Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ista postava koju sam ja iskucao pre neki dan, to je to, trenutno najbolje sto imamo

nije loše, ali ipak za mene je ovo previše ofanzivan, a neiskusan tim... ja bih stavio Laneta umjesto Markovića (ovaj da uđe sa klupe) i Kuzmanovića (ili Matića) umjesto Đuričića... ipak treba neko malo iskusniji... i Tošić umjesto Tadića kad se oporavi, a ovaj sa klupe da ulazi...

Trenutno je Brkić povrijeđen i treba staviti nekog drogog golmana Jorgačevića, Kahrimana ili Mustafu...

Brate ne mogu ni ja da verujem da mislis da mozemo na SP sa 11 igraca,ali eto.......zasto bi neko ko je mlad npr a nema minutazu imao prednost u odnosu na starije igrace koji igraju zadovoljavajuce.........

Postoje neki principi. Da je Prosinecki drzao rec i odma izbacio Vilotica iz tima ne bi vi danas zaostajali 10 bodova (Vilota napravio kardinalnu gresku kod drugog gola u derbiju)

Dakle sad je prelomni trenutak, ili cemo da napravimo kompletnu smenu generacija (vec otisli Vidic i Stankovic) ili cemo i dalje trpeti one zbog kojih smo zamrzeli reprezentaciju

Zasto bi sad bilo drugacije ? Sta ce nam to novo doneti Zigic, Pantelic ili Jovanovic ? Kad smo mogli tako lako da se odreknemo Lazovica koji je uvek bio dzoker u reprezentaciji onda mozemo i njih da se odreknemo

Postoje neki principi. Da je Prosinecki drzao rec i odma izbacio Vilotica iz tima ne bi vi danas zaostajali 10 bodova (Vilota napravio kardinalnu gresku kod drugog gola u derbiju)

Dakle sad je prelomni trenutak, ili cemo da napravimo kompletnu smenu generacija (vec otisli Vidic i Stankovic) ili cemo i dalje trpeti one zbog kojih smo zamrzeli reprezentaciju

Zasto bi sad bilo drugacije ? Sta ce nam to novo doneti Zigic, Pantelic ili Jovanovic ? Kad smo mogli tako lako da se odreknemo Lazovica koji je uvek bio dzoker u reprezentaciji onda mozemo i njih da se odreknemo

To za Vilotica se slazem,ali nisu PAntelic,Zigic,Jovanovic pravili probleme u repki ili se ne zalagali.......naprotiv mozda su i najvise se trudili,druga je stvar sto su to limitirani igraci uz to lako provaljivi
Ali mi trenutno nemamo 3.spica u timu uz Sulejmanija i Markovica......a repka mora imati minimum 3 spica (klubovi i vise,jedino je zvezda peglala s 2 i prosla kako je prosla).........OK na ovim pripremama treba probati,ako pronadju jednog dobrog mladog itd ne mora pomenuti trojac vise nikad da zaigra,ali problem je sto takvog nema......mozda scepovic stariji,ali za probu,dok ga ne vidim ne mogu reci da je bolji od vidjenih......niko ne pominje da ovaj trojac treba da igra (cak maximalno 1 od njih da bude na spisku od 23 igraca) vec da budu rezerve koje nece ni igrati svaku tekmu

To za Vilotica se slazem,ali nisu PAntelic,Zigic,Jovanovic pravili probleme u repki ili se ne zalagali.......naprotiv mozda su i najvise se trudili,druga je stvar sto su to limitirani igraci uz to lako provaljivi
Ali mi trenutno nemamo 3.spica u timu uz Sulejmanija i Markovica......a repka mora imati minimum 3 spica (klubovi i vise,jedino je zvezda peglala s 2 i prosla kako je prosla).........OK na ovim pripremama treba probati,ako pronadju jednog dobrog mladog itd ne mora pomenuti trojac vise nikad da zaigra,ali problem je sto takvog nema......mozda scepovic stariji,ali za probu,dok ga ne vidim ne mogu reci da je bolji od vidjenih......niko ne pominje da ovaj trojac treba da igra (cak maximalno 1 od njih da bude na spisku od 23 igraca) vec da budu rezerve koje nece ni igrati svaku tekmu

Lekic ???

Kad neko uvali Barsi 3 komada to sigurno nije slucajno

Ako mislimo praviti neki tim za budućnost i praviti potpunu smjenu generacija, onda pod broj jedan treba smijeniti rukovodstvo FSS-a i postaviti i nekog mladog selektora, ali ne Ćurčića sigurno, nego nekog perspektivnog, sa vizijom i prije svega poštenog (pitanje je postoji li takav)...

