Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мисли физички. :mrgreen:

jesam Hrvat ali kakve to veze ima ko sam i koja su mi krvna zrnca

mogu ja biti i mongol ali time nemogu ni umanjit ni uvećat vrijednost nekoga igrača

vidić,bane i kolarov imaju mista u svakoj reprezetaciji u svitu

a i ostali su u zadnjih 20 godina u samom vrhu

imate uvijek extra igrače i to na svim pozicijama bar po 2

ali na vas utiče isti onaj sindrom koji je uticao i na bivšu jugu

ps .uvik navijam za srbiju kad se naši ne plasiraju

a i zašto nebih?

nema razloga

rat je za mene završio 1995

i svako je imao priliku da se dokaže ko čovik ili nečovik

to znam

Poslednja izmena od moderatora:

mogu ja biti i mongol ali time nemogu ni umanjit ni uvećat vrijednost nekoga igrača

a i zašto nebih?

nema razloga

to znam

Opusti se bre, zaebancija.

:cool:

a i zašto nebih?

nema razloga

to znam

Ma zahebavam se, šta se primaš k'o saučešće, ovaj sućut... :)

I ja uvijek navijam za hrvatske klubove... ali kad igraju protiv muslimanskih...:)

Ma zahebavam se, šta se primaš k'o saučešće, ovaj sućut... :)

I ja uvijek navijam za hrvatske klubove... ali kad igraju protiv muslimanskih...:)

gle stari je zajebancija

ali svi smo mi krvarili

bilo i ne ponovilo se

ali danas dica od 15 godina nasjedaju na mržnju i bave se mržnjom i nasiljem svakodnevno i to najviše na stadionima

ko nebi volio iskreno u Beograd otić na punu marakanu i gledat utakmicu Srbija -Hrvatska pa neka pobjedi bolji--ali da to bude sportski događaj i doživljaj

a šta sad da sidnem u auto i da se sekiram ko će mi razbit glavu

ili koda ti nebi volio doć u Zagreb pa da vas par tisuća navija i bodri svoju državu bez straha

kod nas je sport na zadnjem mistu

par majmuna na vlasti talasuju budale

cili svit nam se smije a mi živimo u plemenima ko afganistanci

ubi zakolji

nas je ta zajebancija koštala da nemoremo uzeti bod u ligi prvaka

cila bivša juga nema skupa 30 bodova ima 20 godina

a nekad je jedan Velež razvaljivao evropske klubove

i željo i borac itd

o zvezdi i velikoj četvorci da ne govorim

svi su uvaljivali engleskim klubovima i švapskim po 5 komada

ej stari po 5 komada

Vidim pocelo izjavljivanje ljubavi hrvatima cak i na temi reprezentacije Srbije. Nikad nisam navijao za njih niti cu, ali isto tako nisam kompleksas koji navija iz sve snage za njihove protivnike, jednostavno hrvati me ne zanimaju

Ono sto nas treba da raduje su odlicne igre Sulejmanija a pogotovu Kolarova. Lik je iskidao juce, svaki napad Sitija je isao preko njega

Asistencija Sulejmanija.....gledao sam 80% prenosa ovaj mec,neki djavo me vukao da se ne odlepim od tog meca.......i onda vidim Sulejmanija i shvatim pa ovaj covek je majstor s loptom......zaista ima pozavidnu tehniku,odlican prijem lopte,odlicno je kontrolise ume da je povuce napred bez suvisnih poteza,odlican pregled igre igra jednu modernu igru ne solira kao krilo vec ulazi i u sredinu saradjuje s timom i trenutno je najbolji igrac Ajaxa,a bogami i nas internacionalac.....za razliku od Krasica i Tosica kojima se zbog brzine pripisuje tehnika,ovaj covek zaista je poseduje u odlicnoj meri,namece se na terenu,menja strane igra i levo i desno krilo i zalazi u sredinu......e sad valjda ce novi selektor skontati njegove sposobnosti i ubaciti ga u tim s vec pobrojanima i stvoriti pravu atmosferu........

