tiho86
Primećen član
- Poruka
- 602
Je li ovaj Petrovic sin nekog "biznismena"?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li ovaj Petrovic sin nekog "biznismena"?

A nama dali gol...sta li su ovi nasi?Zamalo.
Sreca nasa sto su ovi amateri.

Nisi uracunao Italiji 3 boda sto dobise sad.

Uz remi sa Italijom i remi Irske s Estonijom idemo dalje......sad da l ce zeleni to moci ne znam bas......ako Estonija dobije onda nam treba 1 pobeda jer imaju bolji medjusobni.......hebote nece valjda Estonci da vezu 3 u nizu i to protiv glavnih konkurenata
Ja sam ubedjen da zabare mozemo da pobedimo,ali sa Slovenijom ce biti cupavo.

Da li će ovaj tugan večeras staviti Sulejmanija makar da uđe sa klupe?!
Hehe..Nije bas..Za vreme Piksija,Mijata i Deje,samo sednes u fotelju i uzivas..Znalo se da se ide,samo si morao da gledas kako...Mi se vec 20 godina pripremamo za sledece kvalifikacije..

Stavlja Petrovica redovno,Stojkovica ne stavlja zbog navijaca,a i u padu je forme..Fejsa juce zaigrao,moram reci sasvim solidno,mnogo je bolji od Stankovica..Сулејманија не убацује ни пред крај, Стојковића не ставља да брани (зато смо изгубили 2 бода против Естоније), Лазовића је отерао из репрезентације иако нема ко други да игра. Реците да размишљам једнодимензионално, али сва тројица су из Партизана...
Сулејманија не убацује ни пред крај, Стојковића не ставља да брани (зато смо изгубили 2 бода против Естоније), Лазовића је отерао из репрезентације иако нема ко други да игра. Реците да размишљам једнодимензионално, али сва тројица су из Партизана...
 ... isto djeca neka... Bože sačuvaj!
... isto djeca neka... Bože sačuvaj!