Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kleo dao gol (prvenac):lol:Kleo Srbine ! :mrgreen::lol:

Ovo sto je Spurs rekao STOJI.....nikakvo fudbalsko ostvarenje ne predstavlja taj gol......da je tako nesto uradio Pantelija govorili bi jadno,tuzno,bedno,zalosno zato jer je Srbin i jer ste ga videli u crvenom dresu pa vam se ne svidja,a ovog niste videli pa sada i kada dobije zuti karton to intrigira javnost,a da jednom odigra za drzavni tim pljuvali bi ga svi redom.....
I ponavljam:Do 2013. godine on ne moze da se racuna ni kao potencijalni reprezentativac a posto je otisao iz Srbije nece imati pravo nastupa ni 2013. on je zavrsena prica.....kao sto su i Lazovic i Lukovic,o njihovim eventualnim "uspesima" ne treba raspravljati na ovoj temi

Ovo sto je Spurs rekao STOJI.....nikakvo fudbalsko ostvarenje ne predstavlja taj gol......da je tako nesto uradio Pantelija govorili bi jadno,tuzno,bedno,zalosno zato jer je Srbin i jer ste ga videli u crvenom dresu pa vam se ne svidja,a ovog niste videli pa sada i kada dobije zuti karton to intrigira javnost,a da jednom odigra za drzavni tim pljuvali bi ga svi redom.....
I ponavljam:Do 2013. godine on ne moze da se racuna ni kao potencijalni reprezentativac a posto je otisao iz Srbije nece imati pravo nastupa ni 2013. on je zavrsena prica.....kao sto su i Lazovic i Lukovic,o njihovim eventualnim "uspesima" ne treba raspravljati na ovoj temi

"Kleo Srbine"sam stavio kao ironiju jer ima našu šaru,a to da neće da igra za Srbiju sam napisao ovde X puta,zadnji put skoro nešto.A sam gol kao takav je posebna priča,i to sam postavio sa sve":hahaha:" tako da....:cool:

Hehe, gol jeste smesan, ali je situacija bas obrnuta. Kada Zigic da takav gol, onda se jave njegovi branioci koji kazu da je gol gol. Moramo da se dogovorimo, da li je gol gol, ili mora da bude ekstra :)

Kakav god gol da da Kleo to nema bas nikakvog znacaja za nas ovde.....Hteo sam da kazem da preuvelicavanje Zigicevih golova nastaje zbog zelje da neko nas dodje do izrazaja,a sto nastaje preuvelicavanje Kleovih ne znam,vrti se dosta po medijima bez ikakve potrebe,znaci trebali bi sada da izvestavaju i o golovima Emehare,Diare,Odite,Frenklina Salasa ili Barkosa?!! On to drzavljasnstvo moze da stavi sebi otpozadi.....mislio sam da ne sedi na hladan beton nazebnuce mu prostata.....moze burek na njemu da jede.....ili da podlozi sporet.....eventualno da ga stavi u fioku za ves kao podlogu.....ili da zapisuje brojeve telefona na njemu......eventualno da odigra neki x o ........ili pak da ga izguzva savije u obliku lopte sve to lepo oblepi selotejpom i vezba u hodniku njime:per:

Kakav god gol da da Kleo to nema bas nikakvog znacaja za nas ovde.....Hteo sam da kazem da preuvelicavanje Zigicevih golova nastaje zbog zelje da neko nas dodje do izrazaja,a sto nastaje preuvelicavanje Kleovih ne znam,vrti se dosta po medijima bez ikakve potrebe,znaci trebali bi sada da izvestavaju i o golovima Emehare,Diare,Odite,Frenklina Salasa ili Barkosa?!! On to drzavljasnstvo moze da stavi sebi otpozadi.....mislio sam da ne sedi na hladan beton nazebnuce mu prostata.....moze burek na njemu da jede.....ili da podlozi sporet.....eventualno da ga stavi u fioku za ves kao podlogu.....ili da zapisuje brojeve telefona na njemu......eventualno da odigra neki x o ........ili pak da ga izguzva savije u obliku lopte sve to lepo oblepi selotejpom i vezba u hodniku njime:per:

mogu li da dodam nesto???

Ону стоку од Пижона вратити на планину са које је сишао! Ја мислим да нема неписменијег и мутавије човека не само у фудбалу него и у Србији! Да трчи за лоптом и некако, а што се тактике тиче... пххх. Он неможе да склопи једну паметну реченицу, џабе што је учи 10 дана пред утакмицу.

Ону стоку од Пижона вратити на планину са које је сишао! Ја мислим да нема неписменијег и мутавије човека не само у фудбалу него и у Србији! Да трчи за лоптом и некако, а што се тактике тиче... пххх. Он неможе да склопи једну паметну реченицу, џабе што је учи 10 дана пред утакмицу.