Vreme driblinga je u fudbalu odavno proslo, danas vlada vreme BRZINE

Zasto su Mesi i Ronaldo najbolji, zato sto su odlicni dribleri ali sve to rade iz trka, njima je glavna karakteristika brzina

Sulejmani je takav tip igraca, zato i igra tako dobro. Takodje i Lazar Markovic isto, lik radi sve u pokretu

Vidim pocelo izjavljivanje ljubavi hrvatima cak i na temi reprezentacije Srbije. Nikad nisam navijao za njih niti cu, ali isto tako nisam kompleksas koji navija iz sve snage za njihove protivnike, jednostavno hrvati me ne zanimaju

Ono sto nas treba da raduje su odlicne igre Sulejmanija a pogotovu Kolarova. Lik je iskidao juce, svaki napad Sitija je isao preko njega

krasić je čudo od igrača

ima snagu i trko ko rijetko ko a ima i tehnike koliko mu triba

vama triba samo malo sloge i malo sriće da napravite jedan rezultat ko što smo mi 1998

tada je sve drugačije dižu se letvice i nastaje euforija a i samopouzdanje raste

pogledaj našu košarku

1991 je bila daleko jača od vaše

a odtada je sve slabija u odnosu na vašu

vi se digli visoko a mi pali

nije stvar u igračima

triba stvoriti zdravu klimu

http://www.sportal.rs/news.php?id=60865
Tadica ce zvati izgleda,mozda i Sulejmanija...
Ovaj Curcic mi izgleda mnogo ozbiljnije od Pizona,nadam se da se ne varam..

Pa tek sa ovim smo ga naebali !!! Lik je doktorirao temu "Kako odbraniti svoj gol i ne sutnuti nijednom na gol protivnika"

Njegov Javor je davao prosecno 0,1 gol po utakmici. Posto je Pizon glup to svi znamo, ja mislim da je njemu Curcic uglavnom sastavljao ekipu

Vreme driblinga je u fudbalu odavno proslo, danas vlada vreme BRZINE

Zasto su Mesi i Ronaldo najbolji, zato sto su odlicni dribleri ali sve to rade iz trka, njima je glavna karakteristika brzina

Sulejmani je takav tip igraca, zato i igra tako dobro. Takodje i Lazar Markovic isto, lik radi sve u pokretu

U pravu si , zato fudbal i jeste postao ovako dosadan , ranije si mogao gledati svaku ligu na tv , sada jedva da mozes i one vrhunske klubove .
Inace , kod nas se uvek cene ne-talentovani igraci , pa tako i prolazimo . . . :)
Inace , nisam vatreni navijac , ali dribling o kome govoris su radili Sasa Ilic i Savo Milosevic (u mestu , bez ikakvog rezultata), za razliku od Piksija , Deja itd. . .
Dribling je svetinja fudbalske igre (pod uslovom da je izvodjac talentovan )
Ronaldo(CR7) nema nikakav dribling , Messi je dobar i Iniesta , zapazio sam i Lucasa u brazilskoj ligi i, nekada je to dobro radio Cassano i sada to radi Mario Goetze , pa ti vidi razliku kada igraju talenti i ovi nasi prepametni prepodobni takticni moderni fudbaleri koji su se izdigli iznad driblinga :roll:

Poslednja izmena:
Sto se Hrvata tice , imaju igru slicnu nasoj (skoro nikakvu ), ajd bolj receno za nijansu bolju od nase . . . Tim im je po kvalitetu slabiji od naseg , ali nije los naravno .
I njih je pooceo da drma nas sindrom i ako ne naprave sada rezultat i ne plasiraju se , potonuce u ponor kao i mi .

gledaj mi imamo tradiciju već jer smo se plasirali na 6 od 8 natjecanja

igraš nekad lošije nekad bolje ali si stalno negdi tu u vrhu i to je dobro

ali Srbi igraju konstantno ispod svojih mogućnosti i to je već ozbiljniji problem

mi smo imali faze gdje smo igrali lip nogomet sa puno pasova razvaljivali smo švabe, dance kao europske prvake ,engleze smo tukli

kad su otišla braća kovač i mi smo pali jer bez nike kao vođe i kapitena to nije to ali ipak nekako plivamo i na fifinoj ljestvici smo na mjestu 9

ja se nadam i uvjeren sam da će nam se igra popraviti i da će se konačno nered u savezu smiriti jer to ubija i igrače i izbornika

Od 3 mesta 1998 , nemate znacajnijih rezultata (ne sporim da ste uspesniji od nas )
samo pokusavam biti objektivan , ako sada ne odete na euro , upascete u problem .:)
Zadnjih par godina igrate lose , jos od onih engleskih 5-1.
Realno sada ste trebali biti prvi u grupi lagano , makar po kvalitetu .

