Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rezultati u nasoj grupi:

Farska Ostrva - Slovenija 0-2
Italija - Estonija 3-0

Tabela:

tabelaof.jpg

Rezultati u nasoj grupi:

Farska Ostrva - Slovenija 0-2
Italija - Estonija 3-0

Tabela:

tabelaof.jpg

Ima srecu ovaj Pidzon mnogo vise od pameti jer ovo drugo i nema......ovi rezultati nam idu na ruku jedino nas **** sto Slovenci imaju bolju gol razliku za 6 od nas.....Estonija je fino pukla od Italije,ovi Irci u avgustu cepaju s faranima mislim i dobice to pa ce biti poen ispred nas.....
Igra nasa inace katastrofalna....ne kazem nije koreja losa ali nije problem u tome da su oni bili fantasticni vec da smo mi bili kljekavi......despot nije dobio nijednu loptu......tosic mnogo ore po strani i sebican je......da je sad pustio ljajica sulejmanija i tadica druga bi prica bila.....ovako damjanovic i Co bar imaju 1 nastup za reprezentaciju.......a veseli vec 4 ejjjj.......jos malo pa prvi jubilej.......

Sve se plašim da če se desiti najgori moguci scenarij. Necemo otici na EP a PIžon ce i posle toga ostati selektro za naredne kvalifikacije:neutral:

Tesko da ce ostati nakon toga,mislim mozda ostane dok ne zasre kvalifikacije prva 3 meca a onda kad nemamo vise sansi dovodimo novog ;) i pucamo naravno po obicaju........
E ali zato 2016 ucestvuje 24 selekcije tako da smo "sigurni" putnici.......situacija u grupi nam ide na ruku ali dzaba kad smo nepredvidivi

Pižon nostalgičan, voleo bi baraž sa Hrvatima

Srpski selektor zna kog protivnika bi u baražu za EP. Najavljuje pobede do kraja kvalifikacija. Treba prvo stići do baraža...
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Vladimir Petrović, izjavio je kako bi u baražu za EURO 2012. godine voleo da igramo protiv Hrvatske.

On je samouvereno za jedan hrvatski magazin rekao da ćemo pobediti u naredne četiri kvalifikacione utakmice protiv Severne Irske, Farskih Ostrva, Italije i Slovenije.

Srbija je trenutno treći tim u toj kvalifikacionoj grupi, sa tri boda manje od drugoplasirane Slovenije, ali i mečom manje.

Novinari su ga pitali da li bi za protivnika voleo Hrvatsku.

''Zašto ne? Nisam političar, mene zanima samo sport. Hoću meč sa Hrvatskom i ne bojim se! Siguran sam da bih nadmudrio kolegu Bilića. Modrić i Srna su njihovi pokretači'', rekao je selektor i dodao da mu nedostaju stara vremena.

''Nostalgičan sam za onim vremenom. Svakog smo poštovali, trener je za mene bio gospodin. Današnja deca su drugačija. Rano steknu bogatstvo, nemaju idole i jednostavno su drugačiji ljudi'', zaključio je Petrović.

:hahaha: :rotf::klap: lud je kao struja....
oguglao sam vise na njegovi komentari....vise se i ne nerviram :mrgreen:

Pižon nostalgičan, voleo bi baraž sa Hrvatima

Srpski selektor zna kog protivnika bi u baražu za EP. Najavljuje pobede do kraja kvalifikacija. Treba prvo stići do baraža...
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Vladimir Petrović, izjavio je kako bi u baražu za EURO 2012. godine voleo da igramo protiv Hrvatske.

On je samouvereno za jedan hrvatski magazin rekao da ćemo pobediti u naredne četiri kvalifikacione utakmice protiv Severne Irske, Farskih Ostrva, Italije i Slovenije.

Srbija je trenutno treći tim u toj kvalifikacionoj grupi, sa tri boda manje od drugoplasirane Slovenije, ali i mečom manje.

Novinari su ga pitali da li bi za protivnika voleo Hrvatsku.

''Zašto ne? Nisam političar, mene zanima samo sport. Hoću meč sa Hrvatskom i ne bojim se! Siguran sam da bih nadmudrio kolegu Bilića. Modrić i Srna su njihovi pokretači'', rekao je selektor i dodao da mu nedostaju stara vremena.

