Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brzog igraca koji nije nista uradio..Nekoliko puta primio loptu i svaki put izgubio,promasio sansu kod koje bi ja poslao loptu pod precku..
A ne razumem zasto kritikujete Milijasa..Nijedan pas nije pogresio..Petrovic isto dobar,iznenadjujuce,imao par do jaja prodora..Samo je falio Krasic desno...Tosica ne ide bas desno krilo..
Niko da pohvali Pantelica?
Marko vam pokazao konacno kako se gine u dresu..A dezurni pljuvaci kao i po obicaju-samo pljuju po svemu..

koliko znam zvao je Ilica, Sulejmanija i Ljajica
koga god da je ubacio umesto Jovanovica bilo bi logicnije nego da je ubacio Zigica, Zigic, ako ne pocinje utakmicu, se ubacuje u ekipu samo ako se juri rezultat

da se ne lazemo, Estoniju smo trebali dobiti u obe utakmice i sa pola noge ako je cilj da se plasiramo na EP, a mi smo uzeli 1 bod u 2 utakmice
sa druge strane, uspeh je uzeti 1 bod u gostima protiv ekipe od koje si izgubio kuci
nas samo cudo vodi na EP, mozda i isciganimo to drugo mesto, ali ja stvarno ne vidim ko moze biti toliko slab u barazu da ga mi izbacimo

Poslednja izmena:
Sve dok je TOLE na čelu mi ćemo biti ovakvi, jedan je pravi selektor.. Antić!

Taj čovjek je imao autoritet i nije dao da se gazi, naravno uprava kakva je takva je, a najgora je uzela je za selektora nekoga s kim može baratat kako hoće, a to su vidjeli u Pižonu koji radi kako on (TOLE) svira.

Inače, da su nam igrači kao Pantelić daleko bi mi dogurali, igrati srcem znači POBJEDA!

Brzog igraca koji nije nista uradio..Nekoliko puta primio loptu i svaki put izgubio,promasio sansu kod koje bi ja poslao loptu pod precku..
A ne razumem zasto kritikujete Milijasa..Nijedan pas nije pogresio..Petrovic isto dobar,iznenadjujuce,imao par do jaja prodora..Samo je falio Krasic desno...Tosica ne ide bas desno krilo..
Niko da pohvali Pantelica?
Marko vam pokazao konacno kako se gine u dresu..A dezurni pljuvaci kao i po obicaju-samo pljuju po svemu..

Pogledaj moje postove posle meca. Samo sujetni ljudi forsiraju jedne iste igrace. Ponavljam, Pantelic i Petrovic su bili najbolji, iako sam ih ja stalno pljuvao. Ali, to ne znaci da smo mi koji smo ih pljuvali pogresili, vec je bio red da odigraju neki mec dobar. Milijas je 90 posto dodavanja pogresio, ako ne racunas vracanje unazad. Pogotovo onaj slobodnjak na kraju kada je bacio balon.

Taj Tole je i postavio Antica..on je bio na celu saveza i kada smo otisli na svetsko prvenstvo...podigao je kucu fudbala u Staroj Pazovi...zajebi ti Lukica i kompaniju...on svoj licni neuspeh sa zevzdom-za 3 godine uzeo samo kup i nijednom nije video 2 kvalifikacija kolo Lige Evrope pa sad...Tole mu kriv...namesta utakmice...ovo,ono....
Mi smo najgori ljudi....jeste da je Antic bio najbolji nas selektor od pitaj boga....ali desio se jedan neuspeh i onda ga svi pljuvasmo....onda nam taj Antic nije valjao....sta smo samo pricali posle meca sa GAnu...pa napravimo ga na fudbalsku neznalicu...svako se u srbiji bolje razumeo u fudbal nego on...te sto je pustio Milijasa na Ganu,pa te sta ce mu PAntelic..ko gura u reprezentaciju ono drvo Zigica....napravimo ga na olosa...
posle mundijala je bio kaznjen....4 utakmice zabrane...a kako smo svi bili nezadovoljni utiskom Mundijala i jos "kiks" od Slovenije...i sta je Tole mnogo...on je bio samo jedan od 5 miliona ljudi sto su trazili njegovu smenu...
a nezaboravite da je on sklonio Djukica mrtvog i postavio Antica...pre njega je u savez bio Treza lopov...pa zar je bilo bolje tad nego sad...
kao sto sad Antica pravimo od blato i Toleta cemo....kakvi su ostali on je bebac...

