Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav Jovica Radonjić?!To može da bude samo žvaka za nas.Nećeš u nijednom medijima da pročitaš da je Antićev sin njegov menadžer je bi tek onda nastao haos.
Već sam napisao da ova informacija nije glupost već da je to rekao jedan bivši savezni sudija.Zašto bi uostalom čovek lagao?!

Jos ako je rekao:"Keve mi",onda to sigurno moramo da uzmemo kao aksiom...:roll:

Zašto mora da kaže "keve mi"?Ako laže on,lažem i ja.Da je isto neki drugi igrač bio u pitanju sigurno da bih napisao.

Pazi,evo kao grobar,slazem se da Petrovic nije reprezentativni kalibar(a ima jos mnogo grobara sa foruma koji misle to),ali mi reci,kao zvezdin navijac,da li je po tebi u redu zvati Ninkova u reprezentaciju?I po stoti put,niko ne pljuje Zigica i Milijasa zato sto su igrali za vas,vec zato sto su evidentno busan tuki.Niko od grobara nista lose nije rekao o Vidicu,o Lukovicu,o Mrdji(bar koliko ja pratim)

Poslednja izmena:
Negde procitah da je ovo mogci sastav za danas: Jorgačević, Ivanović, Vidić, Subotić, Kolarov, Milijaš, Petrović, Tošić, Ljajić, Sulejmani i Mrđa.

Svidja mi se ofanziva, tj. svidja mi se ceo tim, ne racunajuci dva centralna vezna. Meni bi ova poslednja nabrojana cetvorka igrala stalno, naravno ne uvek u prvoj postavi. Jos tu da se doda Krasic, moze i Lazovic... Kacar i Kuzmanovic umesto ova dva uljeza u sredini, i eto vam tim bez Stankovica, Stojkovica i Zigica!

Tošić levo,Sulejmani desno a Ljajić u sredini kao ofanzivni vezni i naravno sa jednim klasičnim špicem, a to je ovde Mrđa.Vredi probati...za dva balvana u sredini se slažem to se odmah manja na sledećoj utakmici,Ljajiću prednost u odnosu na Ninkovića,Tošiću u odnosu na Laneta, a ipak prednost dajem Krasiću na desnoj strani(za ubuduće, i ako bi na Sulejmanija ozbiljno računao).Žigić ili Mrđa je jedina dilema(takođe za ubuduće),ali ajde videćemo...

Poslednja izmena:
Citiram tebe jer već mjesecima na svakom mjestu gdje je pomenut Partizan ili neko ko ima ikakve veze sa Partizanom sledi tvoj post u kom pljuješ i prosipaš teorije zavjere.

Ne lupaj,gde sam ja to toliko ovde pljuvao neke vaše igrače koji igraju za reprezentaciju???
Napomenuo sam,ne i pljuvao,za R.Petrovića i to je sve od vaših!Ako si možda tu još mislio na Stojkovića,taj je bio tema u celoj zemlji a ne samo ovde.

Pazi,evo kao grobar,slazem se da Petrovic nije reprezentativni kalibar(a ima jos mnogo grobara sa foruma koji misle to),ali mi reci,kao zvezdin navijac,da li je po tebi u redu zvati Ninkova u reprezentaciju?I po stoti put,niko ne pljuje Zigica i Milijasa zato sto su igrali za vas,vec zato sto su evidentno busan tuki.Niko od grobara nista lose nije rekao o Vidicu,o Lukovicu,o Mrdji(bar koliko ja pratim)

Apsolutno da nije zaslužio poziv (Ninkov).Ja bih se samo vratio na istu ovakvu situaciju kada ste se vi krstili zašto je tada prvi put pozvan u reprezentaciju Petrović koji je kod vas bio tek u nekom trećem planu.Čudili ste se.Milijaša bih pozvao ali više da bude kao neka rezerva za već odabranih 18 igrača.

