Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Protiv Estonije je bio užasan, ima tu još par utakmica...

To stoji, protiv Gane je bio odličan do crvenog...al' retke su njegove dobre partiije, imamo sjajnu odbranu, i lako možemo bez njega...

Ne znam stvarno Vidićevu grešku protiv Gane? Podseti me...Luković je dobio crveni, a Kuzmanović napravio penal...
Za Vidicevu gresku sam mislio protiv Nemacke ne protiv Gane.
Lazovic da je OK nebi sedeo u PSV i sad igrao u Zenit...
Lukovic je velika nula...usrao je i protiv Gane i protiv Australije....da ne pricam protiv Estoniju koe je pravio...Krstajic je za njega doktor...
Po meni Zenit jaci od PSV-a. Protiv Estonije je golman zeznuo stvar kod autogola a ne Lukovic, golman mora da javi igracu koji je okrenut suprotno od gola da mu prepusti loptu ili da vice ne bi li obrambeni igrac imao predstavu gde mu se golman nalazi.
Nije da nisu potrebni, sami ne žele da igraju, a mi nećemo žaliti, možemo bez njih, nisu to neki važni igrači...

Kako Vidić otkačio reprezentaciju? Pa povređen je...

Vidić možda nekada odigra lošije, al' u odnosu na ostale i to je dobro...

Što se tiče SP, tamo su manje-više, svi bili loši...
Sto se tice Vidica videcemo da li je povredjen vec protiv jacih ekipa u LS i Premijer ligi. Mislim da ga Ferguson cuva za bitne meceve. Daj boze da gresim.

To je stara floskula iza koje se sakrivaju autokratni i umisljeni trenerski "magovi",kao i razne menadzerske manipulacije koje se skirvaju iza kulisa.Ko god je gledao tekme nase reprezentacije,zna da su i Lukovic i Danko ginuli na terenu za dres Srbije.Taj isti Danko Lazovic je svojevremeno igrao povredjen za mladu reprezentaciju,a to se zaboravlja.Zaboravlja se i cinjenica da je Lukovic bio jedan od najborbenijih nasih igraca na Mondijalu.Znaci,tu je nesto drugo po sredi,od onog sto se plasira u medijima,gde se na indirektan nacin kritikuju Lazovic i Lukovic.Reprezentacija treba da bude cast i da se postuje,ali treba postovati i te igrace koji igraju za reprezentaciju.A mislim da to ovde nije slucaj

Slazem se.....Lazovic i Lukovic su jako temperamentni igraci,sta ako dobijaju crvene kartone,barem se bore,koja nam je korist od Milijasa koji ne zna start da napravi.....Lukovic je poginuo protiv Gane,i potpisujem bio je najbolji pojedinac tog meca,skidao je sve moguce lopte,dok je Vidic onako uilno gledao da se sto manje oznoji....Ovo ima veze sa savezom.....e sad ja cenim sve sto su uradili za reprezentaciju,ali ipak sada su bili najpotrebniji morali su da stave zemlju ispred mafije iz saveza i oko njega......za grb srbije a ne za toleta da igraju......to im zameram.....

Stavite se malo u poziciju Lukovica i Lazovica.Lazovic je uz Mrdju nas najbolji napadac.Decko je u sjajnoj formi i kad god je igrao pruzao je maksimum i dobre igre,a mora da bude rezerva jednom Pantelinju u reprezentaciji,koji vola ne moze da ubode.O mocugi necu ni da govorim,ali on bar ubode nesto,za razliku od ovog balvana.S druge strane,ocigledno je da Pizdra forsira Bisevca i da mu Lukovic nije vise u planu.A izmedju njih dvojice je ocigledna razlika u kvalitetu

Nisu namerno, ybg, dešava se...

Lazović je budala, zaostao u 90-im, i ono protiv Francuske, onaj crveni...:confused:

Luković je loš fudbaler, to se videlo mnogo puta, i protiv Estonije...