''Nostalgičan sam za onim vremenom. Svakog smo poštovali, trener je za mene bio gospodin. Današnja deca su drugačija. Rano steknu bogatstvo, nemaju idole i jednostavno su drugačiji ljudi'', zaključio je Petrović.

:hahaha: :rotf::klap: lud je kao struja....
oguglao sam vise na njegovi komentari....vise se i ne nerviram :mrgreen:

Bas bi fensi bilo da prodjemo u baraz i da se sasatanemo sa njima i da u Bg-u bude 0:0 a u Zg-u onako ziheraski im munemo 1 gol i prodjemo na EP i onda se svi klanjamo pizonovoj "mudrosti" (sam je rekao da ce nadmudriti Bilica) a igraci ga nose i bacaju u vis,i svi kazemo Pizon bolji od Murinja ,takticar godine najbolij selektor ikada.........:per::per::per:
Samo sto cemo realno zavrsiti na trecem mestu u grupi hbg

Bas bi fensi bilo da prodjemo u baraz i da se sasatanemo sa njima i da u Bg-u bude 0:0 a u Zg-u onako ziheraski im munemo 1 gol i prodjemo na EP i onda se svi klanjamo pizonovoj "mudrosti" (sam je rekao da ce nadmudriti Bilica) a igraci ga nose i bacaju u vis,i svi kazemo Pizon bolji od Murinja ,takticar godine najbolij selektor ikada.........:per::per::per:
Samo sto cemo realno zavrsiti na trecem mestu u grupi hbg

A ako dobijemo Montenegrine ili Bosnu??? Postoji sansa da svi budu drugi...
Zna li se hoce li biti kakav dirigovani zrijeb u kvalifikacijama? Ako bude, mi bi mogli biti medju povlascenima, zajedno sa Hrvatima i onda mi mogli dobiti BiH i CG.

P.S.
Naravno, pod uslovom da budemo drugi, ali sa Golubom mrka kapa!

Poluvrijeme protiv Kengura... nisam baš sve gledao, zeza me internet... ali ono što sam vidio je loše... Australija bolja, iako i ovi naši igrači koji igraju, su, po meni, bolji, ako ništa uglavnom su brži... ali Golupčić je ponovo napravio katastrofa postavku... defanzivno stoje a i defanzivna ekipa brate... NE MOŽEMO NIŠTA SA JEDNIM NAPADAČEM... to su pokazale ove 2 utakmice...

Pod hitno zvati Lazovića, moliti ga da igra, izviniti mu se, platiti mu, srediti mu neku curu, bilo šta, čovjek mora igrati i staviti Sulejmanija kao polušpica, a u rotaciji može Žigić (ako gubimo) i ovaj kukavni Despotović kao rezerva...
Ovo ovako ne valja ništa...

P.S.
Ja sam najviše pljuvao Raću, ali u posljednje vrijeme se vidi napredak, sigurniji je u pasovima i ima stvarno dobar šut, mada je i dalje spor...

Poluvrijeme protiv Kengura... nisam baš sve gledao, zeza me internet... ali ono što sam vidio je loše... Australija bolja, iako i ovi naši igrači koji igraju, su, po meni, bolji, ako ništa uglavnom su brži... ali Golupčić je ponovo napravio katastrofa postavku... defanzivno stoje a i defanzivna ekipa brate... NE MOŽEMO NIŠTA SA JEDNIM NAPADAČEM... to su pokazale ove 2 utakmice...

Pod hitno zvati Lazovića, moliti ga da igra, izviniti mu se, platiti mu, srediti mu neku curu, bilo šta, čovjek mora igrati i staviti Sulejmanija kao polušpica, a u rotaciji može Žigić (ako gubimo) i ovaj kukavni Despotović kao rezerva...
Ovo ovako ne valja ništa...

P.S.
Ja sam najviše pljuvao Raću, ali u posljednje vrijeme se vidi napredak, sigurniji je u pasovima i ima stvarno dobar šut, mada je i dalje spor...

