Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Šta sad reći na ovo? Volkov brate, da li ćeš biti pozvan da igraš za nacionalni tim to zavisi od tvoje forme i od koncepcije selektora. Lično bih volio da ovaj čovjek igra za reprezentaciju ali ne može on nikoga ucjenjivati, čuj pogledaću da li FSS računa na mene. Ja bih da sam u FSS takvima rekao NE računam i ide igraj za nikaragvu ako hoćeš ne interesuje nas. Otadžbina je samo jedna i samo se njen dres može nositi i samo njen se poziv čeka, i samo za nju se gine... ove što navlače dresove drugih republika i naroda, ne cijenim ni malo. A još kad neko kaže navijam za ovu ili onu reprezentaciju igra tamo Srbin :think: Koji Srbin, prebjeglica koji je radi sopstvenog dupeta navukao dres druge zemlje ... Kako god to tumačili, ali ne podržavam ih, i da sam u sličnoj prilici nikad to ne bih radio.

Poslednja izmena:
Šta sad reći na ovo? Volkov brate, da li ćeš biti pozvan da igraš za nacionalni tim to zavisi od tvoje forme i od koncepcije selektora. Lično bih volio da ovaj čovjek igra za reprezentaciju ali ne može on nikoga ucjenjivati, čuj pogledaću da li FSS računa na mene. Ja bih da sam u FSS takvima rekao NE računam i ide igraj za nikaragvu ako hoćeš ne interesuje nas. Otadžbina je samo jedna i samo se njen dres može nositi i samo njen se poziv čeka, i samo za nju se gine... ove što navlače dresove drugih republika i naroda, ne cijenim ni malo. A još kad neko kaže navijam za ovu ili onu reprezentaciju igra tamo Srbin :think: Koji Srbin, prebjeglica koji je radi sopstvenog dupeta navukao dres druge zemlje ... Kako god to tumačili, ali ne podržavam ih, i da sam u sličnoj prilici nikad to ne bih radio.

Полако, брате, де си задро. Ипак је ово фудбал, није јуриш на бункере.

Полако, брате, де си задро. Ипак је ово фудбал, није јуриш на бункере.

Ma nije komentarisao sam vijest, pa sam rekao i mišljenje o onima koji oblače dresove drugih reprezentacija, nikog poimenično sem ovo oko Volkova nisam rekao. To mi dođe više kao pritisak na selektora i savez kad kaže imam li mjesta ili idem igrati sa drugu zemlju, kao da se radi o klubu. Sve je to prokleto, mlalo li je to što zarađuju.

Poslednja izmena:

S jedne strane imas pravo,ali s druge strane to kod nas se ne moze 100% primeniti s obzirom na savez i selektora koji je pozivao po naredjenju saveza i menadzera svakakvo djubre a pravima nije dao sansu,zbog toga su pojedini odustali od nacionalne selekcije.......decko realno zasluzuje i te kako mesto u timu i ima pravo da se ljuti bas kao i Lazovic sto je i ostali nepozivani

S jedne strane imas pravo,ali s druge strane to kod nas se ne moze 100% primeniti s obzirom na savez i selektora koji je pozivao po naredjenju saveza i menadzera svakakvo djubre a pravima nije dao sansu,zbog toga su pojedini odustali od nacionalne selekcije.......decko realno zasluzuje i te kako mesto u timu i ima pravo da se ljuti bas kao i Lazovic sto je i ostali nepozivani

Znam ali nije ni prvi ni zadnji prema kojem se dešavaju nepravde i da ne bude pozvan a zaslužuje. Bilo je toga u istoriji koliko hoćeš. . I sam znaš da neki trener ne da igraču u klubu da igra ni minut a on pređe u drugi klub i postane najbolji igrač tamo ali to je kod klubova tako, a da bi igrao sa nacio tim - daj sve od sebe u klubu a da li će stići poziv, stićiće siguran sam. Po meni ispao bi veliki džek da je rekao ne zanima me ni jedan drugi dres sem dresa moje zemlje a ja ću na terenu pokušati da ga zaslužim.

