Reprezentacija Srbije - arhiva 1

Koga biste hteli za novog selektora?

• Ljubiša Tumbakovic

• Milovan Rajevac

• Ivan Jovanović

• Dragan Stojković

• Lotar Mateus

• Aleksandar Janković

• Aleksandar Stanojević

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne slavim jako sam tuzan sto nas "najbolji" napadac ne pokaze nista neg dobije kartu......Mene raduju uspesi nasih fudbalera ovog vikenda j bilo mnogo uspeha,ali ne raduje me karton naseg centarfora za koga kazete da nema alternativu

.... i koji je na tri poslednja meca dva puta zatresao mrezu... ;)
A i ti si poceo da trazis dlaku u jajetu za Zigu i sta god uradi na terenu ti nije po volji...da postigne dva gola ti bi reko zasto nije dao i treci,da je dao tri gola glavom ti bi mu se najjebao keve zasto nijedan nije dao nogom,da je dao gol iz poluvoleja ti bi rekao zasto nije dao na makazice,da je dao gol na makazice rekao bi usralo ga....pa kakav gol ti oces pa da prekines sa pljuvanjem po coveku...

Poslednja izmena:
.... i koji je na tri poslednja meca dva puta zatresao mrezu... ;)
A i ti si poceo da trazis dlaku u jajetu za Zigu i sta god uradi na terenu ti nije po volji...da postigne dva gola ti bi reko zasto nije dao i treci,da je dao tri gola glavom ti bi mu se najjebao keve zasto nijedan nije dao nogom,da je dao gol iz poluvoleja ti bi rekao zasto nije dao na makazice,da je dao gol na makazice rekao bi usralo ga....pa kakav gol ti oces pa da prekines sa pljuvanjem po coveku...

Cenim ja sve sto je on radio,kada je pozajmljen u rasingu i kada je dAO 13 golova na 19 meceva,bio sam odusevljen njegovom igrom.....medjutim to je bilo na prolece 2009. a sada je jesen 2010. a on ne igra tako....dao je dva gola,ali drugi je bila slucajnost odbilA se lopta od njega....

* Bosna i Hercegovina - Estonija 7:0
* Srbija - Estonija 1:3
** Bosna i Hercegovina - Srbija 10:1

* Bosna i Hercegovina - Hrvatska 3:5
** Srbija - Hrvatska 4:15

:ok:

Mene bi bilo sramota tako nečim da se dičim!
Za one koje ne znaju o čemu se radi ovde je postavljen odnos pedera,jedni prema drugima.Takve informacije ust*še postavljaju na svoje sajtove gde se spominje ulazak u EU i *buljouvlačenje.
"Bolest dolazi sa zapada".

*šupakousis

Cak i kada bi ostao Zigic u reprezentaciji to bi znacilo da imamo 4 spica u ekipi,a to bi znacilo da bi trebali da igramo sa 2 spica...neko je vec napisao da moderni fudbal projektovan na formaciji 4-5-1 koja u fazi napada nema razlike u odnosu 4*3*3 sa brzim krilima...u takvoj situaciji Lazovic-Mrdja-Zigic-Kaludjerovic konkurisali bi za 1 mesto,dok bi za 3 vezna mesta imali 5 igraca Stankovic-Kuzmanovic-Kacar-Ninkovic-Ljajic....za krila bi imali Krasic-Jovanovic-Tosic-Sulejmani.....a u odbrani sa 7 za 4 mesta,s tim da Lukovic i Rajkovic mogu igrati 2 pozicije (ne u isto vreme naravno;)) Dakle,4 klasicna spica je puno,Zigic i Kaludjerovic su slabiji deo ataka pa jedan od njih nije potreban,a opet Kalu ima iole tehnike a Ziki nema

Cak i kada bi ostao Zigic u reprezentaciji to bi znacilo da imamo 4 spica u ekipi,a to bi znacilo da bi trebali da igramo sa 2 spica...neko je vec napisao da moderni fudbal projektovan na formaciji 4-5-1 koja u fazi napada nema razlike u odnosu 4*3*3 sa brzim krilima...u takvoj situaciji Lazovic-Mrdja-Zigic-Kaludjerovic konkurisali bi za 1 mesto,dok bi za 3 vezna mesta imali 5 igraca Stankovic-Kuzmanovic-Kacar-Ninkovic-Ljajic....za krila bi imali Krasic-Jovanovic-Tosic-Sulejmani.....a u odbrani sa 7 za 4 mesta,s tim da Lukovic i Rajkovic mogu igrati 2 pozicije (ne u isto vreme naravno;)) Dakle,4 klasicna spica je puno,Zigic i Kaludjerovic su slabiji deo ataka pa jedan od njih nije potreban,a opet Kalu ima iole tehnike a Ziki nema

Obrnuto; Lazovica na levo krilo (kao sto igra u Zenitu), a probati s Jovanovicem u spicu (mislim da neko ovde rece da je on [Jovanovic] izjavio kako mu vise odgovara ta pozicija u odnosu na krilnu).

A to da li Kaludjerovic ima tehniku ili ne (i, ako je ima, koliko), pokazace se tek kad on napusti ovu nasu "super" ligu.

Obrnuto; Lazovica na levo krilo (kao sto igra u Zenitu), a probati s Jovanovicem u spicu (mislim da neko ovde rece da je on [Jovanovic] izjavio kako mu vise odgovara ta pozicija u odnosu na krilnu).

A to da li Kaludjerovic ima tehniku ili ne (i, ako je ima, koliko), pokazace se tek kad on napusti ovu nasu "super" ligu.

Pa ima je vise od Zige 100%.....naravno,zaboravio sam i Laneta eto i on je alternativni spic znaci 5 MNOGO JE....a tu je i Sulejmani PREVISE IH JE....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back