Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad smo vec kod Toleta :mrgreen:

Karadžića izuvali na aerodromu u Bukureštu

13120542735683.jpg

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić nije se baš lepo proveo u Rumuniji. Tačnije, na aerodromu u Bukureštu.

Da nema šale sa rumunskim organima reda Karadžić je mogao da se uveri pri povratku srpske ekspedicije sa Evropskog šampionata za igrače do 19 godina, kada su ga carinici bukvalno izuvali.

Razlog za to je što su mu cipele "pištale" prilikom prolaska kroz detektor. Sa uslužnim kesama na nogama Karadžić je na kraju ipak prošao, ali je prisutne naterao da se dobro nasmeju i zabave na njegov račun.

Tako je, na primer, Milovan Đorić u svom stilu prokomentarisao ono što se dogodilo.

"Mene nisu zaustavljali. Ja imam moderne italijanske cipele, a Tole hoće da bude funkcioner", našalio se Đorić na predsednikov račun.

http://www.mozzartsport.com/vesti/4653/karadzica-izuvali-na-aerodromu-u-bukurestu/

Izuse ga Rumuni :mrgreen:

Jeste dali onom Cleu pasoš?

Mi već pripremamo i drugogo Brazilca, a vi još nemate nijednog...:rtfm::mrgreen:

Otkad se kvalitet reprezentacije meri brojem brazilaca u timu?:rtfm:
Brazil ima 23 brazilca pa nije sada nista posebno......
Dzaba vam brazilci kad cete puci ko zvecke i na Maximu i na Marakni samo da Bog da zdravlja:bye:
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&dd=01&nav_id=529212
Najveca legenda vaseg fudbala kaze da imate kompleks od nas i sta dalje da govorimo?
ROBI SRBINE!!!!!!

Tesko je odluciti se za jednog.
Mozda selektorska komisija? :think:
Ili ovaj trio Karasi-Ziva-Bata Djora?:worth:

Da,da!!! selektorske komisije "invensn" 20.veka u fudbalu patentiran od strane naseg saveza........islo se obicno u trojkama mada ni dueti nisu bili neobicni......

Posto je Antara zavrsio sa radom u savezu,bar za sada,jedini koji moze da zdigne reprezentaciju na neki nivo (pri tom ne mislim na plasman samo,plasman bi mogao izboriti neko od mladjih trenera,zatim Tumbakovic,i jos neki bi se sigurno nasli,mozda cak i Pijon,ali sta dalje i igra) jeste Bora Milutinovic

Da,da!!! selektorske komisije "invensn" 20.veka u fudbalu patentiran od strane naseg saveza........islo se obicno u trojkama mada ni dueti nisu bili neobicni......

Posto je Antara zavrsio sa radom u savezu,bar za sada,jedini koji moze da zdigne reprezentaciju na neki nivo (pri tom ne mislim na plasman samo,plasman bi mogao izboriti neko od mladjih trenera,zatim Tumbakovic,i jos neki bi se sigurno nasli,mozda cak i Pijon,ali sta dalje i igra) jeste Bora Milutinovic

To su bile crne trojke za naš fudbal... :)
A što se tiče trenera, ja mislim da mi od Pižona nesumnjivo bio gori bata Đora (od njega nema gore)... a Kratko Ostanić, Ješa i Živadin su tu negdje sa Žonpijem, mrtva trka... :)

E sad ozbiljno, ja bih doveo nekog mladog selektora, koji još nije upao u mafijaške vode... ako ima takav... evo npr. Đukić... njega je ova mafija narjurila bez razloga... perspektivan je trener, bio je veliki igrač do skoro... a neće nam puno ni para uzimati... kad sam čuo koliku cifru uzima Žonpi (nešto oko 20-30 hiljada evra mjesečno), meni bilo žao što ne dadoh pare za onu bata Đorinu licencu, pa da se i ja bacim u trenerske vode... :roll:

Od Srbije su realno igracki jace: Spanija,Holandija,Nemacka,Engleska,Francuska,Brazil,Argentina,Portugal, u rangu smo Urugvaja,Hrvatske,Italije sto se tice igrackog kadra

Ajde svi vi mudri meni objasnite ove vaše tvrdnje.

! kako su švabe jače od urugvaja jeli im skuplja ekipa?

Jeli imaju bolje igrače i koji su to i na kojoj poziciji jedan švabo može igrat za urugvaj????

jel umjesto kavanija;forlana,suareza?

pa bolji su rekoba ,zalajeta i ševanton koji ne igraju godinama nego pola njemačke

njemci ko ekipa da ali igrački su nula

Gledajuci igracki kadar, jaci smo od ovih reprezentacija koje su ispred nas:

Hrvatska
Meksiko
Norveska
Grcka
Japan
Obala Slonovace
Crna Gora
Rusija
Urugvaj
Svedska
Danska
Slovenija
Australija
Turska
SAD

Kome se ne svidja ovo sto sam napisao njegova stvar. Srbija je realno igracki jaca od svih nabrojanih

a zašto se tebi ne sviđa prava tablica

pa nije naš problem što vi igrate rukama a ne nogama

Jeli imaju bolje igrače i koji su to i na kojoj poziciji jedan švabo može igrat za urugvaj????

pa bolji su rekoba ,zalajeta i ševanton koji ne igraju godinama nego pola njemačke

Jensen, Lam, Kedira, Švajnštajger, Balak, Podolski... samo ovih 6 igrača vrijede koliko sva ekipa Urugvaja... ne mislim u novcu, već u kvalitetu...