Strasno.....Milijas i Petrovic jos jednom pokazuju da su klasicne krpadzije da ne mogu nista da urade bez podizajnja lopte u vazduh.....ovaj drugi top je promasio najbolju priliku istina nastalu iz nehata ali i to je nesto.....ljajic ne moze da dobije loptu inace kad ju je primio 1-2 puta pokazao je da ce dobro raditi,ali on ne moze da dobija loptu od stopera prebacivanjem mora da mu je daju ove dve vezne pojave.....tesko da cemo uraditi nesto ovakvom igrom.....ajde i daje teren mokar ali.....a miric mi nekako ceka loptu kao da centarfor ane krilo,uopste se ne angazuje kao Krasic sve ceka da dodje do njega......Ljajic ne moze da dobije loptu,a tek Mrdja covek je potpuno odsecen.....ko jos bese od srednjaka tu?Radovanovic jos,vredi njega probati mada......mozda cak ako imamo imperativ pobede trebamo krenuti sa 2 spica posto sredina sa 2 vezna koja smo imali u prvom poluvremenu vredi kao da nismo imali nikog u sredini.....mozda za drugo poluvreme ovako:
jorgacevic(svidja mi se odbrana slobodnjaka)-ivanovic-vidic-subotic-kolarov-radovanovic-sulejmani-ljajic-tosic-mrdja-zigic sulejmanija kao krilo i sa 2 spica jer ova sredina ne daje rezultate......

p.s. daj nemojte vise s tim podelama na ove i one.....Cinjenica je da Petrovic,Milijas,Zigic (a shodno "novom" ponasanju i Stojkovic ne mislim na to sto je promenio boje kluba vec na njegovu samouverenost i umisljenost koja kosta Partizan u ls) ne zasluzuju reprezentativni dres,ali je takodje cinjenica da Lazovic,Vidic,Lukovic,Mrdja,Ljajic zasluzuju isti

Poslednja izmena:
Hah, ne mogu da verujem da je Zigic dobio crveni :lol: Totalno bespotreban faul i zuti karton, al sta je tu je :|

Inace, losa igra po losem terenu sa 5-6 novih igraca u startnoj postavi. Sredina sa Milijasem i Petrovicem nadam se da se vise nikad nece desiti, ne zna se koje sporiji i defanzivniji. Tosic i Ljajic pruzili vrlo dobru partiju, Jorgacevic prijatno iznenadjenje, deluje kao pouzdan golman. Ostali su bili manje vise neprimetni za mene tako da ne bih ni da komentarisem.

Spurs cestitam ti.....:D cestitam i Pizonu na prvoj pobedi.....realno od njega nismo mogli da ocekujemo napadacki fudbal i u zvezdi je igrao na 1:0.....al dobro bar pobeda da vrati samopouzdanje.....
Petrovic i Milijas katastroficno.....Bravo za Zigu......Jorgacevic dobro odradio posao.....
za mene najistaknutiji pored strelca u ekipi svakako Neven Subotic covek je 100% siguran u to sto radi,sigurnije je delovao i od Vidica-SVAKA CAST:worth:
Eto i pored sveg ismevanja (priznajem,i sa moje strane) Veseljko Trivunovic je asistent i ne samo to,imao je 4-5 cistih pasova bez greske,bolje da je igrao od starta.....Sulejmani,Tosic,Ljajic OK pokazali su da ce biti okosnica naseg tima,Sulejmani je pokretljiv menja lako mesta to mi se svidja.....
Radovanovic se moze pridruziti braci "brzima" Milijasu i Raci posto je i on delovao prilicno smotano,ali ipak dosta bolje od pomenutog dvojca,bar je rasciscavao pred golom.....Miric je istrosio 70 minuta ni u sta.....vrlo slaba partija nije on za repku....Veseljko Trivunovic bez zezanja ako ovako nastavi treba ga probati protiv Izraela......Rajkovic pokazuje da je dobar stoper i bice on super zamena za ovu dvojicu a Vida ce skoro da se povuce pa da ne brinemo.....