Ne radi se da li su namerno vec da su oni posle tih incidenata ostali i daelj nacionalni heroji....svakako da su medju najkvalitetnijima u ekipi,ali Vidic pogotovo umesto da gine za reprezentaciju nakon toga i ispegla takav propust on igra sve redje,i uvek na rezervi

Lazovic je ko sto rekoh malko nervozan,ali stoji da je u top3 nase navale
Lukovic gine na terenu,borben je a to protiv Estonije mozemo reci kao za Vidica "desava se" kako se oprasta Vidicu a Lukovicu se svepise minus,Mogli smo da se sacuvamo protiv Gane i sa 10 igraca,da nije Kuzma napravio ispad.....i sem toga protiv Estonije rezultat je vec bio gotov izgubili smo vec bili mec,a i Stojke je kriv kud izlece ko bizon

Nije da nisu potrebni, sami ne žele da igraju, a mi nećemo žaliti, možemo bez njih, nisu to neki važni igrači...

Kako Vidić otkačio reprezentaciju? Pa povređen je...

Vidić možda nekada odigra lošije, al' u odnosu na ostale i to je dobro...

Što se tiče SP, tamo su manje-više, svi bili loši...

Jel to zbog toga sto je Vidic kapiten Mancestera,a Lukovic samo levi bek Zenita?

Protiv Estonije je bio užasan, ima tu još par utakmica...

To stoji, protiv Gane je bio odličan do crvenog...al' retke su njegove dobre partiije, imamo sjajnu odbranu, i lako možemo bez njega...

Ne znam stvarno Vidićevu grešku protiv Gane? Podseti me...Luković je dobio crveni, a Kuzmanović napravio penal...

Lukovic moze da odigra 2-3 pozicije u timu i nikako ne moze biti nepotreban

Za Vidicevu gresku sam mislio protiv Nemacke ne protiv Gane.

Protiv Gane je imao onaj crveni karton ali ne mozemo mu zameriti na tome jer je Vidic napravio jos vecu gresku od njega na istoj utakmici.

Sto se tice Vidica videcemo da li je povredjen vec protiv jacih ekipa u LS i Premijer ligi. Mislim da ga Ferguson cuva za bitne meceve. Daj boze da gresim.

Razumem što Vidić ne igra prijateljske, to je i normalno, a ako kvalifikacione mečeve neće, to je druga stvar, al' to nije bio slučaj do sada...

Ne radi se da li su namerno vec da su oni posle tih incidenata ostali i daelj nacionalni heroji....svakako da su medju najkvalitetnijima u ekipi,ali Vidic pogotovo umesto da gine za reprezentaciju nakon toga i ispegla takav propust on igra sve redje,i uvek na rezervi

Jeste, ne valja nam Vidić koji je verovatno najbolji štoper na svetu u ovom trenutku...

Vidić je sjajan, konstantno dobar, pogreši nekad, ybg...al' retko, pogotovo retko u odnosu na Lukovića...

Lazovic je ko sto rekoh malko nervozan,ali stoji da je u top3 nase navale
Lukovic gine na terenu,borben je a to protiv Estonije mozemo reci kao za Vidica "desava se" kako se oprasta Vidicu a Lukovicu se svepise minus,Mogli smo da se sacuvamo protiv Gane i sa 10 igraca,da nije Kuzma napravio ispad.....i sem toga protiv Estonije rezultat je vec bio gotov izgubili smo vec bili mec,a i Stojke je kriv kud izlece ko bizon

Luković mnogo greši, ne vidim zašto bi žalili za njim...za Lazovića i mogu da razumem, nemamo napadača, al' koji će nam neki Luković, pored onakve odbrane...

Kriv je Stojković, al' i on dobrim delom...

Jeste, ne valja nam Vidić koji je verovatno najbolji štoper na svetu u ovom trenutku...

Vidić je sjajan, konstantno dobar, pogreši nekad, ybg...al' retko, pogotovo retko u odnosu na Lukovića...

Luković mnogo greši, ne vidim zašto bi žalili za njim...za Lazovića i mogu da razumem, nemamo napadača, al' koji će nam neki Luković, pored onakve odbrane...

Kriv je Stojković, al' i on dobrim delom...

