Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahahaha ljudi bi ladno pozvali Kaludjerovica u reprezentaciju

Miralem Sulejmani
Lazar Markovic
Danko Lazovic
Milan Jovanovic

Mi trenutno bolje napadace od ova 4 nemamo. Cak niko od njih i nije klasican napadac sto je dobro, jer bi se onda vracali u odbranu i pomagali veznom redu. Proslo je vreme Van Nistelroja, Darka Kovacevica, Save Milosevica i ostalih klasicnih 9-ki

Trenutno jedini mogući tandem za napad je Sulejmani-Jovanović. Po potrebi i Žigić.
Danko Lazović je dobar koliko i Lekić a Marković neka nastavi da igra za omladince.

Trenutno jedini mogući tandem za napad je Sulejmani-Jovanović. Po potrebi i Žigić.
Danko Lazović je dobar koliko i Lekić a Marković neka nastavi da igra za omladince.

Danko Lazovic je nesto najbolje sto smo imali na poziciji spica u zadnjih 5 godina a sto nismo umeli da iskoristimo nego smo se zavaravali da bunarenjem mozemo doci do rezultata
"Tandem za napad"-moderni fudbal ne poznaje
Samo neka nastavi Markovic za omladince pa nek propadne ko mnogi sto su,pa cemo se cuditi sto ne mozemo da vezemo 2 takmicenja

Nama je potrebna 4-3-3 ali ne improvizacija 4-3-3 koju smo igrali (ono nije bilo ni 4-5-1) sa 2 zadnja vezna i sa klasicnim krilima nego 4-3-3 s pokretnom sredinom i 2 krilna napadaca.....
Krasic i Tosic svakako mogu da budu krilni spicevi samo treba postaviti taktiku na odgovarajuci nacin......Tadic i Darko Lazovic takodje mogu.....moze i Radovic
A srednji napadac moze biti Sulejmani,moze biti Danko,moze biti Lazar,moze Lane,moze i ostala bagra ali ne treba
A nasa teorija o igri s 2 zadnja vezna i 1 ofanzivnijim je prevazidjena davno davno,danas 1 zadnji vezni (i taj da ucestvuje u napadu) i 2 ofanzivnija.....e posto mi nemamo trenutno na lageru 4 ofanzivna vezna (citaj barem 6 koji mogu nesto da pruze u slucaju povreda i sl) to onda Kuzmanovic mora da aktivnije ucestvuje u napadu.....ali da ne igra s Ninkovicem ili Maticem zajedno.....a Ljajic i Djuricic AMF i Jankovic kao neka 3 opcija......
Siguran sam da bi Sulejmani s 1 ofanzivnim veznim i s krilima pardon krilnim napadacima dao odlicnu igru i rezultate........

4 - 1 - 1 - 3 - 1

ili nešto tako, ofanzivno do maksimuma al samo sa jednim klasičnim centarforom.
Kuzmanović isturen, iza njega Ninković, iza njega neko na zadnjem veznom, ko god.

Mislim, to je samo ideja.

Slazem se,da na sredini igraci sematski budu u trouglu.....ali kontam da bi produktivnije bilo Ninkovic (Kuzmanovic) i DJuricic (Ljajic,Jankovic) a nazad Kacar (Fejsa,Ignjovski)......

Slazem se,da na sredini igraci sematski budu u trouglu.....ali kontam da bi produktivnije bilo Ninkovic (Kuzmanovic) i DJuricic (Ljajic,Jankovic) a nazad Kacar (Fejsa,Ignjovski)......

matori, pa na ovom forumu sve smo razradili, a ovi naši što ih plaćaju tamo u savezu ništa ne kontaju :)

Eno pre neki dan kad je Vlada primenio sve što smo mi pričali na temi protiv Šarlroa mi dobili, šta reći :)

