Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stanje u grupi:

1. Italija ........ 8 7 1 0 16:1 22
2. Srbija ........8 4 2 2 12:10 14
3. Estonija .... 9 4 1 4 13:13 13
4. Slovenija ... 9 3 2 4 10:7 11
5. S.Irska ..... 8 2 3 3 8:8 9
6. F.Ostrva ... 10 1 1 8 6:25 4

Raspored do kraja:

7.10.2011.
Severna Irska - Estonija
Srbija - Italija

11.10.2011.
Italija - Severna Irska
Slovenija - Srbija

Poslednja izmena:
Uz remi sa Italijom i remi Irske s Estonijom idemo dalje......sad da l ce zeleni to moci ne znam bas......ako Estonija dobije onda nam treba 1 pobeda jer imaju bolji medjusobni.......hebote nece valjda Estonci da vezu 3 u nizu i to protiv glavnih konkurenata:rtfm:

I samo jednom da smo pobedili Estonce, sad bismo bili i zvanicno u barazu. Sami sebi kopamo raku, vec nekoliko kvalifikacija zaredom.

Људи бре, гледате ли овог Јовановића. Човек у нападу ником не да лопту, не знам један пас да ли је одиграо. А у пољу успорава невиђено. По мени је у класи са Пантелићем, можда чак и више смета од њега.

Da li će ovaj tugan večeras staviti Sulejmanija makar da uđe sa klupe?!

Сулејманија не убацује ни пред крај, Стојковића не ставља да брани (зато смо изгубили 2 бода против Естоније), Лазовића је отерао из репрезентације иако нема ко други да игра. Реците да размишљам једнодимензионално, али сва тројица су из Партизана...

Ako ne uprskamo nešto na kraju kvalifikacije su obezbijeđene. Ja računa već poslije sljedećeg kola i meča sa Italijom da će sve biti jasno a u Maribor na izlet i onda čekamo protivniak u baražu.

Što se tiče baraža biće neke grupe nosilaca i nenosilaca, mi smo tu negdje na prelazu kolik osam čuo, mada se ne može još sa sigurnošću reći i ko će u te kvalifikacije. A računaju se rezultati ove god. 40% za SP 40% i za prošlo EP 20% i onda se dobiju te grupe

Otprilike tu su ekipe: Turska, Irska, BiH, Švedska, Danska i mislim da će upasti tu Švajcarska i Hrvatska

E sad, znači to bi za naše orlove trebalo biti više manje sve pobjedivo sa 2-3 razlike, samo ne bih želio utakmicu sa Hrvatima ali nadam se da ćemo zajedno biti nosioci. Ipak su te dvije selekcije igrom i igračkim kadrom zaslužile obje plasman dalje a i u narednim kvalifikacijama smo zajedno. Od poželjenih rivala svakako bih istakao Tursku, Švedsku i BH

Сулејманија не убацује ни пред крај, Стојковића не ставља да брани (зато смо изгубили 2 бода против Естоније), Лазовића је отерао из репрезентације иако нема ко други да игра. Реците да размишљам једнодимензионално, али сва тројица су из Партизана...
Stavlja Petrovica redovno,Stojkovica ne stavlja zbog navijaca,a i u padu je forme..Fejsa juce zaigrao,moram reci sasvim solidno,mnogo je bolji od Stankovica..
I Antic je u igrackom kadru imao skoro sve bivse igrace iz Zvezde,pa mu tad nije zamerano..

Gdje si Bastiani?!
Kažu da je iz ličnih razloga, odnosno svađe Sulejmanija i Lazovića sa ljudima iz saveza, a Mustafa realno nema kvalitet za reprezentaciju...

P.S.
Nije valjda da misliš da Pižon sam sastavlja tim?

Ljudi sinoć sam se razočarao kad sam vidio sastav, da li je normalno protiv FARSKIH OSTRVA NA SVOM TERENU staviti onako defanzivan tim, sa Hijavatom Prekrstćem usamljenim u špicu... ja sam ga vidio na početku kad je pjevao himnu i prekrstio se 5-6 puta kad se završila i još jednom kad je kum Deki zagužvao sa onim plavim Faraninom i kad je došao da interveniše... hebiga, da je u kafani bila frka Hijavata bi bio na domaćem terenu, a na fudbalskom terenu nije baš mnogo jak pa je iskulirao...

Vezni red... 2 defanzivna vezna (Deki i Kuzma) i jedan pola ofanzivni, pola defanzivni sa solidnim kreativnim sposobnostima (Ninković)

Po boku Lane i Tošić... Lane je bio solidan, trudi se, trči, ali mnogo solira i ne da nikom loptu. A ono oko onih slobodnjaka što su se prepirali... :dash:... isto djeca neka... Bože sačuvaj!

Tošić je imao ekstra šuteve, ali ne zna u desnu stranu da prođe nikako i ne odgovara mu pozicija desnog krila...

Ja sam očekivao da će na terenu biti još jedan ofanzivni vezni npr Ljajić umjesto Stankovića, pa da Deki uđe u drugom poluvremenu, da ga komentator na utakmici najavi, da svi ustanu da mu aplaudiraju povodom 100. utakmice i sl... ili da igra Sulejmani na mjestu polušpica...

Sa onakvim sastavom sinoć bi izgubili od svake ekipe iz bivšeg SSSR npr. tipa Estonija, Litvanija, Jermenija... koja zna da stoji na terenu i koja igra defanzivno na kontre... jer nam je malo bilo kreativaca u završnici napada, ne bismo im dali gol, uvukla bi se nervoza i primili bismo gol-dva u drugom poluvremenu na kontru..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back