Sve je bilo ok dok nije kiksnuo Brkic..Ljudi,pa imamo i dalje sanse..Imamo isto bodova kao i Slovenci...Do kraja moramo sve da dobijemo..Onaj scenario sa svih 6 pobeda je bio samo u slucaju da i Slovenci dobiju sve..

Nema vise sansi prijatelju,SAN JE ZAVRSEN,formalno jos uvek,ali u praxi je sve gotovo....treba da dobijemo sva 4 meca,i ako dobijemo Irsku i Farane kako mislis da dobijemo Sloveniju usred Ljubljane i Italiju??? a sa 2 pobede i 2 remija mislim da sansi nemamo....
Ne radi se tu o Sloveniji vec o tome da su prakticno Estonci i Irci ispred nas i Zmajceka posto imaju mec manje koji kada odigraju verovatno ce imati 10 odnosno 9 bodova....
Juna Estonci igraju s Faranima koje ce dobiti i sa Italijom od koje ne bi me cudilo da izvuku remi u toj najlosijoj situaciji oni bi imali 11 bodova iz 7 meceva a mi 8 iz 6,s tim da i slovenija igra s faranima pa cemo posle juna imati situaciju da zmajceki imaju 11 iz 7 kao i Estonci a mi 8 iz 6.......farane i talijane ne racunam nisu bitan faktor.....
onda u avgustu irci igraju s faranima pa ce imati 9 poena iz 6 meceva i bice ispred nas.....
septembar:slovenci igraju s estonijom za nas je tu najbolji remi jer ce time sami sebe da izbace,ali mislim da ce dobiti slovenija.....mi moramo da tucemo irsku i onda bi imali 11 bodova iz 7 utakmica a zmajceki ako pobede 14 iz 8 u toj situaciji bi morali da pobedimo Sloveniju,a ako igraju nereseno s estonijom oni ce imati 12 poena iz 8 mi 11 iz 7,i onda imamo mec s faranima gde mozemo da stvorimo 14 poena iz 8 tekmi,italija igra sa slovenijom tada i zabari mogu to i da prodaju ali je remi za ocekivati slovenci bi imali 15 iz 9 mi 14 iz 8 estonci igraju s irskom irci ce morati da pobede 12 iz 8 ako estonci pobede irska se eliminise ali estonija ima onda 14 iz 9
okt:irska opet igra s estonijom moze biti svasta uglavnom ako irci od nas izgube moraju obe da dobiju estoniju ako estnoci dobiju i tu drugu sto je najgori slucaj imace 17 poena sveukupno mi tada igramo s italijom gde nam je remi plafon znaci 15 iz 9,i poslednja sa slovencima igra se kod njih gde ce morati da pobede i oni i mi a verovatno ce biti nereseno pa bi imali 16 poena i oni i mi......ovo je slucaj u kome estonija treba da odigra dosta dobro i male su sanse da se desi tako nesto da dobiju 3 meca 1 neresen i da samo 1 izgube,ali ta solucija bi nas zaklala.....
Kako god do kraja na mtreba 4 pobede,ne? ne znam eventualno 3 pobede i remi,sto je takodje tesko ostvarivo......
Ala ga izlupah:roll:
ALI REALNO SANSI VISE NEMA,OVE KALKULACIJE NE MOGU DONETI REZULTATA BEZ POBEDA

p.s.http://www.portalanalitika.me/sport/fudbal/23270-urnal-srbija-pred-izbacivanjem.html
A i sto bijemo glavu kad mi te poslednje 4 utakmice mozda necemo ni odigrati kako su stvari pocele da se razvijaju,ako je ovo tacno onda stvarno.....

