Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Baš me zanima kakav će sada odnos imati Grobari prema Volkovu.
Kao i prema svim crnogorskim reprezentativcima... mada ja mislim da je ovo novinarska patka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuj odnos...Nek prestanu da se ubijaju medjusobno,pa tek onda neka misle na odnos..Baš me zanima kakav će sada odnos imati Grobari prema Volkovu.
Nije kriv partizan kriv je savez.....nedopustivo je da igrac takvog kalibra ne debituje za tim toliko dugo,cak ni posle bravura u nasoj ligi.....moze sada Curcic koliko hoce da ga gleda i posmatra dzaba mu......bolje bi mu bilo da zove Lomica dok i ovaj ne podigne nos.......
Zigic i Jankovic dali po gol.
Nije kriv partizan kriv je savez.....nedopustivo je da igrac takvog kalibra ne debituje za tim toliko dugo,cak ni posle bravura u nasoj ligi.....moze sada Curcic koliko hoce da ga gleda i posmatra dzaba mu......bolje bi mu bilo da zove Lomica dok i ovaj ne podigne nos.......
Ljudi da li je tačna info. da su ovi iz FSS tražili novac od Marka Marina, da bi igrao za Srbiju
Rensinga?
Cuj odnos...Nek prestanu da se ubijaju medjusobno,pa tek onda neka misle na odnos..
Kao i prema svim crnogorskim reprezentativcima... mada ja mislim da je ovo novinarska patka.
Srbin je lud Srbin je proklet treba da bude nasa nacionalna himna...
Kao sto na nacionalno-politickom planu pravimo iste greske tako i u fudbalu,a gubljenje teritorija je analogno gubljenju fudbalera
Marko Marin,Arnautovic,Volkov, Danko Lazovic ko je sledeci?
Sta je s Rensingom sto njega ne zovemo za golmana?
Hajdemo nek Lazara i Filipa preotme Crna Gora dok mi cekamo da sazre
Nek Ignjovskog uzme makedonija a nek Milijas postane novi lider ofanzivni vezni covek koji pravi razliku pa neka gadja u vuglu banderu.......nek Jevtica uzmu Englezi i niz drugih talentovanih igraca koji ne mogu da debituju zbog menadzera
nama propadaju pravi igraci uvek su propadali ali ovo sada je stvarno neverovatno........
To su sve prava pitanja.
Treba ih uputiti lopovu Toletu. Jel on bejaše nekada prvi čovek jugoslovenskog sportskog društva Partizan?
I kakve veze ima to sto je on bio predsednik Partizana ni Piksi se nije proslavio kao predsednik FSS-a.
Pa ode covek da igra za one koji su ga i pozvali niko iz naseg saveza ga nije konaktirao. Samo mi nije jasno sta treba da se desi jos da bi Tole otisao?!
Volkov ipak igra za Srbiju!
Iznenadan veleobrt po pitanju odabira nacionalne selekcije levog beka Partizana
![]()
Vladimir Volkov ipak neće igrati za fudbalsku reprezentaciju Crne Gore, već za rodnu Srbiju, iz pouzdanih izvora saznaje MOZZART sport!
Iznenadan veleobrt se dogodio danas tokom popodneva, a objašnjenje za ovakavu naglu promenu stava levog beka Partizana nismo još dobili. U svakom slučaju, naš nacionalni tim je ovime dobio značajno pojačanje, s obzirom na kvalitet igara koje je 25 - godišnji levi bek pokazivao od dolaska u crno - bele redove iz moldavskog Šerifa.
http://www.mozzartsport.com/vesti/7905/volkov-ipak-igra-za-srbiju