Brale koja je korist nas Srbalja sto je on kapiten Mancestera kad rukom igra u istorijskoj utakmici?i ne samo to,nikada nije delovao onako sugrno u reprezentaciji,da pokida protivnika u duelu,nikad nieje pruzio maximum igra za 40% mogucnosti.....cak sto vise Kejhil je njega nadskocio s Australijom to smo svi zaboravili po meni je veci ispad od crvenog Lukovica.....Kako 15 cm nizi Kejhil nadvisi njega,igraju obojica u PL kad ce ga nadskociti u dresu klubova?

I sve igra loše...

On sam ne želi, ako mu nije stalo da igra za svoju državu, meni je još manje stalo do njega, ko neće ne mora da igra, igranje za nacionalni tim je čast, a ne obaveza...

Decko se bori solidan je 5.igrac odbrane nase zemlje to jest prva zamena......
Ova druga recenica slazem se.....mislim nisam ja 100% ni za ni protiv ovakve odluke.....zapravo 100% SAM PROTIV TREBALI SU DA SE ODAZOVU REPREZENTACIJI,ALI SAM PROTIV laznih uteha kako ovo i nije neki veliki hendikep.....naravno treba se izdici iznad toga i naviknuti se bez njih,ali znacili su reprezentaciji

Brale koja je korist nas Srbalja sto je on kapiten Mancestera kad rukom igra u istorijskoj utakmici?i ne samo to,nikada nije delovao onako sugrno u reprezentaciji,da pokida protivnika u duelu,nikad nieje pruzio maximum igra za 40% mogucnosti.....cak sto vise Kejhil je njega nadskocio s Australijom to smo svi zaboravili po meni je veci ispad od crvenog Lukovica.....Kako 15 cm nizi Kejhil nadvisi njega,igraju obojica u PL kad ce ga nadskociti u dresu klubova?

Vidić je naš najbolji fudbaler, verovatno i najbolji na svetu u toj poziciji, uz Pikea...

On i kada ne odigra posebno dobro, jedan je od najboljih...

Sada ispada kao da greši samo kada igra za Srbiju, imao je dosta kikseva i u dresu Mančestera...jer onda pogrešio kada je Tores dao gol, u toj istoj utakmici je i dobio crveni ako se ne varam, i sada protiv Čelsija je dobio crveni, na Svetskom klupskom prvenstvu je isto dobio crveni zbog udaranja...ume da zayebe, to je normalno, al' manje nego Lukovića...suludo je uopšte porediti njih dvojicu...

Vidić je naš najbolji fudbaler, verovatno i najbolji na svetu u toj poziciji, uz Pikea...

On i kada ne odigra posebno dobro, jedan je od najboljih...

Sada ispada kao da greši samo kada igra za Srbiju, imao je dosta kikseva i u dresu Mančestera...jer onda pogrešio kada je Tores dao gol, u toj istoj utakmici je i dobio crveni ako se ne varam, i sada protiv Čelsija je dobio crveni, na Svetskom klupskom prvenstvu je isto dobio crveni zbog udaranja...ume da zayebe, to je normalno, al' manje nego Lukovića...suludo je uopšte porediti njih dvojicu...

Ma baki ne poredim bre ja Vidica i Lukovica SAMO KLIJENTI "LAZE LAZAREVICA" mogu reci da je Lukovic bolji igrac od Vidica,da Vidic nije nabolji svetski stoper i sve to.....
Mene samo nervira sto Vidic jednom ne odigra muski za reprezentaciju onako da otkine.....

Decko se bori solidan je 5.igrac odbrane nase zemlje to jest prva zamena......
Ova druga recenica slazem se.....mislim nisam ja 100% ni za ni protiv ovakve odluke.....zapravo 100% SAM PROTIV TREBALI SU DA SE ODAZOVU REPREZENTACIJI,ALI SAM PROTIV laznih uteha kako ovo i nije neki veliki hendikep.....naravno treba se izdici iznad toga i naviknuti se bez njih,ali znacili su reprezentaciji

Kao zamena nije loš, al' ybg on neće da igra...to je njegova odluka...

Da su nešto previše značili i nisu, ALzović je slabo i igrao, ulazio je u 80-tom uglavnom, čak je i za to malo vreme koje je dobijao uspeo da dobije crveni, i želeo fizički d ase obračuna na SP...