P.S.
Sad tek skužih zašto mi Bastiani reče ono za rov. :D Napisao sam negdje za otadžbinu se gine, ajd druže ne gledaj sve bukvalno ne mislim na rat nego da budem preciznije ostavlja se posljednji atom snage na terenu za svoju zemlju

Poslednja izmena:
Znam ali nije ni prvi ni zadnji prema kojem se dešavaju nepravde i da ne bude pozvan a zaslužuje. Bilo je toga u istoriji koliko hoćeš. . I sam znaš da neki trener ne da igraču u klubu da igra ni minut a on pređe u drugi klub i postane najbolji igrač tamo ali to je kod klubova tako, a da bi igrao sa nacio tim - daj sve od sebe u klubu a da li će stići poziv. Po meni ispao bi veliki džek da je rekao ne zanima me ni jedan drugi dres sem dresa moje zemlje a ja ću na terenu pokušati da ga zaslužim.

u

Da slazem se da mu je jajarski ova "pretnja" crnogorskim dresom jer po toj logici nema dovoljno razvijenu nacionalnu svest........da je trebao da bude pozvan trebao je,a s druge strane to sto zeli da se afirmise kako je sam rekao kroz reprezentaciju nije bas za pohvalu.......

Da slazem se da mu je jajarski ova "pretnja" crnogorskim dresom jer po toj logici nema dovoljno razvijenu nacionalnu svest........da je trebao da bude pozvan trebao je,a s druge strane to sto zeli da se afirmise kako je sam rekao kroz reprezentaciju nije bas za pohvalu.......

I ovo je bit, jer takvih nam je puna reprezentacija. Dok su u domaćoj ligi, žare i pale u reprezentaciji, čim nađu dobar inostrani angažman voljni momenat pada i za reprezentaciju. To bi trebalo nekako promijeniti

Jesi ti više za ove pretnje, hoću dres ili odoh tražiti sebi drugu reprezentaciju, primiće me već neko: bila to CG, Makedonij, BiH ...

Nravno da nisam..... samo čovek je u pravu nema potrebe za toliko srdosti ...ipak je ovo fudbal ...dakle nikome ne treba dozvoliti da ucenjuje Repku ali da se ne lažemo da ne vladaju klanovi i struje taj Volkov bi već debitovao za REPKU

Nravno da nisam..... samo čovek je u pravu nema potrebe za toliko srdosti ...ipak je ovo fudbal ...dakle nikome ne treba dozvoliti da ucenjuje Repku ali da se ne lažemo da ne vladaju klanovi i struje taj Volkov bi već debitovao za REPKU

Kakve srdosti, pa i sam kažeš da nisi za preletače. Ako ucjenjuje da će preći, neka ide gdje hoće a za reprezentaciju nek igraju samo oni kojima je jedina i koji ne žele niti imaju alternativu. Jasno kao dan. On će dobiti šansu i javnost je uz njega ali ovo nije pravi način

Jesi ti više za ove pretnje, hoću dres ili odoh tražiti sebi drugu reprezentaciju, primiće me već neko: bila to CG, Makedonij, BiH ...

Pa cekaj, sto se mi onda bunimo?
Ovamo nam je sa jedne strane krivo sto ce mozda obuci dres CG, a sa druge strane moralisemo kako on to moze da nekog "ucenjuje"(iako ja ovu njegovu izjavu ne smatram ucenjivackom).
Covek vec 2-3 godine igra u vrhunskoj formi, a za to vreme su pozivani neki panjevi, za koje je cudo kako mogu da nose dres i nekog naseg prvoligasa, a kamoli repke(da ne pricam o onima koji imaju po 2-3 utakmice u sezoni za svoje klubove ili one koji se pozivaju u repku da bi se rehabilitovali).
Ako imamo kvalitetnijih igraca na njegovoj poziciji i on nam nije potreban, srecan mu put.
A ne ovako da coveka drzimo na standby-u, dok se izredjaju razni Damjanovici, Trivunovici, Simici, pa onda ako zapne, da ga pozovemo da debituje u 32.godini.
Za njegovu dalju karijeru je od velike vaznosti da igra za neku reprezentaciju, crnogorci su ga pozvali i ako on nije potreban nasoj repki, neka onda igra za one kojima je potreban.

Sve se slažem sem za reprezentaciju. To nije klub i tu ne bi trebalo biti prelijetanja samo tako, može sad svaki potencijalni reprezentativac početi ucjenjivati. Greška jeste što ga ne zovu, ali ta se greška ne rješava ucjenama. A sad LŠ

Nije on nikog ucenio.
Rekao je samo da bi voleo da igra za Srbiju, ali posto nema mesta za njega u repki, okrenuce se na drugu stranu, kod onih koji ga zele, kako bi napredovao u karijeri.
Zar treba da ceka k'o zaduzna baba da ga se neko seti i da ga pozove?
Reprezentija nije klub, slazem se, ali nije ni poligon za prodaju igraca, kako bi menadzeri uzeli kintu.
Kad nam reprezentacija bude prava, kada ce igrati oni koji to svojim kvalitetom zasluzuju, onda mozemo da pricamo na ovu temu, a dotle je sve izlisno.

