Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/198005/Pizon-sastavio-spisak-zove-pet-debitanata

Samo da vam kazem da je spisak objavlejn,posluzite se......
I naravno nema jednog od najboljih asistenata Evrope,Pizone lebac ti pokvaren goreces na lomaci.....e da ima tu 2 momaka iz cacanskog Borca-pravo pojacanje te mrdakovic as broj 1 kiparskog fudbala

Za ovu dvojicu, Despotovica i Mrdakovica, jos da razumem, nadavali su se golova (doduse, u osrednjim ligama). Al' mi nije jasan ovaj iz Borca. Covek je napadac, pozvan u reprezentaciju a nije cak ni u top 10 na listi strelaca u ovoj nasoj, jadnoj ligi.

Za ovu dvojicu, Despotovica i Mrdakovica, jos da razumem, nadavali su se golova (doduse, u osrednjim ligama). Al' mi nije jasan ovaj iz Borca. Covek je napadac, pozvan u reprezentaciju a nije cak ni u top 10 na listi strelaca u ovoj nasoj, jadnoj ligi.

I to ih ima 2 iz Borca,STRASNO.......
Tadic treba da dobije zlatnu loptu da bi dobio poziv u reprenzetaciju.....ali nije prvi ni poslednji......imali smo mi i Ramba kog smo upropastili tacnije sebe smo upropastili igracima iz nase lige u kojoj dobar deo igrac nisu profesionalci

Al' mi nije jasan ovaj iz Borca. Covek je napadac, pozvan u reprezentaciju a nije cak ni u top 10 na listi strelaca u ovoj nasoj, jadnoj ligi.

Gledao sam ga protiv Zvezde i covek nista nije znao.Bio najgori igrac Borca na terenu ubedljivo.Ali sta drugo ocekivati od Pizdre.Podrzavam to sto je pozvao Vilotica,a iz Partizana bolje da je zvao Smiljanica ili Tomica,nego Racu :roll:

Poslednja izmena:
http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/198308/Mrdakovic-ne-putuje-sa-orlovima-zbog-povrede

Mrdakovic ispao iz kombinacije za naredne prijateljske meceve (zbog povrede). Izgleda da niko nece biti pozvan kao zamena.

Imamo kombinacije da igramo sa jednim špicem ili bez ijednog! :eek:

Strašno je šta čika Golupčić radi sa ovom reprezentacijom...

ZA BILO KAKAV NAPREDAK REPREZENTACIJE SRBIJE JE NEOPHODNO DA DOĐE NOVI SELEKTOR... neko ko ima autoritet, znanje, energiju...

Ma bilo ko da dođe bio bi bolji... osim Bata Đore :mrgreen:..

Gde je pas igra?Sta je ovo?
Sta ste pricali u medijima?
Gde je pozrtvovanost izginuce za crveni u ovom slucaju beli dres?
Kakvo je to ponasanje svako tera na svoju stranu?
Gde je Pizon da sada kaze videcete sta znace moje rezerve?
Hebem ti vise ovu nasu ligu....kakav je bre to covek,pod njegovim vodjstvom imamo najvise igraca iz domace lige jos od Dzajine generacije......samo sto su tada najbolji bili u toj kvalitetnoj ligi a sada je ostalo neko djubre u banani ligi ali nose dres sa grbom....petronijevic,damjanovic,trivun i jos neki......OBradovic ubedljivo ALI UBEDLJIVO najgori ispadao je ka ovca levo,a u napadu ga nigde nema.....nije saragosa dzaba do poslednjeg kola bila u opasnoj zoni.....
Ljajic i sulejmani opet nisu zaigrali.....pu mamu ti ziherasku......
ODLAZI IDIOTE,NAJBOLJE STO IMAS (Sulja-Tadic) ti ne igra a ocekujes rezultate.....
Kakvo je to ponasanje da ti pola ekipe uopste ne igra......autoritet:dash::dash:

Iako sam se zarekao da necu gledati ove Pizonove nesrecnike, ipak sam bacio malo pogled na drugo poluvreme.
Ovo je smesno.
Koreja rastrcana, borbena, prckala nas kratkim pasovima samo tako...
Loptu nismo mogli da iznesemo sa svoje polovine...
Zadnja linija nesigurna, vezni red - mislim da u babama na pijaci ima vise zivosti i brzine, napad odsecen, iako se onaj Despotovic nesto guzio i cukao sa Koreancima.
Bisevac, Petronijevic, Raca, Damjanovic, Veseljko...
Dovoljno je samo videti njihova imena i zakljuciti koliko je sati...
Nekad su u ovakvim prijateljskim utakmicama debitovali mladi i perspektivni igraci, a danas neki ukrteli igraci, koje su najurili iz Madjarske, Izraelske, Rumunske lige, pa su dosli u ovu nasu raspalu ligu da se pokazu u 28 ili 30 godina :dash:
Pizdra ubi se :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back