Luković je i igrao, u poređenju sa Lazovićem, al' i on je svestan da pored Kolarova, Vidića, Subotića i Ivanovića može da bude samo zamena, možda se zato i povukao, a i Pižon je čini se odlučio da Biševac bude izmena...

Ma baki ne poredim bre ja Vidica i Lukovica SAMO KLIJENTI "LAZE LAZAREVICA" mogu reci da je Lukovic bolji igrac od Vidica,da Vidic nije nabolji svetski stoper i sve to.....
Mene samo nervira sto Vidic jednom ne odigra muski za reprezentaciju onako da otkine.....

Meni je on od ovih naših reprezentativaca najbolji, konstantan je, nema neke kikseve...dođe odigra, ode, i gotovo...ovi čas dobri, čas ih ne vidiš...

Ja nadskok Kejhila,"bozju ruku" protiv Nemaca,i nesigurnost u poredjenju s partijama u MU nikako ne mogu da shvatim......i ova neigranja prijateljskih meceva

Na SP nije bio naročito dobar, to se mora priznati, al' ne i baš toliko loš...ako je tamo uopšte neko bio dobar?!

A i zašto bi igrao neke nebitne prijateljeske utakmice? Prijateljske su da se isprobaju neki novi igrači, zašto bi proverenu snagu, bzvz stavljao, rizikovao povredu...

Na SP nije bio naročito dobar, to se mora priznati, al' ne i baš toliko loš...ako je tamo uopšte neko bio dobar?!

A i zašto bi igrao neke nebitne prijateljeske utakmice? Prijateljske su da se isprobaju neki novi igrači, zašto bi proverenu snagu, bzvz stavljao, rizikovao povredu...

Pa dobro delimicno jesi u pravu,ali ne svidjaju mi se ni ove fantom povrede....kako god,ocekujem ga 25.marta na marakani da zasija......ipak igramo protiv ostrva on ih je navikao
Ne svidja mi se ubacivanje Bisevca u ekipu posto je decko klasican stoper,nema mogucnost igranja na vise mesta,a imamo i Rajkovica za istu poziciju,ne?

Ja nadskok Kejhila,"bozju ruku" protiv Nemaca,i nesigurnost u poredjenju s partijama u MU nikako ne mogu da shvatim......i ova neigranja prijateljskih meceva

'ebi ga, u Unitedu se uigrao, mnogi govore da su Vidić, Ferdinand i van der Sar najbolja defanzivna trojka decenije...a u repki mu se partner stalno mijenja (sada se ustalio sa Subotićem), plus je na golu...Stojković (sada više ni on).

Ja se iskreno nadam da će Subotić preći u ManUTD, jer ćemo onda imati uigran tandem štopera, i to kakav tandem!
Pa dobro delimicno jesi u pravu,ali ne svidjaju mi se ni ove fantom povrede....
Ova mu povreda mu baš i nije fantom povreda, pošto je propustio neke važne utakmice za klub...

Steta ce zaista biti da jos jedna generacija u kojoj je bila potencijala ostane bez ikakvog reprezentativnog uspeha......koliko sam cuo Stankovic se povlaci posle kvalifikacija valjda je mislio ako ne prodjemo,ako kojim slucajem prodjemo sto je nemoguce,trebalo bi da ostane i za euro.....

p.s. kacar kiksira zadnjih 5 meceva,Pijon ga izbaci,a onda postigne gol

Pa dobro delimicno jesi u pravu,ali ne svidjaju mi se ni ove fantom povrede....kako god,ocekujem ga 25.marta na marakani da zasija......ipak igramo protiv ostrva on ih je navikao
Ne svidja mi se ubacivanje Bisevca u ekipu posto je decko klasican stoper,nema mogucnost igranja na vise mesta,a imamo i Rajkovica za istu poziciju,ne?

Ni meni se ne sviđa taj Biševac, pogotovo ne ono da mora da odigra preko 60 min. protiv Izraela da bi dobio novi ugovor, takva neka glupost...

Nije loš taj Rajković, samo i on je ludak, ne ume da se kontroliše...

Lomić je tu...:D Ima i Obradovića...taman za zamenu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back