Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mekliš: Žigić pravi razliku!

00044677.jpg

Nikola Žigić bio je jedan od junaka Birmingema protiv Mančester Sitija (2:2). Srpski reprezentativac, koji će zbog crvenog kartona u prijateljskom meču sa Bugarskom preskočiti poslednju akciju nacionalnog tima protiv Izraela pred nastavak kvalifikacija za EP, postigao je prvi gol za "plavce" na meču, a bio je konstantna opasnost za "građane" i Aleksandra Kolarova. Malo je nedostajalo da Žigić u smiraj zimskog prelaznog roka ponovo pojača Rasing iz Santandera, ali odluka menadžera Aleksa Mekliša da ga zadrži i pruži šansu ispostavila se kao pun pogodak.

- Dobra stvar je što Žigić uvek ulazi u protivnički šesnaesterc i tako prouzkuje dosta problema. Izgleda mnogo agresivnije i evidentno je da je počeo da pravi razliku. Dao je veliki doprinos - pohvalio je Mekliš Žigića za koga je Birmingem letos platio Valensiji šest miliona funti.

Ma dobro to je prijateljska neka isprobava, zanima me taj Injac kakav je igrac a sto se tice Pantelica taj u prijateljskim utakmicama zna da daje golove a u takmicarskim samo namesta frizuricu.

Ne znam bas koliko je pametno da na poslednjoj proveri pred sudbonosne utakmice uvodi anonimuse i restaurira istrosene persone,po meni protiv Izraela bi morao da zaigra najjaci sastav da vidimo na cemu smo.....
pun mi je ***** tih zadnjih veznih nigde kreatora sve neki cistaci koji ce nam ga ima 30 godina,kacar,stankovic,kuzmanovic

Ma dobro to je prijateljska neka isprobava, zanima me taj Injac kakav je igrac a sto se tice Pantelica taj u prijateljskim utakmicama zna da daje golove a u takmicarskim samo namesta frizuricu.

Znam da je prijateljska i da treba da se isprobaju nove snage,ali to treba da budu igraci na koje cemo u buducnosti racunati,tipa Djuricic,Sulejmani,Sladjan Scepovic,a ne ukrteli Pantelic,Milijas,neki Injac koji debituje sa 30 godina u repki...

Pizon na SOS kanalu.... :hahaha:
Zasto nije Lazovic na spisak???
-Zamolio me da ne igra...
Nesto o Radovanovicu???
-Nisam ga gledao ali cuo sam da je dobar...

Pa sta ima vise da se komentarise....bruka be.....bemti takvog selektora...i ko ga postavi..

Ovaj orah sakuplja informacije o igracima na pijaci od penzosa sto vise po kladzama....:dash:
Koji crni RAdovanovic bre POJMA NEMA

Slazem se da treba da proba Djruicica,Sulju,TAdica,ljaijca,matica i tako to,a ne neke penzose

http://sportal.rs/news.php?id=44714

Golmani: Jorgačević, Brkić
Odbrana: Ivanović, Ninkov, Tomović, Biševac, Subotić, Rajković, Kolarov, Obradović
Sredina terena: Milijaš, Kuzmanović, Petrović, Injac, Trivunović, Krasić, Mirić, Tošić, Ljajić, Sulejmani
Napadači: Pantelić, Mrđa

Osim golmana, nista drugo nije ubo. Ja mislim da nijedna reprezentacija nema tako sporu sredinu kao mi.

Ma Pizon je iovako doveden samo da otalja kvalifikacije pa da se posle sve svali na njega ...i posle sve ispocetka i tako se stalno vrtimo u zatvorenom krugu ! Ne moze da se ustali jedna generacija da izdrzi 1 ceo kvalifikacioni ciklus jer savezu tako odgovara ,pa dok je tog saveza ,takvih selektora i ovakvog odnosa igraca moramo prihvatiti situaciju kao nasu ,trenutnu ,ali ne bas kratkotrajnu ,realnost !!!

Janković objavio spisak:

Golmani: Branimir Aleksić (Spartak), Aleksandar Kirovski (Zemun), Marko Dmitrović (Crvena zvezda).
Odbrana: Uroš Vitas (Rad), Vujadin Savić (Bordo), Aleksandar Miljković (Partizan), Milan Rodić (OFK Beograd), Nemanja Gudelj (NAC Breda), Marko Petković (OFK Beograd).
Igrači sredine terena: Aleksandar Ignjovski (Minehn 1860), Saša Marković (OFK Beograd), Slobodan Medojević (Vojvodina), Nikola Krčmarević (Čukarički), Vuk Mitošević (Vojvodina), Nenad Krstičić (Sampdorija), Filip Knežević (Borac Čačak), Filip Đuričić (Herenven).
Napadači: Danijel Aleksić (Grojter Firt), Nemanja Kojić (Rad), Stefan Šćepović (Briž).

