Ova formacija je ok pogotovo protiv slabijih timova......u zameni treba da budu: stojkovic,saranov,ninkov,rajkovic (nastasic),volkov,kacar,kuzmanovic,mozda matic ili neki drugi srednjak,radovic,tosic,lazovic,pantelic.....mozda jovanovic.......
E sad ono sto ne valja jeste poslednja recenica......javno mnjenje u Srbiji nekako generalno pljuje Pantelica i Zigica kad god ne ide,pa imali oni veze s time ili ne......u ovom kvalifikacionom ciklusu hteli mi da priznamo ili ne Pantelic je bio jedan od nasih najboljih igraca uz Kolarova,Tosica i ne znam jos mozda nekog.....ok stoji da je pantelic u svetskim razmerama nikakav napadac,ali on je sidras,pivot i igra nase reprezentacije nikako ne zavisi od njega......da je dobio 5 kvalitetnih lopti u ovim kvalifikacijama sada bi ga slavili......slazem se takvi igraci iscezavaju iz fudbala,ali cinjenica je da ih jos ima,pa tako npr Spanija ima na klupi Ljorentea koji ulazi po potrebi kao dzoker....naravno razlika izmedju ljorentea i pantelica je velika,ali je i izmedju spanije i srbije u svim segmentima......pantelic je u ovim kvalifikacijama nepravedno popljuvan posto je zaista bio solidan,a retko ko da kaze da krasic nije poslao nijedan centarsut (drugo i ne ume) da je jovanovic gubio loptu svaki put kad je primi,da je ninkovic boi najagilniji srednjak a da opet nista nije posebno uradio,da vidica nije bilo na 80% meceva i da je obradio kljucne trenutke tragicno,i sijaset drugih koji su bili slabiji od pantele......zigic u ovim kvalifikacijama takodje nije ni igrao.......
taj epitet nesposobnog dezurnog krivca pantelic nosi iz vremena idile i harmonije u nasoj reprezentaciji (pretprosle kvalifikacije) kada su svi nesto igrali,a pantelic "jedini" trcao u prazno.....sada i kad ima i kad nema razloga krivi se on.......za razliku od ostalih koje si pomenuo on barem trenutno igra i uvek gine u reprezentaciji.......
da napomenem da sve to nikako ne znaci da on treba da bude nezamenljvi spic,standardna devetka i sta ti ja znam,ne,on treba da bude zamena pristojna zamena snagama koje si pobrojao......