Razumijem te ali nikako ne mogu prihvatiti tezu ma šta da se zbiva da on treba ići igrati za drugu reprezentaciju. To je 5 utakmica godišnje kao da se on u klubu ne može dokazati, koliko ih je samo iz Partizana napravilo karijere... Naravno da bi igrao svi bi oni igrali ali koliko vole zemlju vidi se na primjeru kad ne igraju, kakav je odnos prema dresu. Ovaj bi odmah okrenuo na drugu stranu, Pantelić, Milijaš i ko ono bi treći odmah se vatili alkohola. E to moramo izbiti, reprezentacija im je O.K. samo ako igraju mada kad se uvale u veliki klub više im repka nije svetinja ni kad igraju

Asistencija Sulejmanija.....gledao sam 80% prenosa ovaj mec,neki djavo me vukao da se ne odlepim od tog meca.......i onda vidim Sulejmanija i shvatim pa ovaj covek je majstor s loptom......zaista ima pozavidnu tehniku,odlican prijem lopte,odlicno je kontrolise ume da je povuce napred bez suvisnih poteza,odlican pregled igre igra jednu modernu igru ne solira kao krilo vec ulazi i u sredinu saradjuje s timom i trenutno je najbolji igrac Ajaxa,a bogami i nas internacionalac.....za razliku od Krasica i Tosica kojima se zbog brzine pripisuje tehnika,ovaj covek zaista je poseduje u odlicnoj meri,namece se na terenu,menja strane igra i levo i desno krilo i zalazi u sredinu......e sad valjda ce novi selektor skontati njegove sposobnosti i ubaciti ga u tim s vec pobrojanima i stvoriti pravu atmosferu........

Asistencija Sulejmanija.....gledao sam 80% prenosa ovaj mec,neki djavo me vukao da se ne odlepim od tog meca.......i onda vidim Sulejmanija i shvatim pa ovaj covek je majstor s loptom......zaista ima pozavidnu tehniku,odlican prijem lopte,odlicno je kontrolise ume da je povuce napred bez suvisnih poteza,odlican pregled igre igra jednu modernu igru ne solira kao krilo vec ulazi i u sredinu saradjuje s timom i trenutno je najbolji igrac Ajaxa,a bogami i nas internacionalac.....za razliku od Krasica i Tosica kojima se zbog brzine pripisuje tehnika,ovaj covek zaista je poseduje u odlicnoj meri,namece se na terenu,menja strane igra i levo i desno krilo i zalazi u sredinu......e sad valjda ce novi selektor skontati njegove sposobnosti i ubaciti ga u tim s vec pobrojanima i stvoriti pravu atmosferu........

E gledao sam i ja i stvarno me Miki oduševio, imao je par fantastičnih poteza, ekstra pasove ili ono kad je propustio onu loptu što je išla sa lijeve strane... ekstra je odigrao stvarno...

A Dinamo se inače nije sastavio sa loptom, igrali su na polupraznom stadionu kući a protivnik je imao posjed lopte 65% i neće osvojiti bod u LŠ... Neodoljivo me podsjećaju na jedan klub! :whistling:

Nije on nikog ucenio.
Rekao je samo da bi voleo da igra za Srbiju, ali posto nema mesta za njega u repki, okrenuce se na drugu stranu, kod onih koji ga zele, kako bi napredovao u karijeri.
Zar treba da ceka k'o zaduzna baba da ga se neko seti i da ga pozove?
Reprezentija nije klub, slazem se, ali nije ni poligon za prodaju igraca, kako bi menadzeri uzeli kintu.
Kad nam reprezentacija bude prava, kada ce igrati oni koji to svojim kvalitetom zasluzuju, onda mozemo da pricamo na ovu temu, a dotle je sve izlisno.

Слажем се потпуно. Лепо је бити патриота и све то, али ако видиш да у твојој земљи/репрезентацији идиоти и лопови треба да ти кроје капу, онда ко може да замери човеку ако неће да буде жртва таквог стања? Па нема два месеца да је Ђура изјавио како се изненадио кад је чуо да Волков има право наступа за Србију, мислио је ваљда да је Бугарин, Рус, ебем ли га шта је мислио! Председник Партизана, еј!

Осим тога, можда Волкову заиста и не пада на памет да игра за ЦГ, али је човек само пристојан. Нуде му да игра за неку репрезентацију, и он каже "хвала вам, част ми је, размислићу". Лично се дивим Андрији Прлаиновићу који их је одувао и јасно ставио до знања да ЦГ за њега не постоји сем на географској карти, али није свако Прлаиновић.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back