Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Volkov mora u repku :worth:
Kolarov je tu jos neprikosnoven, ali Volkov kao prva zamena apsolutno da.
Valjda ce Pizdra da ga zove...:think:

Ma zvace ga *****,***** ljigava.........
Volkov je ubica,covek gine po loptu,ima pas,ima centarsut,ima brzinu,u odbrani fino odradio posao,svuda ga je bilo........
MOzemo na sutrasnjem spisku ocekivati nekog novog JSL bisera......odakle ih samo vadi majku mu nepismenu........
Kritikovali smo Antaru sto se vezao za 25 fudbalera i ne poziva druge,bolje i tako nego da poziva Petronijevica i Damjanovica i Injca pre nego Ignjovskog,Djuricica,Tadica,Kasaia.......boli mene ***** sto su oni ostali bez inostranog angazmana....da su bili kvalitetni igrali bi jos kod Boskova........
Sad ce opet da zove Obradovica koji ni ne igra u raspaloj Saragosi.....
Trivunovic je onom asistencijom koja je bila puka slucajnost i onim golom obezbedio sebi mesto dok je ziv u reprezentaicji......lik je ladno otisao u Azerbejdzan da pravi karijeru.......sta ce jadnik kad nije mrdno iz Srbije do sad......
Kaludjerovica treba da zove,jes balvan ali brate potreban je......
Klea da proba ako moze mada sumnjam da ima jos pravo

1.jorgacevic
2.ninkov
3.kolarov
4.bisevac
5.vidic
6.ivanovic
7.tosic
8.ljajic
9.pantelic/despotovic
10.stankovic/ignjovski
11.kaludjerovic
12.brkic
13.volkov
14.rajkovic
15.petrovic/kacar
16.tadic
17.krasic
18.ninkovic
19.zigic
20.subotic
21.sulejmani
22.kuzmanovic
23.saranov/kahriman

Poslednja izmena:
Povratak Boška Jankovića

petak, 05. avg 2011, 12:16 -> 12:23

Fudbaler Đenove Boško Janković ponovo se nalazi među reprezentativcima Srbije, saopštio je selektor Vladimir Petrović novinarima u Beogradu.

On je dugo bio odsutan iz nacionalnog tima zbog problema sa povredama. Na spisku selektora Petrovića nalaze se:

golmani: Bojan Jorgačević i Damir Kahriman,

odbrana: Branislav Ivanović, Nenad Tomović, Nemanja Vidić, Milan Biševac, Milan Vilotić, Aleksandar Kolarov, Ivan Obradović i Slobodan Rajković,

sredina terena: Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Nenad Milijaš, Radosav Petrović, Veseljko Trivunović, Miloš Ninković, Miloš Krasić, Zoran Tošić, Adem Ljajić i Boško Janković,

napad: Marko Pantelić, Milan Jovanović i Jovan Damjanović.

Reprezentacija Srbije će 10. avgusta u Moskvi igrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije.

Kupi mi majko top:dash::dash::dash:
Gde je Volkov? **** ga crni Obradovic vise.......
Gde su Lazovic i Kaludjerovic,u sta je sinoc gledo,u Damjanovica?
Inace samo da spomenem da je pomenuti jadnik trenutno bez angazmana ali dobija poziv u reprezentaciju,koji je izostao mnogim standardnim igracima.......ovu propalicu ni Borac Cacak nece vise.....jasno je da je cilj njegovog pozivanja da se uvali nekome......svaka cast menadzeri,nasli ste lep sistem za guranje robe koja ne ide......kad je dosao na mesto selektora rekao je da ce zvati igrace iskljucivo po trenutnoj formi,cemu onda Raca Petrovic i Veseli Trivunovic?cemu ova kreatura u napadu,pa nista nije uradio na junskoj turneji........cudo nema petronijevica,a da pronasao je klub.......e da sada je jasno svima da je poziv za despotovica bio takodje menadzerski trik da ga uvale nekome..,....posto damjana zelenka jos nisu uvaljali imace popravni
tu je i neizostavni Milijas Necko.........:dontunderstand:
p.s. a vracen je i raspali Jankovic,covek koji je u prethodne 2 godine igrao 5 meceva......i gde su tu forma,konstantnost u igri trice i kucine?
pu mamu ti zemljoradnicku sta si sinoc radio na marakani idiote.......
ne razumem sto je veseli dobio poziv kad je vec uvaljan,verovatno ovaj to jos ne zna

Kaluđerovića umesto tog nikad-čuo Damjanovića.