Ima dobar sut, al' je zasrrao u onoj poslednjoj akciji u zaustavnom vremenu. Umesto da doda, on bi sam da prodje trojicu igraca i postigne gol. A onaj slobodnjak je trebao izvesti Tosic a ne Ljajic (jeste bilo blizu al' sve mislim kako bi ga Tosic mozda i dao). Pretili smo samo iz daljine, napadaci jedva da su se videli, retko dobijali lopte, iz kornera nismo uradili nista, iz prodora po bokovima jedva da smo koji centarsut uputili (a i tih par nije imao ko da primi) . . . Kahriman nas je spasao par puta, kao i Stankovic. Vilotic nije bio los. Tomovic isto, al' moze i bolje.

turneja se pokazala kao pogresna,nisu toliko daleko trebali da idu,ali ajde sad bilo sta bilo,bar se mislim uverio da njegovi "domaci" aduti ***** ne vrede.....mada sa njim ne mozes da budes nacisto.......
Imamo objektivne sanse za baraz,rezultati nam idu na ruku tj nogu,ali moramo bolje da igramo......ipak nije bilo realno da sa ovakvom ekipom nacinimo rezultat......Raca Petrovic je dosta bolji i sada smem da kazem zasluzuje da bude u top 23....
Golmani: imamo Jorgacevica kvalitetnog,Brkic djene djene toplo-hladno,Saranov nisam ga puno video,Kahriman solidno siguran,njih 4 da konkurisu za top 3 ,ali Jorgacevic svakako prvi.....
Desni bekovi:Ivanovic,Tomovic za sada
Stoperi: Vidic,Subotic standard,Bisevac,Rajkovic i Vilotic da se bore za 1 mesto u rezervi
Levi bekovi:Kolarov,Obradovic me razocarao,tu i nema mnogo kandidata eventualno Lomic mada......
Sredina:Stankovic,Kuzmanovic,Petrovic,Kacar,Milijas da konkurisu za top 4 mada bi ja poslednjeg skartirao
ofanzivni vezni:Ljajic i Ninkovic
Leva krila;Tosic i TADIC pod hitno da zaigra za repku
Desna krila: Krasic i Sulejmani pod hitno da zaigra (***** ti trenera ne pozove Tadica,a Sulejmanija drzi na klupi 2 ponajbolja u ovoj polusezoni)
NApadaci:Zigic za bunarenje,Pantelija moze da zabije gol kad odigra kao prethodne 2 tekme,Mrdja osakacen,Lazovic se nece vratiti sigurno,Despotovic moze tu da pokriva stvari po malo kad vec nema mrdje.....ostali slaba vajda......
Ocekujem da protiv Rusije zaigra dobar deo punog sastava i da konacno vidim Tadica i Sulejmanija u ekipi.....
p.s. imamo 8 poena iz 6 tekmi,Estonija ce posle danasnjeg meca verovatno imati 10 poena iz 7 tekmi,Slovenija ima 11 iz 7,a Severna Irska 6 iz 5 tekmi u avgustu igraju s faranima pa ce najverovatnije imati 9 poena iz 6 tekmi.......ako bi dobili irsku imali bi 11 iz 7 irci 9 iz 7,slovenija ce igrati tada s estonijom na svom terenu ako bi ih dobili imali bi 14 iz 8,italija ce dobiti farane i odlepiti se na 19 iz 7 meceva pa u sledecem mecu sa slovenijom bice im dosta remi kad bi tako bilo Slovenija bi imala 15 iz 9 mi dobijemo farane i imamo 14 iz 8 igraju onda estonija i irska ako bi bio remi estonci bi imali 11 iz 9 a irci 10 iz 8......opet irska estonija i kad bi opet bio remi estonija 12 poena ukupno a irci 11 iz 9 meceva....mi sa italijom da izvucemo remi 15 iz 9......zatim italija irska da racunamo cak i pobedu irske imala bi 14 iz 10 (u slucaju da irska dobije estonce jednom imala bi 16 poena da ih dobije 2 puta 18 ali nece valjda ;) .......pred okrsaj sa slovenijom bi imali isti broj bodova u slucaju remija,a onda i istu gol razliku medjusobnu,a onda i medjusobne poene a onda i isti broj golova a ako je 1:1 isti broj golova u gostima onda idu oni u baraz jer imaju bolju gol razliku na nivou cele grupe.......dakle u slucaju pobede protiv irske i farana i remija sa italijom treba nam bar 2:2 u ljubljani pod uslovom da irci igrjau 2 neresene sa estonijom ili da dobiju 1 i jednu igraju nereseno (jer ce tada imati isto bodova ali mi imamo bolji medjusobni skor bar se nadam)......NIJE NEMOGUCE.....ali sa normalnim trenerom.....
Nadamo se da ce zabari dobiti Sloveniju ili da ce se slovenci okliznuti sa estoncima ili bilo sta......mada ja nesto sumnjam u pobedu nad irskom u belfastu......nesto me taj mec plasi