Taj Tole je i postavio Antica..on je bio na celu saveza i kada smo otisli na svetsko prvenstvo...podigao je kucu fudbala u Staroj Pazovi...zajebi ti Lukica i kompaniju...on svoj licni neuspeh sa zevzdom-za 3 godine uzeo samo kup i nijednom nije video 2 kvalifikacija kolo Lige Evrope pa sad...Tole mu kriv...namesta utakmice...ovo,ono....
Mi smo najgori ljudi....jeste da je Antic bio najbolji nas selektor od pitaj boga....ali desio se jedan neuspeh i onda ga svi pljuvasmo....onda nam taj Antic nije valjao....sta smo samo pricali posle meca sa GAnu...pa napravimo ga na fudbalsku neznalicu...svako se u srbiji bolje razumeo u fudbal nego on...te sto je pustio Milijasa na Ganu,pa te sta ce mu PAntelic..ko gura u reprezentaciju ono drvo Zigica....napravimo ga na olosa...
posle mundijala je bio kaznjen....4 utakmice zabrane...a kako smo svi bili nezadovoljni utiskom Mundijala i jos "kiks" od Slovenije...i sta je Tole mnogo...on je bio samo jedan od 5 miliona ljudi sto su trazili njegovu smenu...
a nezaboravite da je on sklonio Djukica mrtvog i postavio Antica...pre njega je u savez bio Treza lopov...pa zar je bilo bolje tad nego sad...
kao sto sad Antica pravimo od blato i Toleta cemo....kakvi su ostali on je bebac...

Mogao je da nadje neko bolje resenje na mestu selektora.....iako kazem generalno pizon nema lose rezultate estonija u BG-u se ne bi desila jednostavno atsmofera je medju igracima bila katastrfoalna,a poklonili smo i zapcima 3 boda.....i ovo sad s estonijom opet bezveze izgubili poene.....
Svejedno gledacemo i euro 2012 kao i prethodna 2 zavaljeni u foteljama posmatrajuci Vilju,Cavija,Iniestu,Milera,Robena mozda neko novo lice......

admirale....da ti kazem...pizon je sa ovom gereracijom bio drugi na Evropsko prvenstvo za mlade....kada pogledas pre nego sto se odlucis koga ces trenera bilo bi sjajno resenje...zna ekipu u dusu...vec ih je vodio...radeo je sa njima....e jebiiga...desava se pogresi covek...pogresi fudbaler,pogresi sudija,pogresi trener a i predsednik moze da pogresi...pa covek je...
sigurno nece da bude...maknemo toleta i ono posle sve savrseno...cveta nam fudbal....treba im se dati podrska ovima sto rade...kakvi su takvi su...tu su nasi su...cepaj misko...

nije Pizon kriv za ono juce....on nemoze da kaze Tosicu i Jovanovicu da sa 5 metara daju gol a ne da gadjaju golmana...druga je stvar sto su oni zaulavi i treba da se vrate u skolu fudbala da obnove...iako sam prema Pizonu kriticki nastrojen on za ono sinoc nije bio kriv...

Jeste jer nije uvrstio Sulejmanija u protokol za mec. Taman bi imao koga da ubaci umesto Jovanovica. Sulejmani desno, Tosic levo i mozda bi umuvali jos koji gol do kraja, pa ni taj primljeni iz slobodnjaka ne bi imao veceg znacaja. Ili da je umesto njega (Jovanovica) ubacio Obradovica pa da Kolarov predje na mesto levog srednjeg. Nego stavlja Pantelica, za kojeg ne znam da li je ikad igrao na toj poziciji; 'de ce on da vrsi prodore po strani i upucuje centarsuteve.

