Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да се не заваравамо људи.Тренутно немамо тренера који зна,играче који хоће и који могу,а посебно руководство ФС !
Зашто је то тако- не знам ! Вероватно потиче од руководства .
Мени је задњих 10-ак година најлепша била игра код Радомира Антића,све до оних припремних утакмица за
мундијал и сам мундијал.Мислим да би полако могли захвалити Станковићу Жигићу,Јовановићу,Пантелићу...
И пробати са младима...

Kasno je za takvu varijantu ''podmlađivanja'' zbog trenutka u kome smo, (sredina kvalifikacija i deoba 2. mesta u grupi) ali svakako zanimljiva ideja koju treba imati u vidu. p.s. Nadam se malo manjoj euforiji i pobedi protiv Italije koja bi mogla da bude trenutak budjenja srbijanskog fudbala!

03.06. Farska Ostrva - Slovenija
02.09. Slovenija - Estonija
06.09. Italija - Slovenija
11.10. Slovenija - Srbija

02.09. S.Irska - Srbija
06.09. Srbija - Farska Ostrva
07.10. Srbija - Italija

:think: Sve su prilike da ce ovde biti klanja to kraja, i da ce se tek u zadnjem kolu odluciti. ;)

Vidic, Ivanovic, Kolarov, Dragutinovic, Tosic, Jovanovic, Krasic, Jankovic, Mrdja, Sulejmani, Zigic, Lazovic itd....

Sa ovakvim igracima je veliki neuspeh biti ispod 15. mesta.

Mile pretera ga....
kad ti hvalis Tosica,Mrdju i Sulejmanija sta bi radio da je nas Zervinjo,Suarez ili Dzeko...tada bi oni bili najbolji igraci na svetu koji ne pokazuju ni trunku onoga sto rade u svojim klubovima....
kazes Jovanovic...pa za njega je Ngog tatko...kakva klasa kakav kuurac...
Krasica su Italijani procitali...davao je golove u prvi deo sezone...ali u drugi su videli ljudi da samo fura na desnu nogu...po liniji...trupac da stavis po liniji uzece mu loptu....neume da povuce na levu...unutra...kao sto radi Roben recimo...a nasi mediji ga hvale...isto kao sto su hvalili Klea...isto kao sto sad hvale Tejga...covek koji nije video vise od klupe u Hofenhajm...vazno je da su nasi klasa...ostale ko ****...
novinari mogu od Milijasa da naprave klasu...da gol u Vulevhemton i oni ga ne skidaju dve nedelje sa naslovne strane...a kad da gol recimo Stiven Flecer i Kevin Dojl samo se pomene...vaznija je Milijaseva asistencija nego gol Kevina Dojla...ipak Miki je majstor...deli lopte kao Ronaldinjo u najbolje godine...
Jankovic i Dragutinovic...kazi ga i Mrdja...povredjeni su od pitaj kuurac...a i dok su zdravi bili...mislim na prvu dvojicu...igrali su za svoje klubove...ali nikad nisu bili glavne karike..vec sporedne figure...zna se ko je kralj u sahu a ko pijun...samo sto mi znamo od pijuna da napravimo kralja...od Jovanovica da napravimo Toresa...od Kolarova Karlosa Teveza...samo zato sto igraju u isti klub...
obrni okreni losi smo...nemamo tim za prvih 15 kao sto kazes...ali smo i takvi jaci od Slovenaca...

Ako je tako prosto, ajde da svi batalimo pracenje fudbala, igraci igranje, odemo lepo u kladionicu i obogatimo se time sto si ti napisao! Ima jos utakmica, mnogo kombinacija, valjda se milion puta dokazalo da je u fudbalu sve moguce... Naravno da imamo sanse, i to u odnosu na Slovence cak i dobre. Pustite te price da nam SLovenci ne leze. Pa mi godinama nismo pobedlili veliku reprezentaciju, pa smo onda na SP pobedili Nemacku koja je odigrala majstorski celo prvenstvo! Sve je moguce, i naravno da se treba boriti, a ne kao sto kazes da se vec sad puste mladi da igraju.

Ne zelim ja prijatelju da izigravam nekog fudbalskog strucnjaka,kamo srece da sve sto sam napisao bude netacno,ali......
Pre ovih martovskih meceva samo da napomenem ja sam bio jedan od najoptimisticnijih na ovoj temi bio sam 100% uveren u prolaz medjutim.....jos uvek nije gotovo ali ipak......ako dobijemo farane i irce sledeca je s talijanima gde remi moze biti i onda poslednja u ljubljani klanje za baraz,ali ne verujem da cemo uspeti ako dodje do te situacije......naravnoo navijacu za reprezentaciju do poslednjeg trenutka,i nada uvek postoji ali dok realno posmatram kvalifikacije ne vidim nasu reprezentaciju u top 2 u grupi......a kad smo izvukli protivnike bese to februar prosle godine bio sam ubedjen u lagano osvajanje prvog mesta.....
Kako god do septembra treba da uigra neku reprezentaciju i uvede Tadica u posao