Ostavite ljudi pizona na miru.....jedan od gorih koji je vodio nas nacionalni tim svakako,ali takav je kakav je nemamo mogucnost izbora.....
Estonci su pukli od farana sto nama ide na ruku (nadam se da necemo i mi ;) )
U tom slucaju Estonija se oprasta od borbe za baraz......imaju 7 iz 7 a mi 8 iz 6......cekamo irsku protiv farana,iako bi mnogo bilo,nije nemoguce da ih farani sapletu posto su im otkinuli bod u prvom mecu,ali to je bilo na ostrvima tako da treba ocekivati pobedu irske i onda imaju 9 iz 6......ovaj kiks estonije medjutim moze da bude mac s 2 ostrice posto je vrlo verovatno da do kraja puknu sva 3 meca sto bi u slucaju pobede iraca 2 puta nad njima i jednom nad faranima i italijom dovelo irce na 18 za nas nedostiznih poena (jedino da smlatimo sve do kraja).......
Ocekujem prosipanje bodova od strane zabaca protiv svih osim protiv nas (zna se ko jedini moze da ih pregazi na prvenstvu).....sledeca im je sa faranima koju ce glatko dobiti i imati 19 poena a slovenija uz dobijanje estonije 14......mi 11 ako dobijemo irsku.......irska 9......italija i slovenija bice remi 100% italija 20 slovenija 15 mi 14 irska 12......mi irska zatim po 15 italija 21 slovenija 15.....zadnje kolo italija pusta irsku ima 21 irska 18 a mi ako igramo nereseno kuci ako dobijemo sloveniju idemo dalje.......postoji i solucija da italija pusti skroz sloveniju u tom slucaju slovenci bi imali takodje 18 a italija 20 a mi 16...ili da bijemo sloveniju pa da oni imaju onda 17 irci 18 i mi 18.......ALI SUMNJAM U POBEDU NAD SLOVENIJOM U LJUBLJANI,CAK ME I IRSKA U BELFASTU PLASI.......ipak tesko je zaocekivati u sloveniji da ih pobedimo,a nerealno je traziti pobedu protiv italije koja nas nece pustiti......

Ostavite ljudi pizona na miru.....jedan od gorih koji je vodio nas nacionalni tim svakako,ali takav je kakav je nemamo mogucnost izbora.....
Estonci su pukli od farana sto nama ide na ruku (nadam se da necemo i mi ;) )
U tom slucaju Estonija se oprasta od borbe za baraz......imaju 7 iz 7 a mi 8 iz 6......cekamo irsku protiv farana,iako bi mnogo bilo,nije nemoguce da ih farani sapletu posto su im otkinuli bod u prvom mecu,ali to je bilo na ostrvima tako da treba ocekivati pobedu irske i onda imaju 9 iz 6......ovaj kiks estonije medjutim moze da bude mac s 2 ostrice posto je vrlo verovatno da do kraja puknu sva 3 meca sto bi u slucaju pobede iraca 2 puta nad njima i jednom nad faranima i italijom dovelo irce na 18 za nas nedostiznih poena (jedino da smlatimo sve do kraja).......
Ocekujem prosipanje bodova od strane zabaca protiv svih osim protiv nas (zna se ko jedini moze da ih pregazi na prvenstvu).....sledeca im je sa faranima koju ce glatko dobiti i imati 19 poena a slovenija uz dobijanje estonije 14......mi 11 ako dobijemo irsku.......irska 9......italija i slovenija bice remi 100% italija 20 slovenija 15 mi 14 irska 12......mi irska zatim po 15 italija 21 slovenija 15.....zadnje kolo italija pusta irsku ima 21 irska 18 a mi ako igramo nereseno kuci ako dobijemo sloveniju idemo dalje.......postoji i solucija da italija pusti skroz sloveniju u tom slucaju slovenci bi imali takodje 18 a italija 20 a mi 16...ili da bijemo sloveniju pa da oni imaju onda 17 irci 18 i mi 18.......ALI SUMNJAM U POBEDU NAD SLOVENIJOM U LJUBLJANI,CAK ME I IRSKA U BELFASTU PLASI.......ipak tesko je zaocekivati u sloveniji da ih pobedimo,a nerealno je traziti pobedu protiv italije koja nas nece pustiti......

E sad posto sve znas sta ce biti, pravac kladionica...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back