Nema vise sansi prijatelju,SAN JE ZAVRSEN,formalno jos uvek,ali u praxi je sve gotovo....treba da dobijemo sva 4 meca,i ako dobijemo Irsku i Farane kako mislis da dobijemo Sloveniju usred Ljubljane i Italiju??? a sa 2 pobede i 2 remija mislim da sansi nemamo....
Ne radi se tu o Sloveniji vec o tome da su prakticno Estonci i Irci ispred nas i Zmajceka posto imaju mec manje koji kada odigraju verovatno ce imati 10 odnosno 9 bodova....
Juna Estonci igraju s Faranima koje ce dobiti i sa Italijom od koje ne bi me cudilo da izvuku remi u toj najlosijoj situaciji oni bi imali 11 bodova iz 7 meceva a mi 8 iz 6,s tim da i slovenija igra s faranima pa cemo posle juna imati situaciju da zmajceki imaju 11 iz 7 kao i Estonci a mi 8 iz 6.......farane i talijane ne racunam nisu bitan faktor.....
onda u avgustu irci igraju s faranima pa ce imati 9 poena iz 6 meceva i bice ispred nas.....
septembar:slovenci igraju s estonijom za nas je tu najbolji remi jer ce time sami sebe da izbace,ali mislim da ce dobiti slovenija.....mi moramo da tucemo irsku i onda bi imali 11 bodova iz 7 utakmica a zmajceki ako pobede 14 iz 8 u toj situaciji bi morali da pobedimo Sloveniju,a ako igraju nereseno s estonijom oni ce imati 12 poena iz 8 mi 11 iz 7,i onda imamo mec s faranima gde mozemo da stvorimo 14 poena iz 8 tekmi,italija igra sa slovenijom tada i zabari mogu to i da prodaju ali je remi za ocekivati slovenci bi imali 15 iz 9 mi 14 iz 8 estonci igraju s irskom irci ce morati da pobede 12 iz 8 ako estonci pobede irska se eliminise ali estonija ima onda 14 iz 9
okt:irska opet igra s estonijom moze biti svasta uglavnom ako irci od nas izgube moraju obe da dobiju estoniju ako estnoci dobiju i tu drugu sto je najgori slucaj imace 17 poena sveukupno mi tada igramo s italijom gde nam je remi plafon znaci 15 iz 9,i poslednja sa slovencima igra se kod njih gde ce morati da pobede i oni i mi a verovatno ce biti nereseno pa bi imali 16 poena i oni i mi......ovo je slucaj u kome estonija treba da odigra dosta dobro i male su sanse da se desi tako nesto da dobiju 3 meca 1 neresen i da samo 1 izgube,ali ta solucija bi nas zaklala.....
Kako god do kraja na mtreba 4 pobede,ne? ne znam eventualno 3 pobede i remi,sto je takodje tesko ostvarivo......
Ala ga izlupah:roll:
ALI REALNO SANSI VISE NEMA,OVE KALKULACIJE NE MOGU DONETI REZULTATA BEZ POBEDA

p.s.http://www.portalanalitika.me/sport/fudbal/23270-urnal-srbija-pred-izbacivanjem.html
A i sto bijemo glavu kad mi te poslednje 4 utakmice mozda necemo ni odigrati kako su stvari pocele da se razvijaju,ako je ovo tacno onda stvarno.....

Ako je tako prosto, ajde da svi batalimo pracenje fudbala, igraci igranje, odemo lepo u kladionicu i obogatimo se time sto si ti napisao! Ima jos utakmica, mnogo kombinacija, valjda se milion puta dokazalo da je u fudbalu sve moguce... Naravno da imamo sanse, i to u odnosu na Slovence cak i dobre. Pustite te price da nam SLovenci ne leze. Pa mi godinama nismo pobedlili veliku reprezentaciju, pa smo onda na SP pobedili Nemacku koja je odigrala majstorski celo prvenstvo! Sve je moguce, i naravno da se treba boriti, a ne kao sto kazes da se vec sad puste mladi da igraju.