Mile pretera ga....
kad ti hvalis Tosica,Mrdju i Sulejmanija sta bi radio da je nas Zervinjo,Suarez ili Dzeko...tada bi oni bili najbolji igraci na svetu koji ne pokazuju ni trunku onoga sto rade u svojim klubovima....
Krasica su Italijani procitali...davao je golove u prvi deo sezone...ali u drugi su videli ljudi da samo fura na desnu nogu...po liniji...trupac da stavis po liniji uzece mu loptu....neume da povuce na levu...unutra...kao sto radi Roben recimo...a nasi mediji ga hvale...isto kao sto su hvalili Klea...isto kao sto sad hvale Tejga...covek koji nije video vise od klupe u Hofenhajm...vazno je da su nasi klasa...ostale ko ****...
novinari mogu od Milijasa da naprave klasu...da gol u Vulevhemton i oni ga ne skidaju dve nedelje sa naslovne strane...a kad da gol recimo Stiven Flecer i Kevin Dojl samo se pomene...vaznija je Milijaseva asistencija nego gol Kevina Dojla...ipak Miki je majstor...deli lopte kao Ronaldinjo u najbolje godine...
Jankovic i Dragutinovic...kazi ga i Mrdja...povredjeni su od pitaj kuurac...a i dok su zdravi bili...mislim na prvu dvojicu...igrali su za svoje klubove...ali nikad nisu bili glavne karike..vec sporedne figure...zna se ko je kralj u sahu a ko pijun...samo sto mi znamo od pijuna da napravimo kralja...od Jovanovica da napravimo Toresa...od Kolarova Karlosa Teveza...samo zato sto igraju u isti klub...
obrni okreni losi smo...nemamo tim za prvih 15 kao sto kazes...ali smo i takvi jaci od Slovenaca...

Niko ne trazi od njih top da budu u prvih 15 vec u top 16 evrope da nas obraduju jednom posle 12 godina.......sansi ima ali sam skeptik nakon sinocne drame

Mile pretera ga....

Nisam ni rekao da su klasa(osim vidica i ivanovica), ali definitivno jesu kvalitetni igraci.

Да се не заваравамо људи.Тренутно немамо тренера који зна,играче који хоће и који могу,а посебно руководство ФС !
Зашто је то тако- не знам ! Вероватно потиче од руководства .
Мени је задњих 10-ак година најлепша била игра код Радомира Антића,све до оних припремних утакмица за
мундијал и сам мундијал.Мислим да би полако могли захвалити Станковићу Жигићу,Јовановићу,Пантелићу...
И пробати са младима...

Mozda bi mogao Rajevac ili Dujkovic. Uostalom, sto mora biti srpski trener? I nemojte mi pominjati Klementea; kao da sad, ako on nije valjao, nijedan stranac nece valjati. Mislio sam neki normalan, za koga je barem pola od nas ovde culo a ne anonimus. A moze se naci pokoji dobar trener koji nema ozbiljniji angazman. Isprobavanje mladih tek na prijateljskim utakmicama. Na zvanicnim samo ako izgubimo i teoretske sanse za plasman.

http://www.reprezentacija.rs/index....u-u-baraz-vodi-jos-osam-bodova&catid=25:vesti
Evo sto se ja bojim da necemo u baraz.......Talijanima bodovi uskoro nece biti vazni,ali vise je za ocekivati da "puste" bilo koje druge nego li nas.....
Juna ce dosta stvari biti poznato,nadam se da ce Italija dobiti ovu hebenu Estoniju te da ce Estonci imati 2 boda vise od nas i mec vise.....a Slovenci 3 vise i mec vise.....posto obe igraju s faranima......i irci igraju s faranima iako su prvi mec se obrukali,u drugom ce verovatno dobiti pa bi imali poen vise iz isti broj meceva......

02.09. S.Irska - Srbija
07.10. Srbija - Italija

Ako uzmemo da nam je slovenija glavni konkurent za drugo mesto, onda po ovom rasporedu NAJBITNIJE nam je da dobijemo severnu irsku u gostima, posto farani nisu problem. Slovencima mozda Estonija otkine bod kod kuce(jer izgleda da nisu nimalo naivni), a od Italijana u gostima najverovatnije gube. Onda je nama bitno da izvucemo nereseno protiv Italije u BG, i onda bi nam u zadnjem kolu odgovaralo i nereseno protiv Slovenije. Al naravno, uprskacemo mi stvar nekako. :D

Poslednja izmena:

02.09. S.Irska - Srbija
07.10. Srbija - Italija

Ako uzmemo da nam je slovenija glavni konkurent za drugo mesto, onda po ovom rasporedu NAJBITNIJE nam je da dobijemo severnu irsku u gostima, posto farani nisu problem. Slovencima mozda Estonija otkine bod kod kuce(jer izgleda da nisu nimalo naivni), a od Italijana u gostima najverovatnije gube. Onda je nama bitno da izvucemo nereseno protiv Italije u BG, i onda bi nam u zadnjem kolu odgovaralo i nereseno protiv Slovenije. Al naravno, uprskacemo mi stvar nekako. :D

Ma, 6 bodova protiv Italije i Slovenije i nista manje! Ako hocemo da odemo na EP, daj da to ucinimo kao ljudi. Ako smo imali probleme na pocetku kvalifikacija (losa atmosfera, smena selektora, glupost u Italiji), treba da pokazemo da smo zasluzili da idemo dalje. A to se ne radi kalkulacijama, vec pobedama u dve najbitnije utakmice. Da sam trener, tako bih pricao igracima. Rekao bih da ostanu samo oni koji smatraju da mozemo da pobedimo Sloveniju tamo i Italiju ovde.

Ma, 6 bodova protiv Italije i Slovenije i nista manje! Ako hocemo da odemo na EP, daj da to ucinimo kao ljudi. Ako smo imali probleme na pocetku kvalifikacija (losa atmosfera, smena selektora, glupost u Italiji), treba da pokazemo da smo zasluzili da idemo dalje. A to se ne radi kalkulacijama, vec pobedama u dve najbitnije utakmice. Da sam trener, tako bih pricao igracima. Rekao bih da ostanu samo oni koji smatraju da mozemo da pobedimo Sloveniju tamo i Italiju ovde.

Malo je to verovatno friend.....mislim Italiji bodovi tada vise verovatno nece trebati ali nece nas pustiti,a sa Slovenijom se igra u Ljubljani i bice mozda i odlucujuci mec,ko pobedi ide dalje,a neresena ce njima ici na ruku verovatno.....jedino da peglamo gol razliku protiv Farana mada ni oni vise ne gube kao nekad samo ih je Italija dobila 5:0 i mi 3:0 ostali su jedva prolazili a irci su igrali remi......

02.09. S.Irska - Srbija
07.10. Srbija - Italija

Pod uslovom da u situaciji kada imamo prednost ne bacamo prilike i ne povlacimo se,vec da napadamo dalje,i da Milijas definitivno napusti selekciju......sto on ne zahvali pozivu ko Lazovic,ili da ga skrkne povreda neka......

Malo je to verovatno friend.....mislim Italiji bodovi tada vise verovatno nece trebati ali nece nas pustiti,a sa Slovenijom se igra u Ljubljani i bice mozda i odlucujuci mec,ko pobedi ide dalje,a neresena ce njima ici na ruku verovatno.....jedino da peglamo gol razliku protiv Farana mada ni oni vise ne gube kao nekad samo ih je Italija dobila 5:0 i mi 3:0 ostali su jedva prolazili a irci su igrali remi......

Ma slazem se, ali zasto tako govoriti? Zasto odustajati pre vremena? Ne smatram da smo vrhunska reprezentacija, ali zasto odbacivati mogucu pobedu protiv Italijana? Oni imaju iskustva, imaju ime, ali nemaju igrace kao nekada.AKo prebrodimo to da su oni favoriti, i izadjemo kao da igramo protiv bilo koga, mozemo ih dobiti.

Pod uslovom da u situaciji kada imamo prednost ne bacamo prilike i ne povlacimo se,vec da napadamo dalje,i da Milijas definitivno napusti selekciju......sto on ne zahvali pozivu ko Lazovic,ili da ga skrkne povreda neka......

Milijas ne moze igrati poziciju zadnjeg veznog i tu je problem1 Ta pozicija zahtjeva brzog igraca koji moze zatvarati prostor. Milijas bi siguran sam 100% mnogo bolje igrao na poziciji iza napadaca.

ma blentavi Milijas ne moze nigde da igra
onog Antica je trebalo sutnuti samo zbog toga sto ga je pozvao u reprezentaciju

Za Wulvse igra sasvim solidno cak i dobro. Odigrao je skoro sve utakmice protiv najvecih timova Englesmke i na vecini tih utakmica bio jedan od zapazenih igraca. Gledao sam ga dosta puta i igrao je dosta dobro. Ne igra on zadnjeg veznog tamo i zato i pruza mnogo bolje partije.

Za Wulvse igra sasvim solidno cak i dobro. Odigrao je skoro sve utakmice protiv najvecih timova Englesmke i na vecini tih utakmica bio jedan od zapazenih igraca. Gledao sam ga dosta puta i igrao je dosta dobro. Ne igra on zadnjeg veznog tamo i zato i pruza mnogo bolje partije.

tacno :ok:
igra on tamo odma iza napadaca..sve sto si rekao je tacno...i nekoliko golova je dao u poslednje vreme na toj poziciji...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back