Nama je potrebna 4-3-3 ali ne improvizacija 4-3-3 koju smo igrali (ono nije bilo ni 4-5-1) sa 2 zadnja vezna i sa klasicnim krilima nego 4-3-3 s pokretnom sredinom i 2 krilna napadaca.....
Krasic i Tosic svakako mogu da budu krilni spicevi samo treba postaviti taktiku na odgovarajuci nacin......Tadic i Darko Lazovic takodje mogu.....moze i Radovic
A srednji napadac moze biti Sulejmani,moze biti Danko,moze biti Lazar,moze Lane,moze i ostala bagra ali ne treba
A nasa teorija o igri s 2 zadnja vezna i 1 ofanzivnijim je prevazidjena davno davno,danas 1 zadnji vezni (i taj da ucestvuje u napadu) i 2 ofanzivnija.....e posto mi nemamo trenutno na lageru 4 ofanzivna vezna (citaj barem 6 koji mogu nesto da pruze u slucaju povreda i sl) to onda Kuzmanovic mora da aktivnije ucestvuje u napadu.....ali da ne igra s Ninkovicem ili Maticem zajedno.....a Ljajic i Djuricic AMF i Jankovic kao neka 3 opcija......
Siguran sam da bi Sulejmani s 1 ofanzivnim veznim i s krilima pardon krilnim napadacima dao odlicnu igru i rezultate........

He,he... ispade fudbal kompleksniji od Cernovih eksperimenata.

matori, pa na ovom forumu sve smo razradili, a ovi naši što ih plaćaju tamo u savezu ništa ne kontaju :)

Eno pre neki dan kad je Vlada primenio sve što smo mi pričali na temi protiv Šarlroa mi dobili, šta reći :)

Pa naravno bre,moze od nas clanova ovde aktivnih da se sastavi selektorska komisija neki troclani sastav plus pomocnici u strucnom stabu.....:lol:
Da je ZonPi prelistao jednom za vreme svog mandata ovu temu (iako je to nemoguce u njegovom slucaju) bili bi barem u barazu u kome bi bili apsolutni favoriti,a vazili bi za tim s najboljom igrom u kvalifikacijama......

Zato poruka novom selektoru (ko god bio):pamet u glavu,kabal u struju,i oci uprte u ovu temu i ne treba mu ni skauting sluzba,ni pomocnici,ni stratezi,a plus sto volonterski dobija usluge :think:

Da li u ovoj drzavi ima ijedan sportski novinar sa mudima ?

Treba da izadje ispred Curcica i da postavi ovo pitanje:

"Gospodine Curcicu, niko od nas nije bio fudbalski trener i sigurno se ne razumemo bolje od vas u taj posao, ali nam objasnite po kojim kriterijumima igraci koji nisu standardni u svojim klubovima i koji nisu u formi dobijaju poziv, a sa druge strane igraci koji igraju redovno i koji su nositelji igre u svojim klubovima ne dobijaju poziv u reprezentaciju. Zasto nam vredjate inteligenciju ?"

Da li u ovoj drzavi ima ijedan sportski novinar sa mudima ?

Treba da izadje ispred Curcica i da postavi ovo pitanje:

"Gospodine Curcicu, niko od nas nije bio fudbalski trener i sigurno se ne razumemo bolje od vas u taj posao, ali nam objasnite po kojim kriterijumima igraci koji nisu standardni u svojim klubovima i koji nisu u formi dobijaju poziv, a sa druge strane igraci koji igraju redovno i koji su nositelji igre u svojim klubovima ne dobijaju poziv u reprezentaciju. Zasto nam vredjate inteligenciju ?"

Trebali su da izadju pred Pizona a ne da podrzavaju njegov "rad"......

E sad ako je ovaj post reakcija na pozivanje Baste,onda ti nije na mestu,posto decko ove sezone igra standardno,i trenutno je najbolja opcija na desnom beku......
Ako se odnosi na izostavljanje Tadica,Radovica i jos nekih pojedinaca onda je na mestu

Sta mislite kad bi igrali formaciju Udinezea, 3-5-2 sa 3 stopera i 2 wing beka, ili ti 2 defanzivna krila. Mislim da imamo sjajne igrace upravo za tako nesto, Kolarov i Basta. U nedostatku kvalitetnih veznjaka ovo bi nam dobro doslo ja mislim.

061111150837.png

E sad mozda bi ovo bilo isuvise ofanzivno sa krasicem i tadicem ali zaista ne znam koga staviti. Milijas, Petrovic, N.Matic...mozda probati sa njim... Jbm li ga nisam pametan. Ali ova formacija definitivno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back