Dobar ti taj smajli kod Pantelica i Petrovica![]()
xexe tako ispalo,nisam odvojio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar ti taj smajli kod Pantelica i Petrovica![]()
Dobili smo solidnog levog beka,brz,eksplozivan,borben,mnogo aktivan napred.........VOLKOV
nadam se da ce dobiti poziv u skorije vreme
Odličan je, prva rezerva Kolarovu...
Volkov mora u repku
Kolarov je tu jos neprikosnoven, ali Volkov kao prva zamena apsolutno da.
Valjda ce Pizdra da ga zove...![]()
Kaluđerovića umesto tog nikad-čuo Damjanovića.
Meni je drago i pozdravljam pozivanje Jankovica. To sto je Djenova htela da ga izbaci zbog povrede je pederski potez jer je on dosta toga dobrog doneo tom timu dok je bio zdrav. I za nasu je reprezentaciju igrao ok i dao par golova pride. Moze da igra kako na krilnim, tako i na poziciji ofanzivnog veznog gde, sem Ljajica, trenutno nemamo nikog. Na kraju krajeva, bolje i on nego Mitar Miric.
Hebo mu pas mater ćooravu i seljaačku!
Opet nije zvao Sulejmanija ni Tadića... a za Volkova, Kaluđerovića i Ignjovskog on nije ni čuo sigurno! O zermljoooo![]()
![]()
![]()
![]()
Ma previse su matori i on i Tadic za reprezentaciju. Zar ne vidis da Pizon hoce da testira samo mlade snage, ova navedena dvojca se uopste ne uklapaju u tu viziju naseg strucnog strucnjaka. Uostalom, samo pogledaj imena na spisku.
Mislim da je sada i slepcu jasno zasto je Antara zvao samo onih standardnih 25. Covek nije zeleo da mu reprezentacija bude pijaca kao u vreme Djuke ili Deje nego da mu igraju najbolji. I to mi se je najvise svidelo kod njega sto je uvek zvao jedne te iste ali ih je zvao zato sto je smatrao da je to to, da Srbija od tih bolje nema.
Evo vam ga sad dosao je Pizdra pizdravi i covek ladno zovne nekog Trivunovica,Damjanovica i neznam koga jos-
Ne znam stvarno sta želim od ove repke. Jedan dio mene navija protiv nje samo zato da Pizdra ode i da se vratimo na put pod kojim smo bili pod Antićem a drugi deo mene si ipak zeli da odemo na EP. Ali u tom slucaju ostaje Pizdra. A sta je bolje procenite sami![]()