bolje odigra od desnog krila, znaci da sada na desnom krilu imamo samo Jankovica... pa bolje da su umesto Ninkovica pozvali Radovica ili Tomica..

Potpisujem sve... dodajem samo da su trebali umjesto Raće pozvati Nemanju Matića i mislim da je poziv zaslužio i D. Lazović... Nego, što nema Biševca, je li povrijeđen?

Od ovih igrača se može napraviti solidna ekipa, veoma perspektivna, jer ima puno mladih igrača... ali, na žalost, igraćemo 4-5-1 Pižonovu taktiku, sa Sulejmanijem, a možda (ne daj Bože) i Lanetom na krilu, a na sredini 3 sporaća, a kad se Žigara oporavi, eto njega na njegovo staro mjesto, da ga gađaju dugim loptama... :zroll:

Ja bih, kao što sam i ranije govorio igrao sa 2 pokretljiva polušpica koja se vraćaju i 2 igrača na sredini...

Poslednja izmena:
Kacar je odlican zadnji vezni, Matic naravno fali, a nadam se da necemo igrati sa 2 zadnja vezna (Kacarom i Racom)... Takodje i dalje mi nije jasno KAKO TO da imamo 3 ofanzivna vezna i ni jedno "klasicno" krilo, tacnije ne klasicno nego igraca koji na toj poziciji igra odlicno celu sezonu, sto je slucaj sa Radovicem, Tomicem i malim Lazovicem...

Takodje trebali su pozvati Grahovca i isprobati ga na golu.

I nije mi jasno sta Karleusa radi kada su vec pozvali 2 leva beka koja su jedno 10 puta bolja od njega, s tim da je Volkov bolji i od Karleuse i od Obradovica.. Nije valjda da se opet prodaje :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back