Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Kumara igra startnu postavu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijateljske utakmice i jesu da se neko proba, probati možda i onog lika iz Norveške (zaboravih kako se zove)... ali stvarno je čudno koliko smo deficitarni sa napadačima, a odbrambenih igrača imamo za izvoz...
Gde su Radovic, zatim Volkov ili Obradovic (samo je Kolarov od levih bekova), Medojevic... kakav crni Raca Petrovic..Treba tu i Nemanja Matic... mada ne bi me cudilo da pozove Milijasa..
U Zurnalu pise
Spisak je verovatno najbolji otkad postoji drzava Srbija, jedino ovo oko Race Petrovica sto nije pozvan Matic umesto njega
Kumara igra startnu postavu...
Ma kakav Tumbaković, šta je vama, treba dovesti nekog mlađeg trenera koji forsira brzu igru i brze igrače... ta pas igra iz vremena Ćirića, Nađa, Troboka, S.Miloševića... je prilično retrogradna?!
Karadzic prica kako je budzet saveza dobar.Pa ako je tako onda neka angazuje nekog kvalitetnog stranca.Ne nekoga kao sto je Klemente bio,vec imena kao sto su Lipi,Donadoni,Van Gal i Erikson.Veliko je pitanje da li bi takva imena preuzela nasu raspalu reprezentaciju.
a i onaj Zaneti, ne znam koji će im i on sa 100 godina...
Miha je otpao jer navodno traži 70 000, a banda bila spremna da mu ponudi 20 000.
Da l' si ti pijan il' lud, il' i jedno i drugo?
Pa hteo sam da kažem, zlato klinjino, da pričaš o Havijeru Zanetiju, apsolutnoj legendi svetskog fudbala i igračini koja će i sa pedeset godina biti požrtvovanija, skoncentrisanija, i fizički i psihički bolje pripremljena od svih naših fudbalera ikad i zauvek, i pritom savršenom fudbalskom uzoru.
Interov problem je u nekim drugim stvarima, ne u kapitenu kakav se samo poželeti može.
Jos jedan lep gol Lazara Markovica, nakon sto je uvalio najjacoj postavi Sahtjora danas je uvalio najjacoj postavi Dinama
Inace kad smo u prethodnim postovima pricali o napadacima ja sam potpuno zaboravio na Darka Lazovica. Dakle Sulejmani, Markovic i Lazovic
Niko od njih nije klasicna 9-ka ali takvi napadaci danas caruju svetskim fudbalom
Sastav reprezentacije Srbije:
GOLMANI: Vladmir Stojković, Damir Kahriman;
ODBRANA: Dušan Basta, Pavle Ninkov, Branislav Ivanović, Neven Subotić, Slobodan Rajković, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Ivan Obradović, Duško Tošić;
SREDINA TERENA: Zdravko Kuzmanović, Gojko Kačar, Radosav Petrović, Aleksandar Ignjovski, Filip Đuričić, Zoran Tošić, Boško Janković, Miralem Sulejmani, Dušan Tadić, Miloš Ninković;
NAPAD: Dejan Lekić, Lazar Marković, Milan Jovanović.
http://sportal.rs/news.php?news=69129
O Boze..
Sta koj moj DUSKO TOSIC trazi na ovom spisku pored 2 leva beka? bolje da su Volkova zvali umesto njega i Obradovica.. I konacno su shvatili da je Jankovic spic a ne sredina, samo sto su sada Sulejmanija "prebacili nazad"...
I jos jedna ako ne i najveca zamerka, na ofanzivnom veznom imamo Djuricica, Ninkovica koji se nezasluzeno nasao na spisku, i Jankovica koji tu poziciju bolje odigra od desnog krila, znaci da sada na desnom krilu imamo samo Jankovica... pa bolje da su umesto Ninkovica pozvali Radovica ili Tomica..
Ko sme da se kladi da ce Ninkovic (iako ne igra) dobiti prednost u odnosu na Djuricica (koji kida)
Pricam o prvoj postavi protiv Kipra
ja na sredini prognoziram ubojiti trio Kuzmanović-Kačar-Raća, u nedostatku Milijaša i kumare metiljavo-najsporija kombinacija...