peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
sve i jednu od kad se boduje za EL
Eto, čisto da utvrdimo koliko ste protiv nje. Konkretno mislim na rukovodstvo kluba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve i jednu od kad se boduje za EL
Eto, čisto da utvrdimo koliko ste protiv nje. Konkretno mislim na rukovodstvo kluba.
O čemu ti?
ti si inace veoma bistar i nisi sklon ovom lupanju
preispitaj se
Te vaše zvezdaške komplekse ostavite po strani na ovoj temi. Da ne bismo otvarali priču o tome koga ste to vi odškolovali.
Koga god smo odškolovali i u fudbalu i u košarci i kakav god je igrao je za Srbiju. Vaši igraju za Crnu Goru, Makedoniju, Češku, Australiju....
Volim vas dobro obaveštene što znate što mi ostali ne znamo. Čuj Terzić zvao Jovetića. Prvo, Terzić je u FSS radio za interese Crne Gore jer je dao na poklon Vučinića sa obrazloženjem "Dejo ga je tražio". Crna Gora mu se fino odužila jer se posle godinama krio u njoj pošto je u Srbiji bio pod poternicom.
A drugo, i da ga je zvao, pa šta? Recimo da ga je pitao da igra, ovaj recimo da nije hteo, i kraj. Kakav je to pristisak? Kakva je to sličnost sa ovim što rade sa Volkovom?
I čitam izjavu sada tog Brnovića, kakvo je to đubre i licemer to je strašno. Čuj sad "Volkov" je doveden u tešku situaciju". A ko ga je doveo u tu situaciju? Savićević, Brnović i Milošević su radili ono što se ne radi i sada je valjda neko u Srbiji kriv što je Volkov "doveden u tešku situaciju". Maltene je zvao Volkova iz humanitranih razloga pošto ovaj neće moći da se probije u Srbiji jer Srbija ima Kolarova.
Brnović mora da odluči, da li hoće da selektira reprezentaciju Crne Gore ili B selekciju Srbije.
A te priče o Jovetiću crnogorskom patrioti nemoj da me zasmejavaš.
A kazi ti sine meni kakve veze Volkov ima za Crnom Gorom osim sto je mozda nekada letovao na njenom primorju?svaki put umrem od smjeha kad se provuce komentar pustili ste nam vucinica jovetica i sl. takvi kao ti ili zive u iluziji ili ja ne znam sta se u tim mozgovima desava. ja ti kazem da licno decka poznajem jer je iz mog naselja, i znam kako se osjeca i kakav je patriota a ti u tvojoj glavi stvarj filmove i serije. citam i ja izjavu i brnovica a i volkova od prije 3 dana. imas citav intervju dje govori zasto je prihvatio da igra za cg i sl.
nije covjek kriv sto mu je na kraju i mjestu u jednom partizanu dovedeno u pitanje radi necije sujete, a iskreno mislim da i nije toliko dobar da imate bar 3 igraca bolja na tu poziciju.
Mene samo interesuje na osnovu cega se u CG dobija drzavljanstvo, posto je Volkovljeva jedina veza sa CG, to sto je mozda odlazio jednom godisnje da sunca bulju, i kako to da recimo ovi nasi "domaci Brazilci" moraju da cekaju 5 godina da bi zaigrali za Srbiju (po pravilima FIFA), a Volkov bi kod CG odmah mogao da uskoci u repku?
Lupam kada kažem da ne vidim zbog čega bi ti ili bilo koji drugi navijač Partizana mogao da zamjera Crvenoj Zvezdi učešće u Jadranskoj ligi?
Ajde da Partizan nije učesnik Jadranske lige, pa da shvatim...ali ovako, u situaciji kada je Partizan od te lige mnogo više dobio nego Crvena Zvezda, tvoja kritika je previše smiješna da bi se mogla ozbiljnije razmotriti.
Imaš pravilo da u slučaju da se radi o važnim ličnostima (sportistima, naučnicima...) za državu da izdavanje državljanstva može ići po skraćenom postupku. Dalje bitna činjenica za cjelokupnu proceduru može biti i da li zna jezik domicione države, da li je nastupao za neku drugu reprezentaciju ... Ne znam tačno za tih 5 god. čekanja, ali vi ste specifikum pošto je država bila zajednička pa vjerovatno se podrazumijeva to da je imao neprekidno prebivalište određeni period
Mene samo interesuje na osnovu cega se u CG dobija drzavljanstvo, posto je Volkovljeva jedina veza sa CG, to sto je mozda odlazio jednom godisnje da sunca bulju, i kako to da recimo ovi nasi "domaci Brazilci" moraju da cekaju 5 godina da bi zaigrali za Srbiju (po pravilima FIFA), a Volkov bi kod CG odmah mogao da uskoci u repku?
Ne znam da li vazi i za ostale republike ex-yu ali za CG sigurno vazi da mozes da biras......a mislim da je i za ostale repbulike ili barem za RS jer kako onda Subotic i Kuzmanovic igraju za nas?!
Fazon je u tome da je Volkov ziveo u zajednickoj drzavi dakle bio je na neki nacin i stanovnik CG.......
nisi u toku
da bi igrac koji je naturalizovan mogao da zaigra za tu zemlju koja mu nije maticna mora da u njoj provede vise godina i zato Kleo, na primer, ne moze da igra za Srbiju
i to je tacno, pa zato su Koroman i Savo igrali za nas, a Knezevic presao u CG
I Krstajic iz Zenice,ali ajd za njega on je kao izbeglica ziveo u Srbiji......pardon SR Jugoslaviji![]()
Crvena Zvezda i FMP su prvi usli u Jadransku ligu, Partizan i Hemofarm su bili protiv
u prvoj godini Partizan nije igrao Jadransku ligu, kasnije su ga ucenili jer drugacije ne bi mogao da igra EL, samim tim je i domace prvenstvo zrtvovano zarad interesa CZ i FMP
to je sve maslo ljudi iz malog kluba sa Malog Kalemegdana