Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Basta je operisan, i to ponovo, van terena je skoro godinu dana. Videh da ste gore pominjali i Lazovića, i on je isto povređen.

Što se tiče sastava, osećanja su mi pomešana. Sa jedne strane mi je drago zbog Ljajića, pa i Sulejmanija, a sa druge mi opet nešto smrdi na nečista posla povodom tih Superligaša.

Takođe, pozivanje dva napadača mi ponovo nagoveštava taktiku ''Ko pređe pola nek mu umre majka.''

Poslednja izmena:
Ma moze se napadati i sa 3 spica na spisku pod uslovom da imas dosta krila i da su brzi....a kako nema krasica,jovanovica,tadica na spisku morao je da ubaci 4 spica.......malo je 2......kaludjerovic i ne znam ubiparip,milic,scepovici nekog od njih.....2 napadaca je zaista malo a i odma je provaljen igrace s jednim spicem....ovako kad pozove trojicu plus laneta i sulejmanija moze da igra i sa dvojicom klasicnih.....
dosta verujem u Scepovica mladjeg da ce biti solidan spic za nase uslove.....nemanja milic mozda.....
steta za Bastu,mi zaista nemamo dobru zamenu za Ivanovica,tako da Ninkov ili rukavina svejedno.....
Debelo je pogresio sto je izostavio LAneta posto decko u reprezentaciji daje maximum,bori se,e sad ne znam koliko je prednost igrati u ofk beogradu standardno u odnosu na biti rezerva u liverpulu....zigic i kad je bio rezerva u valensiji bio nam je prva opcija....ne kazem da Lane treba da igra i da ima zagrantovano mesto iako nije standardan u klubu,ali s obzirom na to da nijezvao Tadica,i da je Krasa povredjen i Lazovic logicno je da ga pozove,pa i da su svi oni u ekipi mogao je da bude rezerva.....nema on jasnu viziju,ako planiras 4-5-1 u 4-3-3 onda moras da imas 4 krila i jos neke koji mogu da odigraju krilo,i jedno 5 vezista,uz 3 napadaca....ako nemas materijala tj fudbalera za takav poduhvat igras 4-4-2 zoves 4 napadaca i to je to......cini mi se kao da uopste ne usmerava igracki kadar prema pozicijama.....a to je bila mana svih nasih selektora u istoriji

Poslednja izmena:
Ma ja bih iskoristio ovu priliku da isprobam klinčadiju. Ovo da neki tridesetogodišnjak dobije priliku ispred Tadića mi se nimalo ne sviđa.

I ne samo Tadića, ima tu još momaka koje polako treba pripremati za tamo neke kvalifikacije sredinom decenije, a ne da i njih čekamo da napune tridesetu.

Moj stav je sledeci:
Posto smo ga 90% ispusili za EP,treba napraviti dobru procenu,selekciju igraca koji ce u buducnosti mocu da ponesu teret reprezentacije na svojim plecima.Znaci,polako raditi na smenjivanju generacija.Ovo nam je idealna prilika.Ako je propustimo,doci cemo na onu situaciju posle 2000,kada smo skupljali igrace sa konca i konopca,a udarnu snagu su nam cinili igraci na zalasku karijere.Da li Pizdra to moze da uradi?Videcemo.Cini mi se da je on totalno pogresno percepovao stvari u mecu sa Estoncima i mislio da sa bunaranjem,kao sto je to radio u zvezdi,moze da napravi neki rezultat.To se ispostavilo skroz pogresnim.Ne branim ga,jesmo slepacki pukli od Estonije,ali ovde je on sahranjen posle samo jednog meca,a razni selektori su poceli da izvode svoje vizije po forumu :roll: Vreme ce pokazati da li smo ga ispravno ili pogresno pljuvali.

I ovaj ide istim stopama Antića čim je zvao R.Petrovića :eek:
Da li to možda i Pižon dobija od Antićevog sina neki deo od budućeg transfera?

Ct,daj te bre ljudi vise s tim......kakve pojave su igrale za reprezentaciju,a vi ste se uhvatili za Petrovica.....eto dao je 6 golova u JSL.....ne kazem da treba da bude medju 23,ali s obzirom na brojne povrede i odsustvovanja zasluzio je poziv za Bugare......a inace raspitaj se malo ko je njegov agent (Jovica Radonjic).....kakav Anticev sin kakvi bakraci.....cak i da mu je menadzer a nije,nije samo njemu i sta kao narednih 20 godina ce podmicivati selektore da bi forsirali Racu:hahaha: decije razmisljanje.....

A ovo za Pizona videcemo......a sto se predajete ako smatrate da ce Pizon dobro voditi selekciju?ako bude dobro radio i ako demantuje nasa pljuvanja to ustvari znaci da cemo se plasirati na EP....do kraja treba sve da dobijemo sem Talijana i igramo baraz......mada sa Veseljkom i Miricem mi ne obecava mnogo.....a povredio se Dimitrijevic jedini koji je event zasluzio da zaigra

Negde procitah da je ovo mogci sastav za danas: Jorgačević, Ivanović, Vidić, Subotić, Kolarov, Milijaš, Petrović, Tošić, Ljajić, Sulejmani i Mrđa.

Svidja mi se ofanziva, tj. svidja mi se ceo tim, ne racunajuci dva centralna vezna. Meni bi ova poslednja nabrojana cetvorka igrala stalno, naravno ne uvek u prvoj postavi. Jos tu da se doda Krasic, moze i Lazovic... Kacar i Kuzmanovic umesto ova dva uljeza u sredini, i eto vam tim bez Stankovica, Stojkovica i Zigica!

Ct,daj te bre ljudi vise s tim......kakve pojave su igrale za reprezentaciju,a vi ste se uhvatili za Petrovica.....eto dao je 6 golova u JSL.....ne kazem da treba da bude medju 23,ali s obzirom na brojne povrede i odsustvovanja zasluzio je poziv za Bugare......a inace raspitaj se malo ko je njegov agent (Jovica Radonjic).....kakav Anticev sin kakvi bakraci.....cak i da mu je menadzer a nije,nije samo njemu i sta kao narednih 20 godina ce podmicivati selektore da bi forsirali Racu:hahaha: decije razmisljanje.....

A ovo za Pizona videcemo......a sto se predajete ako smatrate da ce Pizon dobro voditi selekciju?ako bude dobro radio i ako demantuje nasa pljuvanja to ustvari znaci da cemo se plasirati na EP....do kraja treba sve da dobijemo sem Talijana i igramo baraz......mada sa Veseljkom i Miricem mi ne obecava mnogo.....a povredio se Dimitrijevic jedini koji je event zasluzio da zaigra

Kakav Jovica Radonjić?!To može da bude samo žvaka za nas.Nećeš u nijednom medijima da pročitaš da je Antićev sin njegov menadžer je bi tek onda nastao haos.
Već sam napisao da ova informacija nije glupost već da je to rekao jedan bivši savezni sudija.Zašto bi uostalom čovek lagao?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back