Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Za Vidicevu gresku sam mislio protiv Nemacke ne protiv Gane.Protiv Estonije je bio užasan, ima tu još par utakmica...
To stoji, protiv Gane je bio odličan do crvenog...al' retke su njegove dobre partiije, imamo sjajnu odbranu, i lako možemo bez njega...
Ne znam stvarno Vidićevu grešku protiv Gane? Podseti me...Luković je dobio crveni, a Kuzmanović napravio penal...
Po meni Zenit jaci od PSV-a. Protiv Estonije je golman zeznuo stvar kod autogola a ne Lukovic, golman mora da javi igracu koji je okrenut suprotno od gola da mu prepusti loptu ili da vice ne bi li obrambeni igrac imao predstavu gde mu se golman nalazi.Lazovic da je OK nebi sedeo u PSV i sad igrao u Zenit...
Lukovic je velika nula...usrao je i protiv Gane i protiv Australije....da ne pricam protiv Estoniju koe je pravio...Krstajic je za njega doktor...
Sto se tice Vidica videcemo da li je povredjen vec protiv jacih ekipa u LS i Premijer ligi. Mislim da ga Ferguson cuva za bitne meceve. Daj boze da gresim.Nije da nisu potrebni, sami ne žele da igraju, a mi nećemo žaliti, možemo bez njih, nisu to neki važni igrači...
Kako Vidić otkačio reprezentaciju? Pa povređen je...
Vidić možda nekada odigra lošije, al' u odnosu na ostale i to je dobro...
Što se tiče SP, tamo su manje-više, svi bili loši...