dulebass
Domaćin
- Poruka
- 3.336
![]()
![]()
![]()
Neda si ovo odvalio...
![]()
![]()
Zasto? Ne mislim po izgledu, vec po igri. Krecu se slicno, igraju na istoj poziciji, imaju te dubinske lopte, dobru kontrolu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
![]()
Neda si ovo odvalio...
![]()
![]()
Zasto? Ne mislim po izgledu, vec po igri. Krecu se slicno, igraju na istoj poziciji, imaju te dubinske lopte, dobru kontrolu...
Eh kad se setim kad se CG osamostalila ( konacno ) bese to godina gospodnja 2003. Dosao Klemente ( doveo ga Terzic ) ,reprezentacija dobila nove boje dresova ,crvena vracena posle "100" godina ...pa onaj font sa novcanica domace valute ,pa sve bajno i sjajno ...tribinama se orilo Boze pravde a za slobodu i prosperitet srpskog fudbala pala je Belorusija ili ko vec ,Rumunija ,ne secam se dobro . Sve je izgledalo savrseno . Danas ,nekoliko godina kasnije ,srpski fudbal je eonima daleko od modernog fudbala ,ponovo se pokusava neka rekonstrukcija ali sa starim kadrovima to nece ici ! Kaze neko kako Pizon igra na 1:0 ,tako je igrao u Zvezdi ...pa koga jos to zanima ,zar nemamo nijednog "strucnjaka" ,gradi se kuca fudbala a pitam se ko ce tamo da se useli kad mi fudbal trenutno nemamo ...i ko zna koliko ce to jos trajati . Matematicki gledano ,sad zaostajemo 20-ak godina ,pa dok nas Pizon malo unazadi ,pa mozda posle njega jos neki takav expert ...pisi propalo ! Ali tu je Tomislav Karadzic da misli o tome ,njemu je valjda dobro ,pa sta se mi onda bunimo?!
Potpisujemdaleko je Veseli od Pirla,ali kazem ti bio je bolji od Petrovica i Milijasa ZAJEDNO
Nije tu stvar u bunarenju da li igra Ziga,Mrdja,Pantelic ili Lekic...O tome treba da vode racuna Milijas,Petrovic,Stankovic ili Kuzmanovic...Moze nama u napadu da igraju Eto i Forlan ali sa onakvim vezim redom necemo moci da kratkim pasevima ni da prenesemo loptu na drugu polovinu....Sa tim veznim redom sto imamo najbolja varijanta je sa Zigom u napadu,jer tako izvlacimo maksimum iz svoje ekipe...Pitanje je da li bi mi bunarili da imamo Pirla,Inijestu ili Modrica....ovako bolje je da cutimo i uzivamo koliko toliko u Ziginim golovima..
Ne znam na osnovu cega ovo tvrdis. To nikako ne moze da bude tacno. Vec sam pisao da sa brzim igracima i dobrim tehnicarima, kao sto su Krasic, Ljajic, Tosic, Sulejmani... konacno imamo sansu da igramo brzo, lepo za oko, efikasno, atraktivno... Sa staticnim Zigicem je to nemoguce. E, ako ne tezimo ovome sto sam napisao, onda neka se vratimo na uzasnu Anticevu taktiku sa dva spora spica, neka vratimo Pantu, i neka se upari sa Zigicem.
To ti je brate moj pisanje uz vetar...Kako god da okrenemo mi nemozemo tako da igramo....ae da vidimo tako:Jovanovic i Mrdja u napadu a po boku Krasic i Tosic....pa muuda bi svoja izeli zato sto bi bili procitani i protivnicka odbranbena linija bi bila postavljena na 20 metra od gola a onda bi nam hvalio jedan sto moze da skoci....Protiv Estonije nebi mogli da probijemo jer bi im stoperi i bekovi bili bukvalno na 20 metra od gola,pa ajde da vidimo da li Jovanovic ili Tosic moze da ih pretrci na tolikom malom prostoru....tada bi plakali za nekim koji moze da skoci u 16...Moramo imati u timu spoj brzine i skoka da se nebi desilo ono sto sam rekao....Jer tada je trener u dilemi....ako stavi poslednju liniju na 40 metara od gola onda jedna lopta u prostor i Jovanovic istrci i gol...a ako stavi odbranu na 20 metara od gola imace problem Zigicem jer retko ko moze u skoku da mu parira,jedan dobar centarsut u sesnestercu i gol.....