Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sto ga onda nije uvrstio konj jedan selektorski??? Nego stavlja Pantelica na mesto Jovanovica. Sablaznio sam se kad sam video. Mogao je i Kolarova da stavi kao levog veznog (igra on to u Sitiju kad mora, odnosno, kad nema ko drugi) i da stavi Obradovica na njegovo mesto. Toliko logicnijih resenja je bilo. Na kraju ce i Sulejmani da nam otkaze posto decko dolazi dzabe na utakmice reprezentacije, ne stave ga cak ni na klupu. Nego stavi Mitra Mirica iz Spartak Zlatibor Vode. Umesto provtimca Ajaksa. Uzas.

Poslednja izmena:
Brkić - 6

Ivanović - 5
Vidić - 5
Biševac - 6
Kolarov - 5

Petrović - 6
Milijaš - 4
Trivunović - 5
Tošić - 6
Jovanović - 4

Pantelić - 7

Žigić - /
Pižon - 4

Nepokretan vezni red. Petrović solidan večeras, ali upariti njega i Milijaša na sredini terena je ravno samoubistvu, i bilo koja ozbiljnija reprezentacija bi kaznila to. Da ne pominjem uvođenje još jednog sporog igrača umesto Ninkovića.
Pitanje je da li je Pižon stvarno toliko kratkovid pa da nije uvideo ništa od ovoga, ili je takav trenerski mag da je računao da je bolje ubaciti u vatru tehničare nego trkače jer po ovakvom vremenu ovi drugi, na sredini terena, možda i ne bi imali priliku da nametnu svoju igru.
Druga stvar a tiče se Jovanovića. Koliko god ga cenili kao čoveka i igrača, on već nedeljama ne igra u Liverpulu, čak ni u rezervama, i to se vidno odražava na njegovu formu i samopouzdanje, i ludost je ubuduće forsirati ga u prvih XI.
Odbrana bez puno posla, pohvalio bih Biševca.
Vidić, Ivanović ispod proseka.

Brkić - 6

Ivanović - 5
Vidić - 5
Biševac - 6
Kolarov - 5

Petrović - 6
Milijaš - 4
Trivunović - 5
Tošić - 6
Jovanović - 4

Pantelić - 7

Žigić - /
Pižon - 4

Nepokretan vezni red. Petrović solidan večeras, ali upariti njega i Milijaša na sredini terena je ravno samoubistvu, i bilo koja ozbiljnija reprezentacija bi kaznila to. Da ne pominjem uvođenje još jednog sporog igrača umesto Ninkovića.
Pitanje je da li je Pižon stvarno toliko kratkovid pa da nije uvideo ništa od ovoga, ili je takav trenerski mag da je računao da je bolje ubaciti u vatru tehničare nego trkače jer po ovakvom vremenu ovi drugi, na sredini terena, možda i ne bi imali priliku da nametnu svoju igru.
Druga stvar a tiče se Jovanovića. Koliko god ga cenili kao čoveka i igrača, on već nedeljama ne igra u Liverpulu, čak ni u rezervama, i to se vidno odražava na njegovu formu i samopouzdanje, i ludost je ubuduće forsirati ga u prvih XI.
Odbrana bez puno posla, pohvalio bih Biševca.
Vidić, Ivanović ispod proseka.

Pogotovo sto je napravio bespotreban faul pre gola. I Brkic je dobro branio, pa je zeznuo na kraju. Tako i Bisevac.

***** tekmu,ali ovaj Aca Stojanovic je The Lik :hahaha:
GOOOOOOOOOOOOOL, GOOOOOOOOLLLLLLLLL
Posle par sekundi,kao da je prdnuo pred kuma: "Oh,ne"
:hahaha::hahaha::hahaha:
Inace,zao mi je sto sam gledao ove nase mrtvake,sa ser Pizdrom na celu,umesto da sam gledao prijateljsku izmedju Engleza i Gane.***,ovi ovamo ginu na friendly game,a ovi nasi se u zvanicnoj muce i vuku se k'o babe...
Milijas,Veseljko,Jovanovic(sem one 100% sanse koju je promasio),je l' neko video ove likove na terenu?:think:

Evo da zvanicno objavim da je san o evropskom prvenstvu (ako ga je neko sem mene sanjao) i definitivno zavrsen.......
Ne bih se vise osvrtao na ovaj za oci jako sumoran mec,od toga nema vajde,vec da vidimo sta nas ceka......jos 4 meca koja moramo dobiti sto je ravno nemogucoj misiji.....farane i irce i da dobijemo nekim trikom,za talijane i slovence trikova nema,ne postoje......sa slovencima smo igrali 5 meceva i 5 remija,naravno bice i sesti jos se igra kod njih tako da dignite ruke od tog meca.....cak i teoretski moguce da sa jos jednim remijem se provucemo nam nece pomoci....zato sto Italiju sigurno necemo dobiti cak i da nas **** da im damo gol Platini ce licno obuci majicu cetnici sever i baciti baklju a onda ce se presvuci kod Lukica i izaci pred medije i pricati o sankcijama zbog propusta u organizaciji......cak i da mentalitet proradi i dobijemo Italiju drugi deo tog mentaliteta ce nas navesti da puknemo od Zmajceka TAKO DA SANSI VISE NEMA,SVAKI MEC TREBA POSMATRATI KAO PRIJATELJSKI I ISPORBAVATI NOVE IGRACE,2014 PROLAZIMO VEROVATNO AKO NE BUDE SMAK SVETA,A OD 2016. VISE NECE BITI PROBLEMA DA SE NADJEMO NA EP:per:

***** tekmu,ali ovaj Aca Stojanovic je The Lik :hahaha:
GOOOOOOOOOOOOOL, GOOOOOOOOLLLLLLLLL
Posle par sekundi,kao da je prdnuo pred kuma: "Oh,ne"
:hahaha::hahaha::hahaha:
Inace,zao mi je sto sam gledao ove nase mrtvake,sa ser Pizdrom na celu,umesto da sam gledao prijateljsku izmedju Engleza i Gane.***,ovi ovamo ginu na friendly game,a ovi nasi se u zvanicnoj muce i vuku se k'o babe...
Milijas,Veseljko,Jovanovic(sem one 100% sanse koju je promasio),je l' neko video ove likove na terenu?:think:

Koji mozak ima ovaj Pizon.....izvede Ninkovica ubaci Trivunovica i stvori trougao 3 najsporija igraca u Srbiji Milijas-Petrovic-Vesely i onda naravno Rale mora da bude kreator posto je najmladji od pomenutih i za nijansu brzi.....trebao je Ljajica da ubaci umesto Ninkovica.....dalje pojava Zigica uemsto Jovanovica je takodje neshvatljiva,cini mi se kao da je zaboravio da mec ima takmicarski karakter,pa je isprobavao neke stvari,da ubeleze jos jedan nastup vesely i ziga,cak se i Mitar zagrevao jedno vreme,ali zato Sulejmanija nije bilo ni na klupi........

Kad ti kilavi Milijaš kolce u repki vodi,
onda se i igra repke na ovo sranje svodi!!!

Kako ne konta da je model iz 60ih provaljen on ce da gadja Zigica u glavu koji stoji na 16 metara a oko njega 3 estonca.......samo upropastava lopte......nema lebac od ovoga......izgubili smo mi svoje sanse ovde je kraj.......
uvek smo gubili vec dobijene meceve razne "ekipe" poput Kazahstana,Azerbedzana,Jermenije,Finske,Belgije,Velsa,sad Estonije su nam uzimale bodove,jedino smo prethodne kvalifikacije fino zavrsili s porazom od Francuske.......
Sudija je kriv sto je narusio zdravlje 3 miliona ljudi,a Brkajlija parapleg....jovanovic i tosic takodjer........pizon najveci......misli da ako je naboo izmene u petak da ce i sad,ovoga puta je obe omasio,morali su Ljajic i Sulejamni da zaigraju,njemu smeta to sto Ljaijc nije odigrao ko protiv Izraela,a ne smeta sto Milijas NIKADA nije odigrao kvalitetno i sto je uvek sabotirao igru reprezentaciju on i dalje ima poverenje kod selektora,sta je uradio s Irskom da bi igrao sada????

Meni je najgori Pižonov potez ono ubacivanje Žigića umesto Jovanovića.

Tri centralna vezna, dva špica, i jedno krilo? E yebiga sad, i za njega je mnogo.

izvinjavam se svima koji su imali neku veru u nase pajsere, ali ja i dalje umirem od smeha zbog te gluposti :hahaha: :hahaha: :hahaha:
99% ljudi sa ovog foruma (pri cemu je vecina nas laika) ne bi napravilo tako glupu gresku, imasa rezultat, otvara se prilika za kontre, ti vadis brzog igraca, a ubacujes tromog
Piki je stvarno Piki :hahaha:
dalje necu ni da komentarisem

izvinjavam se svima koji su imali neku veru u nase pajsere, ali ja i dalje umirem od smeha zbog te gluposti :hahaha: :hahaha: :hahaha:
99% ljudi sa ovog foruma (pri cemu je vecina nas laika) ne bi napravilo tako glupu gresku, imasa rezultat, otvara se prilika za kontre, ti vadis brzog igraca, a ubacujes tromog
Piki je stvarno Piki :hahaha:
dalje necu ni da komentarisem
Brzog igraca koji nije nista uradio..Nekoliko puta primio loptu i svaki put izgubio,promasio sansu kod koje bi ja poslao loptu pod precku..
A ne razumem zasto kritikujete Milijasa..Nijedan pas nije pogresio..Petrovic isto dobar,iznenadjujuce,imao par do jaja prodora..Samo je falio Krasic desno...Tosica ne ide bas desno krilo..
Niko da pohvali Pantelica?
Marko vam pokazao konacno kako se gine u dresu..A dezurni pljuvaci kao i po obicaju-samo pljuju po svemu..

Poslednja izmena:
Dajte ljudi... nije bilo toliko loše...da je ostalo 1-0, svi bi hvalili igrače...
Veoma,veoma težak teren, nismo imali sreće... Estonci su imali 2 šuta i dali gol... i mislim da nije Brkić toliko kriv za gol, veoma je teško braniti na onakvom terenu... a mislim i da je sudija dosudio nepostojeći faul Biševca...

Pižon je izveo neshvatljiv sastav, a poslije povrede Ninkovića imali smo vjerovatno 3 najsporija igrača na sredini u istoriji naših reprezentacija od Kraljevine pa na ovamo....
Pižonu još zamjeram što nije pozvao Matića, on da je ušao umjesto Milijaša u 2. poluvremenu sigurno bi bilo bolje...

I nije mi jasno što kritikujete Z. Tošića... veoma dobra njegova igra... jeste promašio zicer ali ne možemo ga zbog toga kritikovati...

I mislim da se igra 10 novih utakmica sa Estonijom da bi svih 10 mi dobili a u prethodne dvije smo izgubili 5 bodova... katastrofa...

I ja mislim da iako budemo 2. da je moguće da ne idemo u baraž, jer ćemo možda biti drugoplasirana ekipa sa najmanje bodova... zašto to niko ne spominje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back