Jeste jer nije uvrstio Sulejmanija u protokol za mec. Taman bi imao koga da ubaci umesto Jovanovica. Sulejmani desno, Tosic levo i mozda bi umuvali jos koji gol do kraja, pa ni taj primljeni iz slobodnjaka ne bi imao veceg znacaja. Ili da je umesto njega (Jovanovica) ubacio Obradovica pa da Kolarov predje na mesto levog srednjeg. Nego stavlja Pantelica, za kojeg ne znam da li je ikad igrao na toj poziciji; 'de ce on da vrsi prodore po strani i upucuje centarsuteve.

lako je biti general posle bitke...sve se to svodi sta bi bilo-kad bi bilo....
mi i kad pobedimo i kad izgubimo zalimo se na selektora i njegov tim...pobedimo Rumuniju sa 5:0 i pa pricamo sto igra Zigic, sta ce nama Milijas....

Ekipa koja nemoze da pobedi u dve utakmice tim ciji najbolji igrac igra u Sloveniji i to za tamo neku Luku Koper nikako ne zasluzuje da igra na nekom velikom takmicenju. Tuzno!!!! Umesto da se koljemo sa Italijom za prvo mesto mi od 18 mogucih bodova imamo samo 8. A kod Mistera smo od 18 mogucih imali 15. Danas se je definitivno videlo da u fudbalu moras da imas samo jedno a to je: TRENER. Mi trenera nemamo i zato imamo samo 8 bodova. Covek ladno u tim stavi Petrovića i MIljasa. Posle se povredi Ninković i logično bi bilo da stavi Ljajića. Ali ne on stavi nekog tamo iz OFK koji ima vec 3 banke:dash:. Plus kad ti jos igra neko ko i sam nezna kad je poslednji put bio na klupi onda je krah neizbezan. Da imamo normalan savez otpustili bi ovog pizduna i doveli nekog koji zna svoj poso. Taman bi novi selktor imao vremena na pretek sledeca utakmica je tek u septembu a do tada se mogu odigrati minimum 3 prijateljske. Ali sto je najgore ovaj pizdun ce videti baraz jer ostali u grupi su jos gori od njega. Pa cak i da ne prodje kroz baraz ostaje za kval. za Brazil. Steta velika steta jos od 1998 nismo imali takvu generaciju i ko zna kad cemo je imati. I da takvu generaciju vodi jedan ološ to moze samo kod nas:dash:.

Zaboravih:Highlight Pizdrine genijalnosti. Na klupi je bio igrač FK Spartak a nije bilo mesta za nekog koji igra u FC AJAX.

lako je biti general posle bitke...sve se to svodi sta bi bilo-kad bi bilo....
mi i kad pobedimo i kad izgubimo zalimo se na selektora i njegov tim...pobedimo Rumuniju sa 5:0 i pa pricamo sto igra Zigic, sta ce nama Milijas....

Dok se pobedjivalo, ja se nisam zalio, cak i kad neku slabiju selekciju jedva dobijemo. 3 boda su 3 boda. Problem nastaje kad pocnemo da ispustamo pobede, kao sto se dogodilo juce. Jednostavno ne vidim smisla u njegovoj odluci da igrace podredi formaciji i to na najgori moguci nacin, a to je ucinio ubacivanjem Zigica umesto Jovanovica i stavljanjem Pantelica na levo krilo. Rekoh vec, bilo je mnogo boljih resenja. Mogu samo da pretpostavim da je hteo da odrzi privid ofanzivne igre ubacivanjem napadaca, a da se zapravo igra uspori i tako zbuni protivnik. Kazes "lako je biti general posle bitke" ali greske se moraju uociti i ispraviti, inace je poraz (a ovo je gotovo ravno porazu jer je plasman na EURO ozbiljno doveden u pitanje) beskoristan ako iz njega nista nije nauceno.