Ako mislimo praviti neki tim za budućnost i praviti potpunu smjenu generacija, onda pod broj jedan treba smijeniti rukovodstvo FSS-a i postaviti i nekog mladog selektora, ali ne Ćurčića sigurno, nego nekog perspektivnog, sa vizijom i prije svega poštenog (pitanje je postoji li takav)...

Ja ne pricam ovde o igracima koji imaju 17-18 godina (ok mozda neki), vec o Bosku Jankovicu (27 godina), Sulejmaniju (23 godine), Tadicu (23 godine), Radovicu (27 godina) itd

Ti igraci bi u normalnim zemljama vec skupili bar 30-ak nastupa u reprezentaciji, ali ne i u Srbiji...

Lekic ???

Kad neko uvali Barsi 3 komada to sigurno nije slucajno

Ne znam da li se secas,ali devedesetih je bio jedan bosanski centarfor korpulentne gradje-Meho Kodro.....igrao je za barselonu (lekic je u osasuni) i imao 9 golova u sezoni od toga 2 komada Realu (velikom Realu),a ipak se ne radi o igracu koji je napravio karijeru (delom ga je i povreda omela).......a verovatno si i sam svestan koliko je Kodro bio bolji od Lekica,a opet nije u kategoriji vrhunskih igraca.......ta 3 gola nista ne znace ako on nema kontinuitet.......i sem toga kako mislis da je povoljan za atmosferu u repki (posto je kvalitetom ispod navedenih) ak posle 2 gola kaze ako sad ne budem zvan ne znam kad cu.......dusan tadic je cele sezone igrao na nivou prosle godine koji Lekic nece nikad dostici,a ipak nikada nije rekao tako nesto,vec "moje je da radim"...........

Poslednja izmena:
Opet - bolji je od Zigica :)

A cek po cemu je bolji od Zigica?
Pa u toj primeri,u Rasingu Zigic je terorisao protivnike,dao 13 golova za polusezonu
Ima bolji ucinak od njega i u nasoj ligi,Lekica umalo nisu vratili zvezdi proslog meseca,do ovog vikenda se nije culo za njega......i sad odjednom u repku.......neka se proba,ali ja ne vidim njegove prednosti u odnosu na Pantelica,Jovanovica i Zigica.........to je sto se tice statistike,a i sto se tice fudbalskog znanja,radi se o sirovoj gradji oskudne tehnike tacna-igrac........

Trenutno je Brkić povrijeđen i treba staviti nekog drogog golmana Jorgačevića, Kahrimana ili Mustafu...

А Граховца,њега чуваш за репрезентацију Р. Српске. z;)

А Лекић, скренуо је пажњу, али рачунати на њега пре него што одигра бар још коју утакмицу добро, то би било стварно смешно.

Bunkerica, a? Znači, Piksi ili katanac.

ja bih stavio Laneta umjesto Markovića (ovaj da uđe sa klupe) i Kuzmanovića (ili Matića) umjesto Đuričića... ipak treba neko malo iskusniji... i Tošić umjesto Tadića kad se oporavi, a ovaj sa klupe da ulazi...

Ja bih još samo dodao Pantelića umesto Sulejmanija, Krasića umesto Jankovića, i Milijaša umesto Ignjovskog.

I onda sa novim timom u nove uspehe.

Dobro, 0:1 u FR nije uopšte tako loš rezultat. Da sačekamo revanš.

Gledao sam sasvim malo (kad se sve sakupi 3 minuta) ali interesantno da u ta 3 minuta Apoel uopste nije delovao toliko lose ko sto statistika kaze,imali su lepe ideje dodavanja....oni koji su gledali vise pak kazu da ih je Lion rastavljao........videcemo ako prodju znaci da ima necega u ovom Jovanovicu......

Nije stvar u tome da li će da prođu. Od Liona se i očekuje da ide dalje, a ovo što su Kiprani do sad postigli je deset puta više nego što će ijedan naš klub postići u narednih ne smem ni da pretpostavim koliko godina. Ne treba po tome suditi o Jovanoviću.

Ali stvar je u tome da je on igrao bunker. Tako barem kažu, ja nisam gledao. A pritom Lion ipak nije Barselona, Real Madrid, Bajern Minhen, ili Dejan Lekić, pa da bunker bude donekle razumljiv.

Vama možda nije, ali meni je jajarskog fudbala pun *****.

Pa kako je drugacije mogao igrati? Mogao je da napada naravno, ali Lyon-ova 2 odbrambena vrede mozda i nekoliko puta vise od svih igraca APOEL-a zajedno, to bi ti bilo nesto slicno kao kada bi izveo Bezaniju u Ligu Sampiona i naterao ih da igraju napadacki fudbal protiv Barselone..
Dobru je igru pokazao APOEL, uz malo srece, i uz pomoc navijaca (ako ih imaju o.O) mogu lako stici taj rezultat iz Francuske..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back