Uysal
Elita
- Poruka
- 16.872
ne teraj me da se smejem![]()
Ako ti je nesto smijesno, slobodno se ti smij.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne teraj me da se smejem![]()
A u pm...ma šta kažeš?
Gledao sam i vas protiv Iraca...prvi šut na gol ste imali u 85 minutu. Utakmica za nijansu dosadnija od Rusija-Srbija.
A o vašem Vlatku Markoviću neću ni da pišem. Taj je zaebo i Miljana Miljanića po stažu u savezu. Nešto ne vidim da ga u Savu bacate.
Zato ne lelemudaj ovde i ne pravi od Hrvatske neku velesilu, kad ste isto s r a nj e po svim merilima.
Sa igrackim kadrom kakav vi imate,Pizon bi bio svetski sampion..E sa ovim se slažem. Ne mogu više slušat Slavena Bilića. Ko da ga je Jadranka Kosor učila. Nemremo po golu šutnut 90 minuta, a svi se slažu kak je bilo odlično. I tako već 3 godine.
Golmani nam nemaju klub, Šimunić i Kranjčar tako debele rezerve da treneri ni ne znaju da su im u kadru, razni Dujmovići, Strinići, Kalinići nemaju kvalitet, Olić i Eduardo totalno van forme i onda pričamo da smo sila. Posebno poglavlje šerif Srna, njega bi prvog odyebo sa foliranjima, padanjima i centaršutima u blok.
Pa nama je Mandžukić trenutno najbolji igrač za boga miloga!!!
Da se mene pita: Kelava - Vrsaljko, Ćorluka, Lovren, Pranjić - Iličević, Rakitić, Modrić, Perišić - Mandžukić, Jelavić.
Mlado, motorično, okomito, a nek si zaslužni yebu mater više, već nam drugo prvenstvo visi, to nikad nije bilo.
Ја не знам стварно ко овом провокатору Ујсалу допушта овакве ствари,по форумима у Федерацији се врши дискриминација,а он овдје нашао провоцират. Кад већ пореди,човјек вели да је главна титула Џека други стријелац лиге![]()
![]()
![]()
. Па Кежман је за њега тата,човјек је био 3 пута први стријелац холандске Лиге и то кад је она била дупло јача него данас што је њемачка.
aj vodi ga kuci ne smaraj ljude vishe.
Ako ti neshto znachi, priznajem da je bolji od Pantelica.
Zahvaliti se Panteliji...tako bismo ostali bez ijednog napadača.
Onda formirati novu grupu napadača u reprezentaciji. Kleo, Sulejmani, Kaludjerović...ne vidim ja tu više nijednog. Eventualno Despotović.
Mislim da bi se Kleo izvanredno uklopio u našu reprezentaciju i sistem igre.
Nisam ni ja baš za pozivanje stranaca...ali mi jednostavno izlaza nemamo u ovoj situaciji i igrač kao što je Kleo nam je preko potreban.
Jedino me brinu ove naše igračine u reprezentaciji koji i dalje tvrde da nam Kleo ne treba i da mi imamo bolje napadače.
Sulejmani nije klasican spic
Sto se njega tice on bi bio desetka ili krilo.........i one rotacije trojice srednjaka treba da daju rezultate,medjutim ne znam da li su Tosic i Krasic a pogotovo ovaj drugi spremni za takva dela![]()
Sulejmani tog drugog spica ili tzv "second striker" moze da odigra ali zbog kolicine pokretljivosti koja diktira moderan fudbal taj pojam se izjednacio sa pojmom ofanzivni vezni,desetka,trekvartista,kreator,motor kako god oces.........
Za tu poziciju Sulejmani i Ljajic su "idealni".....
Za krila uz standardni dvojac idu Tadic i Lazovic........ali da se svi menjaju da ima konkurencije i da vise igraju timsku igru a manje puko srljanje na brzinu.......
klasicni centarfori bi trebali biti Kaludjerovic,Kleo,Despotovic u ovom trenutku zatim slede Jovanovic pa Pantelic,Mrdja i Zigic ako se budu povratili (ovaj drugi sumnjam) a Jovancic da jos malo dobije sansu u partizanu
Ninkovic,Kuzmanovic,Stankovic kao CMF
Subotic,Petrovic kao DMF
Odbrana poznata uz ubacivanje Volkova
p.s. ne znam sta znaci nasim reprezentativcima ovo valjanje po novinama da stranci nisu potrebni,te otrcane fraze smo o sportskoj naciji i jacini srpskog semena smo culi mali milion puta.......dakle,Kleo je preko potreban reprezentaciji,Evandro ne toliko zapravo jos nema mesta,ne zato sto smatram da je Kleo bolji fudbaler (neumesno je porediti dva razlicita igraca) vec zato sto je preko potrebniji