Kaludjerovic ima ugovor i bice proguran bez reprezentacije.....ovom jadniku je borac cacak dao sut-kartu pa mora socijalni (zemljo) radnik Pizon ispred crvenog krsta (mafije) da mu pomogne......reprezentacija mu sad dodje kao svratiste

p.s. e da i Boska Jankovica teraju iz Djenove a posle povrede malo ga se ko seca,pa je repka odlicna prilika da i on dobije neki angazman.......
PIZONE OVO JE ZLOUPOTREBA SLUZBENOG POLOZAJA

Poslednja izmena:
Meni je drago i pozdravljam pozivanje Jankovica. To sto je Djenova htela da ga izbaci zbog povrede je pederski potez jer je on dosta toga dobrog doneo tom timu dok je bio zdrav. I za nasu je reprezentaciju igrao ok i dao par golova pride. Moze da igra kako na krilnim, tako i na poziciji ofanzivnog veznog gde, sem Ljajica, trenutno nemamo nikog. Na kraju krajeva, bolje i on nego Mitar Miric.

Meni je drago i pozdravljam pozivanje Jankovica. To sto je Djenova htela da ga izbaci zbog povrede je pederski potez jer je on dosta toga dobrog doneo tom timu dok je bio zdrav. I za nasu je reprezentaciju igrao ok i dao par golova pride. Moze da igra kako na krilnim, tako i na poziciji ofanzivnog veznog gde, sem Ljajica, trenutno nemamo nikog. Na kraju krajeva, bolje i on nego Mitar Miric.

skeptican sam po pitanju njega zbog povrede,ali bolje i sad da ga proba nego da ceka u takmicarskim mecevima.........e da to si dobro primetio nema Mirica fala Bogu.......ali veseli i damjanovic su standardni

Hebo mu pas mater ćooravu i seljaačku!

Opet nije zvao Sulejmanija ni Tadića... a za Volkova, Kaluđerovića i Ignjovskog on nije ni čuo sigurno! O zermljoooo :dash: :dash: :dash: :dash:

*** brate Sulejmani i Tadic imaju obezbedjene ugovore,Volkov,Kalu i Ignjovski takodje, Zelenko i Veseljko su prioriteti.........posteno..........
zamisli ti brate kad imas za levu stranu tosica i tadica a za desnu krasica i lazovica a za sredinu sulejmanija i ljajica a za iza njih kuzmanovica i ignjovskog i ninkovica a za zadnje vezne subotica i kacara pa cak ajde i racu a za leve bekove kolarova i volkova a za desne ivanovica i ninkova a za stopere vidica,bisevca,rajkovica,vilotica A OPET ONDA NE PRODJES NA EP :dash:
znaci imas za sredinu najstarije krasica i ninkovica sa 27 godina.........

Ja sam stvarno uvijek bio uz reprezentaciju i kad nije išlo, kad je npr. Savićević bio trener i kad nas je Živadinović vodio i čuvene trenerske komisije itd., ali ovaj glupi Pižon ih je sve nadmašio... da Bog da izgubili ovu utakmicu od Rusije!!!

Ljudi, on ne zna prostu rečenicu da sastavi, ima pogled mutavog čovjeka... ma neka je on 100 puta Zvezdina zvijezda... on nije za trenera Balkana iz Mirijeva!!!

Meni su najcrnje njegove izjave......
kad je dosao za selektora rekao je:igraci ce se birati iskljucivo po trenutnoj formi,a onda cepne Damjanovica
onda jednom kaze cilj da trener ima sto vise igraca na raspolaganju,onda kaze treba da igramo na proverene snage,prvo kaze igrace svako ko ima kvalitet onda kaze samo "provereni"

Igraci koje je on "uvukao" u reprezentaciju:
za meceve s Estonijom i Italijom:
Marko Lomic,Slobodan Rajkovic obe odluke ispravne rekao bih da su donete na osnovu njihovih igara,cak je ubacio Mrdju u vatru sto mi se svidelo,ali je ipak puko 3:1 na marakani od estonije........ma i od spanije da je puko 3:1 na marakani bio bi neuspeh

-za mec s Bugarskom:
Bojan Jorgacevic
Marko Miric (kad se otarasismo ovoga,valjda menadzeri shvatili da mu ni repka ne moze pomoci)
Veseljko Trivunovic
Ivan Radovanovic
Adem Ljajic
Milos Dimitrijevic
Miralem Sulejmani

plavi:zasluzili poziv
zeleni:zasluzio poziv,ali dobio ga iskljucivo da bi bio proguran u inostranstvo
crveni:nisu zasluzili poziv i dobili ga da bi bili progurani......