Suarez i Kavani su stvarno igračine, Forlan se meni nikada nije sviđao kao igrač, zato što previše vuče loptu, usporava igru i sebičan je... ali odbrana i sredina Urugvaja su prosječni... ja sam pratio Kopa Ameriku i jeste Urugvaj pobijedio, ali ja nisam nešto previše oduševljen njihovom igrom...

Njemačka bi u međusobnom duelu pojela Urugvaj, kao i sve kvalitetne evropske ekipe npr. Španija, Engleska, Portugal, Holandija... da se igra 10 utakmica, Njemačka bi dobila 8...

Jensen, Lam, Kedira, Švajnštajger, Balak, Podolski... samo ovih 6 igrača vrijede koliko sva ekipa Urugvaja... ne mislim u novcu, već u kvalitetu...

Suarez i Kavani su stvarno igračine, Forlan se meni nikada nije sviđao kao igrač, zato što previše vuče loptu, usporava igru i sebičan je... ali odbrana i sredina Urugvaja su prosječni... ja sam pratio Kopa Ameriku i jeste Urugvaj pobijedio, ali ja nisam nešto previše oduševljen njihovom igrom...

Njemačka bi u međusobnom duelu pojela Urugvaj, kao i sve kvalitetne evropske ekipe npr. Španija, Engleska, Portugal, Holandija... da se igra 10 utakmica, Njemačka bi dobila 8...

Forlan moze da ti se ne svidja koliko hoces, ali on je jedan od najboljih igraca na svetu. Dao je pregrst vaznih golova i za klub i za reprezentaciju. Kad god treba on da gol. Igra obema nogama, bije glavom, moze da igra i u spicu i "desetku". A reci da smo mi u rangu polufinaliste svetskog prvenstva i osvajaca prvenstva Amerike je u najmanju ruku smesno.

Forlan moze da ti se ne svidja koliko hoces, ali on je jedan od najboljih igraca na svetu. Dao je pregrst vaznih golova i za klub i za reprezentaciju. Kad god treba on da gol. Igra obema nogama, bije glavom, moze da igra i u spicu i "desetku". A reci da smo mi u rangu polufinaliste svetskog prvenstva i osvajaca prvenstva Amerike je u najmanju ruku smesno.

Druže, smiješna je ova tvoja izjava... da je Forlan jedan od najboljih igrača na svijetu igrao bi za neki od najvećih klubova i imao platu jednu od najvećih... Forlan i kad je bio mlađi i u punoj formi, nije bio igrač za velike evropske klubove... jedan od najvećih promašaja Ser Aleksa Fergusona je njegovo dovođenje u Mančester... Koliko ono godina nije dao gol? :) On je igrač za klub kao što je Viljareal... doduše, on jeste dao mnogo za Urugvaj... najbolje partije jeste pružio za reprezentaciju i za to mu svaka čast...

I ponovo kažem, i odgovorno stojim iza ovih riječi, Srbija ima PO KVALITETU IGRAČA tim koji nije lošiji od Urugvaja...

Druže, smiješna je ova tvoja izjava... da je Forlan jedan od najboljih igrača na svijetu igrao bi za neki od najvećih klubova i imao platu jednu od najvećih... Forlan i kad je bio mlađi i u punoj formi, nije bio igrač za velike evropske klubove... jedan od najvećih promašaja Ser Aleksa Fergusona je njegovo dovođenje u Mančester... Koliko ono godina nije dao gol? :) On je igrač za klub kao što je Viljareal... doduše, on jeste dao mnogo za Urugvaj... najbolje partije jeste pružio za reprezentaciju i za to mu svaka čast...

I ponovo kažem, i odgovorno stojim iza ovih riječi, Srbija ima PO KVALITETU IGRAČA tim koji nije lošiji od Urugvaja...

A ko tebi valja ? K. Ronaldo. Meni on nije fudbaler,pre je fudbalercic maneken...

Ne postaje se mudar tako sto upalis tv arenu u trenutku dodeljivanja trofeja kopa amerike i cujes da je Urugvaj kontinentalni sampion a da je godinu dana pre toga igrao u polufinalu svetskog sampionata i da ima 3 "fantasticna" centarfora,a onda cujes i podatak da su izbacili Argentinu u 1/4 finalu kopa amerike i odjednom Muslera biva ispred Nojera Lugano je doktor fudbala za Lama i Mertesakera,Lodeiro i Gargano su ga izmislili u odnosu na Ozila i Svajnstajgera itd......
Ozil,Miler,Klose,Podolski,Kedira,Svajnstajger,Nojer,Lam igracine u odnosu na urugvajce......

Rekoba je nekada takodje bio veliki as ova dvojica su bili puki prosek i ispod toga.....
Urugvaj je uvek imao fantasticnu navalu ali aj ti meni objasni situaciju da ih 20-ak godina nije bilo dalje od prve faze?
Igracki kadar ne cine samo napadaci,kad kazem igracki kadar mislim na zastupljenost svih pozicija a ne na navalu......
sem toga tandem podolski-klose na reprezentativnom nivou poslednjih 5-6 godina ne da mira nikome......razvaljuju.........i kao sto ti kazes da je Forlan igracina tako se moze isto reci i za Podolskog koji je uz to brzi i okretniji s loptom tj ume da je povuce na krilu......

Kopa Amerika je pokazala da juzna amerika nema kvalitet koji se oseti kad pomislis na te predele......primera radi Paragvaj je bez ijedne pobede bio finalista khm khm......2-3 puta prolazahu na penale.......
To sto ti ne volis nemacku (ne volim je ni ja) ne znaci da nisu igracki kvalitetni......pa pogledaj koliko njih nastupi u LS godisnje a koliko Urusa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back