Ispustili smo cistu pobedu protiv Estonije.

Ne mogu da verujem kakav je gol primio Brkic.Udarac po sredini gola i njemu ta lopta udje u mrezu.Ne razumem zasto je postavio samo cetiri igraca u zid.

Gol na kraju nam je opravdano ponisten,bio je cist ofsajd Pantelica.Ovu utakmicu su ranije morali resiti Tosic i Jovanovic,promasili su dva zicera.

Bekovi su nam bili jako losi.Bisevac opet solidno odigrao.Nije on kriv sto je Brkic primio gol sa 30 metara.Vidic takodje solidan.

Prijatno me iznenadio Petrovic koji je sinoc dosta dobro odigrao.Ja inace mislim da je on los igrac,ali je sinoc dobro odigrao.Milijas je bio ocajan.Decko igra u Engleskoj a nema kondiciju za ceo mec.Tosic i Jovanovic ispod proseka.Nas najbolji igrac Ninkovic se sinoc povredio,a Trivunovic je slabiji za klasu od njega.

Veliki sam kriticar Pantelica,ali covek je sinoc odigrao sjajno.Svaku loptu je pametno iskoristio.Kada bi svaki put igrao ovako,gde bi nam kraj bio.

Ko god da je selektor mi bi ga kritikovali.Zasto nije pozvao ovog igraca,zasto mu je igrao ovaj itd...Svi smo dizali Antica u kvalifikacijama,a kada je zasrao na SP i protiv Slovenije onda smo svi bili za njegovu smenu.

Setite se kako smo igrali kada je selektor bio Ilija Petkovic.U kvalifikacijama za SP 2006 u Nemackoj smo bili prvi,iza nas je bila Spanija.Nismo imali nijedan poraz i primili smo samo jedan gol u celim kvalifikacijama.Covek je pronalazio igrace za koje je malo ljudi do tada culo i napravio cudo od reprezentacije.Tada su ga svi dizali.Posle SP i poraza od Holandije,Argentine i Obale Slonovace svi su ga pljuvali.Realan je bio poraz od Holandije 1:0,protiv O.Slonovace smo tesno izgubili 3:2,a debakl protiv Argentine smo doziveli jer nije igrao Vidic a Argentina mnogo mocna.

Mi smo narod koji posle jedne pobede dize a posle jednog poraza pluje i vredja.
Nije sve do selektora,ima nesto i do igraca.Nismo mi jos ni blizu jake reprezentacije.Ne bi nam pomogao ni Murinjo da je selektor,jer nemamo mnogo kvalitetnih igraca.

Cak i da se plasiramo na EP,ne verujem ni da bi grupu prosli.

Ne mogu da se setim kada smo pobedili neku jaku evropsku selekciju.Tu ne racunam pobedu protiv Nemacke na SP,jer smo imali mnogo srece.Nemci promasili sijaset sansi i penal.

U prethodnim kvalifikacionim ciklusima smo igrali protiv Spanije,Portugala i Francuske i nikada nikoga nismo pobedili.

Ja sam veliki,veliki navijac nase reprezentacije,Srbija mi je ispred svakog kluba ali nasa reprezentacija nije jos zrela za pobede nad jakim reprezentacijama.Za to su krivi nedostatak dovoljno kvalitetnih igraca i srpski mentalitet.

Poslednja izmena:
Да се не заваравамо људи.Тренутно немамо тренера који зна,играче који хоће и који могу,а посебно руководство ФС !
Зашто је то тако- не знам ! Вероватно потиче од руководства .
Мени је задњих 10-ак година најлепша била игра код Радомира Антића,све до оних припремних утакмица за
мундијал и сам мундијал.Мислим да би полако могли захвалити Станковићу Жигићу,Јовановићу,Пантелићу...
И пробати са младима...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back