Aj ne mlati zivota ti. Sta je kriv Pizon sto Tosic i Jovanovic nisu realizovali dve 100% prilike kod 0-1? Da su jednu bar realizovali sada bi Pizona velicali. Antic je dobar trener ali brate mnogo je egoistican. Njemu je uspeh 4. mjestu na Sp. A koga je to on dobio osim Njemacke sa igracem vise? Nismo mogli dobiti jedne Francuze na punoj Marakani sa igracem vise. I sam znas kako su se proveli Francuzi na SP. Imali smo laku grupu jer su i Rumuni imali velike probleme u savezu pa pogledaj ih i u ovom ciklusu se muce ne mogu nikoga da dobiju. Realno nas najveci problem u fudbalu je sto smo mi siromasna nacija tako da igrac tipa Ivanovia nece bas protiv tamo neke Irske rizikovati da se povredi i tako zeznuti svoju poziciju u Celziju. Fali nam i samopouzdanja koje se ne moze steci izjavama po novinama ili nekim pobjedama protiva Iraca, farana, Rumuna i slicnih. Treba da oborimo jedne Italijane, Njemce(sto mo uspjeli na SP i poslije smo odigrali izvrsno poluvrijeme protiv Australije ali nismo dali gol i tu nam je bio kraj), Francuze i sl.

Aj ne mlati zivota ti. Sta je kriv Pizon sto Tosic i Jovanovic nisu realizovali dve 100% prilike kod 0-1? Da su jednu bar realizovali sada bi Pizona velicali. Antic je dobar trener ali brate mnogo je egoistican. Njemu je uspeh 4. mjestu na Sp. A koga je to on dobio osim Njemacke sa igracem vise? Nismo mogli dobiti jedne Francuze na punoj Marakani sa igracem vise. I sam znas kako su se proveli Francuzi na SP. Imali smo laku grupu jer su i Rumuni imali velike probleme u savezu pa pogledaj ih i u ovom ciklusu se muce ne mogu nikoga da dobiju. Realno nas najveci problem u fudbalu je sto smo mi siromasna nacija tako da igrac tipa Ivanovia nece bas protiv tamo neke Irske rizikovati da se povredi i tako zeznuti svoju poziciju u Celziju. Fali nam i samopouzdanja koje se ne moze steci izjavama po novinama ili nekim pobjedama protiva Iraca, farana, Rumuna i slicnih. Treba da oborimo jedne Italijane, Njemce(sto mo uspjeli na SP i poslije smo odigrali izvrsno poluvrijeme protiv Australije ali nismo dali gol i tu nam je bio kraj), Francuze i sl.

Aj da se ne vracamo vise na Antica,on je nazalost proslost naseg fudbala......nema kukanja vise,kako je tako je,imamo novog selektora......mi Srbi se mnogo vracamo unazad trosimo energiju na totalno neproduktivne stvari kao sto je kukanje za Anticem u ovom slucjau.....Cinjenica je da je Antic uz Milutinovica najbolji fudbalski strucnjak koga ova zemlja ima,ali nas selektor je Vladimir Pizon od Petrovica......To damu je uspeh 4.mesto svakako da NIJE,s tim da nije zeleo da kleci pred Toletom i moli za oprostaj,a i te kako je preuzeo odgovornost,sto je Lipi vise preuzeo odgovornost sto je pobegao kada je napravio njesra?
I ovo isto mogu da kazem:za vreme Radomira Antica reprezentacija je igrala relativno sigurno i nije gubila unarped dobijene meceve,pobedjivala je koliko je bilo potrebno za prvo mesto,bili smo prvi u grupi i to je USPEH......ostavimo price o rastimovanoj Francuskoj i raskomadanoj Rumuniji,to isto mozemo da pricamo i sada o smeni generacija u Italiji,losim igrama Slovenije,mizernosti fudbalskog imena "estonije" itd itb......taj igrac vise nam se pokazuje kao veoma koristan gotovo na svakom mecu.....otrcana fraza.......imamo 12 igraca a taj 1 uzme pa zvizdi golmanu (svom saigracu) i puknemo 3:1 taj igrac uzme kljesta i cvikcangle pa secka ogradu,baca baklje prekida nase meceve,taj igrac nas kosta svake godine 100 000 evra,zbog tog igraca sada ne mozemo da iskukamo baraz......pruza fantasticne partije na svkaoj utakmici taj JOKER
I sta kad oborimo velikane???
Nije problem u velikim mecevima,kamo srece da smo pukli od Italije 8:0 u Djenovi i 4:0 u Beogradu a da smo dobili Estoniju i Sloveniju......ne trazimo mi neverovatne uspehe od ove selekcije,samo suvi plasman bar za pocetak......u prethodnim kvalifikacijama smo dobili sve potrebne meceve,imali remi s Francuskom koji ne treba doziveti kao neuspeh,jedan poraz od istih na startu kvalifikacija i poraz od Litvanije uz dva penala i u situaciji da si prvi u grupi.....znaci sigurna igra.....cak smo i 2006. imali neresene s Belgijom i BiH.......
Nama treba da dobijemo ove meceve protiv sitnih,to nas je kostalo i na SP....uradimo nemoguce a nekad i Avganistan moze da nas izbaci.....neces valjda da mi kazes da je problem za plasman to sto ne dobijamo velikane,kad smo uvek s "velikima" igrali dobro.......
No,tako je kako je......PIzon je nas selektor imamo 8 bodova iz 6 meceva do kraja nam treba pobeda protiv Farana i Iraca i jos jedna pobeda i jedan remi.....racunica je jasna da se da sve od sebe......

