Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slazem se sa svim napisanim...Ali za Mrdju gresis...Mrdja je bio jedan od najboljih pojedinaca svaki put kad je ulazio u toku kvalifikacija...Protiv Italijana,za 5 minuta,tri puta je okrenuo svog cuvara...

Da se razumemo,nisam ja ni rekao da Mrdja ne treba da igra za reprezentaciju,vec da nakon pocetnog uzleta kada me je odusevljavao sada igra slabije ali nikako da ga treba otpisati

Prijateljska samo na papiru, Pižon otkrio tim (19:00)

Selektor Petrović traži od izabranika maksimalan pristup, Srbija oslabljena, ali to nije alibi. Izrael opasan, prava provera za "šareni" sastav.

pizon21739020100916044404.jpg

Srbija će teško u budućnosti igrati u ovakvom sastavu, ali je provera po meri i mogla bi da ponudi odgovor o kvalitetu nekih igrača koji su u Pižonovom mandatu dobili šansu.

Biće interesantno videti i novajlije, pre svih Injca koji će početi meč. On je jedini debitant u timu, ali tako se oseća i Biševac, koji se nakon duge pauze vraća u ekipu.

Dogovoreno je šest izmena, Petrović će iskoristiti sve, a nema tajni oko sastava.

Meč će početi Jorgačević na golu, desno je naravno Bane Ivanović, štoperi Subotić i Biševac, levo će Kolarov.

U veznom redu, kako rekosmo, uz Milijaša debituje Nenad Injac, dok će Krasić, Ljajić i Tošić igrati iza Mrđe.

To bi trebalo da izgleda ovako:

Jorgačević
Ivanović, Subotić, Biševac, Kolarov
Injac, Milijaš,
Krasić, Ljajić, Tošić
Mrđa.

Tokom drugog poluvremena, šansu će dobiti verovatno Ninkov, Obradović, Petrović, Kuzmanović, Sulejmani i Pantelić, mada nije isključeno ni da neki drugi igrači upišu neki minut.

Meč počinje na Blumfildu u 19 časova, prenos je na RTS2 i TV Arena.

Ova ofanzivna trojka na sredini terena,sa Mrdjom ispred njih,deluje obecavajuce.Ali Milijas,Injac,Bisevac...:eek: Lele :dash:

Petrovic iznenadjujuce dobar,poslao je nekoliko odlicnih lopti u prostor...Milijas slab kao i uvek...Bisevac kako vreme odmice,sve nesigurniji,nedostaje Vidic...Kolarov ne prodire kako zna i ume,kao da se usrao...Krasic otkad je otisao u Italiju,samo prica sa sudijama i opravdava simuliranje,to mi se ne svidja..Mada vidi se kod njega i Ivanovica razlika u kvalitetu u odnosu na proslu godinu..
Ljajic ne dobija dovoljno lopti,jer je Milijas neaktivan..Ali kad je dobije uvek uputi dobar pas Tosicu ili Mrdji...

Nije loše.

Mnogo bolja igra u drugom, barem do povrede Tomovića. U prvom previše preskakanja igre u situaciji kad imamo četvoricu toliko pokretnih igrača napred. Vidi se da igramo daleko tečnije bez Milijašinja i Petrovinja. Lep gol Trivunovića, koji je sve u svemu bio odličan. U suštini jedina ozbiljna mana su mu godine, ali čak i one mu deluju više kao vrlina, zbog iskustva za koje se vidi da ga ima, mada ne znam ni sam kako ga sakupi u našoj ligi. Mrđa me je malo razočarao, iskren da budem, zbog ona dva katastrofalna promašaja, a čini mi se da je i još jednu akciju zasrao. Al' dobro, barem se muški borio, kao i uvek uostalom. Šteta i što Pantelinjo nije bio malo brži nakon onog odličnog pasa Ljajića.

Jedino mi je krivo što nismo videli Sulejmanija, igrača koji je verovatno u najboljoj formi od svih 22 koje je Pižon pozvao. Posebno bih voleo opet da ga vidim kako igra sa Ljajićem, pošto mi se dopalo kako je to izgledalo tokom onih desetak ili kol'ko već minuta protiv Bugara.

I na kraju, kapiram da Pižon nije ubacio nekog umesto Tomovića kako bi posle mogao da se hvali da je dobio Izraelce u gostima sa deset igrača. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back