Poslednja izmena:
Moj stav je sledeci:
Posto smo ga 90% ispusili za EP,treba napraviti dobru procenu,selekciju igraca koji ce u buducnosti mocu da ponesu teret reprezentacije na svojim plecima.Znaci,polako raditi na smenjivanju generacija.Ovo nam je idealna prilika.Ako je propustimo,doci cemo na onu situaciju posle 2000,kada smo skupljali igrace sa konca i konopca,a udarnu snagu su nam cinili igraci na zalasku karijere.Da li Pizdra to moze da uradi?Videcemo.Cini mi se da je on totalno pogresno percepovao stvari u mecu sa Estoncima i mislio da sa bunaranjem,kao sto je to radio u zvezdi,moze da napravi neki rezultat.To se ispostavilo skroz pogresnim.Ne branim ga,jesmo slepacki pukli od Estonije,ali ovde je on sahranjen posle samo jednog meca,a razni selektori su poceli da izvode svoje vizije po forumu :roll: Vreme ce pokazati da li smo ga ispravno ili pogresno pljuvali.

Kad ih vec pomenu:

FT Estonia 1 - 1 Liechtenstein

:dash:

Dva coveka su bila najslabija na terenu. Prvo onaj retardirani sudija koji je seckao igru svaki cas, a drugi je Kolarov koga su prolazili i gurali mu kroz noge kako su hteli. Uglavnom ste sve rekli, slazem se da moze da bude nesto od ovih mladih u ofanzivi. Zigic me je nervirao jer nije primio nijednu loptu, opet se ona odbija od njega kao od stuba. Za gol svaka cast, izlgeda da su ga naucili necemu ovi Englezi. I dalje smatram da je on za poslednjih 15 minuta kada treba da se da gol (evo i sad je dao u 80-om).
Veseljko mi se bas svidja kako igra, podseca me na Pirla.Miric nista posebno, s obzirom da i Mrdja moze da igra krilo, on je bespotreban igrac.

Dva coveka su bila najslabija na terenu. Prvo onaj retardirani sudija koji je seckao igru svaki cas, a drugi je Kolarov koga su prolazili i gurali mu kroz noge kako su hteli. Uglavnom ste sve rekli, slazem se da moze da bude nesto od ovih mladih u ofanzivi. Zigic me je nervirao jer nije primio nijednu loptu, opet se ona odbija od njega kao od stuba. Za gol svaka cast, izlgeda da su ga naucili necemu ovi Englezi. I dalje smatram da je on za poslednjih 15 minuta kada treba da se da gol (evo i sad je dao u 80-om).
Veseljko mi se bas svidja kako igra, podseca me na Pirla.Miric nista posebno, s obzirom da i Mrdja moze da igra krilo, on je bespotreban igrac.

Kako je Milijas dospeo do premier lige,a Veseljko nije mrdnuo iz srbije nije mi jasno....decko je za tih 15ak minuta zaista lepo odigrao,vredi ga jos koji put probati i ako se pokaze sto da ne.....Zigic ok lepo je sredio tu akciju,mada mislim da bi i Mrdja tako odreagovao ali ni on ni Zigic nisu dobijali lopte,a ni Ljajic,pogotovo prvo poluvreme.....Kod Kolarvoa se vidi da je povreda ostavila traga,ali dobro realno boljeg nemamo.....Ne kontam zaista kako Veseljka nisu uocili silni selektori u proteklih 10 godina,a Mkreature poput Milijasa su redovno bile u sastavu.....Bojan Jorgacevic konacno golman koji deluje dosta sigurno.....
Za Trivunovicevu poziciju imamo Stankovica,Kuzmanovica,Kacara,Ninkovica,ali nije na odmet ni ovaj pogotovo sto moze i kao krilo,a Lane nesto propada,STETA.....
I da steta je i sto nismo videli Milosa Dimitrijevica posto se setao kroz odbranu Zvezde,mislim da cak ni on nije losa opcija za vezu,pogotovo sto je Stankovic star (pa i Veseljko msm on bi jedino u slucaju dobrih igara mogao da predstavlja neko kratkorocno resenje)......

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back