Inace , sto se tice kosarke , mi smo bili pod sankcijama kad ste vi imali uspehe .
Ne kazem to radi poredjenja ili negiranja .

http://www.sportal.rs/news.php?id=60865
Tadica ce zvati izgleda,mozda i Sulejmanija...
Ovaj Curcic mi izgleda mnogo ozbiljnije od Pizona,nadam se da se ne varam..

OVo je nula nula covek bre ziher koji zivi u zlatna vremena kukavickog fudbala.......
Mozda ce ih zvati ne zna naravno jer ceka spisak od menadzera
Nema tu sta da se razmislja ovi igraci su trenutno najbolje sto imamo......
Od cele ove izjave jedino je tacno da nece mnogo eksperimentisati te da ce ekipu ciniti isti oni koji su doveli do kraha......parola "imamo kostur" se valja kada imas tim s rezultatima a po cemu mi imamo kostur po tome sto zajedno igraju 5 godina:think:
Koji neuspeh jos treba da dozivimo,da puknemo od Hondurasa 3:0 pa da se osvestimo da te proverene "snage" o kojima pricaju nemaju realno blage veze......umesto da na prijateljskom mecu godinu dana pre kvalifikacija u reprezentaciju ubaci 20 novih imena i isproba njihove sposobnosti u 2-3 tekme on ce ici sa vec istrosenima da cisto nabiju jos koji mec u nogama......

Od golmana sansu treba sada da dobiju Brkic i Aleksic
Iz odbrane da se proba Basta,Volkov,zatim mladi stoperi,zatim Pejcinovic,Lomic itd
Iz sredine da se vide Medojevic (mada ima takvih vec opisanih "igraca" brdo) Kacar Djuricic,Gudelj,Ignjovski moze i **** Dimitrijevic sto da ne (bar da ne gledamo Milijasa kako 25 put ceka penal da sutira).....nemanja matic
Krila da se probaju Tadic,Katai,Tomic,Darko LAzovic,Radovic....
napadaci:sulejmani,kojic,milic,kaludjerovic,lazar markovic
i jos neki igraci se mogu probati iz nase lige ili isto tako van

I da onda imamo uvid u snage pre pocetka nove godine i onda prijateljski mec u martu mislim da docekamo spremni sa bistrom situacijom koga zvati sta i kako......
Ovi mecevi sad u novembru treba da budu kao neki konkurs,kao poligon za odsejavanje zita od kukolja.......ko sto je Antic imao 2 meca godisnje u kojima je zvao iz nase lige..........

Pomenuo sam ga ja već, uopšte ne bi bio loše rešenje, barem po onome što sam do sada video, a to je, istina, jako malo.

Nego, šta vi mislite, ko će - a ko bi trebalo - da preuzme Dekijevu desetku?

Ja bih rekao Sulejmani. I očekujem, i nadam se.

Ja ne znam ko je uopste dao Stankovicu desetku, zna se kakvim igracima ide taj broj. Ne moze ni Sulejmani jer on nije takav profil igraca

Mislim sto se toga tice mozes ti desetku da das i stoperu, ali samo pravi kreativci fantazisti nose taj broj

Ja ne znam ko je uopste dao Stankovicu desetku, zna se kakvim igracima ide taj broj. Ne moze ni Sulejmani jer on nije takav profil igraca

Mislim sto se toga tice mozes ti desetku da das i stoperu, ali samo pravi kreativci fantazisti nose taj broj

Đuričić (za budućnost) ili Ninković, mada nije ni on prava 10-ka...

Nego, pošto mi imputiraš da "izjavljujem ljubav Hrvatima"... to apsolutno nije tačno, samo sam (više u šali) rekao da za njih navijam, ali samo kad igraju protiv muslimanskih klubova... navijam za Zvezdu i Srbiju, a raduju me uspjesi u Evropi i ostalih srpskih klubav, pa čak i tvog omiljenog :mrgreen:... ali sa bilo kim mogu normalno da se dopisujem, ne navijam nikada protiv nekoga, niti koga mrzim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back