-za mec sa Izraelom:
Milan Bisevac
Nenad Tomovic
Dimitrije Injac

plavi:zasluzio poziv
zuti:onako,tada se cinilo apsurdno,ali vreme pokazuje da moze da se kolje s Ninkovim za mesto rezervnog desnog beka
crveni: opet menadzerski trik koji srecom nije upalio.....

-za meceve sa Severnom Irskom i Estonijom:
Bojan Saranov
Brana Ilic

zeleni:slucaj kao i sa malim Cavom,zasluzio je ovaj golman da bude medju top 23 ali nije pozvan zbog toga vec da se uvalja dalje
crveni:zna se sta predstavlja ta boja

-za meceve sa Juznom Korejom i Australijom:
Damir Kahriman
Milan Vilotic
Dusan Petronijevic
Branislav Jovanovic

Ranko Despotovic
Jovan Damjanovic
Miljan Mrdakovic

plavi: vilota ok,a kahrimana sam oduvek gotivio kao golmana i solidno se pokazao
crveni:ista prica
zeleni:takodje
zuti:i ovo je deo menadzerskog posla verovatno ali imam neki utisak da je luda pizonova glava pomalo poverovala u kvalitet ovog igraca

-za mec s Rusijom:
fala Bogu nema novih ispada u ponasanju

rezime:
plavih:7
crvenih:7
zelenih:3
zutih:2

igraci koji su trebali da dobiju poziv umesto prevashodno crvenih:Vladimir Volkov,Slobodan Medojevic,Nemanja Matic,Aleksandar Ignjovski,Filip Djuricic,
Dusan Tadic,Darko Lazovic,Aleksandar Kasai,Andrija Kaludjerovic,Vojo Ubiparip,Nemanja Kojic...........

boldovani primarno a obojeni i boldovani je do sad trebao da stekne znatnu minutazu u timu.........

Poslednja izmena:
Ono najbolje sto u ovom trenutku Srbija ima:
golmani:jorgacevic,brkic,saranov,kahriman,stojkovic
desni bekovi:ivanovic,tomovic,ninkov,rukavina
levi bekovi:kolarov,volkov,lomic,obradovic
stoperi:vidic,subotic,bisevac,rajkovic,vilotic
zadnji vezni: petrovic,fejsa,kacar,medojevic,ignjovski
centralni vezni:stankovic,kuzmanovic,ninkovic,milijas,dimitrijevic,matic
ofanzivni vezni:ljajic,sulejmani,jankovic,djuricic
krila:krasic,tosic,tadic,lazovic,kasai
napadaci: pantelic,zigic,jovanovic,kaludjerovic,despotovic,ubiparip,s.scepovic,mrdja,kojic

Kaze Zonpi na turneji sam zvao mladje igrace racunam i na njih ali kvalifikacije treba da nose stariji........UBI SE COVECE.......koji mladji igraci na turneji su ti menadzeri tutnuli najstarije djubre koje je zaostalo po nasoj ligi svi +28 godina........nemas ti pojma o zivotu

p.s. jeste primetili da lik ladno kaze "MLOGO" ccccc
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:339020-Kleo-moze-da-igra-za-Srbiju
Kleo ima pravo nastupa za reprezentaciju.......jos godinu dana fali Evandru........ali Klea je morao ubaciti i Kaludjerovica sada,umesto jovanovica i damjanovica,prvog objektivno znamo kakve mogucnosti ima,a drugi nema ni K od kvaliteta za repku

Poslednja izmena:
Ma previse su matori i on i Tadic za reprezentaciju. Zar ne vidis da Pizon hoce da testira samo mlade snage, ova navedena dvojca se uopste ne uklapaju u tu viziju naseg strucnog strucnjaka. Uostalom, samo pogledaj imena na spisku.