Što se tiče A tima, 'ajde za Đuričića i Aleksića, oni su pozvani u mladu selekciju, ali ne postoji ama baš nikakvo opravdanje za nepozivanje Matića i pogotovo Tadića koji je u sjajnoj formi. Takođe, tu bih dodao i Kaluđerovića, i recimo, Ubiparipa, jer je očigledno da nam fali napadača.

http://sportal.rs/news.php?id=44714

Golmani: Jorgačević, Brkić
Odbrana: Ivanović, Ninkov, Tomović, Biševac, Subotić, Rajković, Kolarov, Obradović
Sredina terena: Milijaš, Kuzmanović, Petrović, Injac, Trivunović, Krasić, Mirić, Tošić, Ljajić, Sulejmani
Napadači: Pantelić, Mrđa

Osim golmana, nista drugo nije ubo. Ja mislim da nijedna reprezentacija nema tako sporu sredinu kao mi.

golmani OK mada tu ne treba imati ni neke vijuge da bi uocio ko treba da bude GK
Medjutim,obecao je poziv Saranovu a izostao je,zbog cega,jel mu slab menadzer?
odbrana:osim ivanovica,subotica,rajkovica,kolarova nista nije nabo.....ninkov ajde nema kog drugog,Tomovic decko je celu jesenju polusezonu presedeo na klupi ili na tribinama za Djenovu sada je u Leceu i ne znam gde ga je zapazio i koji ce mu ga ****....Bisevac *** nema ko drugi zbog "povrede" ove usijane glave....Obradovic pfffff cist promasaj-gde mu je Lukovic BRE???????
sredina:prvi na spisku ne treba ga komentarisati jos kad vidim naslov nakon njegovog gola iz penala namestio nisanske sprave zgadi mi se,najsporiji igrac kog sam video,ovi iz Sparsove Dubocice su duplo brzi......kuzman,krasic,tosic,ljajic,sulejmani OK.....petrovic NO COMENT....Injac,Trivunovic,Miric TAKODJE......Imacemo 5 zadnjih veznih i po obicaju necemo nista napraviti......
napad: strasno......gde je Lazovic?
Zove ovog podvampirenog i Mrdju koji nakon pocetnog uzleta igra sve slabije u dresu srbije i uklapa se u opste sivilo.....
Da sam novinar pitao bih ga kako ga nije sramota da laze narod,prvo zbgo Saranova al ajde to se kao zaboravilo,A GDE JE BRE MATIC?????????
Sta je ovo neka ironija pizonov dar za umetnost,smisao za humor???!!!
Gde su ti Tadic i Djuricic LIVADSKI COVECE
:rtfm:
Pogledaj malo oko sebe pa ces videti koji igraci igraju a koji bleje.......hebo te Injac sezona mu zavrsena novembra meseca prolecna pocinje februara marta i ti ga zoves zato sto je nekada davno odigrao 3 tacna pasa.....trivunovic miric TAKODJE.....E moj idiote NEMAS BRE TI POJMA S REALNOSCU PUCI CES SAMO TAKO........
Jel postoji neki nacin da PEtrovic i Milijas ne budu na spisku????????????????

golmani OK mada tu ne treba imati ni neke vijuge da bi uocio ko treba da bude GK
Medjutim,obecao je poziv Saranovu a izostao je,zbog cega,jel mu slab menadzer?
odbrana:osim ivanovica,subotica,rajkovica,kolarova nista nije nabo.....ninkov ajde nema kog drugog,Tomovic decko je celu jesenju polusezonu presedeo na klupi ili na tribinama za Djenovu sada je u Leceu i ne znam gde ga je zapazio i koji ce mu ga ****....Bisevac *** nema ko drugi zbog "povrede" ove usijane glave....Obradovic pfffff cist promasaj-gde mu je Lukovic BRE???????
sredina:prvi na spisku ne treba ga komentarisati jos kad vidim naslov nakon njegovog gola iz penala namestio nisanske sprave zgadi mi se,najsporiji igrac kog sam video,ovi iz Sparsove Dubocice su duplo brzi......kuzman,krasic,tosic,ljajic,sulejmani OK.....petrovic NO COMENT....Injac,Trivunovic,Miric TAKODJE......Imacemo 5 zadnjih veznih i po obicaju necemo nista napraviti......
napad: strasno......gde je Lazovic?
Zove ovog podvampirenog i Mrdju koji nakon pocetnog uzleta igra sve slabije u dresu srbije i uklapa se u opste sivilo.....
Da sam novinar pitao bih ga kako ga nije sramota da laze narod,prvo zbgo Saranova al ajde to se kao zaboravilo,A GDE JE BRE MATIC?????????
Sta je ovo neka ironija pizonov dar za umetnost,smisao za humor???!!!
Gde su ti Tadic i Djuricic LIVADSKI COVECE
:rtfm:
Pogledaj malo oko sebe pa ces videti koji igraci igraju a koji bleje.......hebo te Injac sezona mu zavrsena novembra meseca prolecna pocinje februara marta i ti ga zoves zato sto je nekada davno odigrao 3 tacna pasa.....trivunovic miric TAKODJE.....E moj idiote NEMAS BRE TI POJMA S REALNOSCU PUCI CES SAMO TAKO........
Jel postoji neki nacin da PEtrovic i Milijas ne budu na spisku????????????????
Slazem se sa svim napisanim...Ali za Mrdju gresis...Mrdja je bio jedan od najboljih pojedinaca svaki put kad je ulazio u toku kvalifikacija...Protiv Italijana,za 5 minuta,tri puta je okrenuo svog cuvara...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back