Evo bas gledam i statistika kaze da je Antic najbolje vodio selekciju ima 62% pobeda,najvise od svih,Santrac ima 60%........Klemente ima 12% poraza,s tim da ima oko 50% remija..........ali nas selektor je Pizon koji ima 50% pobeda do sada,trecina poraza i 15-a procenata remija tj 1 mec ;) NAPRED AGRICOLA ;)

Gledao sam nesto malo mec izmedju Rome i Juventusa, koliko sam primetio Krasic nema s'kim da odigra tamo. Trudi se, trci, prodje igraca-dva, doda ali nema ko da iskoristi te lopte i da odigra dupli pas.

Sto se gola tice, nasao se na pravom mestu u pravo vreme i sigurno resio situaciju.
Pa da..Tim Juvea je Bufon-Krasic-Del Piero-Matri i jos mozda Pepe..Ostali su za prosecne klubove tipa Kaljari ili Milan..

Taj tim je svetlosnu godinu ispred Juve-a, kako ove, a da ne pričam o prošloj sezoni (uostalom to pokazuje i tabela), Milan dominira u Italiji, to se videlo i u oba duela sa aktuelnim prvakom Evrope i Sveta, u Juve-u su svi igrači prosek, sem Alexa, ovo ostalo je za Kaljari, odakle je i došao Matri, Pepe slabo i igra koliko je dobar, Bufon prima golove kroz uši, Krasić odigra ponekad dobro, nekada ga nema, tako da je ovo osim ako se nisi šalio, velika glupost, sa tvoje strane...

Ufff, iz penala. A jedan je uspeo i da promasi, cini mi se. Ima godina, mozda ce preci Kleo u neku ozbiljniju ligu od nase i kineske, pa cemo videti da li ce se i kako snaci.

Mislis da ce napredovati,to jest da ce napustiti kinesku ligu i otici u neki visi rang?
Japan mu je plafon mada i to tesko,jedino da se vrati u Brazil ili kod nas,on je pre dolaska u Zvezdu igrao u nekim trceligasima portugalije i brazila.......:per:

Mislis da ce napredovati,to jest da ce napustiti kinesku ligu i otici u neki visi rang?
Japan mu je plafon mada i to tesko,jedino da se vrati u Brazil ili kod nas,on je pre dolaska u Zvezdu igrao u nekim trceligasima portugalije i brazila.......:per:

Ne, vec da ce se njegove igracke sposobnosti (odnosno, koliko ih ima) pokazati tek AKO bude presao u neku jacu ligu. Moze on da trese mreze Kinezima koliko hoce, to jedva da ista znaci. Trese ih i Kezman, pa ga niko u Evropi vise nece. Nisam se bavio predvidjanjima da li ce on preci u neku jacu ligu ili ne.

Taj tim je svetlosnu godinu ispred Juve-a, kako ove, a da ne pričam o prošloj sezoni (uostalom to pokazuje i tabela), Milan dominira u Italiji, to se videlo i u oba duela sa aktuelnim prvakom Evrope i Sveta, u Juve-u su svi igrači prosek, sem Alexa, ovo ostalo je za Kaljari, odakle je i došao Matri, Pepe slabo i igra koliko je dobar, Bufon prima golove kroz uši, Krasić odigra ponekad dobro, nekada ga nema, tako da je ovo osim ako se nisi šalio, velika glupost, sa tvoje strane...

Zajebancija bre :D...Vise ne mozes ni da se nasalis,a da ti neko ne napise diplomski na tu temu..

Ne, vec da ce se njegove igracke sposobnosti (odnosno, koliko ih ima) pokazati tek AKO bude presao u neku jacu ligu. Moze on da trese mreze Kinezima koliko hoce, to jedva da ista znaci. Trese ih i Kezman, pa ga niko u Evropi vise nece. Nisam se bavio predvidjanjima da li ce on preci u neku jacu ligu ili ne.

Fazon je u tome da koliko god nasa liga bila smesna,evropska je i lakse te primete u njoj nego u kineskoj.....samim pokusajem ucesca u evrokupovima i event dobrim partijama igraci kod nas imaju sansi....a ko ce njega videti u Kini i hteti da ga dovede u neku jacu ligu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back