kaze "namerno nisam hteo MLOGO da eksperimentisem zvao sam proverene snage,a videli ste na turneji sam davao sansu mladjim igracima"......mladji po cemu?
Damjanovic 29
Mrdakovic 29
Trivunovic 31
Ilic 26
Petronijevic 28
Despotovic 28..........
:dash:

Mislim da je sada i slepcu jasno zasto je Antara zvao samo onih standardnih 25:). Covek nije zeleo da mu reprezentacija bude pijaca kao u vreme Djuke ili Deje nego da mu igraju najbolji. I to mi se je najvise svidelo kod njega sto je uvek zvao jedne te iste ali ih je zvao zato sto je smatrao da je to to, da Srbija od tih bolje nema.
Evo vam ga sad dosao je Pizdra pizdravi i covek ladno zovne nekog Trivunovica,Damjanovica i neznam koga jos:dash:-

Ne znam stvarno sta želim od ove repke. Jedan dio mene navija protiv nje samo zato da Pizdra ode i da se vratimo na put pod kojim smo bili pod Antićem a drugi deo mene si ipak zeli da odemo na EP. Ali u tom slucaju ostaje Pizdra. A sta je bolje procenite sami:confused:

Mislim da je sada i slepcu jasno zasto je Antara zvao samo onih standardnih 25:). Covek nije zeleo da mu reprezentacija bude pijaca kao u vreme Djuke ili Deje nego da mu igraju najbolji. I to mi se je najvise svidelo kod njega sto je uvek zvao jedne te iste ali ih je zvao zato sto je smatrao da je to to, da Srbija od tih bolje nema.
Evo vam ga sad dosao je Pizdra pizdravi i covek ladno zovne nekog Trivunovica,Damjanovica i neznam koga jos:dash:-

Ne znam stvarno sta želim od ove repke. Jedan dio mene navija protiv nje samo zato da Pizdra ode i da se vratimo na put pod kojim smo bili pod Antićem a drugi deo mene si ipak zeli da odemo na EP. Ali u tom slucaju ostaje Pizdra. A sta je bolje procenite sami:confused:

Fazon je taj da je on forsirao 25 fudbalera i da ih je uigrao i stvorio familijarni duh unutar reprezentacije......plus ide i cinjenica da su to zaista tada bili najbolje sto imamo.......probe je vrsio na mecevima u kojima je pozivao iskljucivo te koje je zele da proba......dakle to mu je bila kao B selekcija od igraca iz nase lige i event jos nekih ovako........pizdravi je najavio kad je doso da ce formirati b selekciju a onda odlucio da rasturi A selekciju i umesto nje napravi R selekciju......
sve ove igrace koje je pizzdra ubacio u selekciju ubacio bi uveren sam i Antic samo je trebalo vremena........ukomponovao bi ih sve redom......dzabe ovome ljajic dzabe bi mu bili i tadic i sulejmani nista ne bi napravio ni s njima........
a selekcija od SP trebala je da pretrpi promene u golmanima sto se ne bi odrazilo na igru,eventualno rezerva desnog beka takodje ne znacajno,mozda ovaj Bisevac,na sredini ljajic,sulejmani,tadic da se integrisu,event jos neki mladi i to je to.......
Bio je Tole nezadovoljan sa 1:1 protiv zmajceka ajd sad da vidimo sta ce i kako ce........rekao je antic nista nije uradio sa ovakvom selekcijom svako bi otisao na SP,a onda je doveo pizona koji sa jacom selekcijom nece moci ni na EP........

p.s. ***** ti vise ovog stankovica i on poceo da folira......kaze povredjen nadam se da cu biti spreman za kvalifikacije,a juce trci kao bivol 70 minuta u superkupu.......
kao ona fora s Vidicem povredjen sam a onda da gol za mancester.......
segace se s njim svi izbegavaju reprezentativne obaveze................parola da su prijateljski mecevi za probanje novih igraca nije sasvim ok.........na nekim mecevima se to radi ali na dobrom delu meceva treba da se uigra ekipa........
Stankovic polako treba da se skloni umesto njega Ignjovski........

ja se bojim da se ne desi da mi ne prodjemo na EP a da pizon ostane i dalje selektor pod plastom stvaranja ekipe za 2014. sve uz izgovor da je kasno preuzeo tim i da dok je "doveo" u red atmosferu da je bilo kasno i da je Antara kriv za neuspeh reprezentacije jer je iz 2 meca pokupio 4 boda a njegov naslednik iz 4 isto toliko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back